Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-06 10:34:02

LOGOUT.hu

Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3201) gagavectra21 válasza ABE (#3196) üzenetére


gagavectra21
tag

az összes 2.1 et futtato teloba benne van amit ismerek az x10embe is meg pl a htc-k en is van érdekes a nexus one-ban nem akad pedig nem hiszem hogy a snapdragon erôsebb max jobban van optimalizàlva a szoftver :S

Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10

(#3202) Trabby válasza DeadMeat (#3199) üzenetére


Trabby
aktív tag

Köszi szépen, de így sem megy. manage applications->brovser, Nekem itt nincs is benne a böngésző.
(Ezt a jobb gomb menü dolgot nem értem)

(#3203) ABE válasza gagavectra21 (#3201) üzenetére


ABE
őstag

Érdekes, ha jól emlékszem, Spicában nem volt benne alapból, és valahol azt olvastam, hogy 2.2 alatt van értelme a live wallpapernek, mert 2.1 alatt lassú. Aztán lehet, hogy téves infó volt, és csak a Defynél van gond (nálam is lassú).

(#3204) gagavectra21 válasza ABE (#3203) üzenetére


gagavectra21
tag

x10en is alakadt még ennél is jobban...:S

Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10

(#3205) Zolás válasza ABE (#3189) üzenetére


Zolás
addikt

Köszi sikerült :R

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#3206) ABE


ABE
őstag

Előre is elnézést, hogy ezzel offolom a topicot, de mivel többektől is kaptam már privátot Defyvel kapcsolatban, az lenne a tiszteletteljes kérésem, hogy a telefonhoz kötődő kérdésekkel ne személyes üzenetben keressetek meg. Gyakran figyelem a fórumot, mint ahogy mások is gyakran járnak ide, így aztán jó eséllyel senki sem marad gyors válasz nélkül. Mivel korábban más topikok kapcsán gyakran előfordult, hogy ahol sokat írtam, ott megkerestek privátban is rendszeresen, ennek szeretném most az elejét venni, hogy tényleg maradjunk a nyilvános részen. Egyrészt így mások is okulnak a válaszból, és másoknak is van esélyük válaszolni, tehát nő a nyilvános tudásanyag. Másrészt pedig én folyton kapom az e-mail értesítőket, hogy üzenetem jött, és ez kissé bosszantó tud lenni, amikor valaki csak türelmetlen, én meg persze rohanok megnézni az üzenetet. Szívesen áldozok az időmből mások segítésére, de a publikus kérdések menjenek a topikba. Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#3207) Trabby


Trabby
aktív tag

Valamit szerintem nagyon elcsesztem... Valamit megnyomtam, a kép elsötétült, megpróbáltam bekapcsolni, és most egy felkiáltójel és egy androidos figura van a képen...:S

Mit csináljak?:S

Kivettem az akksit, mert semmi nem reagált.
Újraindítottam, és ezt írja:
Bootloader
09.10

Battery OK
OK to program
Connect USB
Data cabel

Eléggé beszartam :S

[ Szerkesztve ]

(#3208) Gabernier


Gabernier
tag

Képtelenség követni hogy mit műveltek.. :)
Érdekelne ez a rom telepítéses cucc találok valahol magyar összefoglalót róla, hogy ne itt kelljen elmagyarázni nekem mindent az elejéről??

G.

(#3209) Trabby válasza Trabby (#3207) üzenetére


Trabby
aktív tag

5-6. újraindításra bekapcsolt normálisan. Hogy én még egyszer nem próbálok meg belenyúlni a dolgokba az már biztos :D (rendesen beszartam ám.)

(#3210) Halo válasza ABE (#3206) üzenetére


Halo
senior tag

akkor leszel szíves írni egy röpke összefoglalót a ROMosítás ügyében ;)
jó lenne a wikis oldalra már egyenesen, s ha időd/kedved engedi, frissítgetni a linkeket, észrevételeket... :)
így aztán már ide nem is kell írni az alapokat, ha valaki kérdez, esküszöm az első száz embernek én linkelem be honnan is kell meglesnie magyarul az alapokat ;)

köszönettel!
jah és kereslek ám én is privátban majd! ;)

(privát értesítőt ki lehet ám kapcsolni :P :) )

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#3211) Prien válasza Trabby (#3209) üzenetére


Prien
addikt

Egyelőre nekem is marad minden gyári, a Marketen elérhető cuccokkal megspékelve. Arányaiban nincs egyensúlyban a kockázat és a várható teljesítmény-javulás...szerintem. :U

A kevés is több a semminél.

