Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:38:36

LOGOUT.hu

ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5051) parkasz


parkasz
senior tag

Sziasztok!
A feleségem le szeretné tölteni az általa készített képeket, de a pc-re dugva nem jelenik meg se az sd kártya, se a tárhely, a telón Mokee 1210 van. Kell esetleg driver hozzá? Más telónál eddig nem volt ilyen gond. tuti júzer error, de lövésem sincs mi lehet a gond. Ha tudtok légyszi segítsetek. :R

[ Szerkesztve ]

(#5052) Laza... válasza parkasz (#5051) üzenetére


Laza...
addikt

[link]

USB tárolóhely mokee << csak hogy kereshető legyen :P

Never give up!

(#5053) parkasz válasza Laza... (#5052) üzenetére


parkasz
senior tag

Ezek köszönet érte mester! :R

(#5054) PioDVD válasza parkasz (#5053) üzenetére


PioDVD
senior tag

Én az airdroid-ot használom, reg nélkül (pc-n web.airdroid.com, qr-kóddal), a fene vesződne kábellel.

(#5055) peestike válasza parkasz (#5053) üzenetére


peestike
senior tag

vagy ha nagyon felidegesít akkor ez: [link]
windows kliens: [link]
és nem kell kábelezni, plusz több más dologra is jó még.
tuti megy! :)

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#5056) parkasz


parkasz
senior tag

Mindenkinek köszi a tippeket. Mindegyiket meglesem! :R

(#5057) nash13 válasza nash13 (#4953) üzenetére


nash13
aktív tag

Senki nem használ ablakos tokot?

iPhone 7

(#5058) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Hmm, H116 mintha kameraugyileg visszalepes lenne. Hogy tapasztaltátok?

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#5059) kidnou válasza wwenigma (#5058) üzenetére


kidnou
senior tag

Van baja... nálam elég homályosak a képek. Másik telómon Mokee van az sokkal szebb képet csinál

ezt nézted? [link]

[ Szerkesztve ]

(#5060) Arween


Arween
senior tag

sziasztok

Elvileg nemsokára nálunk is landol egy ilyen telefon, a kérdésem az lenne mivel nem vagyok nagy telefonguru
van erre stabil rom amiben normálisan működik minden és magyar nyelvű?Én nem szeretnék hetente telepíteni mint ahogy itt sokan teszitek.Nekem egy normálisan működő rendszer bőven elég,persze ha jön frissítés azt feltenném :)

(#5061) wwenigma válasza kidnou (#5059) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nem neztem, azon gondolkodtam kamera libeket megprobalom kicserelni hatha... Remelem csak atmeneti kis bug miatt ilyen. :(

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#5062) Graphics válasza nash13 (#5057) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ablakos tok csak a gyári ROM-hoz való, mert a mokee-n már máshol helyezkedik el minden.

Eladó Poco F4 GT - 12/256GB kivitel, szürke, minden tartozékkal - 93999 FT - ingyen szállítással

(#5063) Graphics válasza wwenigma (#5058) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ezt szerintem írták is valahol, hogy van kamerabug, vagy az a CM12-es, már nem tudom :D

Eladó Poco F4 GT - 12/256GB kivitel, szürke, minden tartozékkal - 93999 FT - ingyen szállítással

(#5064) nash13 válasza Graphics (#5062) üzenetére


nash13
aktív tag

Ezzel jött, én nem cseréltem romot.
V9.5.1
Zte v9180_CnCommon_v9.12.
Akkor ez nem gyári? Vagy csak be kell állítani vmit, hogy felül legyen a csúszka?

