Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) mariobros válasza Jagi (#1850) üzenetére


mariobros
tag

Velük én is felvettem a kapcsolatot, a gond csak ott van, hogy komplett kijelzőt cserélnek, pedig elég lenne csak az üveget.

Üdv: Dani

(#1852) BullDogh válasza mariobros (#1851) üzenetére


BullDogh
tag

Egybe szokták cserélni az üveget és kijelzőt, mert csak üvegcserénél adódhatnak érzékelés és egyéb problémák.

(#1853) kitcar66 válasza Jagi (#1850) üzenetére


kitcar66
csendes tag

Ezek szerint a 15ezerben nem csak az üveg, hanem a komplett kijelző cseréje is benne van? Én írtam a Conflexnek, de még nem válaszoltak.

(#1854) BullDogh válasza kitcar66 (#1853) üzenetére


BullDogh
tag

Hát a munkadíjukat nem ismerem de ha abból indulok ki hogy elég sok telefonnak, de pl konkrétan a htc desire 500 ami nem a legolcsóbb kategória, 8000 Ft körül van a kijelző plusz üveg kompletten. Szerintem nincs hejjde hightech rendszere a vertisnek hogy drágább legyen :) szóval sanszos hogy igen. De ez csak magánvélemény.

(#1855) Jagi válasza kitcar66 (#1853) üzenetére


Jagi
tag

Én mondtam nekik hogy csak az üveg tört be, még vissza is kérdezett hogy biztos csak az. Szerintem ez csak az üvegnek az ára :( . De jövőhetén viszem majd be, akkor megmondom pontosan.

(#1856) avar90


avar90
újonc

Sziasztok
Egy olyan kérdésem van, hogy másnak is előfordult már az, hogy random meghülyül a Vertis 01 ? Gondolok itt arra, hogy magától lépked be menükbe, rángatja le az értesítési sávot stb. Nekem már egy ideje ezt játssza, de próbáltam már mindent, új romot, gyárit, factory resetet mégsem szűnt meg. Van esetleg valakinek erre ötlete, hogy ez mi lehet, vagy szerviz? Kb fél éve van meg, eddig hibátlanul működött.

[ Szerkesztve ]

(#1857) wiking1945


wiking1945
csendes tag

Sziasztok!
Segítséget, véleményt szeretnék kérni. A mai napon indulnék egy Overmax teló beszerzésére. Sajnos sehol semmi magyar nyelvű vélemény nincs róla. Itt nálatok talán lenne segítség.
A készülék Overmax Vertis Etso. Ez egy a tietekhez hasonló masina, de nagyobb, 5, 5 col.

http://www.emag.hu/overmax-vertis-etso-mobiltelefon-kartyafuggetlen-dual-sim-fekete-vertis-etso-black/pd/DY2GQBBBM/

A kérdéseim a következőek lennének:
A készülékek alkatrészei gondolom, nagyjából egyformák...Tehát kb. a működésben, minőségben azt látom majd amit ti eddig itt leírtatok? Vagy teljesen más a két teló?
Illetve már fáradt vagyok az összes leírást végig olvasni: Mennyire vált be a készülék nektek? Makacs hibák, problémás szervíz? Megéri megvennem?
Ezenkívül: Szerintetek be tudok majd szerezni ilyen kijelző védő fóliát? (Mármint ezt a furi, 5.5 col méretút, segít-e majd a forgalmazó a beszerzésben?)
Amennyiben IGO navit felrakok, az majd illeszkedik a kijelző mérethez? A memo kártyámon van, eddig 4, 3 coll volt a telóm.
Köszönöm a válaszokat előre is.

[ Szerkesztve ]

(#1858) BullDogh válasza avar90 (#1856) üzenetére


BullDogh
tag

Nekem eddig 1x volt h nagyon meghülyült este töltés közben arra ébredtem hogy pittyeg prüttyög, kézbe vettem és azt csinálta amit leírtál. De azóta nem tapasztaltam, úgyhogy passz. De volt már ilyen jelenség.

