Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dronte

    aktív tag

    válasz air #16647 üzenetére

    Amúgy nevetséges, hogy milyen felsőbbrendűen vagy képes kommentelgetni, ráadásul úgy, hogy szövegértésed erősen hagy kivánnivalót maga után. Fogalmad nincs arról, hogy akik itt "homokba dugják a fejüket, és fikáznak" pontosan milyen infokkal, tapasztalattal rendelkeznek, de azért teljesen nyugodtan fröcsögsz, mert neked valamiért sérti az önérzeted, ha a Sonyt ócsárolják. "Arra sem veszik a fáradtságot.." Na ja. Eléggé otthon érzem magam a mobilvilágban, de elismerem, hogy az infok nagyrészét másodkézből szerzem, mivel nem ezen a területen dolgozom, emellett pénzügyi kereteim nem engedik, hogy az összes Xperiat kipróbáljam. Ennek megfelelően, amire alapozok, tesztek, user review-ok, illetve kedves testvérem mobilteszterként / app devként dolgozik évek óta, így naponta megközlítőleg 5-10 Xperia Z fordul meg a kezében, így az ő véleményére valamennyire adok - márpedig közel a legtöbb probléma az Xperia sorozattal jelentkezik - és nem az U-val.

    Ettől függetlenül elismerem, hogy tudnak egészen jó telefonokat hozni - sosem mondtam, hogy nem, de te ezt válltig állítod - a felső kategóriában, de a gyermekbetegségek ott is ugyanúgy előjönnek.

    Mindemellett fő érvként tartom a véleményem, hogy attól, hogy valaki tud csúcskategóriás készüléket gyártani jópénzért, még nem kéne hulladékot hozni alap-középkategóriában. Customer trust és hasonló fogalmak léteznek a való életben is, nem csak a marketing könyvekben.

    A példád pedig megint a teljesen ignoráns hozzállásod mutatja be. Sony = Sony, Wartburg =/= Porsche.

    Nem akartam ennyire belemenni, és én ki is hagynám a személyeskedést veled ellentétben. Részemről ezzel le is zártam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés