2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Erep

    Szóval, van az erep, regisztráljatok, mert nem állunk sehogy, és kell az ember Szlovénia felszabadítására! ;]

    azazhogy így állunk most, sajnos sem Spanyolo. sem Lengyelo. nem szövetségesünk, sőt...

    REGISZTRÁLJATOK!!!! :)
    itt:
    http://www.erepublik.com/en/register

    Bonyi96 14 éve 8

  • Zene?

    Nem tudom, ki nevezi zenének, de elég jó ha az ember módosult tudatállapotban van... ;)

    Bonyi96 14 éve 2

  • hehh

    szóval le vagyok tiltva..."nem öltem embert...eddig"...szánalom :C A módszer pedig féreg.com :K

    Bonyi96 15 éve

  • Kijött az új Rammstein album!

    És nagyon jó :)
    Változatos, vannak rajta csöpögősebb számok(Roter Sand, Frühling in Paris), de a többi azért odaver rendesen. Nagy része a hölgyek köré van csoportosítva :)

    1. Rammlied
    2. Ich tu dir weh
    3. Waidmanns Heil
    4. Haifisch
    5. B********
    6. Frühling in Paris
    7. Wiener Blut
    8. Pussy
    9. Liebe ist für alle da
    10. Mehr
    11. Roter Sand

    Bonyi96 15 éve 0

  • ?!

    Miért van az, hogy egy 'mosolytól' képes a pulzusom a megszokott 60ról, tartós időre( 3-4 percre), 90 fölé emelkedni?!

    Bonyi96 15 éve 12

  • Betiltott Disney rajzfilm

    Betiltott Disney rajzfilm Nézzétek meg, szerintem nagyon találó lett.

    Bonyi96 15 éve 0

  • „Lacika szépen fingzik!”

    Vonaton utazva rengeteg sztorival gazdagodhat az ember, így talán nem meglepő, hogy a témául szolgáló eset is egy vasúti kocsiban történt. Egyedül üldögéltem egy fülkében, amikor népes család nyitott be az ajtón. Se puszi, se pá alapon huppantak a műbőr ülésre és szinte azonnal hangos diskurzusba kezdtek. Nem vagyok egy túlzottan lírai alkat, így nem vettem zokon, hogy elmaradt a szokásos kérdés – „Elnézést, van még egy szabad hely?”

    A család már az első ránézésre is eltért az átlagtól, a négyéves forma gyermek például, játék pisztolyával folyamatosan a vele szemben ülő „bácsi” felé csattogatott – vagyis felém. Az anyuka egyszer elbődült, ugyan, hogy – „Maradjál már te fijú!”, de a rendreutasítás ebben gyakorlatilag ki is merült. Az apuka mobiltelefonjával szöszmötölt, egyszer-egyszer „felcsendült” egy mulatós zeneszám néhány szólama – talán csengőhangot váltott.

    Egy másik gyerek a nagymama mellett üldögélt, akinek olyan szintű orrfolyása volt, hogy azt bizony még egy nyálcsorgatós Alien is megirigyelt volna. Én csöndben lapítottam a sarokban, és nem győztem váltogatni a tekintetem, olyannyira megtöltötte a család a kocsit.

    Folytatás...

    Bonyi96 15 éve 22

  • Petárda

    Kedves Ismeretlen Fradista barátom!
    Hogy a jó kurva anyádat dobd meg petárdákkal, és ne a Fradis labdaszedő srácokat! :W :(((
    Köszönöm
    Abonyi Attila

    Bonyi96 16 éve 5

  • Nem vagyok magyar ember

    Azt hiszem ez magáért beszél:
    http://www.youtube.com/watch?v=W4x9XimynYs

    Bonyi96 16 éve 13

  • Myvip észkombájn megint

    újabb gyöngyszem, válaszlevél mellékelve
    ez itt

    Bonyi96 16 éve 92

  • Fulókércs ultrái

    http://www.fulokercs.gportal.hu/gindex.php?pg=28301918

    Ízelítő:

    "kezdéskor bemutattunk egy csillagszorózást,amit a nézők is megnéztek. ketten napszemüveget is felvettek tagjaink közül,igy a vendégeknek szurkolók egyből kusban voltak!"