iPhone 7

(#5065) 426os


426os
őstag

Ma eléggé felidegesített a telefon. Már jó pár hete (talán 1 hónapja is), hogy nem hallgattam zenét a telefonon, de ma nagyon szerettem volna útközben, viszont nem sikerült. Egyetlen számot sem tudtam végighallgatni anélkül, hogy legalább 5* ne szakadt volna meg a lejátszás kis időre. PowerAmp-el és gyári lejátszóval is ugyanez volt. Azért idegesített fel nagyon, mert régebben még az elején csinálta, aztán többet nem jelentkezett a probléma, most meg sehogy sem tudtam szabadulni tőle, hiába állítottam be a PA-ben wakelock-ot és/vagy állítottam maximálisra a puffert. Kínomban már elkezdtem átmásolgatni az albumokat a belső sd-re, hátha a kártya kezd behalni, de úgy is csinálta :(
Teljesen stock 1.15, semmilyen powersaver vagy hasonló program nincs fent, szinte nem semmi nem változott ahhoz képest, amikor még működött. Talán a duplakopp-ot aktiváltam csak azóta, de nem hiszem, hogy az lenne a ludas. Mindenesetre lassan váltanom kellene 1.16-ra, bár lehet ma egy restart segített volna így utólag visszagondolva.
Illetve az elmúlt pár napban csinált olyat is, hogy nem ébredt fel a képernyő a gombnyomásra, csak a kék kör kezdett világítani, illetve, ha megint megnyomtam a power gombot, akkor kialudt. Kis késéssel, kb 1 perccel később ébredt fel a kijelző is. Ezt egymás után többször is eljátszotta, ilyenkor kellett egy restart és utána többet nem csinálta (kb egy napig). Lehet ehhez köze volt a FB+Messenger förtelmeknek is, mert egyéb okok miatt azok is felidegesítettek és letöröltem a p*csába őket, azóta nem produkálta. Böngészőben kicsit rosszabb a FB-ot csesztetni, de kénytelen vagyok így használni. Ilyenkor remélem csuklanak az app fejlesztői (és az édesanyjuk is).

.

(#5066) tvamos válasza 426os (#5065) üzenetére


tvamos
nagyúr

A Messengerrel nalam nincs gondj. A Facebook app-al jobban merult, azt leszedtem. Amugy a zenelejatszo eddig jo volt. (Nekem is gyari 1.15 + ADW launcher.)

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5067) martin555 válasza 426os (#5065) üzenetére


martin555
aktív tag

én egyenlőre a gyári romokat tolom, síma mp3 (tehát nem valami FLAC vagy hasonló agyontömörített) lejátszás nálam is perceg, 1,15 -ben figyeltem fel rá de most az 1.1.6 alatt is perceg. csak tippem, hogy képernyő lekapcsolgatás után le akarja rakni a procit alacsonyabb mhz re, csak szarul viseli a valósidejű mp3 dekódolást, ilyesmi? nubia gyári lejátszó csinálta ezt a röccenést, egész biztos, most viszont KÉNYSZERÜLTEM más lejátszót szedni marketről (1.16 ra való update-után) (pld rocket player) hogy tudjon szkennelni SD kártyát mert 1.16 ban a nubia player e képességét nálam elvesztette, még appdata törlése után is.
nem kenődtem el tőle csak a statisztikához csatlakozom zene ügyben. jobban zavar a halk nyíííígó hang pld amikor ki-be lépegetek marketbe, vagy GREADER rss olvasóval a cikkek közt lépegetek, a hangszóróból halk sípoló hang jön,(semmi médiaalkalmazás hanem olyen böngésző cuccoknál..) tapizással ütemben változik, idegesítő, jobban zavar mint a fehér pötty a képernyőn ami nekem is mint másoknak, megjelent alul. (mindegy, milyen csengetésmódban vagy némításban vagyok).

ezek egyébként szvsz ennyi pénzért szinte elfogadható dolgok, lájkolom a telót, most nyomtam le vele a sítúrát, "lefagyott" a hidegtől, de "nem fagyott le" mégsem. fényképezője egy vicc, 13 megapixelnyi zajt gyűjt össze, ennyiért viszont oké csak mérnem raktak egy 5-8 megás normálisabb szenzort bele. fullHD videót másrészt viszont a proci röhögve feldolgozza. akku jól bírja. igazából már szinte vágyom egy MAX ra a nagyobb képernyő miatt.

léci aki végigolvasta és ért hozzá írja meg nekem miért NEM tudom gmail, hangouts-ot és még pár dolgot se app2SD vel de titaniummal "felhasználói app"-pá tenni? nem jelenik meg az a menüpont, csak a jegelés, eltávolítás. nem frissített appok, hanem a frissítés már be van nyomva a romba. ez valami alap fájl-jogosultság probléma? rom-ban a jogosultság rendes beállításának mi a legjobb módja? volt régi telóm aminek a recovery-je tudott olyat hogy advanced/set permissions, de ha megtalálom megpróbálom mixplorerrel is (root +SU-s cucc) beállítani a jogosultságokat, más tippem nincs. ki akarom szedni felhasználói app-nak a gmail-t és a hangouts-ot, hogy az android ki tudja lőni ezeket a ramból, hátha ezek akkor kevésbé "ébresztik fel" a procit. root tutijó sztem, minden más ilyen app2SD mókolás ugyanúgy megy mint régebben. persze ujra is rútoltam.