(#1859) guftabi96 válasza wiking1945 (#1857) üzenetére


guftabi96
addikt

Szia
Vannak típushibák, mint pl a képernyő elforgatás egy idő után nem működik (újra kell indítani a telefont, utána ok), dátumot csak egy a gyártó által rárakott programmal lehet változtatni, volt pár embernek hangszóróhibája, de ezeket a szerviz megcsinálta. (eddigi tapasztalatok alapján segítőkészek).
A processzor ugyan az ebben, mint a Vertisben, gondolom a grafikus vezérlő is.
A felbontás is ugyan az, szóval a kijelző az általad kinézett telefonban nem túl erős. Az a felbontás 5,5-ös kijelzőhöz szerintem kevés. 5-höz még elmegy, de leginkább 4,7 lenne ennek az igazi, vagy 4,5.
Mellesleg irdatlan nagy tepsi, arra készülj fel. Én a Vertisnél is meglepődtem, amikor először a kezembe fogtam, hogy mekkora dög.
Én nem venném meg, de neked kell tudni, hogy mennyire fontos a képminőség, illetve, hogy nem lesz-e nehéz a használata. Így utólag már én se biztos, hogy a Vertist venném, mert nekem egy kicsit nagy, de megtanultam vele együtt élni :) (Nem arról van szó, hogy nem szeretem, mert ez nem így van, ráadásul amikor vettem, akkor kb ár-érték arány bajnok volt ebben az árkategóriában).
Most már lehet, hogy inkább egy LG F6-ot vennék.

#KeepFightingMichael

(#1860) wiking1945 válasza guftabi96 (#1859) üzenetére


wiking1945
csendes tag

Hálásan köszönöm, hogy vetted a fáradságot és ily kimerítő választ adtál. igazából az én kételyeimre is válaszotoltál, főleg a képernyő felbontást illetően, éppen a rosszabb képminőségtől tartottam.
eddig egy ZTE BLADE G keserítette az életemet, egy évig volt meg, beszéltem rajta összesen kb. 20 percet, annyira utáltam, a forrósodó prociját, a programokból való kidobálását, belassulását. A Telenornál belefáradtam az állandó háborúba, májustól-júliusig ötször volt szervizben, nem akarták cserélni, és már nem volt kedvem a fogyasztó védelemmel is küzdeni, hagytam a francba.
Régóta szemezgettem a Vertis-el, és az F6-al én is. Most az a gondom, hogy nem tudom mit válasszak. Az Etso az kiesett a sorból, főleg azok miatt, amit leírtál és sejtettem is.
Maradt néhány versenyzőnk még azért.
Először is a Vertis 01 plus. előnye a nekem szimpatikus kicsit szögletes formája, és az ára.
A másik a Huawei Ascend G630, ami szintén nem drága, és jó a kijelzője.
Ezt nagyon dícsérik, viszont ez sem olcsó: Xiaomi Redmi 1S
És ha már márkásat akkor talán LG 70 az F6 helyet.
Napok óta olvasgatok és egyszerűen nem tudok dönteni...Szeretnék egy kb 5" IPS kijelzőt, 4 magos procit, nem túl kerek formát, lehetőleg világító menü gombot és állapotjelző ledet.
na hát ez így ebben a formában, árkategóriában nincs.
Már majd szét megy a fejem a sok netezéstől, de még nem tudom mi lesz belőle.
Szerk: Most látom, hogy az LG kétmagos. Akkor ez kilőve.

[ Szerkesztve ]

(#1861) guftabi96 válasza wiking1945 (#1860) üzenetére


guftabi96
addikt

Én ezek közül a Xiaomi-t venném.
Szerintem nagyon jól néz ki, és én azt a mai napig vallom, hogy a Miui az egyik legjobb rendszer. Nagyon jól kezelhető, és gyönyörű. Imádtam Vertis-en is, de ott sajnos nem volt olyan gyors, mint a többi custom rom.
Egyébként nemrég láttam magyar webshopban is, szóval a kínából való rendelgetés miatt sem kell tartani tőle :)

