Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Sony Vegas

Hozzászólások

(#2251) krystman


krystman
őstag

Nekem van egy filmem, és a film végefelé, csúszik a hang a képtől. Már próbáltam a hangba legalább 1mp-es szünetet is tenni, de úgy sem igazán jó. Tudnátok valami megoldást erre, hogy miképpen lehetne megoldani?

(#2252) Daneeka válasza ekimaster (#2249) üzenetére


Daneeka
senior tag

1: Ráküldöd a klippre a Color Corrector (Secondary) FX -et. Utána kiválasztod azt a presetjét, hogy Desaturate All but Reds. Ezzel minden feketefehér lesz, kivéve a piros színeket. Utána a Limit Hue pipa alatti "Center" csúszka tologatásával lehet választani, hogy melyik színt hagyja meg. Ha ez fakó akkor tapasztalataim szerint már nem nagyon lehet innen állítani a szarurációt hanem külön új effektként hozzá kell adni egy saturation adjustot vagy color curvest.

2. Passz.

3. Passz de szerintem is valami DVD készítő tool feladata lehet, DVD Architectet nem ismerem.

Az elsőről ír egy gyerek a GTA Stunting fórumáról. [link]

[ Szerkesztve ]

(#2253) Daneeka


Daneeka
senior tag

Ha már eszembe jutott a Gta Stunting [link] akkor itt a 3 all-time editing inspiráció merítő videóm:

[link] Itt BujutzuStyle elvadult hard-techno-matrix csilli-villi stílusát szemlélhetjük meg. Ez már nem biztos, hogy bejön mindenkinek.

[link] Ez JL! csodás munkája. Ebben a kiemelkedően stílusos pan/crop használat fogott meg.

[link] XSA crew video, ez gyönyörű, szebb mint a gépemen, ez főleg a brutális felbontásnak (komoly vassal frapsolhatták) másrészt a szép color correctionnak köszönhető.

Ha más is tud valami elvadult videt, szívesen látnám, inspiráció merítő szándékkal ;)

(#2254) BigBadPlaYeR válasza ekimaster (#2249) üzenetére


BigBadPlaYeR
senior tag

1.) Amit Daneeka írt, az elég jó, de van egy hasonló pdf, mint az a comic/cartoon fx, ami bemutatja, hogy hogy lehet ezt akár 2 színnel (tehát minden fekete fehér, kivéve mondjuk a kék és a sárga). Egy ideig most nem vagyok otthon, de ha el nem felejtem, jövő héten majd kirakom ide.

3.) Szerintem nem kell script. Egyszerűen a filmet elvágod ott, ahol szeretnéd, hogy megálljon. Itt beraksz egy menüoldalt, akár egy szolid kis gombbal, akár egy egész oldalt betöltő feketeséget, hogy ne látszódjon semmi, ami a videó következő részére mutat. Kicsit parasztos megoldás, de sztem működnie kell :) Legalábbis Adobe encore-ban ezt meg lehetett csinálni simán, DVDA nem sokban marad el tőle.

"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#2255) ekimaster válasza Daneeka (#2252) üzenetére


ekimaster
tag

Köszönöm, megy minden ahogy leírtad!! :)

(#2256) ngabor2 válasza ekimaster (#2216) üzenetére


ngabor2
nagyúr

xp és wine-os linuxos sebesség között nagy az eltérés?

meg egy szintén ehez kapcsolódó, de inkább wine-os kérdés: kell mellette lenni winnek is, hogy tudd telepíteni/futtatni a cuccot linux alatt, vagy elég, ha a wine fenn van?

(#2257) ekimaster válasza ngabor2 (#2256) üzenetére


ekimaster
tag

Ubuntu Linux alatt futtatom a wine-t és alatta néha a Vegas-t. (itthon natív XP-n)

1.
Amit észrevettem különbséget sebességben az kb. 10%, ami abból adódik, hogy a wine "átbassza" az adott wines alkalmazás néhány algoritmussal, hogy az Linux helyett Winen megy. :)

2.
Nem kell telepíteni windows-t ahhoz, hogy wine alatt windows-os alkalmazásokat tudj futtatni. Wine csomag installásakor tudod kiválasztani, hogy az milyen oprendszert emuláljon. (W98, W2000, XP, Vista)

(#2258) t1


t1
addikt

Hali!
Sony Vegas 7.0-át használok videó szerkesztésre.
Szeretnék a videóba belerakni olyan effektet mint a régi filmek kezdödtek így 5-4-3-2-1 jelent feketefehér és utána indul a videó. Van alapban ilyen benne?
Vagy hol tudok ilyet találni?

