2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Mi is esett le?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Foglalkoztat, hogy a szabadság-hídi balesetet milyen eszközzel követték el. Látott vagy hallott-e valaki valamit, pontosan milyen gyártmány repült. Köszönöm, flame a szabályozásról nem kell. A hírportálok semmit nem tudnak, csak a police.hu közleményt másolják.

Hozzászólások

(#1) MineFox54


MineFox54
(őstag)

Ez jó kérdés, más a dolog hogyha egy profi eszközzel követték el, vagy egy nehéz, de gagyi géppel...

ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

(#2) TheLázs válasza MineFox54 (#1) üzenetére


TheLázs
(újonc)
LOGOUT blog

Én ismerek modellboltost, aki a katasztrófavédelemmel gyakorlatozott a Dunán, és komoly géppel. A vízbe pottyant, azóta sincs meg. Jó lenne, ha látná végre mindenki, hogy a sokszázezres, telemetriás GPS drónok is ugyanúgy lepotyognak. Egy másik ismerősöm most tört sz@rrá egy Cheerson CX-22-t, és még azon vajúdik, hogy miért. A játékokkal városban repülés meg egyenesen felelőtlenség. Azok még műszaki hiba és probléma nélkül is lepotyognak.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#3) Lauda válasza TheLázs (#2) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Iszonyu felelotlenek az emberek. Nem tudnak gondolatban egyrol a kettore jutni. Biztos tok elvezetes dronokkal szorakozni az emberek feje felett, de meg egy sem maradt fent es nem is fog. Ezert nem szabad sem emberek, sem az emberek ertekei fole es kozelebe repulni vele. Maximum erdo/szanto/to felett hasznalni, de ott is csak ugy, hogy messzire elkerulve az ott tartozkodokat.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.