Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7801) Szőrös  válasza RG4L (#7797) üzenetére


Szőrös 
veterán

Mehh szikrázás....hogy battya meg az a bizonyos ezeket a rohadt murikánokat is.
Gondoltam húzom B7A2-t mert nem maxos és új Ki-43-t is ezzel fejlesztem egyben.
Jó gép de a nyüves csillámpónikon sok hatása nincs a 2 x 20 milisnek csak szikra hegyek. :(((

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7802) RG4L válasza Szőrös  (#7801) üzenetére


RG4L
őstag

A ShVAK cannonok ugyanezt csinálják. Az orosz NS-23 például pöpecül működik. Japán type 99 mk1/mk2 szar, Ho-5 szar, angol Hispano (MkII vagy V, nem tudom melyik) szintén megbízhatatlan, ezáltal az amcsi AN/M3 is (ha jól emlékszem ez a neve). Japán 30mm-es type 5 elmegy kategória, de csak azért mert a J7W1 és az R2Y2 széria néggyel van felszerelve, a Kikka már bajban van.

Német MG FF szintén fos, MG 151 oké, a Mk 103 és 108-ról nem tudok nyilatkozni, mert nem nagyon használtam még őket.

Japán 7, 12 millis és 13 millis, olasz 7 és 12 millis, német kisebb kaliberek, mind szar. Japán 37 millis HEF ammo szintén dobál egy két csillámpónit és kész.

Azért már kellőképpen kíváncsivá tettek, hogy ha például 1.49-ben, megkapjuk külön az olasz nemzet gépeit, akkor vajon meg lesznek csinálva ezek a fegyverek végre?
1.47-re elvileg kapunk Ki-44 Shōki-t, vajon ez is rizsszemeket fog köpködni?
Nem amcsi tankok kellenek ide meg új mapok, szép városok, Moszkva, akármi, hanem, hogy ezt rendbetegyék végre. Vagy ez már meghaladja a képességüket?

War Thunder: Gelesztaa

(#7803) Micsurin válasza RG4L (#7802) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Látszik, hogy nem tankoztal 20 percnél tovább..... Amcsi tankokal legalabb van nép és megy a játék nem 45 percet vársz 1 szimre.

A német 7.9 es 12-13mm talan a legjobbak a kis fegyverekben, lazan gyujtanak, csak szárnyra kell célozni, az ANM3 amcsi 20-as szerintem megbízható..... Nem mindenki repül, kell a tankos részt is fejleszteni (meg majd a hajókat :DDD)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#7804) RG4L válasza Micsurin (#7803) üzenetére


RG4L
őstag

Látszik, hogy nem tudod miről beszélsz.

Tankoztam eleget, de mivel én nyílvánosan vállalom, hogy pancser vagyok és nem értek hozzájuk, de ettől függetlenül érdekelnek, arkádban játszom őket, sőt, bugreportokat is írok, amikor találok valamit. Te?

Egyébként egyáltalán nem értem, hogy hogy jönnek ide a tankok? Annyit mondtam, hogy én speciel sokkal jobban örültem volna neki, ha megcsinálták volna VÉGRE a hit detection problémát, mint most az amcsi tankoknak. Én rohadt szívesen repülnék az MC.202-vel is, de egy fél millió lőszert kell belelőni egy Spitbe vagy egy P-39-be vagy F6F-be, vagy összességében akármibe, hogy kapjon egy szárny vagy aileron critet. Ez szerinted vicces? Vagy, hogy a Japán Tier 1 kuka úgy ahogy van, Tier 2-ben a Zérók meg reménykedhetnek, hogy a Type 99-ek működni fognak, azzal a maroknyi lőszerrel. Nem egyszer követtem végig 200 méter közelségben egy Spitet a Ki-43-III-al, és folyamatosan végignéztem, ahogy a Ho-5 is pattog rajta. Szépnek szép volt, de kevésbé effektív. Nagyon aranyos dolog, amikor a Raidennel végre lövőhelyzetbe kerülsz egy F7F ellen, majd boldogan továbbmegy esetleeeeeeeeg, talááááán nagyon halovány füstöt kezd engedni valamelyik motorja, miután rápazaroltál X lőszert. Szintén aranyos dolog, amikor a 4x30mm (type 5) kevesebbet sebez, mint az amcsi fegyverek. Hasonlövöd a P-80-at, hit +3RP. Köszi, abból már csak 100.000 ilyen kéne és ki lenne fejlsztve egy új jetem...