#KeepFightingMichael

(#1862) BullDogh válasza wiking1945 (#1860) üzenetére


BullDogh
tag

A vertis 01 plus amiket leírtál azt tudja. AZ előttem szólóhoz csatlakozva (és nem őt bírálva) szólnék picit. Személyes tapasztalatom hogy pl a képernyő elforgatási hibát egy sima launcher megoldja... Nekem megoldotta. Időt ugye állítani meg nem tudom minek, bár ez biztos felhasználás függő, de úgy is automatán állít:) Más baj sztem nincs vele. szép kijelző tényleg kicsit nagy.
Ha a használt is érdekel, van 1 szép állapotú vertis 01 plus fekete, plusz tokkal (gyárin kívül) 3 db védőfóliával dobozban garisan. 3-4 hónapos kb, asszony kapta de neki túl nagy és azért rágja a fülem. Nagyon baráti áron :)

Plussz infó: Akksi bitang jól bírja, ha simán a hétköznapok során idő hiányában csak mint átlag telefont használja az ember, három, három és fél napot lazán kibír. Ilyen méret proci és kijelző kombó mellett sztem fantasztikus. (most tartok a 3. napnál és 58% van az aksi) :)

[ Szerkesztve ]

(#1863) guftabi96 válasza BullDogh (#1862) üzenetére


guftabi96
addikt

Az időt, csak mint típushibát hoztam fel, egyszer beállítod, és utána valóban nem kell vele foglalkozni.
A képernyő elforgatási hibát nekem sajnos nem oldotta meg egyik launcher sem, de akkor te szerencsésebb vagy :K

#KeepFightingMichael

(#1864) Zsoltwader45 válasza wiking1945 (#1860) üzenetére


Zsoltwader45
aktív tag

Üdv. Az általad említett készülék igen nagy. Gondolj bele hogy egy kézzel kezeled és nem éred át hüvelykujjal.
nekem annak idején egy atab 5-ös telóm volt, de pont a felbontása miatt nem voltam vele elégedett. Most elég rég óta egy vertis expi tuja vagyok. azon kívül hogy rootolva lett semmit sem kellett vele csinálnom. gyors, preciz, megbizható. akksi nálam két nap. [link] itt utána nézhetsz. hangsúlyozom ez az én véleményem, nekem ilyen. sok sikert.

élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!

(#1865) BullDogh válasza guftabi96 (#1863) üzenetére


BullDogh
tag

Smart 2 launcher van fent, ha ritkán előjön h nem akar fordítani, csak a képernyőzár ki-be, és utána jó. Amióta ez van fent nem kellett újraindítani a telót.

(#1866) wiking1945


wiking1945
csendes tag

Köszönöm a válaszokat. Illetve a felajánlott. üzletet is köszönöm.
Ezerszer átrágtam magam a dolgon és úgy döntöttem, egy kicsit több pénzt szánok rá, és veszek egy olyat ami nagy és hd, ráadásul amiket leírtam azt tudja.
Egy Concorde smartphone 5005 nfc rendeltem. Kb 60 ropit kérnek érte
4 magos 5 colos hd hátul 18 elöl 8 Mpixeles kamera
Ram 1 Gb
Rom 16 Gb
Érzékelők: Fényérzékelő, G szenzor, közelség érzékelő, digitális iránytű
Támogatott videó formátum: MP4, DivX, Xvid, MKV, AVI, 3gp
Támogatott felirat formátum: .srt, ssa, .ass, .sub, .txt, .smi, .sami, .mpl, .psb
Támogatott audio formátum: MP3, WAV, AAC, OGG
Támogatott fotó formátum: JPEG, BMP, PNG, GIF
Akkumlátor: 3.7V , 1830 mAh
Jelenleg 4.2.2 van rajta , de hamarosan lesz rá Kitkat.
Tudom lesznek hátrányai ( Kicsi aksi, néha vacakol a gps), de valahogy majd talán rendbe rázzák
Ami viszont igaz, nagyon szép telefon. Kipróbálom, aztán meglátjuk. Amennyiben nem jön be, akkor
Vertis 01 plus. lesz ami nagyon tetszik most már.