(#3212) ABE válasza Halo (#3210) üzenetére


ABE
őstag

Egyelőre nem tudok mit hozzátenni ahhoz, amit korábban leírtam, nem csak a Defyvel foglalkozom szabadidőmben. :N Meg amit leírtam, az tulajdonképpen ahhoz elég, hogy valaki elinduljon, majd idővel javítgatok rajta azért. Egyébként nem csak ROM módosítással kerestek meg eddig, de a privát értesítőt nem kapcsolom ki, mert amúgy számomra hasznos.

Trabby

Valahogy beléptél a gyári recoverybe, akkor írja ki az általad említett dolgokat.

Gabernier

Itt az összefoglaló, ezzel már képben leszel valamennyire: [link]

A lényeg, hogy megkülönböztetünk stock (gyári), és custom (módosított) ROM-ot. Ezeknek a telepítése van a linkelt hozzászólásban leírva. A gyári ROM-ot fel lehet rakni root és custom recovery nélkül, a custom ROM viszont csak akkor rakható fel, ha rootolva van a telefon, és fel van rakva a custom recovery. Szintén a custom recoveryben oldható meg egyszerűen a komplett, éppen aktuálisan beállított ROM mentése.

[ Szerkesztve ]

(#3213) Devilske


Devilske
tag

Sziasztok.
Nos az lenne a gondom,hogy egyik lejátszó se játssza le a kártyán lévő zenéket (mp3)
gyári,rockr,winamp.Nem ismert formátum vagy mit írnak ki.
Eltűnt kodekem?
Mit kéne letöltenem,hogy újra lejátsszák?
Köszi :C

Motorola Defy black + 8gb micro sd + Se.MW600 headsett \m/ Finom a kindertojás csak a sárgáját nehéz lenyelni...

(#3214) BitiOne


BitiOne
tag

Hy!

Valaki meg tudná mondani, hogy mi a különbség a Smart Keyboard Pro ingyenes trial, és a fizetős verziója között?

//=// (( )) (( )) //-\\ //=//

(#3215) Halo


Halo
senior tag

Lent van a rootolo, fel is mászott a telóra. Újraindítás is megtörtént. Jön a user erroros kérdés, honnan tudom, hogy tényleg rootolt, ill. hogyan állítom vissza?

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#3216) sagesz93 válasza Halo (#3215) üzenetére


sagesz93
addikt

terminal emulator-ba mondjuk beírod hogy su, és akkor be kellene jönnie hogy adsz-e root jogot vagy sem. Vagy bármilyen progiba aminek root kell be kell dobnia először egy ablakod hogy adsz-e root jogot.

(#3217) ABE válasza Halo (#3215) üzenetére


ABE
őstag

Menüben megjelenik a Superuser nevű alkalmazás, ez alapból dob egy üzenetet, ha valamelyik program jogosultságot kér. A z4root-on belül lehet unrootolni a telefont, a z4-et pedig az alkalmazások közül el lehet távolítani.

[ Szerkesztve ]

(#3218) csibiur


csibiur
csendes tag

Sziasztok!
Első okostelefon vásárlás előtt vagyok, már régóta nézegetem, olvasom a kül. telefonos fórumokat. A Defy és az iPhone4 a két lehetőség. Viszont elég régóta van bennem egy ilyen műhájpolás ellenérzés az iPhone-nal szemben, meg, hogy nem lehet kapni, várni kell rá, egyszerűen nem tartom szimpatikusnak. A Defybe egyből beleszerettem a teszt és a fórum olvasgatása után, úgyhogy e felé billen a mérleg, viszont őszintén magatokba nézve melyiket vennétek inkább? Számítok rá, hogy Defy-s fórum lévén ezt fogjátok kihozni győztesnek, de ha tényleg nem számítana a pénz akkor iPhone vagy Defy? Egyébként Boldog karit :)

(#3219) ABE válasza csibiur (#3218) üzenetére


ABE
őstag

Ha valaki ideállna elém, hogy elcserélné iPhone 4-re a Defymet, lehet kötélnek állnék. :K

(#3220) Crytek


Crytek
veterán

Erre a Defy-re rá lehet pakolni a garmin nevű helyzetmeghatározó szoftvert?

