2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogyan éljük túl a GW2 headstartot?

    Pár jótanács, megfontolandó gondolat a helyes és kiváló játékélmény érdekében.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 17

  • League of Legends - Season One

    A DotA alkotóinak mikro-tranzakciós játéka megkapta meg az eddigi legfontosabb és legnagyobb frissítését! Itt jegyezném meg minden vitát elkerülve: a játék tökéletesen használható pénz nélkül is, ugyanis csak XP és az IP (játékbeli fizetőeszköz) nővelőt nem lehet megvenni, és ezek sem tartanak örökké.

    A fórumban a fejlesztők által "epic"-nek titulált patch életbe lépett, a játékosok számára új és fontos funkciókat adnak. Innentől kezdve elkezdődik a Ladderek korszaka. A jelenlegi információk és a már megjelent Release Log alapján a Ranked Match-ek hasonlóan fog működni mint a World of Warcraft Arénapont rendszere, tehát győzelem esetén kapunk pontot, veszteség esetén veszítünk. A Rating mellett sok egyéb statisztika is nyomon követhető lesz majd, így mindenki a maga és mások teljesítményé nyomon tudja majd követni. Fontos: a Riot megoldást talált a kilépegetőkre, melyek ezután rating csökkentéssel lesznek büntetve.

    A Season One megjelenésével egy időben elkezdődnek a Riot által szervezett bajnokságok, melyekkel játékbeli fizetőeszközt nyerhetünk (RP-Riot points).

    Season One cinematic http://www.youtube.com/watch?v=IzMnCv_lPxI

    Folytatás...

    Balazs_ 14 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.