(#1867) BullDogh válasza wiking1945 (#1866) üzenetére


BullDogh
tag

Majd jól nézd meg a készüléket, én is a azt akartam venni de rengetegen panaszkodnak a rossz szervizre és a rossz gps jeladóra. Nem mertem bevállalni, de remélhetőleg nem lesz vele bajod :)

(#1868) jericho78


jericho78
csendes tag

Conflex feltette az 1.9-es frissítést, bár jól eldugták :-)
http://www.conflex.hu/webshop/multimedia/mobil_telefon-overmax_ov_vertis_01plus_5___fekete_mobiltelefon__dualsim_android_4_2_4x1_2ghz_4gb_gps_bt_8_2mp_2500

A doksiban szereplő linkrpl lehet letölteni. Nagyon lassan jött le...
http://www.conflex.hu/docs/OV_VERTIS_01_frissitese_pdf1410861740.pdf

(#1869) Henk1


Henk1
csendes tag

Sziasztok!

Esetleg tudtok valami e-mail címet ahova érdemes még szervizzel kapcsolatban írni, mert a szerviz@conflex.hu-ra írtam kb. két hete, de semmi választ nem kaptam.

(#1870) wiking1945 válasza BullDogh (#1867) üzenetére


wiking1945
csendes tag

Ma megkaptam. A gps nem nagyon tudtam tesztelni, de minden más (Amire még panasz volt) az jónak tűnt.
Gyönyörű kijelző, villámgyors, adtak hozzá mindent, egy 168 Mb- játék akadás nélkül gyönyörűen teker. A ZTE be sem tuta tölteni. Penge vékony,pehely könnyű.
Na , egyenlőre elköszönök tőletek, hiszen ez egy másik tipus, és nem akarom szét offolni az oldalt.
Mindenesetre mindenkinek hiba mentes készüléket kívánok, és sok örömet a telójához.
Köszönöm még egyszer a tanácsokat.

(#1871) Feryx_ válasza jericho78 (#1868) üzenetére


Feryx_
csendes tag

Éljen! :D Am mit javít ez a frissítés? Sajnos nem találok róla sehol leírást, és a gyári oldalon nem ezt a frissítést leltem. O.o

[ Szerkesztve ]

http://lunaticats.com/

(#1872) Jagi válasza Feryx_ (#1871) üzenetére


Jagi
tag

A bluetooth kihangosítás funkció ebbe már működik rendesen. Más nagy, érdemleges, javítást én nem találtam.

(#1873) jericho78 válasza Feryx_ (#1871) üzenetére


jericho78
csendes tag

Előző hozzászólások alapján Bluetooth javítás van benne, és aki feltette gyorsulást is tapasztalt. A Conflex is azt mondta, hogy Bluetooth javítás van benne.
Aki beviszi a készülékét javításra, már ezt a ROM-ot teszik fel. De a honlapjukról is letölthető, amit a gyártótól kaptak.
Az, hogy az Overmax oldalán miért nincs fent....

(#1874) dejo60 válasza mariobros (#302) üzenetére


dejo60
csendes tag

Én bármelyik Cyanogen-t kipróbálnám ami legalább az Android 4.2.x vagy újabbra épül!
Akár a CyanogenMod 11-et is, ha lenne Overmax Vertis 01-re.
De láttam leírásokat igaz régebbieket, hogy egy Ubuntu linuxon lehet saját CyanogenMod bildet készíteni. Csak gondolom ehhez 101%-os pontossággal ismerni kell hozzá a telefon hardver összetevőit.

