2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • brands.hu - nem ajánlott!

  "márkák barátoknak" - a webáruház szlogenje. Nos, úgy tűnik, én nem vagyok a barátjuk. És ami azt illeti, már nem is lennék, semmi pénzért.

  Történt ugyanis, hogy egy csütörtök délután, 2011.06.30-án rendeltem egy mikrofonos fülhallgatót az oldalról, postaköltséggel 5944 Ft értékben. A terméket július 28. napján sikerült kiszállítani. Kihasználták az oldalon feltüntetett 15-20 munkanap szállítási időt, így ezt még le is nyeltem.
  Volna, ha azt küldik, amit rendeltem. Egy olcsóbb verzió volt a csomagban, mikrofon nélkül. Egyből jeleztem is a problémát, megnyugtattak, hogy egy hét, és elszállítják a terméket, a pénzemet pedig visszakapom. Következő hét elején kerestem őket, érdeklődve, mikorra várhatom a futárt. Nem tudták, ismételten továbbították a kérést a futárszolgálat felé. Ez volt a magyarázat. A téves kiszállítás jelzése után két héttel ismét írtam nekik, a válaszüzenetben megint csak a futárszolgálatra mutogattak. Ma augusztus 17-e van, sem a pénzem, sem egy normális fülhallgató nincs nálam. Lassan eltelik 2 hónap. Tegnap felszólítottam őket, hogy most már sürgősen intézkedjenek, mert ez semmilyen körülmények között nem elfogadható állapot, sőt, kimondottan felháborító.

  Folytatás...

  Bazsee71 6 éve 15

H​ir​d​e​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.