Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-06 10:34:02

LOGOUT.hu

Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3251) ABE válasza mave13 (#3248) üzenetére


ABE
őstag

Hallod, ha neked az 1-2 napos üzemidő jónak számít, te vagy a gyártók kedvence... :DDD

(#3252) Tomi_Sci válasza ABE (#3251) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

khm...
"hozza a szokásos okostelefon átlagot"

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#3253) rum-cajsz válasza Tomi_Sci (#3249) üzenetére


rum-cajsz
őstag

Amúgy google barát elég sok találatot ad a technikai összehasonlításra: [link]
Itt egy érdekes: [link]

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#3254) ABE válasza Tomi_Sci (#3252) üzenetére


ABE
őstag

khm...
Akkor értelmezzük egyben az elhangzottakat: az átlag okostelefon jól bírja. Ez blődség, mert nem, nem bírják jól, sajnos az a nagy helyzet, hogy ha nem kímélő üzemmódban vannak (ami alapvetően ellentmond az okostelefon mivoltának), akkor átlagban 1-2 napot lehet kihúzni velük.

Egyébként csak arra szerettem volna célozni, hogy nem kell megfoghatatlan rébuszokban beszélni, hogy "jól bírja", meg mihez képest átlag, hanem mondjuk ki, hogy hány munkanapot bír ki egymás után. És ezt most nem kötözködésből mondom, hanem azért, mert szerintem mindenki úgy van vele, hogy lehetőleg használható és pontos infókat szeretne kapni, ha érdeklődik valami után.

[ Szerkesztve ]

(#3255) Edge válasza zaskar (#3244) üzenetére


Edge
veterán

Pedig úgy kéne működnie hogy automata feltelepít ilyenkor pár drivert és elindul a moto phone portal webes felület amivel a telefonon tudsz contactokat sms-eket stb. kezelni. Mindeközben az intézőben is láthatod azokat a mappákat SD-ről amiket a moto phone portal kezelni képes.
Próbáld ki a moto helper ikonon jobb klikk és van egy olyan menü hogy when device connects itt pipáld be a Launch moto phone portal-t így el kell indulnia magától amikor rádugod phone portal módban a telót a gépre.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#3256) Tomi_Sci válasza ABE (#3254) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Hát értelmezzük egyben, jó, csak te kiragadtál egy részt a kommentből, én meg hozzátettem a másik felét. :R Csak, hogy meglegyen az egész. ;]
Minden mással egyet kell értenem.

rum-cajsz
Igen, a specifikációk szépen mutatnak egymás mellett, de a két telefon egymáshoz viszonyulásáról keveset mondanak. Kiváncsi lennék egy teljesítmény összehasonlításra is, feltéve ha csinált már valaki ilyet.

3257 :C :DD

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#3257) ABE válasza Tomi_Sci (#3256) üzenetére


ABE
őstag

Micsoda csapatmunka. ;] :DDD

(#3258) zsirfecske válasza csibiur (#3236) üzenetére


zsirfecske
addikt

egyetértek, motoblur átlag usernek hasznos és ha engem kérdeztek ez a mindenféle custom romozás jelenleg 2.2-ig felesleges, launcher mod és 1-2 ténylegesen hasztalan stock app eltávolításán túl már csak perverzió. persze attól még érdekes olvasni róla, de őszintén, 1,5 naponta tölteni és néhány láthatatlanul futó alkalmazást eltűrni azért még nem lehetetlen :)

[ Szerkesztve ]

(#3259) Steven


Steven
addikt

Nekem hulye kerdesem lenne nem lehtne az uzeneteknel a feher (smsnel)hateret feketere varazsolni... ?

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#3260) Edge


Edge
veterán

Tuning kérdés:
Ti hogy csináljátok? belőttétek 1 ghz-re és a setcpu-val használtok profilokat vagy eleve az xda-n leírt módszert használjátok hogy mekkora vsel-el menjen a teló 300/600/1ghz-en? Vagy mindezt ötvözve használjátok?

