2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Android startup

    Született egy ötletem, amiből úgy érzem egész jól megélhetnék. :K

    Az ötlet egy android szoftver, és az arra építendő vállalkozás, weblap, tematika.
    Az lenne a kérdésem a Hölgyekhez, és az Urakhoz, hogy hogyan tovább? Fejleszteni nem tudok androidra, mondjuk másra sem, de az ötlet kaphatna pár cikket is a ph!n, lehetne akkora hordereje. Le szeretném védetni, de akár el is adnám. Lehet? Vannak cégek amik felkarolnak ilyesmit? Szakemberek, akik elvégzik a maguk munkáját a maguk területén, ugyanakkor társulni is akarnak egy ötlethez, eleinte ingyen, olyanok léteznek? Ha igen hol? Ha nem tudom levédetni, az első ilyen ember akinek elmondom, ellopja?

    Arlekim 9 éve 3

  • Hardveraprón hirdetők, és telefonszámaik

    Ez lesz az első logout bejegyzésem, és úgy döntöttem hogy egy rég megfigyelt témával szeretnék benne foglalkozni.
    Gyakran megesik hogy személyes bizniszek ügye miatt vásárolnom kell ezt az. Notit, alkatrészt, egy tucat hdd-t, stb... Ilyenkor nekem mindíg a hardverapró az első, itt vannak a legjobb árak, de egyben a legnehezebben elérhető eladók is.

    Ennek tudatában a keresési találatok jobb klikkel új ablakba vannak küldve, és szisztematikusan csak a telefonos találatokat listázom, hisz gyakran megesik hogy pár órán belül kell a holmi, 1-2 napos reakcióidő megengedhetetlen. Természetesen ha az ajánlat nagyon jó megy egy PÜ, de volt már olyan eladó, aki 10 nappal a PÜ után válaszolt. Persze addigra azt is elfelejtettem mihez kellett az a hdd.
    Egy szó mint száz, mindenkinek aki hirdet javaslom: Adja meg a számát!

    Arlekim 11 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.