ha valakinek van linkje a ruszki nagyképes caller-hez 1.16 hoz annak is örülnék, kicserélném.

bye

[ Szerkesztve ]

POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT

(#5068) Laza... válasza martin555 (#5067) üzenetére


Laza...
addikt

A "nagyképes" callert valahol itt találod. Amúgy nem tudom miért nem Nokia 1030 (vagy mit) vettél, ez a telefon nem neked való. Mellesleg mutass pár telót aminek szignifikánsan jobb a kamerája ennyiért.

Never give up!

(#5069) xcsaba1975 válasza martin555 (#5067) üzenetére


xcsaba1975
tag

Köszi a felhasználói tapasztalatokat! Végre a hibákról is szó van!

(#5070) weinmaker


weinmaker
őstag

Nekem is fontos a normális minőségű kamera. Azt semmiképpen sem szeretném, hogy rosszabb legyen mint a haier w910-nek. ;)

Esetleg nem tennétek meg, hogy egy-két fotót bedobnátok a topikba, biztosan nem csak engem érdekelne ;)
Köszi előre is aki veszi a fáradtságot! :R

Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!

(#5071) wwenigma válasza Laza... (#5068) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

En sem ertem, alapbol is jo volt a kameraja a H115 meg plane dobott rajta - majd a H116 rontott. :D Egyebkent olyan mintha rosszul kezelne, nem megfelelo felbontassal. Illetve megint eleg lazan veszi az ISO ertekeket gyengebb megvilagitasnal. Gondolkodom a 115ös libek cserejen, de melo van.

Weinmaker: tesztem, Laza blogja , illetve mar volt. :)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#5072) weinmaker válasza wwenigma (#5071) üzenetére


weinmaker
őstag

Köszi, megnéztem. Amire kell elégnek tűnik ;)

Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!

(#5073) Graphics válasza wwenigma (#5071) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Amennyit én fotózok, arra bőven elég volt ez a kamera.

Ennyi pénzért egy konkurens se tud többet. Inkább kevesebbet. De néha a telefon fényképezője jobb mint a régi Fuji Finepix S5700-asom.

Eladó Poco F4 GT - 12/256GB kivitel, szürke, minden tartozékkal - 93999 FT - ingyen szállítással

(#5074) parkasz


parkasz
senior tag

Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy a mokee1210 alatt néha nem reagál egyes funkciókra a teló. Ilyen például, hogy, ha hívsz egy számot nem lehet letenni. Ez mitől lehet? Találkozott már valaki ilyennel? :F
Ez elég zavaró tud lenni, s bár tetszik a mokee, ha máshogy nem megy akkor marad a gyárira való visszatérés

[ Szerkesztve ]

(#5075) PioDVD


PioDVD
senior tag

Szomorúan olvastam - utólag persze - Laza írását, hogy jobb lett volna egy ov-chipes telefon fotó terén, de én nem csalódtam a Sonyban. Jó fényben teljesen vállalható fotókat készít (nyilván fel lehet nagyítani és megkeresni, lám, mennyi zaj), de ha fényképnyomtatás a cél, arra abszolút korrekt.
Persze vannak hibái:
Kis fényben automatán nagyon szar képeket csinált. Átállítva éjszakai fotóra sokkal jobb.
De alapvetően az a baj, hogy teljesen véletlenszerű, mikor csinál jó és rossz képet. Van, hogy magától éles a fotó, van, hogy a fókuszálandó helyre bökve még az automata fókusznál is rosszabbul állítja be magát. Van, hogy - szintén sötétben - egész világos (jó) fotót csinál, van, hogy hót sötét zajhalmazt gyárt. Próbáltam levenni az iso-t, úgy tűnt, akkor jó, de aztán úgy is hol jó, hol nem, automatára visszaállított iso-val szintén.