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#3261) bikkamokka


bikkamokka
tag

motoblur témához:
nem lehet, hogy mindegyik telefonon motoblur homescreen van, csak a CEE (Central and Eastern Europe) és a SEA (ez meg talán South Europe and Africa/Arabia (?) ) system version-ű ROM-okon nincsen Motoblur account elérhetőség, míg a nyugat-európaiakon van?
Nekem SEA végű van ( 2.34 ), és mint ABE is írta korábban más appok vannak, mint a DE vagy FR végű készülékeken, de a homescreenem ugyanúgy néz ki.

A lokalozációk csak feltételezések, nem vagyok szakértője a témának. Ha többen is így látjátok, szívesen kifejtem bővebben is, aztán elküldöm a GYÍK-hoz

(#3262) Edge válasza Steven (#3259) üzenetére


Edge
veterán

Nagyon fapados sztem az alap sms software, ha testreszabhatóságra vágysz használj alternatív megoldást, chomp sms(nekem ez a kedvencem), handcent sms, go sms, stb.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#3263) ABE válasza bikkamokka (#3261) üzenetére


ABE
őstag

Igen, a CEE közép-európai, a homescreen felület ugyanúgy Blur, csak nincs motoblur accounthoz hozzárendelve a telefon, van némi eltérés az előre telepített programokban, és a kezelőfelület sebessége jobb.

(#3264) Edge válasza bikkamokka (#3261) üzenetére


Edge
veterán

szerk: ABE megelőzött ;)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#3265) mave13 válasza ABE (#3254) üzenetére


mave13
őstag

Egy ilyen kérdésre hogy is lehet pontos, konkrét választ adni?

Mihez képest bírja szarul? Mondjuk a nem okostelefon Nokiákhoz képest. Pl. 6300-hoz képest. Mihez képest bírja jól? Mondjuk, az előző A701 "okos"telefonomhoz képest...

Okostelefon: (0,5)1-3(4) nap használattól függően. Aki olvassa a teszteket (a valaki ilyen játékszert akar venni, valószínűleg ezt is teszi), meg úgy laikus szinten képben van a témában az tudja, hogy mire számíthat. Aki meg nem, annak mit mondanál? A telefon 35h52m21s óta nem volt töltőn, azóta telefonáltam 21m45s-et, interneteztem WLANon 1h21m58s-et, 3G be volt kapcsolva 34h24m12s-ig, a fényerő, a procihasználat, az ébresztés, a GPS, fényképező, játék... Ez lenne a, pontos infó, de belátható, hogy ez elég nehézkes.

Icewolf || kósza ||

(#3266) Zolás


Zolás
addikt

Ha már igy beszélünk róla: Nekem T-Mobilos Defym van. Nincs ilyen motoblur cuccom. Most nyertem vagy veszitettem vele?(Abszolut nem találok ilyet a telefonomon, tehát "blurmentes" elviekben)

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#3267) Edge


Edge
veterán

Új launcher! ADW launcher továbbfejlesztése.

ADW Launcher EX 1.0

ADWLauncher EX is based on the ADW.Launcher opensource code with a lot of new additions and improvements, like for example:

* 5 different app drawer styles/behaviors
o 3D Nexus One like applications drawer
o 2 different plain vertical applications drawers styles, the “old one” and a new fast and smooth one
o 2 different Iphone-like horizontal applications drawers, a traditional paginated one and a new one with continuous fling
* Different desktop transitions (8 at the moment): new animations while navigating through your desktop screens. Try them all, they’re crazy!!!
* New Icons configurations/look and feel: Tweak your desktop icons, change its sizes, add coloured backgrounds, change font size, color, etc!
* New fast presets mode: Quickly change the whole desktop configuration by 1 click!
* Editable desktop icons for applications, shortcuts and folders!
* Lots of code improvements
* More, more more to come!!


Eddig nekem tetszik! Lehet megvan a launcher pro utódja számomra? :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#3268) mave13 válasza Zolás (#3266) üzenetére


mave13
őstag

Szerintem, inkább nyertél vele...
Már erősen gondolkodom, hogy legyaluljam-e, vagy ne. Számomra nincs semmi értelme.