A válaszokat elörte is köszönöm

(#2259) bgabi1


bgabi1
aktív tag

Dvd architectem minden írás előtt ezt írja: The disc contains data. If you continues, the data will be overwritten. Would you like to continue anyway. Eddig ezt nem tette. Ha üres a dvd, ha nem akkor is ezt írja. Az eredmény pedig az, hogy a lead out folyamat véget nem akar érni és a dvd-t is csak a gép újraindításával lehet kicsikarni a gépből. Az írót már néztem,de az pl. a neroval kiválóan működik. Hát most benne vagyok a pácban. Sajna architectes aktív topikot nem találok ezért csak itt tudom megkérdezni. Köszi előre is!

(#2260) ekimaster válasza bgabi1 (#2259) üzenetére


ekimaster
tag

Bug. Melyik verziód van meg? Ha warez, tölts le más verziót.

(#2261) Daneeka válasza t1 (#2258) üzenetére


Daneeka
senior tag

Nincs ilyen benne alapból de ha ügyes vagy akkor gyárthatsz magadnak. Pl: PS v Paint v akármiben csinálsz 4-5 képet amin rajta vannak ezek a számok 1-től 4,5-ig. Ezeket ráhúzod a timeline-ra, beállítod a hosszukat, stb.
Utána az effektek közül rátehetsz Film Effects, Black And White effektet. Ezekkel ellehet bíbelődni sokáig, tologatni a csúszkákat, majdnem biztos, hogy találsz valami megfelelőt. Ja a számok közé transítionból tehetsz Flash-t hogy bevillanjon, meg tehetsz Clock Wipe-ot is a két szám közé, így olyan óramutató szerűen váltja fel egymást a két szám mint a filmekben.

(#2262) bgabi1


bgabi1
aktív tag

4.5 a full verzió és 2 hete nyüvöm már semmi gondom nem volt vele. Fruity loop-ot tettem fel pár napja, nem tudom annak lehet-e köze hozzá?

(#2263) Daneeka válasza t1 (#2258) üzenetére


Daneeka
senior tag

Beszélek itt hülyeséget, Vegasból is lehet számokat írni, text helyére.
Össze is dobtam neked egy projectfile-t, így semmit nem kell letöltened, mert mindnet a Vegas állít elő. Ezt állítgathatod a saját szád íze szerint.
Itt van: [link]

(#2264) t1 válasza Daneeka (#2263) üzenetére


t1
addikt

Nagyon szépen köszönöm :)

(#2265) ekimaster


ekimaster
tag

Hogyan tudok Title/Chapterezni úg egy bazi hosszú fílmet, hogy az minden chapter végén megálljon és csak enterre vagy valami gomb nyomására menjen a következőre?

(#2266) BigBadPlaYeR válasza ekimaster (#2265) üzenetére


BigBadPlaYeR
senior tag

A filmet feldarabolod a chapter pontoknál. Ez után importálod DVDA-ba. Szépen behúzod mindegyik chaptert. És minden filmeventnek megadod "end action"-nek, hogy ugorjon egy menü elemre. Ami mondjuk egy nagy gomb (beállítod, hogy kép, beraksz neki egy PAL vagy NTSC méretű fekete képet és betölti az egész képet, bárhova kattintasz továbblép).

Így ugyan minden chapter után kell egy újabb menü, ami a következő chapterre mutat, de ennél jobbat nem tudok.

"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#2267) ekimaster


ekimaster
tag

Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a videó egésze BLUR, de bizonyos pontokban éles (átmenettel persze)

És azt szeretném, hogy az adott éles pontok helyét mozgatva mindig kövesse a Blur is azt. Mint a videóklippekben szokott.

