2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • CUNCI

    Cnci wazzeg napi 20 emailt irok, persze folyamatosan visszadobja, és a telefonjaidon sem lehet elérni. biztos kurva vicces, hogy ezek után irsz egy emilt hogy hogy vagyok

    szerinted?
    persze hogy hiányzol, de nem lehet utolérni, irtam istvankanak is de persze baszott válaszolni, szal hívj azonnal, és csinálj valamit a kurva telefonoddal mert felrobbanok

    cuncinews 17 éve 17

  • első évad

    Unalmas februári délután a kertvárosban. Mivel szarok a szomszédaimra, nincs tévém, az újságot meg max. üvegfelületek tisztítására használom, semmi input. A szaftos pletykák és hírek annyira elkerülnek, hogy ha 5 percnél tovább szól a rádió ingerült leszek, és viszketni kezd a tumorom, amit egy 14 éves koromban elszenvedett lázas torokgyulladáskor otthon fekve szereztem az Eszmeralda sorozat nézése közben. Április volt. Hogy miért fontos ez a dátum?

    Nos, '97 április 14-én a kezembe vettem anyám egyik Vogue magazinját, hogy fokozzam a lázat, hátha hamarabb lemegy, és akkor megpillantottam egy hirdetést. Egy hányadék hosszú hajú, beesett arcú pasi kifestve egy táskát reklámozott. Az jutott eszembe, hogy baszki, mennyi lehet egy ilyen kurva újságba egy oldal hirdetés, és hogy egy ilyen förmedvény táska hogyan fedezheti a költségét. Hihetetlen.
    Az aljára az volt írva, hogy Louis Vuitton.

    2004 október. Dolgoztam egyet, és hát, a megbízó, egy bájos 50es, szájmenéses, fizetésképtelen hölgy volt az ügyfél. Ez utóbbi persze a munka elvégzése után derült ki, és, bár ő kac-kac, meg haha, meg kérek-e még sütit, én kevésbé voltam lelkes. Felpattan, kinyit egy szekrényt, és mondja, hogy válasszak valamit onnan. Egy vagon márkás cucc. Húha, gondoltam, én utálom ha valami nagy betűkkel rám van írva, lehet nem kéne ezt erőltetni, nos, jé, van itt egy jó kis zöldesbarna táska, van belőle bézs is, jó kis strapásnak láccik, nos, ez jó lesz.

    Folytatás...

    cuncinews 17 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.