Egyébként: akinek a smart keyboard nem jön be: Any Soft Keyboard. Ehhez is van magyarítás, és van free verzió is. Marketről leszedhető, és tökéletesen megy.

Icewolf || kósza ||

(#3269) drzsoo1 válasza ABE (#3254) üzenetére


drzsoo1
aktív tag

Inkább másnak kellene a viszonyítási alapnak lennie. Ha egy netbookhoz képest nézzük, akkor a 20-25óra készenléti idő ezekkel a relatíve kicsi aksikkal és nagy kijelzőkkel nem is olyan rossz érték. Az igazodási pont hogy egy okostelefon üzemszerű körülmények között 1 napig bírja ki. Az, hogy másfél nap, vagy kettő, tök mindegy, mert aludni úgyis kell, akkor mehet neki a töltés, másrészt mire megyek a 2,5 napos üzemidővel, ha pont délben fog kipurcanni? Sok kollégámvbüszke rá hogy a telefonjuk 1 hétig bírja, rendszeresen rohangálnak napközben töltőért, mert pont akkor merül le. Az egy napos készenléti idő után a következő lépcső az lenne, mint amit a kis Mot. W180 tud, ha reggel jelez hogy le fog merülni, akkor estig még biztosan nem fog kikapcsolni. Ez az okostelefonoknál még csak álom. A defy hozza a kötelező mininumot, és ez a lényeg.

Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone

(#3270) ABE válasza mave13 (#3265) üzenetére


ABE
őstag

Konkrét válasz alatt azt értem, ha nem viszonyítasz, hanem megadod, hogy mennyit bír adott használat mellett. Pl. milyen hálózaton volt, mennyi beszélgetés/SMS a megszokott, van-e valami szinkronizáció, milyen adatátvitel aktív és mikor, egyéb programok használata, stb., majd így írod meg, hogy meddig bírta szuflával. Persze az is egy jó tájékoztató adat, ha azt mondod, hogy erősebb használat mellett 1 nap alatt lemerül, de kíméletesebb üzemmódban elmegy 2-3 napot.

Remélem nem szívtad mellre a dolgot, zárásul inkább egy autós hasonlattal élve jelzem, mire gondoltam: ha megkérded, hogy mennyit fogyaszt az autóm, és erre csak annyit válaszolok, hogy egész jól fogyaszt az átlaghoz képest, akkor tudni fogod, hogy mire kell számítani? Szerintem nem, mert nincs benne az, hogy mihez hasonlítottam, és milyen stílusban használom, milyen körülmények között.

(#3271) Zolás válasza mave13 (#3268) üzenetére


Zolás
addikt

Akkor öröm bódottá :DDD
Most viszont találtam egy érdekes dolgot. Feltettem a Watchdog Lite progit. ez viszont mutat egy Motoblur Services cuccot alatta Foreground felirat. Ha rányomok hogy launch akkor kiírja hogy this application cannot be start. Most akkor van Motoblur vagy ez csak ugy van itt?

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#3272) mave13 válasza Zolás (#3271) üzenetére


mave13
őstag

Olvass vissza egy kicsit, mondjuk a 3261. hsz. környékére!
Aztán nézd meg a telefonod verzióját (settings/about phone/system version)!

Az enyém: Blur_version.2.21.0.MB525.Retail.en.GB
A retail utáni rész a lényeg. Nekem en.GB, és teljes Blur van rajta, és lasssssúúúúú, és felesleges. Ja, és első bekapcsolásnál a teló rögtön Blur accountot csináltatott, majd netezett a nem létező internet díjcsomagomon... :((( Jól indult a kapcsolatunk. :D
A tiéd gyanítom nem ilyen, és nem a teljes Blur felület van rajta.

drzsoo1: egyetértek.

