Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Widescreen TFT-k pro/kontra - Milyet? Melyiket? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#6724) Furky válasza mobbo (#6722) üzenetére


Furky
őstag

Ha beszálsz az én monitoromba is, akkor kereshetünk valami 22es pva, mva, s-ips paneles monitort :P Amíg nem, addig csitt :))
Mindenki tudja, vagy tudni fogja, hogy mik az előnyei, és hátrányai a tn+film paneles monitoroknak, aki ide betéved. Amúgy érdekes módon én mindig szembe ülök a monitorral, valami meglepő módon még véletlenül sem próbáltam ki a szememhez képest 45 fokban elforgatva mondjuk. Nem tudom ki ilyen aberrált. Az meg, hogy 6bit+dithereléssel jön ki a 16,2, vagy 16,7 millió szín, azt is tudjuk. Mindent tudunk, nem kell osztani feleslegesen az észt. Köszi

Igen, pont az olcsósága miatt "jó". Mert bizony nem a legjobb, de átlagos felhasználásra megfelelő bárkinek. Amíg csillagászati áruk van a normális paneleknek, addig sajnos ennek is van piaca bőven. Annyira azért nem szar, hogy megérje 1,5-szer annyit fizetni egy normálisért akkor, ha nem vagy grafikus, nyomdász, vagy ilyesmi, haol nagyon fontos a színhűség. Van akinek telik normális monitorra, van akinek meg csak tn+film-re. Na! ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Widescreen TFT-k pro/kontra - Milyet? Melyiket? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.