Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-12 16:59:17

LOGOUT.hu

Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

Google Pixel 7 Pro review | Finder

VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)

Specifikációk, tesztek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2801) zuzozuzo


zuzozuzo
tag

Sziasztok. Jellemző a Pixel 7-re hogy gyenge hotspot jelet kuld 4g-ről? Van egy android fejegységem az autóba és az én pixelemmel 0-ás és 1-es jelet vesz, viszont a.párom S22-jével simán 3-ason van állandóan.

(#2802) Legendas


Legendas
aktív tag

Sziasztok!

Én vagyok a béna beismerem. A boot nyitása sima ügy volt, nem az első, de a HentaiOS és kit pontosan hol taálható? Az oldalon ami linkelve van nem tudok eligazodni. Van ott Brooklyn meg hasonlók. Pontosan mit kell tölteni? Köszönöm szépen.

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#2803) Drag77


Drag77
senior tag

Hello,
Jólgondolom a beállításoknál nics ott a volte kapcsoló akkor a nincs engedélyezve a szolgáltató oldalán? HentaiOs esetén?
Céges voda kártya, az is érdekes hogy mindig csak H+ netem van voda simmel.

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#2804) Drag77 válasza Legendas (#2802) üzenetére


Drag77
senior tag

Szia: https://boosty.to/hentaios/posts/72674ade-3a0d-4846-b3ca-730fbccfe26b?share=post_link

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#2805) mrThomi válasza Legendas (#2802) üzenetére


mrThomi
addikt

Ha 7 akkor panther, ha 7Pro akkor a cheetah full build-et kell letölteni. Az installkit distributable zip-ből pedig ugyanígy a telefonnak megfelelő mappa tartalma kell.
Drag77 kollega pedig most linkelte ahol megtalálod ezeket

(#2806) Legendas válasza mrThomi (#2805) üzenetére


Legendas
aktív tag

Köszönöm, így már okés. Viszont ez az új jelenség amikor telepítek:
mit rontottam el? :(

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#2807) K82 válasza Legendas (#2806) üzenetére


K82
őstag

Platform tools hiba szokott lenni ha nem friss. [link]

Pixel / OnePlus Pad

(#2808) mrThomi válasza Legendas (#2806) üzenetére


mrThomi
addikt

Hú ebbe várd meg a többiek hozzáértő válaszát, mert én még nem álltam neki feltenni a romot idő hiányában, csak a lépéseket néztem át eddig párszor. Nekem ehhez kell minimum egy fél, de inkább egy egész nap, hogy neki merjek ilyeneknek állni, és hogy nagy valószínűséggel valaki válaszoljon is pár percen belül :U

(#2809) Legendas


Legendas
aktív tag

sdk-t kellett felrakni a frisset, elvileg széepen feltelepült, de most jó ideje csak google felirat van. Gondolom itt is sokat kell várni. Igaz bootban egy ilyet is kiÍrt.

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#2810) Drag77 válasza Legendas (#2809) üzenetére


Drag77
senior tag

Link

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#2811) mrThomi válasza Drag77 (#2810) üzenetére


mrThomi
addikt

Najó gyerekek én ezt tuti ráhagyom, nekem ezek nagyon magas dolgok és általában nem tolerálom a hibaüzeneteket :DDD :DDD Ha magyarba járok valakihez felugrok, hogy csinálja meg nekem. A sört természetesen én állom :D

(#2812) Legendas válasza Drag77 (#2810) üzenetére


Legendas
aktív tag

köszönöm. most egy evolution romot sikerült feltennem. hogy tudom megnézni, hogy van e 5 g? Telefon 4+-t mutat és a voda beállításoknál be lehetett jelölni, hogy az 5 g-t részesítse előnyben. :R

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#2813) bbendre válasza mrThomi (#2811) üzenetére


bbendre
őstag

Ha mehet a reset akkor ez jó lehet:
https://flash.android.com/back-to-public

Iphone 13 Pro Max &̶ G̶o̶o̶g̶l̶e̶ P̶i̶x̶e̶l̶ 8̶ P̶r̶o̶

(#2814) mrThomi válasza bbendre (#2813) üzenetére


mrThomi
addikt

És ő mi is pontosan ? Jelentkezés a bétára amivel egy biztonsági frissítéssel előrébb vagyok ? Teljes gyalu az nem para, van még 2 másik teló a 7pro mellett

(#2815) K82 válasza Legendas (#2812) üzenetére


K82
őstag

Leginkább a Vodafone lefedettségi térképén, de ez még nem jelenti azt h az előfizetéseddel jogosult is vagy rá.
Szvsz. még nincs nagy jelentősége az 5G-nek, a VoLTE sokkal hasznosabb lenne ha lenne gyárilag - EvoX tudja? Tippre igen, de ha megnéznéd az megköszönném.
Tárcsázóban *#*#4636#*#* és phone info, VoLTE provisioned kapcsoló.

Pixel / OnePlus Pad

(#2816) bbendre válasza mrThomi (#2814) üzenetére


bbendre
őstag

Ezzel viszsa tudod allitani a gyari állapotot.

Szerk: bocsánat nem neked irtam. :R
ket posztot ősszekevertem. Azt hittem a gyárira akarsz visszállni.
my bad :R

[ Szerkesztve ]

Iphone 13 Pro Max &̶ G̶o̶o̶g̶l̶e̶ P̶i̶x̶e̶l̶ 8̶ P̶r̶o̶

(#2817) mrThomi válasza bbendre (#2816) üzenetére


mrThomi
addikt

Ja értem, ha valami gigszer lenne. Köszi szépen :)

(#2818) TaylorPro válasza K82 (#2815) üzenetére


TaylorPro
addikt

Vodánál csak a Red vagy egyedi csomagban van 5G.

Pixel 8 Hazel

(#2819) Legendas válasza Legendas (#2809) üzenetére


Legendas
aktív tag

Úgy néz ki valamit én ronthattam el. Felraktam az evolutiont - sajna azzal nem ment az 5G, de legalább kipróbáltam :DD - majd újra vissza a HentaiOS és már működik szépen. :R

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#2820) Victor1103


Victor1103
újonc

Sziasztok

Mobilvásárlás előtt vagyok és számtalan videót megnéztem már a Pixelről. Rengeteg pro és kontrát olvastam és igazából az lenne a kérdésem mennyire jelentenek valós és nagy problémát az alábbiak.

Amikre gondolok

A legfőbb: Olvastam, hogy problémás lehet vele a telefonálás. Telefonálás nélkül pedig mit ér egy telefon. Vodafone-os vagyok, mivel céges kártya ezért nem is szeretnék ezen változtatni.
Annyira gyakran nem telefonálok, amit elvárok, hogy az a pár telefonbeszélgetés ne szakadjon meg, illetve internet kapcsolat végig stabil legyen rajta, ha épp úton vagyok.

Aksi üzemidő: Hozzá vagyok szokva, hogy napjában többször töltöm a jelenlegi készülékem is, de itt tényleg olyan rossz a helyzet, hogy kvázi 5-6 óráig bírja közepes használat mellett?

Ujjlenyomat olvasó: Jelenlegi A22-es telefonomon borzasztó, 10 alkalomból 8-at nem ismer fel elég idegesítő. Nem várnám el, hogy itt is hibátlan legyen,de ez a 10ből 8at nem jobb lenne, ha mondjuk 10ből 8at igen.

Végül a garancia. Legjobb ajánlat néztem árukeresőn most 214e annyit kiadnék érte, de ha ne adj isten bármi van vele mennyire körülményes a szervizelés? Pláne, hogy újabban ilyen berepedt kamera lencsékről lehet olvasni.

Tetszik, hogy az olvasottak alapján egy gyors, stock android telefon, nagyon jó kamerával, hosszú támogatási idővel és egyedi funkciókkal. Külsőre is kb a sima Pixel 7 ami megmozgat és tetszik a jelenlegi felhozatalból.

Ha van viszont más hasonlóan jó telefon ebben az árkategóriában, amit érdemes megfontolni azt is szívesen meghallgatom.