A német kis kaliberekkel pedig aztán lőhetsz a szárnyára olyan gépnek, aminek nincsen oda elhelyezve üzemanyag tartálya (pl. F7F/P-47/F6F stb), mindamellett, hogy ezek a fegyverek sincsenek az amcsi 12.7mm közelében SE! Japán 12.7mm, 13.2mm kuka. Visszatérve az amcsi gépfegyverhez... szerinted az normális, hogy az első pár lövés leviszi a gép szárnyát? Vagy, hogy félbevágja a gépemet, tényleg az első találat kb? Látszik, hogy nem játszottál eleget az oroszokkal mostanában. Én teljesen kifejlesztettem az I-185 (M-71)-et, és épp, hogy tudtam az 1 killes átlagot hozni vele. A rossz repülési tulajdonságai mellett a fegyverek szarnak egy nagyot mindenre. Volt olyan szitu, ahol muszáj voltam vállalni a headont egy Fw ellen. Kilőtt, természetesen, amire fel is voltam készülve, de aztán már csak azért is megkérdeztem tőle chatben, hogy "te figyi már, sérült a géped akármit is?". Nem lepett meg a válasz: az egész gépe ép maradt, és nem lőttem mellé!

Akkor most szépen fogd magad, és menj egy pár meccset mondjuk a Ki-27-tel, és hasonlítsd össze a fegyverzetét a ShKAS fegyverekkel (pl. I-16-on ez van). Fórumon az egyik fejlesztő elmondta, hogy tudják, hogy kb. ez az ShKAS fegyver működik csak rendesen, de miért? Azért mert bődületesen szórja a lőszert. És akkor én vagyok a hülye meg menjek tankozni. Ok.

War Thunder: Gelesztaa

(#7805) wall2


wall2
tag

Végre végre meglett ;) alap még a kicsike de imádom. :K

(#7806) PAtr0n válasza RG4L (#7804) üzenetére


PAtr0n
addikt

De gyorsan felhúzod magad, ha valaki kérdőre von. :) Nyugi megértem én, és neked adok igazat, csak sokszor húzod fel magad na. :D Amúgy meg tényleg szégyen némely fegyver sebzése, tényleg foglalkozhatnának már velük, mert így gyászos játszani.

wall2:
Jó kis gép az! Bár tegnap RB-n,csúnyán levágták a szárnyam az FW-k. AB-ben viszont imádok vele 5-6k méteren trollkodni a 3db 1000lbs bombával. Persze lehetne több is, de azért a B25 nem egy heavy bomber, de nem is tartom még igazi bombernek sem, az erős attacker jellege miatt. Amolyan hibrid. A PBJ-1H-t is szeretem, tegnap egyik AB meccsen serény fűnyíróbombázás és a 75mm-essel való pillbox abálás közepette 3 rám támadó gépet szedtem le, úgy hogy a gunnerek maguk végezték a dolgukat, én a meneküléssel voltam elfoglalva. Csak lestem, hogy miafa*! :)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#7807) Szőrös  válasza Micsurin (#7803) üzenetére


Szőrös 
veterán

Német 13 milis mint legjobb ? Sajnos közelébe sincs a szarrábuffolt .50-es murikán csodának. :(

RG4L : az I-85 régen irdatlan ufo volt és a gépágyúk is kaszáltak , ennyit nerfeltek volna rajta ?

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7808) RG4L válasza PAtr0n (#7806) üzenetére


RG4L
őstag

Persze, mert ez játéktapasztalat alapján van. Már ott tartok a J2M-el, hogy a 800 lőszert az alábbi módon használom el: ráfordulok egy ellenségre, vagy üldözöm, amikor úgy érzem lőnöm kell, jóval elé lövök, mint ahova kéne, és eleresztek vagy 150 lőszert, mert miért ne. Ehhez mondjuk kellett az, hogy a weapon maintenancet felhúzzam. :DDD

Az egész gond ott kezdődik, hogy ha létezik is valamilyen prioritási lista a Gaijinnál, akkor nagyon rosszul vették fel a dolgokat.