[ Szerkesztve ]

(#1875) mariobros válasza dejo60 (#1874) üzenetére


mariobros
tag

Létezik ZTE V967S-re 10.2 Cyanogen, sajnos nem stabil, és van pár hibája, de egy kis fejlesztéssel lehetne szerintem tökéletesíteni. Sajnos már a MIUI portot sem frissítik egy jó ideje, de a fickót talán meg lehetne kérni, hogy próbálja meg ezt is (már ha tudsz lengyelül írni neki :DDD ) Illetve ha lesz egy kis szabadidőm ilyesmire, majd megpróbálkozom vele jómagam is, de nem biztos hogy sikerrel járok :)

[ Szerkesztve ]

Üdv: Dani

(#1876) NPG_


NPG_
tag

Lesz majd új MIUI csak a lengyel kolléga kivár egy pár kiadást, mert kevés az újdonság, javítás.
Szerintem 1-2 hét és lesz friss, ropogós MIUI. :)

A mazsola, csak egy rémült arcú szőlő! :)

(#1877) dejo60 válasza NPG_ (#1876) üzenetére


dejo60
csendes tag

És ez a ZTE V967S hardver szempontjából megfelel az Overmax Vertsi 01-nek?
Vagy miért írtad a Cyanogenes bejegyzésemhez példának?

(Bocsi eggyel feljebb mariobros-hoz szól a kérdés.)

[ Szerkesztve ]

(#1878) kisspista


kisspista
senior tag

Overmax Vertis-02 Plus készülékkel szívtam tegnap és nem sikerült rájönnöm a megoldásra, így szükségem lenne egy kis segítségre! :)

Kaptam egy MMS-t és egyszerűen nem tudom "letölteni" a tartalmát. T-Mobile kártyás vagyok, az APN be van állítva T-Mobile Net GPRS-re és T-Mobile MMS GPRS kapcsolatokra, melyből a kék pötty (kijelölés) a Net feliratúnál található. Ha aktiválom az adatkapcsolatot, akkor elindul a 3G és szépen számláz is (napi internetcsomag 195Ft/10MB), de ennek ellenére sem tölti le, mert az MMS félét kéne aktiválni. Hiába próbáltam, sehogy sem sikerült. Nem lehet áttenni az MMS-re, így a tartalom nem tölthető le. S ugyebár az MMS GPRS alapon ingyenesen elérhető, nem szabadna ezért számlázni a szolgáltatónak!

Próbáltam kitörölni vagy gyári visszaállítást csinálni az APN beállításokra, de akkor sem változott semmi. Újat is létrehoztam, de akkor sem történt semmi. Tehát az a problémám, hogy nem tudom a "T-Mobile Net GPRS" APN-t aktiválni, hogy az legyen kijelölve! Valakinek ötlete esetleg?

Vagy talán van erre valami külső alkalmazás, amivel tudok váltani? GSM és WCDMA kapcsolatokat is próbáltam külön-külön, illetve a jobb felső sarokban lévő három pöty beállításban sem lehet váltani!
Köszi a segítségeket előre is!

[ Szerkesztve ]

(#1879) kisspista válasza kisspista (#1878) üzenetére


kisspista
senior tag

Probléma megoldva! :)

Kapcsolat típusa: PAP
Ez hiányzott gyáérilag belőle és már jó is lett minden!

(#1880) RBJ válasza kisspista (#1878) üzenetére


RBJ
addikt

általában az elérési út vagy ip nem szokott benne lenni. nekem se szedte le az mms.t anno.
ezt nézd át. mms proxy és központ nem szokott beállítva lenni. stb.
[link]

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#1881) mariobros válasza dejo60 (#1877) üzenetére


mariobros
tag

Igen, megfelel, a többi ROM-ot is arról portolta nekünk a lengyel srác.

Üdv: Dani

(#1882) mariobros


mariobros
tag

Van új MIUI! :DD [link] Én most a gyári 1.9-et használom, de teszek azért vele egy próbát kíváncsiságképpen.

Üdv: Dani

(#1883) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Úgy vettem észre,hogy az 1.9 frissítéssel sem sikerült megoldani ezt a dátum idő problémát. :U

(#1884) dejo60 válasza ToBeY (#1883) üzenetére


dejo60
csendes tag

Az 1.9-et honnan lehet letölteni? A hivatalos gyártói oldalon az 1.8 a legújabb. :-(
Legalábbis a magyar oldalukon.