Szóval nem tudom, a fókuszálás és fénymérés hardveresen rossz, vagy a szoftverek nem az igaziak, de nem lehet egyértelműen rossznak minősíteni - de a fentiek miatt jónak sem.

Próbálok publikálás-képes (család nem biztos, hogy örülne, ha teleszórnám a netet a képeikkel) fotókat keresni a telón és feltölteni valahová.

(#5076) ra^ven


ra^ven
senior tag

Használ valaki tempered glass fóliát az új mokeenál? Arra lennék kíváncsi, hogy azzal is látványos e a javulás?

Köszi.

@Parkasz: Igen, alternatíva frisebb MoKee, illetve a képernyő felébresztést betenni hangerőgombra és a hívásbefejezést bekapcsológombra és kész. Nálam nem sűrűn fordult elő, de ha igen ezek segítettek.

[ Szerkesztve ]

ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7

(#5077) parkasz válasza ra^ven (#5076) üzenetére


parkasz
senior tag

köszi a tippet.
jelenleg úgy áll a helyzet, hogy nem lehet hívásbefejezést nyomni. egyszerűen nem reagál rá :O

(#5078) wwenigma válasza PioDVD (#5075) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

És nem utolsósorban, melyik ROM-rol beszelunk? :F

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#5079) tomi510


tomi510
csendes tag

Én pár napja frissítettem 1.12-ről 1.16-ra, de tényleg rosszabb fotókat csinál most. Pedig direkt vártam néhány hónapot, hogy megérje frissíteni...

(#5080) wwenigma válasza tomi510 (#5079) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

H115-re vissza, vagy ki kell cserelni a kamera libeket hatha. Melozom , talan jovo heten tesztelem...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#5082) wwenigma válasza PioDVD (#5081) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

En a gyari H115-ot tekintem referencianak. Mokolt romokkal nem foglalkozom. ;]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#5083) PioDVD válasza wwenigma (#5082) üzenetére


PioDVD
senior tag

Előző már nem szerkeszthető.

Nekem Mokee-vel jött és csak akkor babrálom, ha nagyon muszáj. :)

Első 3 kép ugyanakkor, talán az iso-val játszottam.*
Az égő gyertyás képnél csak a gyertya világított (nagyon háttérben halvány lámpafény), a nem égő gyertyásnál világított egy lámpa.
Utolsó 2 egyforma kellene legyen, de az automata egyszer villantott, másszor nem. Illetve a fókusza sem tökéletes.

*Nagymamánál készült, ennél azért nagyobb rend van nálunk. :)

(#5084) rasky válasza PioDVD (#5083) üzenetére


rasky
senior tag

Gondolom a H116-os librariest nem flashelted a mokee centerből, ott javítottak a vakus fókuszáláson, bár ezek szerint a képminőség meg romlott.

(#5085) PioDVD válasza rasky (#5084) üzenetére


PioDVD
senior tag

Én semmit, Laza tette fel a Mokee-t. Régen én sem akadtam fenn, ha mókolni kellett, de az utóbbi időben inkább hanyagolom. Az y300-nál is a root-ig eljutottam, de a bl-nyitás, flashelés (esetleg előtte cwm vagy akármi felrakása) már nem vonzott. Pedig arra talán ráférne egy főzött rom. Ez a 2 gigával egyelőre tökéletesen megfelel, bár mintha nálam is előjött volna a szakadás - de upcphone használat közben, így nem tudom, a wifi szórakozott vagy "csak" megszakadt.

Apropó, sehol sem találtam: ha böngészés közben jön hívás, akkor a jobb alsó sarokban egy kis területen lehet választani a 3 lehetőség közül. Én már megszoktam, hogy mindig a középről elhúzom módon fogadhatom a hívást. Azt be lehet állítani, vagy a Mokee-ben ez van és kész?

Képre visszatérve:
Régen volt egy olyan elmélet, hogy érdemes 1-gyel a max. alá állítani a képfelbontást, mert a (mondjuk) 4000x3000 képpont az úgy jön össze, hogy 3000 sor az 1000 piros, 1000 zöld és 1000 kék "érzékelőből" áll (természetesen váltakozva) és ha a max. felbontást kérjük, akkor minden pixelnél a többire figyelve "kalkulálja" adott pixel színét. Elvileg ez hihető is lenne, csak akkor a tanácsnak nem az "1-gyel a legjobb alá" lenne, hanem a max. 1/9-ede, az meg itt egy kb. 1333x1000-es képet adna. Mindenesetre egy nálam jobb szemű topiktárs összehasonlíthatná, csökkentett felbontással nem-e jobb a kép.