Next PC Upgrade: 2022

(#3221) hegyesidr válasza Crytek (#3220) üzenetére


hegyesidr
tag

Nem !!! A Garmin WinMo-ra Palm-ra és Symbiánra jó !!! Erre az Ndrive, Sygic, Motonav

(#3222) zaskar


zaskar
senior tag

6 hete használom a Defy-t, meg vagyok vele elégedve. Nagyon jó, hogy kialakult ez a kis közösség, hogy ABE és a többiek ilyen jól összeszedték az infókat. Nekem tulajdonképpen így, gyárilag is megfelelő a telefon, nem igazán szeretnék ROM-okat cserélni, meg hasonló dolgokat, sem időm, sem energiám nincs rá, attól meg végképp tartok, hogy valamit menthetetlenül elrontok. Viszont: én nem csináltam motoblur accountot, nincs is rá igényem, és szívesen kitakarítanám az ezzel kapcsolatos dolgokat a telefontól. Kérdésem:

Az ABE leírásából mit kell végrehajtani ahhoz, ha tényleg csak a bluros dolgokat szeretném eltávolítani? Elképzelhető, hogy ezután a készenléti idő is nőne, mert ezek nem futnának többé a háttérben?
Azt már le sem merem írni, hogy valaki akár privátban is elküldhetné ennek a menetét, kicsit részletesebben, mivel nekem a root meg az ehhez hasonlók eléggé kínaiul vannak...Bár valószínű, azt fogjátok javasolni, hogy így bele se fogjak...

Persze, csak akkor, ha a telefon stabilitása nem romlik ezáltal. Mert örülök, hogy ezt vettem meg, és nem az N8-at aminek a topikjában csak az elmúlt napokban legalább két új tulaj írta, hogy nem elégedett a telefonnal, már többször fagyott normál használat mellett, stb. Na nekem a Defy 6 hét alatt egyszer sem csinált ilyesmit...

(#3223) ronaldo


ronaldo
őstag

Az új, 5.0-ás Google Maps-ben nektek sem jelennek meg a 3d épületek? A kétujjas térképdöntés működik mint az álom, de sehol nincsenek épületek... Nem mintha nem lehetne élni nélküle, de elvileg tudnia kéne :)
minta

Na, közben előjött a semmiből. Már megijedtem, hogy le van tiltva a ficsőr. Nexus One elvileg már nem tudja ezt.

[ Szerkesztve ]

(#3224) ABE válasza hegyesidr (#3221) üzenetére


ABE
őstag

Motonav nincs Defyre!

Zaskar

Ha csak a motoblur nem kell, akkor a legegyszerubb es leggyorsabb, ha felrakod a 2.34-es ROMot, szerintem jobb megoldas, mint utolag bizonytalanul gyomlalni.

[ Szerkesztve ]

(#3225) Dotcom válasza csibiur (#3218) üzenetére


Dotcom
aktív tag

szobatársam most vett egy 16 gb-os iPhone4-et, szóval első körös szűz telcsiről azt tudom mondani, hogy katasztrófa, különösen, hogy nincs még hozzá tok...
a teló szép, a képe szép, de tok nélkül lehetetlen használni, akkor meg mit ér az egész? egyszerűen attól félsz, hogy leesik, kicsúszik a kezedből (rohadtul csúszik, nincs rajta semmi fogás, és még csak nem is könnyű), ezért egy kézzel használni lehetetlenség tok nélkül, illetve igen nagy bátorságra vall.
másik meg a sebesség, hát gyerekek, tele van a net, hogy így meg úgy sebességbajnok, meg no akadás, hát a netezés tiszta sakktábla, ha görgeted, ill ha elfordítod...
ha ehhez hozzávesszük az itunes-t, a fix beépített memóriát, a különböző korlátozásait, meg az árát, akkor egyszerűen nincs miért ajánlani...
hacsaknem villogni\menőzni kell, az más...

egy szó mint száz, aki defy-t néz, annak nem alternatíva az almás, a defy a mindennapi életben használható telefon, amit lehet is normál módon használni, nem kell összeszarni magad a félelemtől, hogy hol hagytad a kis kendőcskédet, mert csak arra rakható le :D

az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...

(#3226) zaskar válasza ABE (#3224) üzenetére


zaskar
senior tag

Köszi! Na átrágom még egy jó párszor magamat a leírásodon, míg belefogok! Egy ilyen ROM csere után egyébként mindent újra be kell állítani, mintha teljesen új lenne a készülék?

(#3227) Halo válasza ABE (#3217) üzenetére


Halo
senior tag

újra elindítottam, s most már megjelent, valóban ott van a Superuser, kösz!

