Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-25 19:00:23

LOGOUT.hu

Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4676) Gery D.


Gery D.
Topikgazda

Újabb hiba.

Panther-nek kell egy lemez, amit egy futár szállít Cordon-ba a híd alatti helyőrséghez. Kostylnoga a neve.
Sajnos a futár nem jelenik meg. Hiába töltöm vissza Cordon-t az üzenet megérkezése előtti, utáni, a pályára beérkezési, a feladat elvállalása előtti mentést, csinálom meg újra, megyek el a helyszínre más útvonalon, nem segít.
Itt az is bekavarhat, hogy a játék beadja az Autóparkoló megtisztítása feladatot, amint belépek Cordon-ba. Ezt muszáj lesz a feladat elvállalása előtt letudni.
Még nem jártam a Chernobyl-i titkos Laborban, ezért ezt is lerendeztem, mielőtt elválltam a feladatot Panther-től. Ezzel egészen addig jutottam, hogy Pripyat-ba teleportálok. Itt hagytam abba a játékot.
Ezután megyek majd el Cordon-ba, megcsinálom az Autóparkolós feladatot és vállalom el Panther Lemezes feladatát. Ha így se jó, marad a Lemez becsalása.
A hibáról évek óta tudnak, de nem javították, mert véletlenszerűen keletkezik, nem tudják, mi a gond (mily meglepő).

Van egy bosszantó hiba Chernobyl-ban. A teleportálgatós rész végén, mielőtt az utolsóba bemennénk, menteni kell egyet, mert a játék itt összeomolhat. Szerencsére a játék kap egy automatikus mentést azután, hogy Sidorovich-hoz egy pillanatra elteleportálunk. Így nem kell az elejéről indulni.
A hiba itt azért jelentkezik, mert nem kezdődik el a videó, valami itt is bezavart. De a második nekifutásra már elindult.

Néhány beszélgetést megint javítottam, ezáltal sokkal érthetőbbek lettek a feladatok is.
Sajnos sokat így is kihagytam idő és kedv hiányában. Azokra koncentráltam, amik nagyon érthetetlenek voltak.

Összességében, az utolsó beszámolóm óta nem volt olyan hiba, ami ellehetetlenítette volna a játék haladását. Összeomlás nem sok volt. A feladatok hiba nélkül lefutottak, eltekintve a fent leírtaktól.

Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.