1) Matchmaking: A BR rendszer nem helytálló, nagyon sok sebből vérzik. A táblás rendszert 1.43 és 1.45 közé akarták tenni, még mindig sehol, helyette vannak amerikai tankok és egy új I-16-os.

2) Hit detection: Ide tartozik egyben az összes fegyverzet rendbetétele, a lőszerek rendes lemodellezése, japán meg kapja meg a robbanótöltetes machine gun lőszereket, végre! Nekem van egy olyan gyanús érzésem, hogy az amerikai 12.7mm azért sebez ilyen jól, mert szinte kivétel nélkül minden gépük ezzel van felszerelve, miközben a többi nemzet 1-2-3-4 cannonnal rohangál, így... legyen már ez is effektíve egy cannon.

3) Flight modell: Vajon hányszor fogják még eljátszani azt, hogy félkész gépet tesznek játékba illetve, hogy csöndben, szó nélkül változtatnak dolgokon (amiket a patchleírás nem tartalmaz). Mennyi ideje is van szar FM-el játékban a Typhoon, F-82, Griffon Spitek, J7W1, R2Y2-k, Horten, most a J2M csatlakozott, csöndben tönkrevágták az N1K-kat és a Ki-84-eket.

4) Damage modell: Vajon hányszor fogják még eljátszani azt, hogy olyan damage modellt találnak ki, mint ami most a Ki-43-III-nak van? Az a gép akármilyen lövéstől gyullad és leég utánna, tök mindegy mit csinálsz neki, bizonyítva és jelentve van. A J7W1-en és Ki-102-n (?) a kormányelemek párban sérülnek. Ellőtték a bal csűrőlapot? Sérüljön hát hozzá párban a jobb oldali is, mert az úgy az igazi! R2Y2 szérián totál mindegy, mit és hol találsz el, az első lövés után (amihez nem járul feltétlen az, hogy a damage indicator is felvillan), a gép irányíthatatlan lesz. A nem rég említett Ki-61-es detonáció is egy vicces dolog. Legalább vagánynak érzem magam, mikor ezekkel a gépekkel repülök, mert állati a lövés hangjuk. :DDD

Mi lenne, ha mondjuk a következő patch (1.47) arról szólna, hogy ezeket nagyon szépen, időráfordítással, igényes munkával, játékosok visszajelzése alapján, normális DEV szerveres teszteléssel rendbetennék? Emellé minden nemzet kaphatna tököm tudja, 1-1 gépet meg tankot (ahol van már természetesen) és csók.

Jobb lenne, mint kapni még 2 amcsi/brit jetet, amit 6.3-6.7-re lőnek be, miközben 800-nál kezdődik a sebessége. Szépen alakul a játék, faja ez az amcsi tankos vonal, főleg, ha megkapják majd a tank destroyer vonalat is, a britek a tengerészeti gépeket, japán az összes hiányzó szaros prototípusát és használt gépét egyaránt, amcsik a hiányzó P-38, P-40, F6F, blaablaa verziókat. Nem gondolhatják, hogy ez így eredményre vezető, ahogy most csinálják. Ezt a szerencsétlen N1K2-t/Ki-84-et pl. minden nagy és majdnem minden kisebb/komolyabb patchben basztatják. Egyszer állítsák be a legjobb dokumentumaik szerint.
1.41: az N1K repülhetetlen volt, Ki-84 spam
1.43: az N1K használható, N1K spam
1.45: az N1K-n rontottak, Ki-84-en rontottak, öööö. Zéró spam? Nem, azok fifity-fifty, hogy felszállnak és nem égetik le az olajukat, mire felérnek 1500 méterre. Kifogytunk a gépekből.

És valahogy mindig oda lyukadok ki, hogy japánjapánjapán, tudom unalmas, de hülye, aki nem veszi észre a nemtörődömöt.