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#3228) ABE válasza zaskar (#3226) üzenetére


ABE
őstag

Igen, ROM csere után minden beállítás alapállapotba kerül, és törlődnek a programok is (úgy képzeld el, mintha a Windowst újratelepítenéd). Egyetlen kivétel van: ha a custom recoveryben hozol létre backupot, akkor tulajdonképpen letükrözi a rendszert, és visszaállításkor az az állapot fogad, amilyen lementés előtt volt. :K

Még valami, el ne felejtsem: egyelőre én nem találtam egyértelmű álláspontot arra vonatkozóan, hogy mely szoftveres beavatkozások veszélyeztethetik esetleg a garanciát, ha egyáltalán befolyásolják. Nyilván ha frissítés miatt megy tönkre a telefon (aminek minimális az esélye, mert nagyon nehéz téglázni a telefont), akkor ugye ugrik a dolog, a kérdés az, hogy ha módosított szoftverrel kerül mondjuk szervizbe a telefon, azt mennyire nézik.

[ Szerkesztve ]

(#3229) Halo válasza Dotcom (#3225) üzenetére


Halo
senior tag

engem is zavar ez az ájfon hájp, mizéria. Bár... lehet, csak azért, mert savanyú a szőlő ;)
legalábbis erre ezt mondják azok, akiknek van Apple laptopjuk, telefonjuk... :)

mondjuk, lehet... De ennyi pénzért... inkább 2 Defy! :)

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#3230) zaskar válasza ABE (#3228) üzenetére


zaskar
senior tag

Tehát akkor nekem a leírásodból csak a "Rootolás" és a "Stock ROM-ra frissítés" bekezdésekre van szükségem? A többire nem?

(#3231) szkajt válasza ABE (#3228) üzenetére


szkajt
csendes tag

Érdekes, mert nekem egy az egyben megmaradt minden amit a gingertémásra beállítottam, és nem backupoltam vissza semmit. Még a háttér is. A Home persze visszaállt, de ahogy feltettem a Launcherpro-t újra visszajött minden beállítás is :)
Szóval semmi se veszett el, képek, zenék minden a helyén minden ahogy a rom telepítés előtt.

[ Szerkesztve ]

(#3232) ABE válasza zaskar (#3230) üzenetére


ABE
őstag

Csak a stock ROM frissítéséhez nem kell rootolás, ahhoz az RSD Lite nevű program és a Motorola driverek kellenek, az egész művelet a telefon gyári recoveryjéből történik.

Rootolás akkor kell, ha fel akarsz tenni custom recoveryt, vagy el akarsz távolítani gyárilag telepített programokat, meg ilyesmi (van pár program például, ami rotolást igényel). De ugye a rootolás jelen esetben annyira egyszerű, mint kb. egy program telepítése.

Custom recovery meg akkor kell, ha custom ROM-ot akarsz felrakni, vagy mondjuk le akarod menteni a jelenlegi állapotot. Szerencsére ez a recovery nem írja felül a gyárit, így könnyen telepíthető és eltávolítható.

szkajt

A custom ROM felrakása más téma, ott valóban megmaradnak a beállítások, ha nem csinálsz frissítés után DATA/Factory resetet a recoveryben (ez a művelet erősen ajánlott, mert elmulasztása esetén problémák léphetnek fel).

[ Szerkesztve ]

(#3233) Dotcom válasza Halo (#3229) üzenetére


Dotcom
aktív tag

nyilván ezt a legegyszerűbb mondani, ők soha nem ismerik el a kritikát (ugye tagadták a térerőproblémát pl, sokan még akkor is, amikor más jobs is beismerte), tisztelet a nagyon kevés kivételnek, ha utánanézel az elején néhány helyen lehetett olvasni a kényelmetlen fogásáról az első tulajoktól. kedvencem most a szeretet jegyében tőlük: [link]

az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...

(#3234) 67tuareg


67tuareg
tag

Sziasztok!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Segítsen már nekem valaki! Valahol itt olvastam a kódolást a gyártás időpontjának a kódjait, de most nem találom.
Köszönöm!

(#3235) soscnupp válasza soscnupp (#3200) üzenetére


soscnupp
csendes tag

Úgy látom, nem koedukált ez a fórum. Ez már a második kérdésem, amire senki nem reagált. Feladom... :DD Minden jót!

