2022. január 28., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Ezredik napja

  A mai napon töltöm 1000. napomat itt, a PH! oldalain. Aznap történt, hogy megejtettem első hozzászólásomat a fórumon.

  Mindezt a Pulse Mini topicban követtem el, ugyanis akkortájt épp telefonvásárlás előtt álltam. Az ott kapott tanácsokat megfogadva, bár kissé félve, de végül megvettem első androidos készülékemet, mely - szerencsére vagy sem - még inkább elősegített abban, hogy rendszeres látogatója legyek a topicnak (ugyanis arról a készülékről általánosságban elmondható volt, hogy semmi se működött rajta :DDD) - mivel egyre több időt töltöttem itt, lassacskán bele-beleolvasgattam a többi topicba is, elkezdtem egyre több témában hozzászólni, majd egy idő után rákaptam a logout cikkekre is...szóval szép lassan a mindennapjaim részévé vált ez a fórum, ez a lapcsalád :)

  Köszönöm Mindenkinek, aki eddig bármilyen formában a segítségemre volt, ha problémám adódott! És persze köszönet a Házigazdáknak is, hiszen egy folyamatosan fejlődő, igényes és informatív - közösségi - oldalt terelgetnek, jó irányba. Így tovább! ;)

  Ennyi lett volna a kis "intermezzóm", további szép napot és kellemes fórumozgatást!

  bepken 8 éve 3

 • Brainwavz R1 v2.0

  Éppen egy hónapja történt, hogy szeretett Brainwavz fülesem kezdte megadni magát. A bal oldala, valahol egészen a fülhallgató "nyakánál" (illesztésnél) sajnos megtörhetett, így csak bizonyos szögben tartva lehetett használni. Igazából, mivel egy ún. over-the-ear kialakítású fülesről van szó, viszonylag könnyen meg lehetett találni azt a pontot, ahol jól érezte magát. Ráadásul nem is kellett vigyázzban állni, egész jól tűrte a fejmozgatásokat, amin jómagam is meglepődtem.
  Ettől függetlenül természetesen hamar beláttam, hogy ez így nem egészséges. Pláne úgy, hogy a fülhallgatóra 1 év garancia is van. Igen ám! De nincs se magyarországi....sőt, még európai szerviz sem! Mit kell ilyenkor csinálni?

  Első dolgom volt, hogy rákérdeztem a tapasztaltabb Kollégáknál a "fülhallgatós topicban", hátha valaki intézett már ilyet korábban.
  Innen nyilván kapásból az mp4nation support oldalára irányítottak, ahol is nyitottam egy hibajegyet. Szerencsére elég gyorsan reagálnak ezekre a jegyekre, az én ügyemmel egy Kam nevezetű emberke foglalkozott. Pár levélváltás után arra jutottunk, hogy küldjem vissza nekik a hibás fülhallgatót, ők azt megvizsgálják és hogyha indokolt, küldenek egy cserét.

  Folytatás...

  bepken 8 éve 13

 • Kodak CAMEO - "...csak átalakul"

  Egy ócska Kodak analóg fényképezőgépből makrólencsét mobiltelefonhoz? Hát majd meglátjuk...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 9 éve 33

 • Sony Xperia Sola - "ZÁRVA"

  "Bootloader unlock allowed: NO" - avagy mit tehet egy Xperia Sola tulaj, ha nem nyitható a bootloader?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 9 éve 40

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.