War Thunder: Gelesztaa

(#7809) RG4L válasza Szőrös  (#7807) üzenetére


RG4L
őstag

Az M-82-t (Tier 3-as verzió) még nagyon régen arkában fejlesztettem, ezt az M-71-et pedig RB-ben. Tapasztalat: felszállsz, faja, mint az őrült elkezd emelkedni, tényleg 290-300 kmh (IAS) 20 fokos emelkedés mellett. Ebből szép lassan veszít, de még mindig nagyon jó, majd 3700 méteres magasságban a WEP automatikusan lekapcsol, itt már csak olyan 10 fokban tudod emelni a gép orrát, ha sebességet is akarsz. Túlmelegedés egyáltalán nem vészes. Ami gáz vele, hogy nagy sebességnél nem reagál a gép. Egyszer egy split S-el akartam elmenekülni egy Bf109 elől, mert nem volt más választás. Elkezdem a manővert, gyorsul a gép, motorerő 0%, de olyan szinten nem akart kijönni a zuhanásból, hogy a 0%-os motorerő mellett is képes volt túlgyorsulni és eltörni a szárnyát.

Általában nem nehéz dolog megtámadni a fűnyírózó jenkiket, de ezzel nagyon, mert tudni kell, hogy mikor tudsz kijönni a zuhásból és mikor nem, pedig egy BnZ gép lenne inkább. Vicces szituk azok, amikor túlgyorsulsz, a célpontodon "túlcsúszol" ezáltal, az meg utánnadereszt pár lőszert, kaput. :D

War Thunder: Gelesztaa

(#7810) RG4L


RG4L
őstag

Ezt fórumról csórtam, ezzel szeretnék Boldog Karácsonyt kívánni mindenkinek!
Aztán remélem a Gaijin jézuska is hoz valamit. :DDD

És ehhez még tartozzon hozzá az alábbi skin, amit ezen a héten a legjobb ünnepi skinnek választottak ki, egy magyar kolléga csinálta!

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#7811) anytime válasza RG4L (#7808) üzenetére


anytime
őstag

Ne haragudj, hogy ezt irom, mert minden tiszteletem a Tied a tudasod, hozzaertesed mind IRL es mind a jatekon belul es nagyon tisztellek az eddig vegzett kozossegi munkadert, lelkesedesert es a jatek iranyaban tett szamos, epito jellegu irasodert :R , de ....

.... elkuldted micsurin kollegat a busba, annak ellenere, hogy nem igazan tett Rad nezve neheztelo megjegyzest, szerintem. Ezzel szemben, ha valaki korabban fikazni merte a jatekot, akkor vagy azt kapta meg Toled, hogy bena es elobb tanuljon meg repulni es kulonben is, oruljon neki, ez egy ingyenes jatek, ha nem tetszik neki, ne jatsszon vele.

Ne haragudj, ez igy azert nem fair, o is csak velemenyt nyilvanitott es nem Teged tamadott!!! Szerintem az elso bekezdesemben irtakkal ezen topic lakoi kivetel nelkul egyetertenek, de most ugy erzem, a jatek iranyaban erzett haragodat mason toltotted ki.

Ezuton is irom, hogy nem tamadlak, nincs miert, mindig is ]joban voltunk - remelem ez igy is marad - de ez egy picit most szemelyes volt a Reszedrol!

A vegere hagytam, ezuton szeretnek minden topiclakonak Boldog Karacsonyt kivanni!

(#7812) Szőrös  válasza RG4L (#7808) üzenetére


Szőrös 
veterán

Hit detection...még a födi egységeknél se működik mindig rendesen. Egy light pillboxra elég 2x60kg tpye 97-es bomba , most New Guinea-n 10-et dobtam egyre , csak az elsőt hitet érzékelte a többit nem pedig telitalálat volt mindegyik.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7813) RG4L válasza anytime (#7811) üzenetére


RG4L
őstag

Ha azt mondják nekem, hogy menjek nyomatni az amcsi tankokat, mert a japán fegyverek szarok, akkor ja. Lőttem én eleget már az ellenséges gépek szárnyát, valahogy egyik se nagyon akart felgyulladni. :(
Azért van itt sok olyan kis idegesítő dolog, ami összegyűlik. Én nem haragszok a játékra, se a fejlesztőkre, mert próbálkoznak eleget tenni mindenkinek, ez rendben is van. De amikor tisztán látszik, hogy az F6F egy szinten van teljesítményben az N1K2-vel és van köztük 3.3 BR különbség, vagy amikor a J7W1 farmotorja akkor sérül, ha a gép orrát lövik és nem pedig akkor, ha tényleg a motort, meg blablabla... Látszik, hogy könnyebb lenne, ha amerikai gépekkel játszanék, de nem lehet csak azért ennyit szívni, mert az ember a japán gépekért van oda. De, mégis. Én egyre inkább úgy érzem, hogy ha eredménytelen meccseket zárok egy japán géppel, akkor az nem azért van, mert elcsesztem valami, hanem azért, mert japánnal repülök. :)