(#3236) csibiur


csibiur
csendes tag

Méginkább a Defy mellé libbenek, azt mondjátok meg nekem, hogy miért zavar mindenkit ennyire a Motoblur? Bár sok utánaolvasás meg video után is kissé homályos h végülis miez, mondhatni egy ilyen social networking katyvasz, de ahogy láttam, egész jó kis cuccnak tűnik.
Én kártyafüggetlenül tervezem megvenni, és ponthogy örülök neki, hogy lesz rajta egy full MotoBlur. Ne örüljek? Másrészről pedig én nem tervezek rá használni védő felszerelést, csak városi terepen mozgok, aztán, ha elhasználódik az oldalán lévő bemeneteket védő gumi, akkor azt simán le lehet tépni nem? Letépéssel és egy szilikon tokkal igazából ugyanott vagyunk és nem is csúnya.

(#3237) ABE


ABE
őstag

67tuareg

kereső --> örülünk Vincent ;) és boldog karácsonyt neked is

soscnupp

Koedukált fórum, csak néha elsüllyed egy-egy hozzászólás, vagy éppen nincs rövid időn belül senki, aki válaszolna. Nem kell megsértődni, lehet hivatkozni a kérdésre megint.

Amúgy meg neked is ajánlom a keresőt, pl. hirtelen a keresőszavak: akku, akkumulátor, akksi, üzemidő, nap, óra. Ja, és persze ott van a teszt is.

(#3238) Halo válasza csibiur (#3236) üzenetére


Halo
senior tag

nálam nincs semmi módosítás - független, alap blur-os készülék.
ami nekem furcsa volt az elején, az hogy adjam meg a f accountot, s rögvest össze is fésülte a telefont a hálón f-vel.
igazából semmi gondom ezzel, pár napig még kint volt a social network (vagy mi is a neve) ikon az asztalon, aztán leszoktam róla, hiszen annyira azért nem fontos számomra a f. Néha rápislantok menüből és ennyi.
valamint van, hogy skótkodok kicsit, s aki tudom, h. a gép előtt ül, annak f-en üzenek, és az asszony is így keres sms helyett :)

Más különbséget nem tudok, nem veszek észre. Igaz, nem tudom, milyen blur nélkül az élet. Majd ha jönnek a 2.3-as ROMok, akkor meglátom :) addig meg jó így is. (azt hiszem...:) )

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#3239) Halo válasza Dotcom (#3233) üzenetére


Halo
senior tag

ehhh... :)

ha hiszed, ha nem, én úgy olvastam: az iPhon tulajoknak ne legyen... blabla...
csak másodjára visszalépve oda, esett le, hogy androidosoknak kívántak szépet... :)

ez a fránya Freud.... :C

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#3240) zaskar válasza csibiur (#3236) üzenetére


zaskar
senior tag

Nézd, van akiknek bejön a Motoblur, másoknak nem . Nekem személy szerint nincs szükségem erre a - hogy is mondtad? - social networking katyvaszra...Persze annyira a jelenléte sem zavaró, hogy ne tudnék vele együtt élni. Egyelőre nem is teszem fel az ABE által javasolt "blurmentes" gyári ROM-ot, mivel az elmúlt 1 hónap alatt sok mindent telepítettem a telefonra, és nincs most időm mindezeket újrarakni.

(#3241) Dotcom


Dotcom
aktív tag

(a fiatalok) akik a facebook-on élik az életük egy jelentős részét, nekik fontos ez a szósöl dolog, és a gyártók ezért nyomulnak ennyire vele, enélkül egyre inkább lehetetlen consumer telefont eladni. Akinek nem annyira fontos dolog az életében, vagy csak alkalomadtán használja, annak jobb lehet a blur mentes ROM, mivel eleve kevesebb dolog van benne, gyorsabb is a telefon vele. De gyakorlatilag mindegy, ki milyet vesz, mert lecserélhető a ROM gyári blur és blur-mentes verzióra, így mindenki kipróbálhatja a másikat.

az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...

(#3242) nkpolip


nkpolip
tag

Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
Nagyon tetszik a cikk alapján.
Lehet magyarosítani a telefont?
Akku mennyit bír és milyen használat mellett?

