Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26767) jozefgucci1 válasza jano_77 (#26765) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Nekem tegnap nagyon adta :DDD Jók voltak a csapattársak szokás szerint . Nagyon húzzák az embert szerencsére . Sajna a spotolós küldi nem lett meg mert buldoggal nem kaptam olyan mapot , de a TD15 az E3-al meglett. Beadta Proharovkát és ott a kis bunkerrel szétlőttem mindenkit. Végül 5900 Dmg lett . Vicces amikor E3-at lát az ellen egyből aranyat tölt mindenki aztán mikor a 2. is pattan akkor váltanak HE-re :DD Egy jó mapon az 5K lepattanó simán megvan vele .

Akik ajánlották a T43-at üzenem , hogy tényleg nagyon jó , nem is gondoltam volna . Gyorsan meglett a 100%-os legénység a T43-ba . Meg is vettem tegnap este és gondoltam még tart az 5x szorzó , hát megyek vele . Természetesen befulloztam némi free Xp segítségével , hogy tényleg használható legyen. Végeredmény két csata és átlag 1,1K dmg ami nagyon kevés . Mindezt úgy hogy a fele lövedék nem ütött át ! Mozgékony , gyorsan tölt ,de az a 144mm-es átütés nagyon gáz. Tudom ugyan ez az ágyú volt a KV13-on is és alig lőttem el goldot vele ,de nem adta . Nyugtassatok meg , hogy nem lesz kínszenvedés kihúznia T44-et ? Azt néztem , hogy azon is a topp löveg 175 átütésű , de az már használható .

Diegho .: Elöljáróban annyit , hogy elolvasom amit írsz és megnéztem elég sok visszajátszásod és persze azzal is tisztában vagyok , hogy te tényleg jó játékos vagy ,de bazz ezt így kiírni .: "Nem tudom elképzelni hogyan lehet nálam gyengébben játszani, hiszen én ezt szoktam meg. Nekem ez annyira egyértelmű, mint levegőt venni." Én kérek elnézést mindenki nevében , hogy létezünk és szerintem nevezzük át a topikot . :DDD

[ Szerkesztve ]

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.