2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Witcher 3 helyett Witcher 3

Írta: | Kulcsszavak: blag . játék . witcher

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ugye? Ki nem látta ezt előre?

The Witcher 3: Wild Hunt
Fejlesztő: CD Projekt Red
Kiadó: CD Projekt
Megjelenés éve: 2015
Bolt: Minden nagyobb boltban megtalálható, és már a GOTY változat is aprópénz, úgyhogy minden gamernél kötelező darab kell hogy legyen.

A cikksorozat befejező részének szánom ezt, és most nem is én fogom megírni, nem én fogom ajnározni a játékot, hogy mennyire jó, hanem a többiek. A Witcher 3 topik egyik sűrűn visszatérő eleme, amikor a játékot befejező kollégák megpróbálják betűbe önteni az élményt, amit kaptak, ebből gyűjtöttem össze egy csokorral. Enjoy.

"Ez tényleg fantasztikus, nem gondoltam volna hogy AC után ilyet mondok, de megkockáztatom életem legjobb játéka, bármilyen téren is próbálom megközelíteni, ennyire komplex és interaktív cselekményeket, és audiovizuális tartalmat egy játékon belül.."
#16400 DeathAdder

"Már az alapjáték végénél is tartottam, hogy a valaha volt legjobb játék ami készült, de így a dlc-k után csak megerősíteni tudom ezt."
#16487 Frod

"Félek ezt az űrt már semmi se fogja pótolni.."
#22103 Velen

"Soha egy cím sem volt ám ilyen hatással, abszolút beleinvesztáltam magam a karakterekbe, és a történetbe. Áldom a sorsot hogy egyszerre létezhetek ezzel a játékkal. Szerintem iskolapéldája ez a cím a modern művészeteknek!"
#22545 hszilard666

"Szerintem ilyen, ennyire meghatározó játék, soha nem lesz több, ami ilyen érzelmeket váltson ki emberekből, sok emberből, köztük belőlem is. Ez egyedi, megismételhetetlen."
#22551 tibaimp

"egy nagyon szép és emlékezetes történet zárult le, a legvégén kicsit könnyes is lett a szemem(akárcsak akkor, mikor Iristól elkérjük a rózsát), hát ez van, nem szégyellem"
#9896 zegi_norbi

"összességében ez egy mestermű. Olyan mélységek és részletek voltak egyes mellékküldetésekben, hogy öröm volt nézni (Pl Báró sztori), sok teljes játék sztoriját kenterbe verve. Komolyan. a kiegészítők fantasztikusak voltak, sok hasznos, új dolgot adtak a rengeteg tartalomhoz, és szuperül kiegészítették a sztorit. Bár minden játék ennyire ki lenne dolgozva, szívvel, lélekkel."
#15263 chopin42

"Életem eddigi legjobb játékos élménye volt. Ami kitartott 170 órát!
Ez nem Game of the Year hanem of the Century."

#12995 Ferdzsoo

"véleményem szerint a Witcher 3 már nem is játék, hanem egy interaktív érzelmes utazás, amihez semmi nem fogható jelenleg a videójátékos palettából."
#20594 PeAdam

"az kijelenthető, hogy soha ekkora játékélményt nem adott még semmi (szerintem már nem is fog) és minden tiszteletem a készítőké, mert nem gondoltam volna, hogy 28 éves fejjel fogok hátraszaltót dobni egy játéktól."
#20496 fpatrik17

"Nem is tudok sok mindent hozzáfűzni, nem ma kezdtem az ipart, de ez gallyra tett."
#21921 Kylesa

"Minden keserű volt utána, hamar el kell engedni a hasonlítgatást, mert nem igazán ér a lába nyomához egy hasonló cím sem"
#22007 penge111

"Nem nagyon tudok mit írni mert még hatása alatt vagyok.Kő sziv metalos vagyok mégis ömlöttek az utolsó kinézésnél a könnyeim. Ez a játék etalon mestermű hivatkozási alap lesz nagyon sokáig."
#10201 brek666

"Életem egyik legjobb játéka volt a W3, pokolian hiányozni fog. Most hogy nem tudok csinálni semmit már a játékban, még corvo bianco-t is felfejlesztettem fullra, leírhatatlan ürességet érzek. De ha meghallom a B&W soundtracket, ami csak random megy amikor sétálsz vagy lovagolsz, azonnal könnyek szöknek a szemembe. Micsoda játék!
188h-m ba került, de minden percet megért."

#22619 hszilard666

"Összefoglalva két szóval: a játék zseniális"
#20578 tibaimp

"most hirtelen nem tudom mit is kezdjek magammal. ez a játék után bármi mást elkezdeni... visszalépés.
260 órányi művészet volt ez. köszönöm a CDPR-nek"

#10321 Lenry

Hozzászólások

(#1) AuraSync


AuraSync
őstag
LOGOUT blog

Jó kis game volt ez Lenry. :K

Kár hogy a Cyber nem sikerült elsőre ilyen jóra.
Ez az amikor az emberek vaktában hisznek egy olyan fejlesztő brigádnak aki korábban már nagy neveket tett le az asztalra. Majdnem 3 év kellett hogy rendbeszedjék a játékukat...

[ Szerkesztve ]

S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

(#2) Gave


Gave
addikt

Épp minap nézegettem mennyi már a 100GB és felette játék alig 6-7 óra kimaxolt narratívval, ehhez képest a Witcher 50GB és szerintem a 2 kiegészítővel együtt, de talán külön is az eddigi legtartalmasabb játék amivel játszottam, pedig szinte az összes nagy név megvolt a műfajban.

Here? For folks like us? Wrong city.., wrong people

(#3) KISDUCK válasza Gave (#2) üzenetére


KISDUCK
addikt

Pár napja agyaltam rajta, de amikor láttam a 100 csigabájtot inkább választottam olyat ami csak 60 és előbb ki tudom játszani.

(#4) Gave válasza KISDUCK (#3) üzenetére


Gave
addikt

Jogos, nem néztem, hogy mennyi lett az NG patch után, de még relatíve így is jó..

Here? For folks like us? Wrong city.., wrong people

(#5) KISDUCK válasza Gave (#4) üzenetére


KISDUCK
addikt

Steamen nem láttam a teljes verzióra háttértár igényt úgyhogy benéztem virágboltba és látszott a jelenlegi hely igény és mondom kösz nem, alig bírtam a days gone-nak is feláldozni valamit és úgy éreztem hogy muszáj venni valamit mindenképp, mert volt majdnem 10 ojró a fiókon és addig akartam megválni tőle amig leárazás van. HZD dlc-jét is le kéne nyomnom meg a FC6-ot befejezni, az 140GB-t legalább felszabadítana. De erre vVágási Feri biztos azt mondaná, hogy lenne 140 gigabájtom akkor letöltenék valami nagy játékot.

(#6) Gave válasza KISDUCK (#5) üzenetére


Gave
addikt

Steam-en nem frissítették, ott még a régi 50GB van kiírva. GoG nálam is elkezdte lepatchelni az egészet aminek nagyon nem örülök a gyér sávszéllel :D.

Így nem lefrissítve ennyit foglal most nálam ng frissítés, modok nélkül.

Here? For folks like us? Wrong city.., wrong people

(#7) nemlehet


nemlehet
őstag

Vannak játékok amiket néhány évente előveszek. Nagyon sokáig nem játszottam a Witcher 3-al, mert megjelenéskor nem volt hozzá gépem aztán időm, aztán éppen nem vonzottak az RPG-k... Hiba volt. Tényleg egy elképesztő alkotás, mestermű és örök élmény.
Hatalmas rajongója vagyok a könyveknek is, a játék más, de megítélésem szerint narratívájában, hangulatában és szellemében hű az író mondanivalójához.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#8) N€T0X|N válasza Gave (#6) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Ez érdekes, mert nekem az NG 57.2GB (+750 MB save), minden DLC-vel. :F

Amúgy én is későn kezdtem el a játékot és utólag bánom (de azóta 3 és fél végigjátszásnál tartok), bár teszem hozzá, addig legalább nem volt hiányérzetem. Csak a Mass Effect trilógia hagyott bennem olyan űrt végigjátszás után, mint a Witcher 3. Ez a kettő nagyon magasan ver mindent az én szememben. (Nem állítanék sorrendet, mindkettőt imádom.)

[ Szerkesztve ]

Sent from my keyBoard

(#9) Gave válasza N€T0X|N (#8) üzenetére


Gave
addikt

Én is ilyesmi méretre emlékeztem, GoG kliens bele dobott nekem egy 50GB "temp" mappát. :D

Szerintem sem érdemes kihagyni.

Here? For folks like us? Wrong city.., wrong people

(#10) eldiablo válasza Gave (#2) üzenetére


eldiablo
addikt
LOGOUT blog

Minden játékon végig lehet szaladni.

Én elővételben vettem meg és nem csalódtam benne. Valóban többet ígértek mint amit kaptunk, de közel sem olyan rossz mint ahogy beállították. Néhány vicces bugot leszámítva semmi komolyba nem futottam.

61 óra után még ennyi mellék küldetés maradt a térképemen.

Azóta még 2 karaktert kezdtem el.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.