Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2703) .tnm válasza Enxtheone (#2700) üzenetére


.tnm
addikt

valószínűbb, hogy ha mondanak erre valamit, akkor az lesz, hogy a hajót csak a tulaja tudja kinyitni, és DNS és egyéb biometrikus azonosítók és életjelek alapján azonosít. amíg szét nem lövik, mert utána szabadon irányítható, hogy ne akadályozza a mentőcsapatok munkáját.

@(#2692) GypsFulvus2

hull id van. ha lopott hajóval járkálsz, akkor Te is büntethető vagy (akárcsak ma, ha egy lopott autóval állítanak meg). ha nem akarsz lebukni, akkor kell venned egy hamis hull id-t, ami nem lesz olcsó (ezt Chris maga mondta). azután már nem körözik majd a hajót.

@(#2688) Asaob

minden hajó jól látható és jól látható is marad, akárcsak a repülők, hiszen fontos, hogy ne ütközzenek stb. legalábbis ez addig van így, amíg legális polgári céllal repkedsz. ha rossz szándékú vagy, vagy a senki földjén jársz, akkor biztos átmehetsz lopakodóba.

("biztosúr, csak azért mentem a vaksötétben kivilágítatlanul 150-nel, mert hallottam, hogy ezen a környéken sok az olyan autólopás, ahol megállítják az autóst és kirángatják a kocsiból." nem hiszem, hogy elfogadnák. :) )

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.