(#2268) BigBadPlaYeR válasza ekimaster (#2267) üzenetére


BigBadPlaYeR
senior tag

Elvileg roppant egyszerű. Fogsz két sávot, bevágod ugyanazt a klippet mindegyikre. Alsóra "BLUR", vagy bármi más, ahogy tetszik. A felsőre pedig CookieCutter (vagy hogy kell írni...). Abban szépen belövöd, hogy kör, négyzet vagy szivecske alakú legyen a kivágás, beállítod, hogy az átmenet ne éles legyen és ennyi. A felső sávon a cutter x,y pozícióit keyframezve szépen követi a pontot. Felsőre esetleg plusszba egy hajszálnyi élesítés.

Maszkolás parasztosan :P

MOD: nyilván, ha több sávot raksz a homályosított (blur) sáv fölé, mindegyikkel el lehet ezt játszani, így több "éles pontod" lehet.

[ Szerkesztve ]

"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#2269) ekimaster


ekimaster
tag

erről ki tud valamit? ez plugin vagy önálló progi?

neve?

http://www.acvt.com.au/research/videotrace/

(#2270) ekimaster válasza BigBadPlaYeR (#2268) üzenetére


ekimaster
tag

köszi :)

(#2271) Daneeka válasza ekimaster (#2269) üzenetére


Daneeka
senior tag

Még az általad írt oldalon is ott van, hogy még béta, tesztelik, keresnek fejlesztőpartnert stb.


VideoTrace is currently at the prototype stage. We're looking for commercial partners that can develop it to the point whereby we might release it. The first beta test in progress, and we expect to run another in the near future.

[ Szerkesztve ]

(#2272) ekimaster válasza Daneeka (#2271) üzenetére


ekimaster
tag

bocs nem tudok angolul, köszi

Francia leírás meg nem volt. :)

(#2273) BigBadPlaYeR válasza ekimaster (#2269) üzenetére


BigBadPlaYeR
senior tag

Atombrutál ez a cucc! Íveket is egész jól lehet vele lemodellezni ahogy nézem. Bár ha kijön, gyanítom a FragMovie készítők fogják összecsinálni magukat a gyönyörtől, mikor külső nézetből kameráznak :) (ugye ott nincs annyi ív, meg kevésbé bonyolult a grafika, gondolom könnyebben lemodellezi, stb.) (Kíváncsi vagyok rEnk mit hozna ki belőle ;]) De nagyon látványos dolgokat csináltak vele, amiket én spec úgy tudok elképzelni, ha valamelyik profi vágóprogiba (Vegas, After Effects, Final Cut, stb.) beépül. Különálló programként elég macerás lehet belevágni azt a 3D-s szöveget, meg az íves logót, stb. Bár a benyomódó kocsiorr meg valószínűleg a program speckója... lehet mégiscsak önálló ketyere :D

"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#2274) bgabi1


bgabi1
aktív tag

Azt szertném kérdezni, hogy kép a képben funkciónál, hogy tudtok szivecskés kivágást létrehozni, mert a körtől a négyzetig mindent találok, de olyat nem. Köszi. A 8-ast használom.

[ Szerkesztve ]

(#2275) BigBadPlaYeR válasza bgabi1 (#2274) üzenetére


BigBadPlaYeR
senior tag

A "szivecskést" csak viccnek írtam ;] Az alapból nincs benne a cookie cutterben.

De ha nagyon szeretnél szív alakú kivágást akkor a Pan/Crop-ban kimaszkolhatsz egy részt. Bár azzal nem lehet szép íveket létrehozni... Esetleg egy áttetsző hátterű képpel maszkolva valahogy. De a mask nekem sosem ment nagyon...

"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#2276) bgabi1


bgabi1
aktív tag

Miért van az, hogy Architectem Burn használatakor az üres lemezre is azt írja, hogy adatlemez és felül fogja írni, ha akarom folytatni. Magyarán nem töröl és nem is aktív az a modul rész ahol a delete van és alatta választási lehetőségek. Felülírja ugyan a lemezeket és jó is lesz a kép, de 18 perc alatt ír meg egy egy perces videót is, amit szerintem eddig nem így tett. Egyedül a gyári steril üres lemezre hajlandó rövid idő alatt írni. Win reinstall után van mindez, persze előtte is volt azért húztam újra. A. trial verzióval is meg az összes többi verzióval ugyanezt teszi. Semmi mást nem telepítettem a gépre direkt ezért, hogy letesztelhessem. Régebben amikor burn-ra kattintottam mindig törléssel kezdett aztán a render, preparing.... Most mindig a renderrel kezd kivétel nélkül. Burn lead out folyamat tart kb. 15 percig az előtte levő kettő, meg 3 percig. Valami kapitális probléma lehet itt. Már arra is gondoltam, hogy a biosban nem buherálhattam el véletlen valamit? Nagyon megköszönném, ha valaki adna valami jó ötletet a probléma megtalálásához! Még annyi, hogy a telepítés előtt a nero is többször csinált olyat, hogy törléskor megált és egy hibaüzenetet adott, természetesen az is jól működött addig amíg az Architect is. Köszi a választ az előző kérdésemre is.

[ Szerkesztve ]

(#2277) ekimaster válasza bgabi1 (#2274) üzenetére


ekimaster
tag

Szivecskés maszkolás.

1. sáv - videó egyik
2. sáv - egy PNG kép szivecskésre maszkolva
3. sáv - a második videó

A szivecskébe rakott videót akkorára kicsinyited, amekkorára a sziet is, mögé teszed és kész.

(#2278) ekimaster válasza bgabi1 (#2276) üzenetére


ekimaster
tag

1. BIOS-nak ehhez semmi köze, hacsak nincs letiltva az optikai meghajtó. (de akkor nem is menne)

2. Renderelést csak akkor készít DVDA, ha a formátum, amiket lemezre irsz nem MPEG2. Ezért érdemes Vegasban mindjárt ebbe renderelni, mert akkor DVDA nem fog, csak megpreparálja a menüt és ír.

3. Ha újraírható DVD-vel próbálkozol, mindenképp számítanod kell a közel 10-15 perces írásra még akkor is ha csak 10 perces videó anyagot nyomsz a lemezre, ugyanis DVDA szektorról-szektorra ír a lemezen. Ez azért van, mert biztonságosabb az adatkezelés és a lehető legjobb lesz a lejátszási mutató. Magyarul a legtöbb DVD lejátszó értelmezni fogja jól a lemezt.

4. Törléssel csak akkor kezd, ha van valami a lemezen, mert mondjuk RW.
Alapesetben nem töröl DVDA üres lemezt, maximum formáz. (de ezt is csak az RW lemezeknél szokta lemezektől függően)

(#2279) bgabi1


bgabi1
aktív tag

Éppen ez a problémám, hogy törléssel sosem kezd, akkor sem, ha full tele a lemez. Akkor azt írja, hogy felülírja a lemezemet és mindjárt renderel, azaz nem jelenik meg a törlés ikonja, tehát 4 helyett 3 ikon van csak, a renderelő ikon, a preparálás óra és a lemezégetés ikon. Korábban a törléssel indított mindig, mert rengeteg próbafelvételt készítettem és emlékszem rá, hogy az első ikon a kis fehéren villogó dvd is ott volt és ki is pipálta amikor végzett a törléssel. Valóban RW-t használok, de csak azért mert egyenlőre gyakorlás a lényeg. Köszönöm akkor azt már értem, hogy miért tart 15- 20 percig az írás, ezzel megnyugtattál. Ha bios is kiesett akkor nem lehet a dvd írónak esetleg egy ilyen problémája, hogy nem megfelelően töröl?
Pl. Nero-val is próbáltam teljes törlést kiválasztani meg a dvd architecttel is és architectnél rajta maradt az anyag a lemezen magyarán le is tudtam játszani dvd lejátszóval, nero- nál meg hibaüzenet. Gyorstörléssel lement az anyag mindkettővel, viszont architect adatokat lát rajta amiket felül is ír amikor jóváhagyom. Köszi a szivecskéset majd kipróbálom.

[ Szerkesztve ]

(#2280) megintrich


megintrich
csendes tag

van-e otlete vkinek, hogyan lehetseges a dvd subtitles behuzni a vegas-ba? vagy ez csak hlye gondolat?