    "ellenségeink
    2008.09.08. 06:34

    encs,millvall,románia

    nem szeretjük az encsieket,mert olyan nagy a városuk,meg sokat kell majd tekerni ha meccsre megyünk oda!

    millvall huligánosai: megnéztem az interneten,hát nekünk sem tetszik a pofáik.

    románia huligánjai: mert romániai huligánok,és még lettek ellenségeink,a szpartak trnava huligánosai,mert mindig rosszat csinálnak a dac-szurkolokkal,és a szlován bratyislava huligánosait sem csipjük mától!

    és azon huligánok,akik nem szeretik a magyar ultrákat és huligánokat"

    Hatalmas, nem? :DD :DD :DD :C

    Bonyi96 16 éve 6

  • Hiányzik a boldogság

    Hiányzik a boldogság, amit Tőle kaptam. Olyan érzés ez, amit csak egyvalakitől kaphatsz meg. Próbáltam mással, de nem. Nem, nem és nem. Nincs meg az az érzés, ami Vele volt. Ami áthat, minden porcikádat átjárja. Mikor vele voltam, egyszerűen minden más megszűnt létezni. Ha nem vele voltam, akkor is mosolyogtam, arra gondoltam, ugyan miért ne lennék boldog?
    Ez elmúlt. Rég. Szinte már szánalmas, ahogyan ebbe próbálok kapaszkodni, de nem tudom kivel, mivel pótolni. Ő boldog. Úgy, ahogy én voltam. Csak nem velem. Valakivel, aki talán megérdemli, talán felfogja, talán viszonozza, talán nem. Nem áll módomban ezt megítélni.
    Próbálom elfelejteni. Nem megy. Minden nap szembejön velem. Olyankor még mindig megmoccan valami, egy maradvány , és aznapra befészkeli magát az agyamba. Talán elfelejthetném másnapra, de akkor ismét...és nem tudom, mit tegyek. Valószínűleg kényelmetlen vagyok neki. Fordított esetben bizonyára így lenne. Esélyem 0, de akkor sem adom fel. Talán ezzel rontom el a maradék sanszom, de nem tudok ezen gondolkodni. KELL a boldogság. Kellesz.

    "Boldogság. Keresd az ARC-on"
    Szerintem:
    "Boldogság. Keresd az arcán"

    Bonyi96 16 éve 5

  • Deszk-élménybeszámoló

    Deszk. Hol is van ez a község? „Deszk Szegedtől délkeletre, a Torontál háromszögben található a Makóra...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 8

  • ComeBack!

    Kacifántosan indult a szezon első meccse. Megvettem a két jegyet, de akivel mentem volna, lemondta a...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 20

  • Nyílt levél

    Tisztelt Hőbörgő Öregúr! Engedje meg, hogy gratuláljak a mai, FTC-Érd (1-1) edzőmeccs utáni...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 20

  • Tired of listenin' at your naggin'

    Ying Yang twins-Naggin
    A legvégén a szövegre tessék jól odafigyelni, ott a lényeg...

    Bonyi96 16 éve 0

  • Coolio, az elfelejtett rapper

    Coolio. Ki ne ismerné ezt a nevet? a kilencvenes évek közepén mindentött tarolt a Gangsta's Paradise. Nem volt olyan ember, aki ne hallotta volna ezt a számot.
    Sok olyan előadó van a zeneiparban, aki úgynevezett "egydalos", tehát egy dallal befutott, és utánna eltűnt a süllyesztőben. Sajnos Coolio számokat nem hallhatunk már a rádióban, pedig van neki sok-sok jó.
    Hogy mennyire aktív maradt , azt jól mutatja, hogy a nagysikerű lemez óta 6 újabb jött ki, és a következőt (Steal Hear) július végére várhatjuk.
    Akit érdekel a '63-ban született (azaz 45 éves) nyugati parti rapper zenéje, megnézheti az alábbi linkeken:
    I C U when U get there
    1, 2, 3, 4
    Ghetto square dance
    I like girls

    Remélem ezzel a rövidke bemutatóval sikerült kedvet csinálnom a jó öreg niggához a West Coastról :)