[ Szerkesztve ]

(#5086) Graphics válasza PioDVD (#5081) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Nem lenne baj a fényképpel, de olyan mintha MTK-s cucc lenne, és nagyon erősen mossa a képeket, élek nincsenek, határokat elkeni.

IGazából nekem ez a bajom.

Eladó Poco F4 GT - 12/256GB kivitel, szürke, minden tartozékkal - 93999 FT - ingyen szállítással

(#5087) martin555 válasza PioDVD (#5081) üzenetére


martin555
aktív tag

alulról a harmadik link nagyon jó, azt milyen beállításokkal csináltad? az utsó kettő ha rákattintasz a teljes méretre, nagyon zajos, az az alap-setting lehet.

POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT

(#5088) Graphics válasza martin555 (#5087) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Nagyíts rá, ugyanúgy zajos, nincsenek szélek mert elmossa a szoftver.

Nincs bajom a telefonnal, mert én is ilyet használtam sokáig. Sőt 2GB/8-ast akarnék venni.

Viszont felmerül a kérdés bennem ,hogy a V5S-ben is maradt ez a kameramodul, vagy esetleg frissítettek.

[ Szerkesztve ]

Eladó Poco F4 GT - 12/256GB kivitel, szürke, minden tartozékkal - 93999 FT - ingyen szállítással

(#5089) Laza... válasza Graphics (#5088) üzenetére


Laza...
addikt

Kapcsold ki a zajcsökkentést, akkor vannak élek. Mokeeban úgy használom

[ Szerkesztve ]

Never give up!

(#5090) Graphics válasza Laza... (#5089) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ne nekem mondd :D én nem állítgattam, csak a képeket elemeztem.

Megnézve a Flickr fotókat a kategóriában nicns jobb kamera. Be kell egyszer állítani és használni.

Megy e-mail ,ha van 2GB/8Gb-os szerintem veszek egyet magamnak.

[ Szerkesztve ]

Eladó Poco F4 GT - 12/256GB kivitel, szürke, minden tartozékkal - 93999 FT - ingyen szállítással

(#5091) Laza...


Laza...
addikt

Először is, ez nem digitális fényképező, hanem kép készítésre, hirtelen pillanatok megörökítésére szolgáló kép készítő berendezés.

Ugyanakkor ha nem mint digitális fényképezőt nézed, akkor teljesen elfogadható képeket készít, és ha előhívatod, akkor 100% mosoly lesz az arcodon, nem fogod a pixeleket látni, de mindenkinek a mániája hogy 400x nagyításban elemzi a képeket.

Nekem megfelel, akinek nem, vegyn 100k+ forintést komolyabb telefont, de sajna azok képét is lemossa egy egyszerűbb, 20 ezres kompakt fényképező. Ha tetszik, ha nem.

két kép, az egyik kikapcsolt zajszűréssel, a másik 100% képminőség mellett, a zajt is megtartva. Kinek melyik tetszik jobban.

Sajna a PH! motorja is tesz a minőség romlásáért...

[ Szerkesztve ]

Never give up!

(#5092) rasky válasza Laza... (#5091) üzenetére


rasky
senior tag

ez sima 115-ös libraries? Vagy flashelted a 116-ost?

(#5093) Laza... válasza rasky (#5092) üzenetére


Laza...
addikt

115

Never give up!

(#5094) zetecR


zetecR
addikt

Sziasztok,

A kislányom nagy örömére hozzánk került Lazától egy 1/4-es teló.
Pár apróság lenne, amit szeretne változtatni, rögtön az első:
az indításkori képmontázst kísérő zenebonát nem lehet lehalkítani/eltüntetni? Bizonyos szituációkban nagyon zavaró... :)

Előre is köszi.

(#5095) Laza... válasza zetecR (#5094) üzenetére


Laza...
addikt

Beállítás/hangok, letekersz az aljára és ott tudod kikapcsolni (boot sound v. hasonló néven van)

[ Szerkesztve ]

Never give up!

