2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nintendo Switch - Győzzetek meg! Vagy az ellenkezőjéről!

    Üdv mindenkinek!

    Alapvetés: Körvonalazódik, hogy szívesen venék egy Switch-et. Nincs semmilyen konzolom, de a nagyobb gyerkőc 5 éves, emiatt lenne jó választás a Nintendo, tudnánk együtt mókázni családilag. Nem vagyok hardcore gamer, de a Zelda jól néz ki, néztem streameket, a tartalom benne van, játékidő nem kevés, szóval kezdetnek azzal venném.

    Látom HA-n, hogy létező megoldás a megveszem-zelda végigtol-eladom dolog is jelenleg.

    Amit tőletek várnék: Van olyan köztetek, aki ilyesmit tervezett, de annyira jó a cucc, hogy megtartja mégis a jövőben várható játékok reményében? Van olyan, aki valamiért vastagon megbánta, hogy beruházott, és csalódottan adja el? A többi konzolhoz ne hasonlítsátok, mert az összes tapasztalatom pár óra GTA V, és Uncharted 4.

    Szóval főleg olyanok véleményét szeretném szűrni, akik családi gémer cuccként tekintenek rá, és van akár jó akár rossz véleményük a készülékről.

    Köszönök mindent, ami árnyalja a képet :R :R :R

    bakter24 7 éve 4

  • KFC bögre kerestetik!

    Nem ismeretlen ezen a blogon az ilyesmi. Most a McDonalds-os puloveres történethez hasonló módon megláttam egy KFC-ben a személyzeti bögrét. Semmi extra, piros bögre, kb 2 dl-es, KFC logóval. Megkérdeztem, lehet-e kapni valahol, és nyilván nem lehet. Nekem egyből ez a blog ugrott be, itt sokan sokfelől megfordulnak, hátha valamelyik fórumtárs hozzájut, tud szerezni, van neki felesleges, stb. Nyilván nem ingyen gondolom a dolgot :)

    Bármi infó jöhet itt is, vagy privátban is!

    :R

    bakter24 8 éve 4

  • Retró fellángolás - De mi volt a neve?!?!

    Üdv mindenki!

    Segítsetek velem gondolkodni!

    Volt egy FPS játék a hőskorban, a Doom, a Quake korszakban, PI-166 MMX-en biztosan futott 3D kártya nélkül. Amire emlékszem belőle, hogy oroszos hangzású neve volt, és kicsit futurisztikus, de nem high-tech volt, nem alienes, vagy doom-szerűen szörnyes. Rövid neve volt, egy szótag, 6-7 betű kb. Rémlik, hogy volt benne M. Az első pálya egy ipari terület volt, gyárudvar, vagy ilyesmi. Sok fém textúra rémlik. Meg még annyi, hogy ment coopban, soros kábelen összekötöttünk két PI-est, és úgy toltuk, és mindig kikaptam benne, mivel nekem előtte nem volt meg, nem tudtam gyakorolni :O .

    Tudom, hogy nem sok, de hátha másnak is megvolt.

    Amik a kortársai voltak, és mennyire királyak voltak, de nem arra gondolok: Hexen, Quake, Doom, Wolfenstein,

    Ötletek? :R

    bakter24 9 éve 11

  • Honnan szerez az ember manapság moziplakátot?

    Üdv, hátha van valaki, aki bennfentes mozikban, vagy más módon tud segíteni!

    Éppen műhelyt építek, és ehhez kellene néhány moziplakát. Hol tudok szert tenni ilyesmikre? Nyilván mozikban, de próbálkoztam jegyszedőnél, pénztárban, kedves mosolyon és fejrázáson kívül mást nem tudtam bezsebelni :) Ezeket a plakátokat csak nem dobják ki!?

    Szóval tudna valaki ilyesmiben segíteni? Fizetek is érte ésszerű árat, Pesten belül érte is megyek, vagy a postát fizetem természetesen :)

    Az elsődleges prioritás a "Liza a rókatündér" plakátja (azonnal nézzétek meg, nem hiába nyeri sorra a díjakat !4!!négy!), és ezen kívül a kortárs sci-fi vagy a nagy klasszikusok (Mátrix, Ponyvaregény, Üvegtigris, stb) szóval lényegében mindenféle moziplakát érdekelne, ami nem rózsaszín :)

    bakter24 9 éve 22

  • A Békéscsabára nem-utazó srácok esete a Keletiben

    Egy rövid történet, másoknak okulásul, csak hogy ilyen is van!

    Helyszín: Budapest Keleti Pályaudvar, random gyorsvonat.

    Felszállok, leülök. Eddig semmi extra.

    A folyosón jön pár srác, benyitnak fülkékbe, beszélgetésbe elegyednek akivel csak tudnak, csomagjuk nincs.

    A sztorijuk: "Egyetemisták/fősulisok vagyunk, őszintén megmondom, tegnap este berúgtunk, elittuk a pénzünket, és egyik haverunk haza szeretne jutni, neki gyűjtünk, pár forintot. Az anyja azt mondta, oldja meg, nem segít, és szegény srác nem tud hazajutni Békéscsabára"

    Szép távoli célpont, summás vonatjegy, kell is gyűjteni rá sokáig. Olyan sokáig, hogy már jópár hete gyűjtenek. Nem tudom, mióta, de 3 hete minimum, kollégák információi alapján, én tegnap este találkoztam velük.

    Tiszták, ápoltak, jól öltözöttek, semmi gyanús. Jófejek, megnyerőek. A bökkenő, hogy ettől eltekintve egy szervezett banda, akik kéregetnek, csak épp nem csövesek. De a szitu ugyanaz, csak kreatív tálalásban. A vonaton végigmennek, leszállnak, jöhet a következő, nem utaznak sehova.

    Ha kalauz lennék, mondjuk pont Békéscsaba felé, elvinném őket, védőőrizetben, hogy biztosan odaérjenek, ha már ennyire nem gyűlik össze az a fránya vonatjegyre való ;]

    Folytatás...

    bakter24 9 éve 6

  • Plusz SSD-t a laptopba házilag!

    Szeretnénk az SSD nyújtotta sebességélményt magunkkal vinni hordozható gépünkbe zárva? Igen!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 70

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.