    Bonyi96 16 éve 10

  • Napló2

    5. nap:2008.07.07. hétfő

    Újabb kórházi ébredés. Tegnap este megnéztem az Üvegtigrist, aztán lefeküdtem, szóval volt időm kialudni magam. A szokásos vizsgálatok után beszélgettem Simon doktornővel (a kezelőorvosom) és megbeszéltük, hogy a holnapi hörgőtükrözésen vagy min ébren leszek. Én választottam ezt, kíváncsi vagyok, hogy működik egy ilyen műtét. Mintegy mellékesen hozzátette még, hogy mivel az eddigi vizsgálatok negatívak, és ha ez továbbra is így marad, csütörtöktől házi őrizetre módosítják az ítéletet.. Tábor, meló továbbra is kizárva, de akkor is, ez elképesztő haladás! Nagyon feldobott, egész nap mosolyogtam. Úgy látszik, megérte imádkozni.
    A holnapi műtéten valami izomlazítót fognak beadni, ezért délelőtt a doktornő a bal csuklómba a vénámba nyomott egy tűt. Ez rendben is volna, fájt, de kibírható, csakhogy benyomta a tűt hosszában, és nem ment bele vér! Eléggé meglepődtünk mindketten, ő próbálta tuszkolni, én meg összeszorítottam a fogamat… Aztán kihúzta, és megpróbálta pár centivel feljebb, ott már egyből sikerült. Nem volt kellemes. Úgy néz ki, mint valami fordított csap; beadagol rajta mindenféle folyadékot. Most le van kötözve, a bal csuklómat ha mozgatom, egyből elkezd szúrni bent. Fekvőzés kizárva, de egyébként jobbkezes vagyok, szóval nem gond. Ebédre kivételesen valami ehetetlen mocsok volt, így hozzákezdtem a 750g-os tortillacsomagom elpusztításához.

    Folytatás...

    Bonyi96 16 éve 10

  • Véleménynyilvánítás szabadsága

    "a tojással való megdobálás a testi épségre veszélytelen, továbbá, hogy az ilyen magatartás nem tekinthető kihívóan közösségellenesnek, mert az belefér a véleménynyilvánítás szabadságába". :Y
    Szimplán felháborítónak tartom. Nem értek a joghoz, de nincs olyan opció, hogy a sértett "normális bírót" kérjen?

    Bonyi96 16 éve 0

  • Napló

    1. nap: 2008.07.01. kedd
    Délre jöttünk be anyámmal a törökbálinti tüdőgondozóba. Nem aggódtam. Úgy volt, hogy 1-2 napig benntartanak, aztán mehetek haza.
    -A TBC egy nagyon ellenálló és lassan osztódó baktérium. Jövő hét csütörtökig biztos, de valószínű még 8 hétig is bent kell feküdnöd.
    Szóval 8 hét. Ezt július elsején mondták, tehát pontosan az egész nyaramat fogom kórházban tölteni. Nem túl bíztató, főleg annak fényében, hogy tünetileg semmi, de semmi bajom sincs, így megérteni is nehéz, miért kell ennyit benn lennem, gyakorlatilag kezelés nélkül, csak nyelve a gyógyszereket(amit otthon is ugyanúgy tudnék).
    4-es számú elkülönítő. Jól megnéztem magamnak az ajtót kívülről. Az elkövetkezendő 2 hónapban úgyis csak belülről fogom látni. Merthogy elvileg fertőző vagyok, ezért nem mehetek ki. Legalább nincs idegesítő szobatársam. A szoba olyan mint minden kórházi szoba: fehér. Díszítőelemként Micimackós poszter a falon. Gyönyörű. Egy Fradisnak vagy Talmásnak jobban örülnék. Leülünk az ágyra. Látom anyám szemében, hogy mennyire sajnál. Talán nem az jár a fejében, mint nekem (kidobtuk a pénzt a táborokra, nem mehetek melózni, stb.) hanem már felfogta, hogy mivel is jár, ha az emberfia a nyarát egy szobában tölti. Persze lehet javítani a körülményeken, pl.: TV, rádió, stb. behozásával, de ez sovány vígasz. Beszélgetünk még egy kicsit, aztán elmegy. Látom rajta, hogy a sírás határán van. De visszatartja.

    Folytatás...

