- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is láttam ezt a videót. A számok tényleg hamisak, kb. a felét - vagy még annyit sem - kapnak kézhez a megemlített YouTuberek. Ugye elsősorban a partnercég is lenyúl egy jelentős szeletet magának a pénzből, akkor számoljuk hozzá a plusz költségeket (adó, stb.)...Hopp, az 5 millóból máris csak vagy 1,5 millió marad...
Valaki megírta egy hozzászólás keretében, hogy ez az első, amivel tényleg dolgozott is. Ez részben (vagy teljes egészében...) igaz, mivel a videóötleteket nagy eséllyel a "The Richest" csatornáról lopja. Az idiótaság tesztjéről...inkább nem mondok semmit.
A Kinder tojásos csatornák tényleg nagy feliratkozószámmal és megtekintésekkel rendelkeznek. Ehhez még csatlakozik a további családbarát tartalom: Pókember és Elza, meg a többi meseszereplő eljátszanak valamit, vagy ilyen ragacsos anyagot készítenek (slime), stb. Őszintén szóval néha én is készítek ilyen videókat, amikben tojásokat bontogatok, vagy Play-Dohzok. Tudom, hülyén hangzik, de tényleg.
Nem mondom, hogy sok feliratkozót szereztem vele, de megtekintést azért sikerült bezsebelni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs megerősítve, hogy a Kinder tojásos csatorna magyar. (az a pár magyar felirat meg rendszám egyedül ami árulkodó lehet, semmi más)
A Top 10-es videót hagyjuk, számos YouTube-er írt és beszélt róla, hogy semmi köze nincs a valóságnak ehhez, fals adatokat közöl, hogy legyen nézettsége.. Hsz-ekben is megjelent néhány ismertebb arc.
Walrusz pl pont leírja a lényeget, hogy miért hülyeség az egész videó.
-
Van magyar csatorna ~3 millió feliratkozóval is ahol csak Kindertojást bontogatnak és már régóta nem került fel videó.
Ajánlom nézésre:
TOP 10 LEGGAZDAGABB MAGYAR YOUTUBER ✔️ Akiket MEGBORÍTOTT a SOK KESS! -
.LnB
titán
Nem is értem miért nem a TheVR érte el először. Ők értenek a játékokhoz, nem káromkodnak, csúpa szépre-jóra tanítják a társadalmunkat. Ja és nagyon értenek a játékokhoz!!
Én sem ismertem sajnos, de örülök, hogy egy ilyen, valódi értékekkel rendelkező csatorna a legnagyobb Magyar Youtube csatorna.
-
.Szaki.
addikt
Nem hallottam még erről a csatornáról, de ez az én szegénységi bizonyítványom. Az az igazság, hogy annyi már a youtuber, hogy már megszámolni sem lehet, én összesen hármat követek, mindenki más az én szememben értékelhetetlen. Pontosan ezért örülök neki, hogy a legnagyobb követővel rendelkező csatorna ilyen értékes tartalmakkal van tele. Egyszerűen eszméletlen amit művel, engem lenyűgözött. Megvan a negyedik youtuber, akinek az oldalára feliratkoztam.
-
Soriano
tag
Rajztanárom volt gimiben, fura figura, de szakmailag kiváló. Már akkor is az érzéki csalódás volt a kedvenc témája, mikor minket tanított. Nagyon örülök a sikerének, nem gondoltam volna, hogy így látom viszont, lassan 10 év után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Videománia, Pamkutya, The VR - Biztos sokan ismerik ezeket a YouTube csatornákat, amelyek az ország legtöbb...
- Politika
- Akkuban erősít a középkategória
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest