Hirdetés

Konzervkaja

Az utóbbi pár hónapban ha bevásárolni voltam szombaton (mert itt Belgiumban a boltok zárva tartanak vasárnap, ami egyébként leírhatatlanul szar) bepakoltam a kosárba 1-2 konzervet, biztos ami biztos.
Az egyik szekrényben van nekik egy helyük, ott laknak. Tortellini, sólet (francia recept, igazából jobb mint amire gondolnál), virsli, zöldségek, gyümölcsök, paradicsomos húsgombóc. Kóstoltam már őket, annyira nem szörnyűek.
Úgy vagyok vele, jó lesz, ha teszem azt nincs időm bevásárolni menni, alig tudok az ágyból is kikelni mert beteg lettem, földrengés van, zombik támadnak meg vagy betör a tenger.
Te tartasz otthon konzervet? Mennyi időre elegendőt? Volt már szükség rá?

Hirdetés

Még van hozzászólás! Tovább