Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35441) poli27 válasza wmati (#35440) üzenetére


poli27
veterán

Jó az kimaradt, hogy ahol csomagot fogadnak az a posta....

Magyar Telekom tulajdonú eszközöket (Set Top Box, modem stb.) a Magyar Posta valamennyi, teljes körű csomagfelvételt ellátó postahelyén tudod visszaszolgáltatni. Az általunk – jogviszony felmondáskor – kiállított vagy kiküldött és kitöltött „Szolgáltatás leszerelés megrendelőlap, lemondó nyilatkozat”-tal, vagy a lemondást visszaigazoló levéllel, illetve a leadásra kötelezett eszköz(ök)kel kell befáradni valamelyik, lakóhelyedhez közeli postára. Ott a dokumentumok felmutatásával annyi előre legyártott csomagolóanyag (doboz) átvételére vagy jogosult, amennyi eszközt le szeretnél adni. A doboz lezárását követően, a feladó helyre a saját adataidat kell kötelezően feltüntetni: (név, cím, MT ID). A csomag feladása díjmentes.
Felhívjuk figyelmed, amennyiben a határozott idejű szerződés lejárata előtt mondod fel az előfizetést, kötbért számlázunk ki. Az előfizetés megszüntetését az igény beérkezésétől számított 8 napon belül teljesítjük.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.