[ Szerkesztve ]

Icewolf || kósza ||

(#3273) ABE válasza drzsoo1 (#3269) üzenetére


ABE
őstag

Ez kicsit szubjektív megítélés kérdése, hogy ki mit tart elfogadhatónak. Én speciel úgy vagyok vele, hogy ha mondjuk elmegyek valahova, ahol nem feltétlenül van lehetőségem csak úgy rátenni töltőre a telefont, akkor bírjon ki két napot, és tényleg jók vagyunk. Két nap alatt értem, hogy reggel lehúzom, és másnap estig bírja, miközben üzemszerűen használom, tehát ne azt kelljen lesni, hogy most éppen takarékoskodnom kell-e valamin.

Mindezek mellett tudtam, hogy nem várhatok csodát egy ilyen jellegű készüléktől, így ezt nem is fogom felróni a telefonnak. Speciel amit mondtam, az nem a Defy ellen irányult, sokkal inkább az ellen a trend ellen, hogy már meg sem lepődünk azon, ha egy ilyen telefon 1 nap alatt kipurcan olyan használat mellett, amikor tényleg ki is használjuk azt a tudást, amiért vettük. Amit írtál, teljesen igaz, hogy hiába megy el mondjuk 2,5 napot, a hajunkra kenhetjük, mert egész napot (reggeltől-estig) kéne kibírnia. Én ezért mondom inkább, hogy 1-2 napra érdemes készülni saját szokásaink ismeretében, és akkor nem ér negatív meglepetés.

(#3274) #05364992 válasza mave13 (#3272) üzenetére


#05364992
törölt tag

Az enyém is pont így indította a kapcsolatunkat, volt cirka 250 ft a kártyán, azt ezzel sikeresen nullázta is. :D

Más: Az akkuidőre én nem panaszkodok, kibír egy egész napot úgy, hogy ha végig nyomkodom ezerrel. (Az eddig tartalékként szolgált 3410-est veri mindenképp, az csak akkor bírt végig egy napot, ha nem volt nyomkodva. :D ) Még kis finomhangolás várható, mert még van hol faragnom, de már most se rossz. A technológiának cirka ez jelenleg a gazdaságos határa, ezen felesleges pörögni.

(#3275) ABE


ABE
őstag

Ha nem nagy kérés, szeretnék kérni valakitől pár teljes méretű Defyel készült tesztképet, mert gyanúsan rossz minőségűt csinál az enyém, legalábbis úgy érzem, hogy a tesztben látotthoz képest elmarad. :F

(#3276) #41635072


#41635072
törölt tag

Ha valakit erdekel, akkor nekem az alabbi beallitasokkal mukodik a proci:
800MHz@44vsel
1000MHz@46vsel
1200MHz@56vsel
Gondolom meg joval tovabb birja, hiszen 80 vsel is adhato neki, de en inkabb az alulfeszelesre=hoszabb uzemidore megyek. A kozepso ertekeket hasznalom.

(#3277) #05364992 válasza #41635072 (#3276) üzenetére


#05364992
törölt tag

Az nem gyenge, én eddig 1000@56-on járattam, most vettem le 1000@50-re (a szintetikus kínzásokat betonstabilan bírta, a mindennapi gyötrésre adott válasza meg majd kiderül a napokban).

(#3278) Gabernier


Gabernier
tag

Szeretném valahogy beimportálni a régi telefonomból a számokat egy ős motorola v360
van valakinek ötlete?

(#3279) DeadMeat válasza #41635072 (#3276) üzenetére


DeadMeat
veterán

Zsíííír :C
Enyémek:800@38 vsel 1000@43 vsel feljebb még nem néztem.Lent viszont 300@15 vsel lejjebb még nem raktam.Így 36-37 óra az üzemidő,igen erős használattal. :B

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#3280) Halo válasza ABE (#3275) üzenetére


Halo
senior tag

igen - már valaki felvetette.
és utána én is panaszkodni kezdtem rá.
egyáltalán nem vagyok megelégedve vele, sőt!
lassan visszasírom a K770-es SE-m fényképezőjét... az biztos, hogy a benti felvételek annak se feküdtek, ennek se... Kint pedig még nem igazán volt időm/kedvem tesztelgetni.
Leszedtem a camera360-at is hozzá - véletlenül ráröppent a "rendes" verzió is. (Ultimate 1.0.5)
Egyáltalán nem vagyok elájulva attól se... Talán mintha szebb képeket készítenék vele - bár lehet, csak bebeszélem magamnak.
A vakuja... szerintem nagyon erős! A kisebbik lányomról eddig szinte csak becsukott szemű képek készültek - elvakít, olyan erős. majd tesztelgetem, miegymás... deee... egyelőre nem vagyok elájulva tőle, az egyszer biztos.
Aki esetleg camere360 felhasználó, megoszthatná tapasztalatait, köszönöm!

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#3281) prompt válasza DeadMeat (#3279) üzenetére


prompt
tag

És használod ezt?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=880851

Én ezt a részt nem tudom hogy lehet megcsinálni, mivel és hova kell írni az alábbiakat:

copy it to your sdcard, then via adb (you can also use root explorer)

su
mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk1p21 /system
cp /sdcard/setscaling.sh /system/xbin/setscaling.sh
chmod 755 /system/xbin/setscaling.sh
mount -o ro,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk1p21 /system

[ Szerkesztve ]

(#3282) zaskar válasza Halo (#3280) üzenetére


zaskar
senior tag

Én ma töltöttem le a Camera 360 Lite-ot, de még nem volt időm kipróbálni. A full verzió mivel tud többet?
Ami viszont meglepő, hogy makróban egész jól teljesít a készülék. A cégnél - ha nincs kéznél a benti kamera - gyakran szoktam apró elektronikai alkatrészeket fényképezni vele, akár mikroszkópon keresztül is. Kézből, nem túl jó megvilágítás mellett (vaku nélkül) még mindig éles képeket tudtam vele csinálni. Az általános képminőséget nézve viszont az előző N-es Nokiáim klasszisokkal jobbak voltak.

(#3283) Trabby


Trabby
aktív tag

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a superuser és a z4root ikont kitörölhetem? (nem akarok már semmit csinálni velük)

Tudom, hogy ez már volt, de nem találtam meg. Nektek van a telefon hátlapján blur felírat? Nekem nincs, de még is bluros..

(#3284) ABE válasza Halo (#3280) üzenetére


ABE
őstag

Múltkor csináltam egy kis összehasonlítást, a gyári fényképező program mellé odatettem a Vignettet és a Camera360-at, hogy van-e észlelhető minőségi eltérés. Beltérben, vakuval, automata módban, azonos kompozíció mellett nem láttam igazán érzékelhető eltérést minőségben, még akkor sem, amikor C360-ban superfine volt a tömörítés.

Amit észrevettem a C360-at böngészve: nincs meg a lehetőség még ezzel a programmal sem, hogy fényérzékenységet, fénymérési módot, fehéregyensúlyt állítsak manuálisan, vagy esetleg egy egyszerű vörösszem-effektus csökkentést beállítsak a vakunál. És azt hiszem, a fénymérési módot kivéve ezek mind szoftveresen megoldhatóak, és mégis, valamiért nem megy a dolog.

A konkrét bajom az, hogy életlenek a képek, de nem bemozdulás miatt. Sokszor egész egyszerűen az van, hogy a kép egy kis részlete (bizonyos távolságban) éles, a többi meg életlen, mosottas. Lehet, hogy rossz tipp, de olyan gyanúm van, hogy az automatikus érzékenység-állítás/blende állítás miatt van a dolog, hogy elcseszi a szoftver. Szóval ezért volt a kérés, mert nem tudom eldönteni, hogy esetleg nálam van valami probléma az élességállítással vagy valamivel, vagy ez a normális eredmény.