(#2281) Daneeka


Daneeka
senior tag

Már jónéhány videót rendereltem életemben Vegasból, mindenféle formátumban, de ilyet most látok először:

A kész projectfájlom rendesen néz ki a prewievben, minden effekt a helyén van, kirenderelve viszont kihagy belőle color correctionokat, text-eket (!), trackmotionokat.
Rendereltem uncompressed aviba is hogy ne kelljen tökölődnie a proginak még a tömörítéssel se de úgy se jó. Egyéb formátumokkal is próbálkoztam, de úgy se ment neki. Ellenben minden esetben ugyanúgy rontotta el.
Én nemtom mi lehet, 6 Trackból áll, ebből 4en van trackmotion, 3-on effekt, 2 eltérő composítion mód. Kb minden effekt meg track motion egyszerre játszódik le, lehet ezt már nem bírja?

(#2282) ekimaster válasza megintrich (#2280) üzenetére


ekimaster
tag

Vegasba értelmetlen behúzni a feliratfájlokat. Pláne értelmetlen feliratot készíteni vele, ugyanis elég macerás beírni. :)

Azt javaslom, hogy a feliratfájlt inkább DVD Architect-be húzd be, az simán lekezeli és ezt a progit direkt erre találták ki többek között.

(#2283) ekimaster válasza Daneeka (#2281) üzenetére


ekimaster
tag

Ki van zárva, hogy nem bírja! Maximum lassab a renderelés, de nem hibázik, mivel Vegas frame-enként renderel. Ha 8-as verziójú vegát használod, akkor annak van gy verziója, ami bugos és renderkor én is tapasztaltam hibákat.

(#2284) Daneeka válasza ekimaster (#2283) üzenetére


Daneeka
senior tag

A Misztikum folytatódik!

Ha a preview ablakban lévő normálisan effektezett képet kimentem a saját képkocka-kimentőjével akkor is az elrontott verziót menti ki. Értsd úgy, hogy pl a zöld színű tárgyat amit kék színűre color correction-oztam és valóban kéknek látszik a previewben, azt zöldnek menti ki.
Ellenben egy bizonyos szintű átméretezés fölött azt kapom amit látok. Most az 1024x768as projectem, amiben 1024x768as forrásvidek vannak, 800x600-ban kirenderelve már jó, 1024x768 meg elrontja.
7es Vegasom van, és nem zárhatom ki, hogy nem bírja.

(#2285) icon


icon
senior tag

Még csak most ismerkedem a 7.0d-s verzión keresztül a Sony Vegas-sal. Arról érdeklődöm, hogyan tudom a programot rávenni, hogy a kamerámban látható időpont (timecode?) az a leszedett videóban is ott legyen?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

(#2286) Márton


Márton
nagyúr

HDV anyagot átkonvertálok wmv 9-be és a feketék eltünnek, olyan szürke, kontraszttalan lesz az egész videó. Tudja valaki ez mitől van és mi a megoldás?
Mindenképp wmv-re van szükségem.

[ Szerkesztve ]

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#2287) ekimaster válasza Márton (#2286) üzenetére


ekimaster
tag

Kicsit pontosabban írd le a hibát. 1440*1080 25p vagy 50i?

A progresszív/interlaced renderelésnél lehetnek színhibák, ha xarul van beállítva.

(#2288) icon


icon
senior tag

#2285-re valaki?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon

(#2289) bgabi1


bgabi1
aktív tag

Vegas kiegészítéseképp használnám a Bluff titlert,de némi gondom támadt vele.Programon belül folyamatos az effektek lejátszása, azonban ha video fájlba mentem őket, visszajátszáskor darabos. Minél több effekttel pakolom annál darabosabb. Honlapján videokártya szükségletnél ATI Radeon 8500 9000 9600.... Nekem ATI Radeon 9100 IGP van. Nem tudom mi számíthat még. A Ram 512 Mb. Vegasos szövegszerkesztő szépen fut. Ha valaki tud segíthetne valami ötlettel. Köszönöm előre is.

[ Szerkesztve ]

(#2290) bgabi1


bgabi1
aktív tag

Kérdésem tárgytalan, megtaláltam a megoldást. Esetleg valakinek nincs meg a honlapjáról hozzá letölthető effektcsomagok valamelyike?

