2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • LG G6 - egy hónap intenzív használat tükrében

    Első rövid tesztemet írom a tárgya az LG G6-os telefonja. Minden fontosabb specifikációt, dobozbontást, egyéb hasznos infót a tesztekból elolvashattok. De milyen vele együtt élni, milyen minden nap használni? Erről írnék pár sorban.

    A teszkörnyezetről: csak ezt a telefont használom, sokat. Naponta 3-4 órányi képernyőidő, telefonálás (napi 2-3 óra), üzenetküldés, videónézés, böngészés, fényképezés. Emiatt a fontos szempontok nálam: gyorsaság, jól használható névjegyzék és telefon, fényképezőgép, a többire pedig a Playstore-os applikációk: Youtube, Viber, Messenger, Chrome, stb.

    A forma: 5.7" képernyő 2:1 arányú (18:9) a folyószövegből többet tudna megjeleníteni, de mivel a képernyő alsó részét a gombsor foglalja el, így nem sok értelme van. A sarkok lekerekítettek, ez nagyon tetszik, de funkciója egyelőre ennek sincs. Mivel videók még nem készülnek ilyen képarányban (és ez sem tud felvenni), ezért ennek tényleg nem látom értelmét még. A felbontása 2160x1080 pixel, tűéles, világos, jó feketék (nem amoled) jellemzik. Nem lehet rá panasz. Mivel nincs fizikai gomb az előlapon, a képernyőt két koppintással fel lehet ébreszteni, és ugyanígy ki is lehet kapcsolni (de ez csak a gyári launcherrel működik).

    Folytatás...

    almásrétes 6 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.