(#3285) Morty1987


Morty1987
csendes tag

Hali mindenkinek

Bátyám mondta hogy felmerültek problémák a kapcsolatokkal kapcsolatban (Halo)

Én úgy oldottam meg hogy a régi telefonom (k800i)-ben alapból nem a sim kártyára mentettem hanem a telefon memóriájára. Betettem egy régi sim-et, vagy egy másik sim-et a lényeg hogy a régi telefon ne a sim-ről kezelje a telefonkönyv névjegyzékét. Utána Blue be és egyesével átküldtem, mivel a k800 valamiért lefagyott, mikor egy az egybe akartam átküldeni a telefonkönyvet.

Miután átküldtem a kapcsolatokat, irány a quickoffice (nekem még csak akkor az volt) - de szerintem es exp vagy valami fájlkezelő is tudja... - majd bluetooth mappa és a benne lévő kapcsolatokat megnyitni majd a gyorsmenü gombbal hozzáad - a bal legszélső kis négyzetes gomb - majd miután hozzáadtál mindenkit aki neked kell.... mehet a szerkesztgetés

Pl.: Kovács József
én ez így kaptam meg Kov?cs J? és akkor egyesével szépen átírkálni őket.

Így talán még mindig gyorsabb mint név-telefonszám-stb-stb bepötyögése

Kellemes ünnepeket és időtöltést

Üdv

Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó

(#3286) Zolás válasza Gabernier (#3278) üzenetére


Zolás
addikt

Nekem is innen ajánlották: MyPhoneExplorer. Egy SonyEriccson W850i telefonról lementettem a számokat vele. Utána ugyanez a program csinált egy vcard nevü kiterjesztést a lementett anyagból amit a PhonePortal ami a telefonba van már tud használni. Sacc 10perc alatt felraktam vele a számokat a telefonra(azért volt ennyi mert még nem csináltam most kb 1 perc lenne)
Én wifivel csináltam de elvileg lehet usb-kábellel is.

Mave Igazad van nekem Motoversion 2.34.1MB525Retail.en.CEE van. Nem bluros :DDD

Más: Ha beállitom a telefont hogy kizárólag 2g hálózatra menjen akkor nem fog adatforgalmat generálni? Még nem aktiv a hozzávaló előfizetés és nem szeretnék fizetni. Most itthon van wifi nem akar külön netet.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#3287) #41635072 válasza zaskar (#3282) üzenetére


#41635072
törölt tag

Marketen meg tudod nézni a különbséget.
Én leszedtem az ultimate verziót, de igazából semmi + szolgáltatást nem tapasztaltam. (asszem ott a scenes menüpontnál delockolódik valamelyik, vagy valami ilyen.)
Meg persze reklámmentes.

ABE: Szerintem sem csinál szebb fotókat. Csak azért hagytam fenn, hogy ha valami partyban magamat akarom fotózni a haverokkal, akkor van olyan opció, hogy bárhol megnyomhatom a kijelzőt, és lövi a fotót.
Ugye van benne olyan opció is, hogy csak akkor lövi el a fotót, ha már nem mozog nagyon a kezed, viszont akkor is tök mosott az egész, szóval tényleg nem a rázkódás miatt van az egész. Amúgy elvileg képstabilizátor van benne, nem? A lényeg h valahol nagyon elcseszték.
Az alap fényképezőben viszont van éjszakai mód, amivel picit világosabb lesz a kép...
Szóval fennhagyom mindkettőt.

DeadMeat: Szép eredmények!

[ Szerkesztve ]

(#3288) forintuser


forintuser
őstag

De hosszú ez a karácsony.Csütörtökön rendeltem meg a DEFY-t.Annyira kész vagyok már... :W

Holnapkészítést vállalok.

(#3289) pomk


pomk
őstag

Két kérdést szeretnék feltenni, ami számomra nem tiszta:
1.
Van valami mód arra, hogy magyar legyen a telefon menüje?

2.
A telefonból vagy az Android-ból adódik, hogy nem ébreszt kikapcsolva?
Nincs erre valami app. vagy megoldás hogy kikapcsolva is ébresszen?

Köszi!

(#3290) MC Pite válasza MC Pite (#3130) üzenetére


MC Pite
veterán

S60 V5-ről áttérőktől pár észrevételt (negatívokat is, sőt!) kérhetnék?

