2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Okostelefonos bankkártya olvasó

    Kisvállalkozások számára is lehetővé teszi bármilyen fizetési mód kezelését a PayPal új szolgáltatása, amellyel az okostelefon teljes értékű bankkártya terminállá alakítható.

    A nemzetközi online fizetési megoldást nyújtó vállalat MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a PayPal Here elnevezésű új alkalmazás egy iPhone-ra és rövidesen Android operációs rendszert futtató készülékekre csatlakoztatható kisméretű kártyaolvasóból, valamint egy ingyenes mobilalkalmazásból áll.

    Segítségével a kisvállalkozások és szolgáltatók közvetlenül a telefonjukról fogadhatnak fizetéseket PayPal-en, hitelkártyán vagy bankkártyán keresztül, sőt a telefon kamerájával akár csekkeket is elfogadhatnak, továbbá elektronikus számlát is kiállíthatnak.

    A márciusban San Franciscóban bemutatott szolgáltatás jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Hong Kongban érhető el a kiválasztott kereskedők számára. Ezekben az országokban a jövő hónaptól bárki csatlakozhat a szolgáltatáshoz, de további országok bevonása is várható a közeljövőben.

    Folytatás...

    akoska23 12 éve 0

  • Az első 3d-s webkamera Prehologram

    Az első 3d-s webkamera Akiknek sűrűn felsejlik álmában az R2D2 gyomrából kibohóckodó, Leila hercegnőt formázó hologram-remegés, kezdhetnek örülni, mert a Minoru által elsőként forgalmazott 3D-s webkamera – némi fantáziával, és sörrel megáldva persze – majdnem hozza a kívánt hatást.

    No, kérem, kijelenthetjük, hogy visszavonhatatlanul fejlődik a világ, és benne a földön kívüliek. A vizuális térkommunikáció megszállottainak már nem elegendő a jelenleg legelterjedtebb technológia, ezért 3D-re váltanak, ha már a sebességet nem tudják tovább fejleszteni. Vannak még szépséghibák, de kezdjük az előnyökkel. Először is szép. Az egyszerűségében Wall-E-t idéző kamerának horizontális E.T.-feje van, és hajlékony végtagjai. Modernebbnek is tekinthető, mint hús-vér földön kívüli testvére, amennyiben hősünknek már nem az ujja, hanem a szemei világítanak. Ahhoz képest, hogy e webtechnológia újszerűnek hathat, egészen csinos felvételeket gyárt a kamera, mely természetesen hagyományos fotózásra, és videó készítésre is alkalmas. Végre virtuálisan kinyúlhatunk a képernyőből, frászt hozva evvel a túloldalon fáradtan nyál hidacskát gyártó haver pilledt fejére. Táncikálhatunk is akár, az összképet nem rontja a sokféle formában kapható 3d-s szemüveg, ha a mozgáskultúránknak megfelelően választunk.

    Folytatás...

    akoska23 12 éve 4

  • Sandisk USB Pendrive az "elpusztithatatlan"

    Most először írok ezért lehet nem fog mindenkit kielégíteni de azért megpróbálom.
    Pár éve vettem egy Sandisk Cruzer 4GB pendrive-ot amit ez idáig sem sikerült elpusztitanom ;]
    Behatások amik érték:

    1#Még nem volt pár napos mikor nagyon közel került egy nagy teljesítményű mágneshez ami köztudottan nem tesz neki jót. Gyorsan észrevettem de nagy volt az ijedelem mert az összes családi fényképet rajta tárolom. Behelyeztem a gépbe és SEMMI! nem sérült rajta. (na ekkor már sejtettem jó vétel volt)

    2# Rajtahagytam a kocsi tetején leesett és át is mentem rajta felületi sérülések de semmi komoly ugyanúgy működik.

    3#Zsebembe maradt nyári vadvizes fürdőzésemkor és úszott egyet a Dunában :K Hazaértem gépbe be minden adat sértetlen.

    4#A feleségem kimosta és a szárítógépben ki is száritotta. Gépbe be semmi baja.

    5# 2 szer elhagytam és mind a kétszer visszakerült hozzám. :DDD

    Namármost azt hiszem a következő vásárlásom is e gyártó modelljei közül fog kikerülni.
    Köszönöm hogy írásom elolvastad akinek hasonló dolgokat átélt működő pendrive-ja van várom hozzászólását.

    akoska23 12 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.