    Bonyi96 16 éve 26

  • düh

    Kikapott a Nationalelf. És megbüntetett a kaller. Picsába !!!:(((
    Amúgy szép a élet :)

    Bonyi96 16 éve 2

  • My music - 1. rész

    Ebben az írásban 2, általam nagyon kedvelt művészt szeretnék röviden bemutatni Nektek,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 10

  • Jót tenni

    Ma sétáltam az utcán, mikor odajött hozzám egy csöves, na előre féltem, le akar húzni. Persze, jött is a kérdés:"Nincs egy kis apró esetleg, vagy egy szál cigi?" Megnéztem, apró nem volt nálam, a cigit meg utálom. Épp le akartam rázni, mikor eszembe jutotott, nem is tudom miért, talán a tavaszi hangulat miatt, hogy most mit fukarkodjak? Adtam neki egy kétszázast. Nem győzött hálálkodni, dícsért, magasztalt, én meg mondam neki, hogy igyon egyet az egészségemre. Már ment is újságolni a többiekenek. Jó volt látni, milyen boldog lett, mint a kisgyerek, aki új matchboxot kap, nekem meg nem volt nagy áldozat, bár nem vagyok valami vastag, és nem is szórom a pénzt.
    Szóval, jó nap volt. Az ilyen valahogy feldobja a hangulatot :)

    Bonyi96 16 éve 11

  • A demokrácia csak szavakban létezik?

    A demokrácia csak szavakban létezik - Elméleti és gyakorlati kivitelezés Mi is az a...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 46

  • Ndjodó, avagy a türelem vége

    Nemrég olvastam a hírt, miszerint vasárnap a Tuzsér-Fradi (egyébként győztes) meccs után...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 39

  • Észkombájn 16 éves csajok

    Twollah Baltás IQ gyilkos sorozatán felbuzdulva én is nekiálltam körülnézni, miféle arcok vannak a különböző chat oldalakon, és hamar találtam is egy gyöngyszemet:
    Link
    Azt hiszem túl bonyolult volt neki a nyelvezetem :W
    ui.: a baloldali nyílra kell kettőt bökni a kívánt hatásért:)

    Bonyi96 16 éve 8

  • Amit Ti szubkultúrának hívtok

    Sűrűn fordul elő, hogy ha valakivel beszélgetek, és szóba kerül, hogy ki milyen zenét...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 162

  • Még 8 sorozat

    „Még 8 sorozat hát. Aztán kéne fekvenyomni is…”-ez járt épp a srác fejében, amikor megcsörrent a mobilja. ’Ki tudsz jönni most az udvarra?’ ’Persze’. Gyors SMS váltás után a srác lassan kiballagott. Tudta, mi következik.
    Ahogy odament a lányhoz, megpróbált egy vigyort az arcára erőltetni, de nem volt az igazi. A lány sem úgy nézett rá, ahogy szokott. Lehetett látni a szemén. Nem csillogott úgy, mint addig.
    -Sétáljunk egyet!-mondta a lány. A srác némán követte.
    -Tudod, gondolkodtam, és rájöttem, hogy szóval… ez így… nem is tudom… nem lenne fair veled szemben.-ezen a ponton kapcsolt ki a srác elméje. Innentől kezdve teljesen mindegy volt, mik lesznek a következő mondatok. A döntés megszületett.
    -Elmagyaráznád, hogy ezt hogy érted?-próbálkozott a srác. Hátha legalább megérti. Bár az sem változtatna sokat a helyzeten.
    -Figyelj, én úgy érzem, nem vagyok képes hosszú távú kapcsolatot kialakítani. Talán túl kislány vagyok még ehhez, vagy nem tudom…
    „Miért mond ilyeneket? Eddig semmi gond nem volt.”-rágta magát a srác
    -Tiszta hülye vagyok, túlságosan nyomultam.
    -Nem, nem erről van szó. Nem te vagy a hibás. Egyszerűen csak…
    És jöttek az indokok. Szegény lány nem igazán tudta elmagyarázni a srácnak, hogy tulajdonképpen belőle most elég volt, többet nem kíváncsi rá.

    Folytatás...

    Bonyi96 16 éve 2

  • Hajrá, hajrá FTC!

    "Hajrá Fradi, hajrá Fradi, Hajrá fiúk, mert fő a győzelem, Száz kisleány, egy gólra...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 65

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.