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#3291) vétó válasza pomk (#3289) üzenetére


vétó
aktív tag

1. nincs

2. az okostelefonok sajátossága, hogy kikapcsolt állapotban tényleg ki vannak kapcsolva, így értelemszerűen ébreszteni sem tudnak

- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

(#3292) zaskar válasza vétó (#3291) üzenetére


zaskar
senior tag

A Symbian-os Nokiák is okostelefonok, mégis tudnak kikapcsolt állapotban ébreszteni. Legalábbis nekem N82 és N86 volt, mindkettő képes volt erre.

(#3293) Trabby válasza Trabby (#3283) üzenetére


Trabby
aktív tag

Na még egyszer! :D

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a superuser és a z4root ikont kitörölhetem? (nem akarok már semmit csinálni velük)

(#3294) verser233 válasza zaskar (#3292) üzenetére


verser233
senior tag

Ezt a kikapcsolt állapotban lévő ébresztést én sose értem.

Fogod a telefont, repülő módba teszed, lekapcsolod a wifit és garantáltan nem fog merülni 1%-ot sem és még ébreszt is, míg ha a nokiádat kikapcsolod majd reggel be, tuti, hogy már eleve a bekapcsolás jobban meríti az akksit, mint az én módszerem

https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek

(#3295) MC Pite válasza zaskar (#3292) üzenetére


MC Pite
veterán

Így van.
Ilyen apróságokra -és egyebekre- vagyok kíváncsi a fentebbi kérdésemmel, főleg S60v5-ről váltóktól, de beérem V3asokkal is :).

Konkrétabban: Le kell vásárolnom az N79et úgy néz ki, mert nem tudják javítani.
Nem láttam motorola telefonokat a forgalmazónál, nem tudom mennyire erőlködjek hogy legyen. X6-róidáig nem vettem tudomást, de az általam utált 5800 legnagyobb hibáit javították benne, illetve nálam még annyi előnye lenne, hogy autós kihangostást és jó minőségű headsetet is könnyen lehet hozzápasszintani.

Defynél mág nincs ötletem arra, hogy kocsiban hogy tudnám használni, gyanítom a saját mikrofonja nem elég erős ha a telefon a kormány mögött van, majd egy méterre... egy szétszedhető 3,5es szett lenne a megoldás, ha lenne hozzá; de idáig sem a motokeresek, sem ti nem tudtatok ilyenről beszámolni.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#3296) vétó válasza zaskar (#3292) üzenetére


vétó
aktív tag

hmmm.. akkor mégsem? nekem SE P990i van, és azt ha kikapcsolom, akkor ki van kapcsolva. amikor az a készülék piacra került, akkor elég sokat foglalkoztak ezzel a kérdéssel az új tulajok, és akkor erre jutottak, hogy okostelefon kikapcsolva nem ébreszt, mert elveszti az eszét... van még egy Nokia E52 is, azt meg nem próbáltam még kikapcsolva ébresztésre bírni.

- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.

(#3297) ABE válasza Trabby (#3293) üzenetére


ABE
őstag

Ikon kitörlés alatt mit értesz? Törlöd magát a programot, vagy csak elrejted az ikonokat?

(#3298) n@p@lm


n@p@lm
őstag

gyári autós tartó+töltőt hol lehetne kapni? ami tapadókorongos.
a hellomoto weboldalán "csak" a milestone-hoz valót ajánlják, de az méretben eltér a defytől.
vett már valaki esetleg?
univerzálisat kerülném ha lehet.

(#3299) Trabby válasza ABE (#3297) üzenetére


Trabby
aktív tag

Én úgy gondoltam, hogy a file managerbe belépek, és akkor törlöm. Csak inkább előbb kérdezek, az a biztos. :P

(#3300) MC Pite válasza vétó (#3296) üzenetére


MC Pite
veterán

Nekem ez nem utolsó szempont, bár gondolom másnak sem aki késett le már lemerült és kikapcsoltan nem ébresztő telefon miatt repülőt... :U

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.