(#5096) Aske


Aske
aktív tag

Sziasztok,

teszt gyanánt én is feltettem néhány képet. Mokee ROM, kikapcsolt zajcsökkentés, kiemelés nélkül, középre súlyozott fénymérés, automatikus fehéregyensúly, max felbontás, villantó nélkül, 100% képminőség, automatikus fókusz, automatikus ISO. Ahogy a gépből kijött, módosítás nélkül.

http://kepfeltoltes.hu/150103/IMG_20141219_141311_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150103/IMG_20141219_141550_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150103/IMG_20141219_141818_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150103/IMG_20141219_151623_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150103/IMG_20141219_151710_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150103/IMG_20141219_152104_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150103/710472187IMG_20141223_102906_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150103/IMG_20141223_112511_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nyilván kompakttal nem ér fel, de értékelhető képeket csinál telefon szinten.

Van egy kérdésem a Vodafone-hálózatos témára. Gondolkodom, hogy flotta miatt költségcsökkentés céljából átmegyek, de hallom, hogy a Voda a jó lefedettséget a 900MHz-el érte el 3G-n, amit a telefon nem támogat.

Tudtok gyakorlati tapasztalatot mondani, akár nagyobb városokról, pl. Győr, hogy megy-e a rendesen a Voda 3G a telefonnal?

[ Szerkesztve ]

(#5097) PioDVD válasza Laza... (#5091) üzenetére


PioDVD
senior tag

Én még a "lemossa a legolcsóbb kompakt" kitétellel is vitatkoznék, tavaly karácsonyra mama egy Nikon occó kamerát vetetett, kipróbáltam és azzal a lendülettel ment is vissza az mm-be. Tragédia. De még a - pár éve 50 ezres - Fuji 1800-as gépemtől sem vagyok elájulva. Nyilván a vakuja erősebb (ja, igen, a ZTE vakuja szerintem sokkal(!) gyengébb az y300-asénál), de messze nem vagyok megelégedve azzal a géppel. Videója pl. szégyenében zokog, ha előveszem a kb. 15 éves sd Sony dcr-120 -as kamerámat kevés fénynél (igen, az kamera, de 15 év alatt illett volna a fényképező chip-jének annyit fejlődni, illetve papíron fejlődött is).

Szóval szerintem nem gáz ez a kamera, időnként szerencse kell, hogy jó képet csináljon (jól jönne pl. manuális fehéregyensúgy, mármint nem program, hanem konkrétan rálőni egy fehér lapra, pontos fókusz), de ahogy Laza is meg én is írtuk, 10x15-ös méretben még a beltéri, kevés fényes fotók is jók.

Martin555:
Iso-500, 1/20 expozíció, fókusztávolság 4 mm, vaku nélkül (automatás, nem sült el).

Ebből középső 2 szerintem nem állítható.

[ Szerkesztve ]

(#5098) Graphics válasza PioDVD (#5097) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Engem az zavar, hogy pl egy régi fényképezőm van, egy FinePix S5700-as és akkor vettem, nagy MP, jó képek meg minden.. viszont Videót csak VGA-ban rögzít.

Kár hogy bizonyos jó gépekre nincs szoftverfrissítés.

Eladó Poco F4 GT - 12/256GB kivitel, szürke, minden tartozékkal - 93999 FT - ingyen szállítással

(#5099) PioDVD válasza Aske (#5096) üzenetére


PioDVD
senior tag

A 3. és alulról a 3. érdekes lenne hdr-rel is (tudom, sokat módosít, de egy próbát megérhet), de én továbbra is azt mondom, megnézi, kinyomtatni/előhívni teljesen jó. Fotós/grafikus szemmel meg persze sz.r, ahogy sz.r egy fél millás gép is, múltkor egy fotós csaj sóhajtozott, hogy milyen jó lenne egy objektív, csak 1 milla felett van az ára...

(#5100) Laza... válasza PioDVD (#5099) üzenetére


Laza...
addikt

Az még annyira "nem is drága". Fényerős obi aranyárban van - és nem a váz az ami marha drága, de ezt hiába mondod gipsz jakabnak, neki akkor is a fogpiszkálóhegynyi lapkán kell rugóznia :W

Never give up!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.