Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9035) Dhampir válasza Weor (#9032) üzenetére


Dhampir
félisten

Jó lenne még az Ultimate Physical Edition csomaghoz, ha járna még hozzá egy doziméter, PDA, minimum egy Bear detector, pár dedikált rozsdamarta csavar, esetleg piacos piros-sárga színben fröccsöntött műanyag tőr Stalker Csingadzsguk felirattal a nyelén.

Üres csomag érkezésére az Ultimate Psyhical Edition változat megrendelése esetében lehet számítani.

Ultimate Bandit Edition rendelésekor a bankszámláról a teljes tárolt összeg levonásra kerül.

Ultimate Music Edition kibontásakor szemrevételezhető egy szájharmonika, fuvola, egy gitár és egy balalajka. Kiegészítőként füldugót is csomagolnak hozzá.

Ultimate Tutajos Edition pakk: egy felhúzható zenedoboz matricáján Matula bácsi billeg a kopott alga-zöld ladikban és mellette illeg integetve Katica, miközben kissé reszketeg, recsegő monoton hangon a rugó lejártáig folyamatosan ismétlődik a búcsúzkodó "Good Hunting Stalker!" mondat.

Ultimate Vegan Edition: nincs benne konzerv csak fonnyadt karalábé és szép pettyes alma. Küldésként a játék változatában is; S.T.A.L.K.E.R. 2: A Vadvirágos Rétek Hírös Gazdája, gyógynövényeket kell gyűjteni és kikerülni a termetes húsevő növények csapdáját, miközben éhező stalkerek és gigantikus kukacok kergetik a Zóna feldúlt kertjeiben nyeletlen kapával és csorba sarlóval serénykedőket.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.