Lehet mostantól én is elkezdek F7F-el és F8F-el repülni nonstop, az fílinges. Kifejlesztem a Bansheet és megyek N1K-kat vadászni vele. :DDD

Ha Micsurin azt érezte, hogy nagyon leugattam, akkor tőle elnézést kérek.

War Thunder: Gelesztaa

(#7814) anytime válasza RG4L (#7813) üzenetére


anytime
őstag

:R

Amit irtal, azzal most is teljes mertekben egyet tudok erteni! Tegnap 10 japo kort toltam (nagyjabol), szart se tudtam loni, meg akkor sem, ha az amcsi seggeben ultem, mergemben be is ultem egy I16-ba :), sot detto, mar azon morfondirozok, hogy amcsizni kellene nekem is, de a japo gepek tetszenek.

Ez van, remelem orvosolnak ezeken a dolgokon, mert bizony igy, eleg nehez a japanokkal ....

Meg egyszer :R

(#7815) Francia91 válasza Szőrös  (#7812) üzenetére


Francia91
veterán

En Tu-2-es meccseken szoktam csodalkozni... Telibenyomom a Light Cruisert 500 kg-os bombaval, es csak hit... Ugyanezt megcsinalom egy B-25-tel es 1000 lbs bombaval, az kiviszi siman... Pedig pontosan dobom Tu-2-esrol a cuccot, gyonyoruen telibe, de a Destroyert is csak nehanapjan hajlando kivinni... Az 1000 kg-os persze egybol kiviszi, de az meg pazarlas egy hajora...

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#7816) RG4L


RG4L
őstag

Karácsonyi ajándék:

War Thunder: Gelesztaa

(#7817) Malibutomi válasza RG4L (#7816) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

A 80A elég fos gép minek azt emelni? Jól fordul, de nem sokkal gyorsabb mint a propelleres gépek amikkel szembekerül, viszont gyengébb a fegyverzete, és az elsö szellötöl kigyullad.

[ Szerkesztve ]

(#7818) Szőrös  válasza RG4L (#7816) üzenetére


Szőrös 
veterán

A4-et csak feljebb tolták ezek a marhák.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7819) RG4L válasza Malibutomi (#7817) üzenetére


RG4L
őstag

Még így is propelleresek ellen fog küzdeni, szóval nyugi :)

War Thunder: Gelesztaa

(#7820) Micsurin válasza Szőrös  (#7807) üzenetére


Micsurin
nagyúr

az amcsikat direkt nem vettem ide , azok közel sem voltak ennyire erősek :N

más:

kezdenek feltolni , végre meg volt a TD erre most az előtte levő kell , mennyi kis tiert tesznek még ? :U Nem elég , hogy Op szarok ellen karcolgatok , na de... :D

@RG4L :milyért nem tudom miről beszélek ? Hidd el , tankoknál kb a sim üti meg szerintem azt a szintet mint repcsiknél a realistic :)) Bug reportot én soha nem írok , mert én a repcsikel vagyok 1 kezű és 2 lábú , de tankal legalább tudok játszani :DDD de hidd el , nem az volt a szándékom , hogy megsértselek.... ;)

Idén nem lesz karácsonyi EVENT ? :DDD tavaly tetszet az a rucky p63 :))

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#7821) octopus666


octopus666
tag

Ennyi erővel az I-16 type 27-t vagy a Yak-3P is fentebb tornázhatták volna. :DDD

(#7822) Micsurin válasza RG4L (#7816) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Mert az amcsi kezdő jetek így sem voltak elég szarok :W :W

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#7823) RG4L válasza Micsurin (#7822) üzenetére


RG4L
őstag

Annyira nem voltak szarok, hogy a 600-as végsebességre se képes, amúgy is 6.3-as BR-en csücsülő N1K-kat cseszegessék, érted... meg az A6M5 Otsu-t.