(#1885) ToBeY válasza dejo60 (#1884) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Kicsit visszanéztél volna a topicba,akkor láttad volna (igaz a linkelés el van cseszve) Amúgy a conflex oldalán is fent van itt a pontos link

[ Szerkesztve ]

(#1886) tsabeekaa válasza ToBeY (#1885) üzenetére


tsabeekaa
aktív tag

A keresett file nem található (404 hiba) :) :)

(#1887) ToBeY válasza tsabeekaa (#1886) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Hmm és tényleg.Remélem így jó lesz [link]

OV-VERTIS 01 frissítése link-re kell nyomni

[ Szerkesztve ]

(#1888) dejo60 válasza ToBeY (#1883) üzenetére


dejo60
csendes tag

Ez már a MIUI6-on alapul?

(#1889) dejo60 válasza dejo60 (#1888) üzenetére


dejo60
csendes tag

Közben letöltöttem és látom, hogy ez még az 5-ös MIUI. :-)

(#1890) BlueAthlon válasza dejo60 (#1889) üzenetére


BlueAthlon
senior tag

A MiuiV5 vertis-es változata 4.2.x-en alapul-e még, avagy már 4.4-en ?

Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill

(#1891) mariobros válasza BlueAthlon (#1890) üzenetére


mariobros
tag

4.2-őn. Nem hinném hogy a telefonunkra valaha is lenne 4.4...

Üdv: Dani

(#1892) guftabi96


guftabi96
addikt

Na én felraktam az új Miui-t, működik rendesen.
Mondjuk megint az van, hogy csak a belső tárhelyre lehet telepíteni, ami 1gb....
Szóval én ezt nem értem. Miért nem lehet a Phone Storage-ra is telepíteni? Ott van 1gb szabad hely, amit nem tudok használni (pedig nagyon jól jönne az az 1gb, mert nem tudok már telepíteni egy alkalmazást sem.)
Gyári romban át lehetett pakolni az alkalmazásokat az egyik partícióról a másikra. Itt miért nem?
Komolyan mondom hülyét kapok tőle, hogy végre azt sem lehet mondani, hogy lassú a Miui, mert nem az, és akkor ilyen miatt nem tudom használni rendesen.
Egyébként a gyári 1.9-es romban nektek is van gond a hálózatokkal?
Az összes régebbi gyári rendszer, illetve a custom romok is max térerőt érzékelnek a házunkban, az 1.9-nél meg szó szerint semmi. Csak keresi, de általában mindkét térerő ikonnál egy kis piros x van.
Gondolom amiatt is merült nagyon gyorsan az 1.9-cel, mert állandóan próbált csatlakozni (térerő ikon mellett kis nagyító)

#KeepFightingMichael

(#1893) dejo60 válasza guftabi96 (#1892) üzenetére


dejo60
csendes tag

a.) Ezt a hálózati hibát a hivatalos 1.9-es FW-rel más is meg tudja erősíteni, vagy egyedi esetnek tekinthető?
b.) Az 1.9 telepítése után tapasztalható valamilyen pozitív változás a telefonon?

A MIUI-tól meg ezek után elment a kedvem. Cyanogent akarok! :D

[ Szerkesztve ]

(#1894) guftabi96 válasza dejo60 (#1893) üzenetére


guftabi96
addikt

nem tudom, hogy mennyire általános. De az az érdekes, hogy itt a házunkba folyamatosan ezt csinálja 1.9-el, de pl Békéscsabán ahova járok iskolába, ott egész nap jó volt. Aztán hazajöttem, és rossz. Nem tudom, hogy miért van ez.

#KeepFightingMichael

(#1895) Jagi válasza dejo60 (#1893) üzenetére


Jagi
tag

Nekem is 1.9 van fent, térerő problémáim nem nagyon voltak eddig, csak azt vettem észre hogy a 2 sim kártyánál más a térerő eloszlás.
Pl.: 2db egyforma (vodafonos) kártya az egyiken full térerő a másikon semmi, megfordítva is ugyan ez a helyzet. a 3G slotot valamiért jobban kezeli.

Pozitív mindenképpen a bluetooth kihangosítás javítása, más nagy, észrevehetőbb javítást nem vettem észre, de persze lehetnek apróságok.

