Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4800) Bogyó bá'


Bogyó bá'
nagyúr

Sziasztok!

Némi segítséget kérnék: jelenleg van egy WayteQ n400 típusú, 3,5"-os őskövület navim IGO 8-cal, soha semmi bajom nem volt vele, ezt szeretném valami nagyobb kijelzősre / komolyabbra cserélni. Véletlenül bukkantam az X-TAB 50-re, és így elsőre tetszene. Mik a tapasztalatok vele, mint navigációval? (kizárólag navigációra lesz használva, a kocsi kesztyűtartójában tárolva inaktív időszakokban) Sygic szoftverrel együtt 36-37k-ért lehet rendelni több webáruházból. Van amelyik ráadásul ingyen kiszállítja.

Tegnap este óta vagy 10 oldalt visszaolvastam itt a fórumon, és hát a spontán akkumerülése kicsit aggaszt: ha 2-3-4 hétig nem használom, akkor álltában tönkre fog menni az akksija. Nem lehet ezt teljesen (hardveresen) kikapcsolni, hogy feltöltve maradjon? Mint tablet nem igazán érdekel, a billentyűs gépeket szeretem, de "ha már, akkor már" alapon néha jól jönne egy internetképes (mail) eszköz a kocsiban, (Nem, okostelefonom sincs, öreg vagyok én már az ilyesmihez.... :N )

Ha jól értettem, akkor az új Androiddal a navigációs problémák megszűntek, igaz? A régi kb. 20-30 sec alatt mindig talál műholdat, és utána azt soha nem veszíti el. Akinek van róla tapasztalata, az igazán leírhatná, hogy az Igo8 után mennyire lesz más/furcsa, rosszabb/jobb a navigálás, hangbemondás.

Vagy érdemes volna nekem inkább egy "hagyományos" 960BT-t vennem, és az Igo-t átpakolni?

Minden információt előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.