Az N1K és Ki-84 hei új csücsül 6.3-as BR-en, hogy ha megnézed, se az La-9, se az F7F, se a Bf 109K, az egyik Fw 190D, Griffon Spit sem üti meg ezt a szintet, ELVILEG. Én meg a mikulás vagy jézuska vagyok.

Én még fentebb toltam volna a P-80-at és a Meteorokat is, MiG-9-eket stb. Játszanak szépen a saját kis jet csatáikban, a Ki-84 meg lejátssza a saját játékát a Griffon Spitekkel, Tempestekkel és társaival... de kezdetnek nem rossz, egyáltalán nem.

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#7824) Micsurin válasza RG4L (#7823) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Elmondjam most mi lesz ? F80C , nem , hogy az első meteor ellen fog repülni , DE nem is a Sea ellen... :W minden jetet 7.4-től kezdenék el pakolni , mert akkor lehetne őket külön tierbe tenni , és fair lenne , N1K2 azért nem kell félteni szerintem , de te tudod :K rendszeresen begyürik az f80c / f84-em

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#7825) RG4L válasza Micsurin (#7824) üzenetére


RG4L
őstag

Hidd el nekem, hogy ebben a szituban rosszabb az N1K-ba ülni.

War Thunder: Gelesztaa

(#7826) anytime válasza RG4L (#7816) üzenetére


anytime
őstag

Nem rudom, hogy mikor leszek ma gep elott, ha egyaltalan, ezert kerdem. Valami kezzelfoghato ajandek volt, vagy varhato?

(#7827) RG4L válasza anytime (#7826) üzenetére


RG4L
őstag

"Később" lesz bejelentve, biztos bevodkáztak, nagyon. Elvileg több fajta lesz.

War Thunder: Gelesztaa

(#7828) RG4L


RG4L
őstag

Aki teheti, próbálja MOST repülni a J7W1-et! Megint használhatatlan, nem akar válaszolni a magassági kormány. Röhej. :U

War Thunder: Gelesztaa

(#7829) Fel


Fel
addikt

Ez most mi a tosz, hogy minden egyes belépéskor visszaállítódik a csataválasztó "Air Arcade"-ra...? Hócipőm tele a gazsival... Akármihez nyúlnak mostanában csak rontanak az amúgy is hibákkal teli xarkupacukon.

(#7830) Micsurin válasza Fel (#7829) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Mert most annyira fáj rá kattintani , majd még egyszer kattintani arra amelyiket akarod inditani.... Csak azt láttod a sok újjitást nem :N

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#7831) PAtr0n válasza RG4L (#7827) üzenetére


PAtr0n
addikt

Bár elég karcsú,de ez is valami: Santa's little helper"

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#7832) Szőrös  válasza Micsurin (#7830) üzenetére


Szőrös 
veterán

Először fixáljanak , aztán jöhet az újítás.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7833) RG4L válasza PAtr0n (#7831) üzenetére


RG4L
őstag

Ott van a másik cikk is ám előtte, a nyerősdi! :D

War Thunder: Gelesztaa

(#7834) Micsurin válasza Szőrös  (#7832) üzenetére


Micsurin
nagyúr

amint meg lesz a Chaffee-m , tőlem fixálhatnak :K és ha fixáltak kérem az angol tankokat a covenanterel az élen :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#7835) RG4L válasza Micsurin (#7834) üzenetére


RG4L
őstag

Remélem olasz gépeket kapunk először, úgy értem független tech treet.

War Thunder: Gelesztaa

(#7836) RG4L


RG4L
őstag

A destroyerek és talán egyéb hajók meg tűzijátékot lőnek :))

War Thunder: Gelesztaa

(#7837) munnergep válasza RG4L (#7816) üzenetére


munnergep
senior tag

A4 +1.0 BR, F7F-1 meg 0.3 emelkedés... Ehh, mindegy.

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#7838) PAtr0n válasza RG4L (#7836) üzenetére


PAtr0n
addikt

Igen-igen! Bár én ezt inkább szilveszterre tudtam volna elképzelni :)
Amúgy meg, szóval ezért látok kismilló szarfirét AB-ben. Nem baj, öröm őket alázni FW A4-el :D

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#7839) RG4L válasza PAtr0n (#7838) üzenetére


RG4L
őstag

Hú, mondjuk megint valami elég bonyolult eventet találtak ki. Na nem baj, szeretem őket. Ezzel a x5-ös first win szorzókkal meg meg vagyok elégedve! AB-ben szerzem meg őket kivételesen, mert ott tuti, hogy mindig jól teljesítek (relatíve) és így biztos a jó adag RP (30-40k).