A particionálás nálam is gondod okoz, hogy nem férek el rendesen, valaki már megcsinálta hogy egybe olvasztotta, na meg valahol fent is van a részletes leírás, de valahogy eddig nem volt bátorságom megcsinálni.

Most meg a szervizre várok hogy kicseréljék az üveget, a 1 hétnek mondott javítási idő már 2 hétnél tart :W

(#1896) guftabi96 válasza Jagi (#1895) üzenetére


guftabi96
addikt

igen, néztem én is, hogy van ilyen egybeolvasztás, de annak én azt én sem merem, és nem is akarom megcsinálni.
Térerő problémám nekem is csak itthon volt. Nem tudom miért. Ok, hogy kis isten háta mögötti faluban élek, de attól még a többi romon jó a térerő, csak az 1.9-en nem :F
Szóval nem értem, hogy itthon miért nem jó. Máshol, városban meg jó.

#KeepFightingMichael

(#1897) BullDogh válasza guftabi96 (#1896) üzenetére


BullDogh
tag

Tárhely problémával küzdőknek üzenem:

http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/belso_memoriakiosztas_modositasa_sd_kartyak_sorren.html

Én is féltem tőle, de igazából nem nagy vasziszdasz :D
Ebben a leírásban a

"2. A belső SD felcserélése külső SD kártyára a vold.fstab fájlban"

nyugodtan lehet használni. Tökéletesen működik és nincs vele gond, valamint ha az elején csak simán csináltok egy mentést a még á nem írt vold.fstab file-ról, könnyen vissza is tehető ha véletlen nem sikerülne, de nem lehet elszúrni mert tényleg összesen csak egy számot kell megcserélni szöveg szerkeztövel (sdcard helyett sdcard2 és sdcard2 helyett sdcard) Bár nekem úgy is működik hogy nem ezt írtam át, hanem ugyan ebben a sorban a

a "dev_mount sdcard / storage /sdcard0 "
majd alatta van
"dev_mount sdcard2 / storage /sdcard1 auto "

És én csak az 1 est és a 0 megcseréltem.

"dev_mount sdcard / storage /sdcard1 "

"dev_mount sdcard2 / storage /sdcard0 auto " Most így néz ki.

. Onnantól a belső tárhelynek a memóriakártyát látja, és nincs több gond hogy nem férnél el. Én pl az átírt file-t már el is mentettem, és ha újrarakom a rendszerét már csak azt másolom be és nem kell semmivel se vacakolni. Telefon tárhelye 8 Gb és nem zavar semmit sehol, nem kell linkelgetni meg ilyen baromságok. Működik, és nagyon jó.

[ Szerkesztve ]

(#1898) Henk1


Henk1
csendes tag

Szervizelés előtt érdemes a recovery-t is visszaállítani az eredetire a gyári rom mellett, vagy mennyire nézik ezt a szervizbe? illetve ezt, h tudom megtenni? előre is köszi a választ

[ Szerkesztve ]

(#1899) BullDogh válasza Henk1 (#1898) üzenetére


BullDogh
tag

Hát nem tom, én szét rootoltam a telót, majd nem gyári rom, aztán belefutottam a rossz max v2 romba ami nem az overmaxra készült, majd kukára formáztam a telót, és használhatatlan lett, de már semmi nem volt gyári rajta. Bevittem szervizbe, annyit mondtam h egyszer csak megállt, és semmit nem csinál :D Nem szóltak semmit, és megcsinálták. Bár amúgy jogilag érdekes ez a romos téma és garancia, mert az android szabad felhasználású rom, pont azért h bárki bármit mókolhasson vele, ergó ezért nem kéne hogy szóljanak szerintem.

(#1900) attisport


attisport
csendes tag

Sziasztok!
Egyszerűen nem tudom frissíteni a telóm, vetris 01. Nyomom a fel-le gombot+bekapcs. gombot, de nem jön be az android logo, helyette kínai szöveg! Alig tudtam rájönni onnan hogy lehet kikapcsolni a telót!
Járt már így valaki?
köszi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.