Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7804) RG4L válasza Micsurin (#7803) üzenetére


RG4L
őstag

Látszik, hogy nem tudod miről beszélsz.

Tankoztam eleget, de mivel én nyílvánosan vállalom, hogy pancser vagyok és nem értek hozzájuk, de ettől függetlenül érdekelnek, arkádban játszom őket, sőt, bugreportokat is írok, amikor találok valamit. Te?

Egyébként egyáltalán nem értem, hogy hogy jönnek ide a tankok? Annyit mondtam, hogy én speciel sokkal jobban örültem volna neki, ha megcsinálták volna VÉGRE a hit detection problémát, mint most az amcsi tankoknak. Én rohadt szívesen repülnék az MC.202-vel is, de egy fél millió lőszert kell belelőni egy Spitbe vagy egy P-39-be vagy F6F-be, vagy összességében akármibe, hogy kapjon egy szárny vagy aileron critet. Ez szerinted vicces? Vagy, hogy a Japán Tier 1 kuka úgy ahogy van, Tier 2-ben a Zérók meg reménykedhetnek, hogy a Type 99-ek működni fognak, azzal a maroknyi lőszerrel. Nem egyszer követtem végig 200 méter közelségben egy Spitet a Ki-43-III-al, és folyamatosan végignéztem, ahogy a Ho-5 is pattog rajta. Szépnek szép volt, de kevésbé effektív. Nagyon aranyos dolog, amikor a Raidennel végre lövőhelyzetbe kerülsz egy F7F ellen, majd boldogan továbbmegy esetleeeeeeeeg, talááááán nagyon halovány füstöt kezd engedni valamelyik motorja, miután rápazaroltál X lőszert. Szintén aranyos dolog, amikor a 4x30mm (type 5) kevesebbet sebez, mint az amcsi fegyverek. Hasonlövöd a P-80-at, hit +3RP. Köszi, abból már csak 100.000 ilyen kéne és ki lenne fejlsztve egy új jetem...

A német kis kaliberekkel pedig aztán lőhetsz a szárnyára olyan gépnek, aminek nincsen oda elhelyezve üzemanyag tartálya (pl. F7F/P-47/F6F stb), mindamellett, hogy ezek a fegyverek sincsenek az amcsi 12.7mm közelében SE! Japán 12.7mm, 13.2mm kuka. Visszatérve az amcsi gépfegyverhez... szerinted az normális, hogy az első pár lövés leviszi a gép szárnyát? Vagy, hogy félbevágja a gépemet, tényleg az első találat kb? Látszik, hogy nem játszottál eleget az oroszokkal mostanában. Én teljesen kifejlesztettem az I-185 (M-71)-et, és épp, hogy tudtam az 1 killes átlagot hozni vele. A rossz repülési tulajdonságai mellett a fegyverek szarnak egy nagyot mindenre. Volt olyan szitu, ahol muszáj voltam vállalni a headont egy Fw ellen. Kilőtt, természetesen, amire fel is voltam készülve, de aztán már csak azért is megkérdeztem tőle chatben, hogy "te figyi már, sérült a géped akármit is?". Nem lepett meg a válasz: az egész gépe ép maradt, és nem lőttem mellé!

Akkor most szépen fogd magad, és menj egy pár meccset mondjuk a Ki-27-tel, és hasonlítsd össze a fegyverzetét a ShKAS fegyverekkel (pl. I-16-on ez van). Fórumon az egyik fejlesztő elmondta, hogy tudják, hogy kb. ez az ShKAS fegyver működik csak rendesen, de miért? Azért mert bődületesen szórja a lőszert. És akkor én vagyok a hülye meg menjek tankozni. Ok.

War Thunder: Gelesztaa

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.