Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#69087) DeFranco válasza djculture (#69074) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Nem az a baj, hanem az, hogy folyamatosan hülyeségeket beszélsz mindenről minden fronton, és ez már kezd k.vára mindenki agyára menni. Teljesen alaptalan valóságokat csak főnevek szintjén tartalmazó baromságokkal tömöd itt mindenki fejét kéretlenül, és az egy dolog, hogy tök hiteltelen, de mellette baromira irritáló is. Mérgezed itt a légkört mindenkinek mikor senki sem kért rá, és cseszed el még azt a kis hangulatot is, ami az emberben marad amikor szórakozni, kikapcsolódni jön ide.

Légy oly kedves és menj máshova a világra hányni a frusztrációt ami benned van a vélt vagy valós sérelmeid miatt.

(a miheztartás végett 34 éves bérből és fizetésből élő családos ember vagyok a farok rosszabbik végén még mielőtt kitalálod, hogy nem tudom hol lakik a magyarok Istene)

gondolom ollie ezt törölni fogja, és érik miatta egy ban is de k.vára nem érdekel már, nem értesz sem a szép sem a durva szóból és eléggé tele van a hócipő itt már mindenkinél emiatt.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.