(#2291) feka007


feka007
nagyúr

Sry, nem ide... :B

[ Szerkesztve ]

(#2292) cucmalajmc


cucmalajmc
tag

Beszereztem a sony vegas 8.0-át. a gondom az, hogy egyik videót se játsza le. feketeség van helyette. gondolom code3k probléma, de nem tudom, milyen kellene hozzá. itt egy kép róla: [link]

(#2293) megintrich válasza cucmalajmc (#2292) üzenetére


megintrich
csendes tag

nekem ugy tunik, hogy a spilt screen view clipboardra van allitva !? probald kikapcsolni

(#2294) cucmalajmc válasza megintrich (#2293) üzenetére


cucmalajmc
tag

Megoldottam közbe. Googléba keresgéltem és sok embernek volt ez a problémája. K-lite codek kellett. Működik minden. :D

(#2295) iloist


iloist
csendes tag

Ha valaki tudna segíteni! VEGAS 6 -ban behelyezek egy kameráról felvett filmet,majd rendelem a hangja torz és mély lesz ?Mit rontotamel ,vagy mit nem állítotam be? :W

(#2296) childboy


childboy
tag

Üdv.!

Azt hogy lehet megcsinálni, hogy van egy logó, és az egész klipp alatt a jobb felső sarokban legyen, és néha forogjon?

(#2297) BigBadPlaYeR válasza iloist (#2295) üzenetére


BigBadPlaYeR
senior tag

Elég keveset írtál a körülményekről, így nehéz lesz megoldani a problémát. Milyen formátumú a bemeneti hanganyag? Milyen tömörítésű a kimeneti audio? Lehet, hogy egyszerűen túl hangos, 0dB fölé megy a hangerősség és ezért torzít?

childboy: Track Motion-al le tudod kicsinyíteni a képet és a sarokba tudod mozgatni. Majd ugyanitt tudod forgatni.
A tökéletes hatás érdekében azt javaslom, hogy csinálj a logóról egy tükörképet is.
A logót elkezded forgatni, mikor a nézőre merőleges síkba ér (90fok), kicseréled a tükörképre. Miután ettől a pozíciótól kezdve elfordul +180fokot (270fok), visszarakod az eredeti logót és befejezed a forgatást (360fok). Ha nagyon extrém akarsz lenni, akkor 2 szabadságfokban is forgathatod.
Javaslom, hogy egy külön .veg-ben készítsd el csak a forgó logót és azt illeszd be a fő-project fájlba.

Ha nem fogalmaztam érthetően, akkor küldj egy privit holnap, akkor már otthon vagyok, készíthetek egy veg-et.

"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#2298) ponix


ponix
aktív tag

Üdvözletem.

Volna egy olyan kérdésem, hogy a vegas mennyire alkalmas video-digitalizálásra? Tehát video kazettáról szeretnék anyagot feldolgozni.

A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

(#2299) BigBadPlaYeR válasza childboy (#2296) üzenetére


BigBadPlaYeR
senior tag

A lapomra felraktam a .veg-ek közé egy mintát (a main.veg mutatja a teljes képet). Persze még legalább 2-3 módon meg lehetne csinálni, de a beágyazott vegekkel tűnt a legegyszerűbbnek.

Ennél a megoldásnál fontos, hogy a project fájlok tulajdonságai (FPS, interlace/progresive, stb.) megegyezzenek. Ezen kívül a 3D source alpha és a Track Motion a kulcsa a dolognak. Pan/Crop-ot azt hiszem nem is használtam végül.

"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

(#2300) Genius007


Genius007
őstag

Sziasztok !

Lenne egy elég fontos, és sürgös kérdésem !
Ha jól emlékszem, akkor a Sony Vegassal lehet olyat csinálni, hogy kép a képben!(PIP)
Igaz?
Pl.: Megy egy videó, és a jobb felsö sarokba bevágni még egyett, és egyszerre megy a kettö !
Ezt hogy lehetne megoldani ?
(remélem meglehet csinálni vele)

És még egy kérdés :
Sony Vegast honnan lehet leszedni?(rapidshare-t ismerem, de ott több file-bol áll, és nem lehet egyszerre leszedni !)

Válaszotokat Elöre is köszönöm ! :R

https://hardverapro.hu/apro/razer_blade_16_2023_i9_13950hx_rtx_4090_16gb_32gb/hsz_1-200.html

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Sony Vegas
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.