(#3243) Tomi_Sci válasza ABE (#3228) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Garancia :
Ha nem a ROM guberálás/rootolás/egyéb garanciavesztést okozó szoftveres cselekmény okozta a készülék hardverproblémáját (boltnak kell bizonyítani -> nem tudják), akkor a hardveres részt kötelesek a garancia ideje alatt javítani. Aztán persze ha megfeküdt szoft.-al vitted be, akkor visszakapod ugyanúgy, csak jó hardverrel. Ilyenkor fizethetsz akinek akarsz, hogy a megfelelő ketyerékkel helyre rakja.
Ha a telefon még nagyjából működképes, akkor érdemes visszarakni rá a vásárlás után backupolt (!!!) szűz ROM-ot, leszedni a custom recovery-t, unrootolni, és úgy visszavinni. Ilyenkor nem kell asztalt csapkodni, meg fogyasztóvédelemmel fenyegetőzni.

Ha valakinek más információi vannak az tartsa meg magának szóljon, hogy okulhassunk :)

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#3244) zaskar


zaskar
senior tag

Na még egy (másoknak) könnyű kérdés... Én eddig még csak USB eszközként használtam a telót számítógépre kötve, tehát memkártyára másolgattam. Viszont szeretném a kontaktjaimat lementeni, gondolom ehhez kellene a Phone Portal. Rádugom a telefont a gépre, átállítom a csatlakozási módot "Portal end tools"-ba (gondolom, ezt kell választani), de nem történik semmi. A kézikönyv szerint ilyenkor "Számítógépe végigviszi a Motorola driver-ek telepítésén". A telefont megjeleníti ugyan, de csak valami MotoHelper telepítőt látok.
Mit csinálok rosszul?

(#3245) rum-cajsz válasza csibiur (#3218) üzenetére


rum-cajsz
őstag

Azért azt is vedd figyelembe, hogy az iphone legalább kétszer annyiba kerül, mint a defy.
De amúgy jobb a processzora, jobb a kijelzője az iphone-nak. Inkább az a kérdés, hogy mire akarod használni.

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#3246) csibiur válasza rum-cajsz (#3245) üzenetére


csibiur
csendes tag

Igazából az a kérdés, hogy az iPhone-t mire lehet használni amire a Defy-t nem? Zene, video, netezés, játék, gps mind van a defyben is, mindet használnám is.

(#3247) rum-cajsz válasza csibiur (#3246) üzenetére


rum-cajsz
őstag

Szerintem lesznek pár hónap múlva combosabb játékok, amik defyn csak döcögve mennek majd.
Amit a kollega írt, hogy a böngésző akad, gondolom valami szoftveres dolog, és flash-el kapcsolatos, szerintem javítják majd.

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#3248) mave13 válasza nkpolip (#3242) üzenetére


mave13
őstag

Üdv!

Magyarítani nem lehet, téged lehet angolosítani. :) (nagyon gyorsan hozzá lehet szokni, nem bonyolult)
Akku elég jól bírja, használattól, és alkalmazásoktól függően persze. Nem kiemelkedő, de hozza a szokásos okostelefon átlagot.

Icewolf || kósza ||

(#3249) Tomi_Sci válasza rum-cajsz (#3247) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Kérdés, hogy a defy-ban milyen proci van valójában. Azért annyira nem kell szégyenkeznie teljesítmény terén.

Csibur
Mellesleg a sziPhone vetélytársa inkább az SGS/új Nexus. Ha a Defy-ban nem a strapaállóság, kompaktság, ár a fontos számodra, akkor szerintem felesleges megvenned, hiszen pár ezressel feljebb már vannak Smartphoneok amik nyujtják a sziPhone szinjét, sőt...

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#3250) ronaldo válasza Dotcom (#3241) üzenetére


ronaldo
őstag

Nekem igazából csak arra lenne szükségem, hogy facebookról a profilképeket összefésülje valami program a kontaktlistával, mivel így nem szürke anonim emberkékkel lenne tele a névjegyzék. A többi baromság,hogy ki mikor vizelt be az engem sem érdekel, csak sajnos a kettő együtt jár. Külső program meg eddig nem tudott maradéktalanul működni, ami csak a képekkel bűvészkedik. :(

Iphone4 témához: én is láttam már párat élőben - meglepő, hogy a nagy válság közepette mennyi egyetemistának jut rá pénze... -, abszolút nem nagy durranás. Még ha a WP7 árán mozogna, azt mondom legyen, egy újabb alternatíva, de igazából 100-120-nál többet nem ÉR függetlenül. Más kérdés persze, hogy a WP7 is azért kerül annyiba amennyibe, mert van ez az almafon. Mindezt flame nélkül. Nem hiszem, hogy van aki ne értene egyet ezzel :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.