War Thunder: Gelesztaa

(#7840) PAtr0n válasza RG4L (#7839) üzenetére


PAtr0n
addikt

Így van, most nagyon jól lehet keresni, nekem is örül a fejem,mert nagyon kifogytam az ezüst oroszlánokból, sajnos jobban fogy a pénz, azaz, túl hamar kész 1-1 új gép kifejlesztése, így hamar elfogy az ezüst. Volt egy AB kör, nem tudom mire fel,de 112k-t kaptam. Jó mondjuk bombáztam, meg öltem is gépeket, de akkor is. :)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#7841) RG4L válasza PAtr0n (#7840) üzenetére


RG4L
őstag

Én nem tudom elkölteni a silvert. Múltkor megvettem szinte egyidőben az R2Y2 V3-at és az La-15-öt és a Vampire-t, azóta megint 10 millió felett vagyok. Ma csak azért vertem el majdnem 300.000-et, hogy full Spitfire line-upot csináljak az achievment miatt. :DDD

War Thunder: Gelesztaa

(#7842) Találtgyerek válasza RG4L (#7816) üzenetére


Találtgyerek
addikt

Jeteknek örülök.. :) Az F7F-et nyugodtan tolhatták volna még feljebb.Kicsit érezhették volna,milyen a macska egér játék fordítva.

06-3o/9759I39

(#7843) Francia91 válasza Találtgyerek (#7842) üzenetére


Francia91
veterán

Elég ez ennyire is, tegnap este 3 db Ho 229-es halálra szopatott :D

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#7844) RG4L válasza Találtgyerek (#7842) üzenetére


RG4L
őstag

Jaja, én odaadtam volna neki a 6.3-at. :K

War Thunder: Gelesztaa

(#7845) mikron


mikron
tag

Ünnepi maraton tökéletes, ennyi f...... nem érdekli semmi csak a kill. :((( Spitfire égjen mind az égen.

(#7846) RG4L válasza mikron (#7845) üzenetére


RG4L
őstag

Január 11-ig lesznek ezek az eventek, azt ne gondolod, hogy végig Spittel meg T-34-el kell menni. Amúgy meg miért égjen mind? Jó gépek.

War Thunder: Gelesztaa

(#7847) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Valaki csinálja ezt az eventet ?Ha igen számolja a killeket ? Nekem most nem :(

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#7848) RG4L válasza Szőrös  (#7847) üzenetére


RG4L
őstag

Én tegnap megcsináltam a Spitekkel, most a T-34-esekkel megyek. Pont most fejeztem be egy meccset és maradtam 20/40-en...

szerk: úgy látom betették az új achievmenteket, és most nekem nullázott. lol.

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#7849) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Na jó , én itt be is fejeztem az eventet..... tegnap a spites 20/30 volt , a t34 meg 35/40 és most :

most asziszik kurva viccesek ? :((( Akkor inkább nelegyen karácsonyi event stb..... idióta oroszok.... semmit nem tudnak a fejlesztök normélisan megcsinálni :W

szrk.: miútán tegnap este tudtam meg az eventet , és az első feladat 24.-én volt , akinek az nincs kész szerintem az abba is hagyhatja , nem kapja meg a tankot / repcsit......

@R4GL: én értem , hogy senki nem mondta de ha este 7-8 körül szolunk , hé parasztok event , és akkor teszük az első feladatot szerinted az emberek hány % fogja tudni megcsinálni ? :F :((( :W

De ha megnézzed a képem : Akkor az új feladat már t28 , SMK , T35 a következő lépésben meg már csak prémet fog kérni szerintem :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#7850) RG4L válasza Micsurin (#7849) üzenetére


RG4L
őstag

Nyugi. Biztos csak kavarodás van és frissítik majd az állást.
Egyébként most se mondta senki, hogy kötelező megcsinálni.

War Thunder: Gelesztaa

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.