(#2821) AlexDaywalkr


AlexDaywalkr
tag

Sziasztok! Amikor a VoLTE használatban van, azt jelzi valahogy a Pixel 7? Ha nincs bekapcsolva a mobilnet, akkor mindig ! jel van a hálózat jele mellett. Ez normális vagy el lehet ezt tüntetni? Nekem már 2 hiba is előjött, az egyik hogy hívtak és csak csörgött a telefonom, de nem tudtam felvenni, mert nem mutatta a hívást, a másik hogy reggel ébresztés után a háttérképem bal oldala látszódott csak, úgy mintha rázoomoltam volna. :Y

(#2822) tomboy0013 válasza Victor1103 (#2820) üzenetére


tomboy0013
veterán

Vodafone esetében nincs VoLTE, ami azt eredményezi hogy ha telefonálsz akkor nincs net. Ha nem szeretnél rootolni, custom ROMot használni illetve szolgáltatót váltani akkor ez nem a te készüléked. A 214 ezres áru Árukeresős telónál úgy kell felfogni a garancia dolgot hogy kb. nincs. Ha garanciát szeretnél akkor vagy 280-as Alza ár vagy Amazon. Szokták még a B-telt javasolni de a garanciáról ott sincs több tapasztalati visszajelzés mint egyéb GSM-eknél.
Ha ezután a 2 dolog után is érdekel a készülék akkor érdemes a többi pontra rátérni.

[ Szerkesztve ]

(#2823) bbendre válasza tomboy0013 (#2822) üzenetére


bbendre
őstag

+ ha nincs VoLTE és nincs 3G sem akkor csak 2G -vel lehet telefonálni esetleg nem érnek el, nem tudsz telefonálni.

Iphone 13 Pro Max &̶ G̶o̶o̶g̶l̶e̶ P̶i̶x̶e̶l̶ 8̶ P̶r̶o̶

(#2824) AlexDaywalkr válasza Victor1103 (#2820) üzenetére


AlexDaywalkr
tag

Szia! Én Telekomos vagyok duál Simmel használom, de néha bizony nem kapom meg időben az sms-eket, valamint előfordult már, hogy nem tudtak elérni. Én még csak szokom a telefont, csak 1 hónapja van meg, tehát még nincs nagy tapasztalatom vele. Kamerája csudajó, de üzemidőben lehetne jobb is. Én Xiaomi 12x-ről váltottam, ami megmaradt a feleségemnek. Nincs nagy tapasztalatom azzal kapcsolatban se, de az is egy klassz telefon, szerintem nézd meg azt is. Nálam két fontos szempont volt telefonvásárlás előtt, az egyik a kamera, a másik az üzemidő. (Meg hogy minél kompaktabb legyen) Kamerában a Pixel, üzemidőben a Xiaomi a jobb szerintem.

(#2825) K82


K82
őstag

Victor1103:
Vodafone esetében VoLTE támogatás hiányában jelenleg még problémás a telefonálás olyan helyen ahol már nincs 3G, talán pár frissítés és megoldódik.
Az üzemidő teljesen korrekt, ha a SOT-ra gondoltál 5-6 óra alatt akkor biztos van olyan akinél van ennyi. Én személy szerint nagyjából körberöhögöm azt aki azt állítja a telefonja 6-8-9 órákat bír bekapcsolt kijelzővel; sötét szobában wifin lógva zenehallgatás közben esetleg... Bekapcsolt BT, folyamatos helymegosztás, mobilnet/wifi csak éjszakára van kikapcsolva: bőven bírja a napot.
Ujjlenyomat-olvasó: van akinél hibátlan, van akinél pocsék volt. Én is az utóbbi kategóriába tartozom (csak azt az ujjamat nem szerette amivel kellett volna működni), a januári frissítéssel nagyban javult a 2/10-ből 8/10-re; előtte a face unlock volt beállítva h könnyebben fel lehessen oldani, a patch után már nem kell. Néha így is megmakacsolja magát de még tolerálható mértékben.
A garanciát tomboy0013 tökéletesen leírta.

AlexDaywalkr: gyárilag nincs mód arra h jelezze a VoLTE-t, ebben az érzékeidre kell hagyatkoznod: ha szinte azonnal kicsörög kimenő hívásnál biztos lehet abban h aktív. A felkiáltójel alaptartozék ha ki van kapcsolva a mobilnet, azt sem lehet gyárilag eltüntetni.

Pixel / OnePlus Pad

(#2826) xhege válasza K82 (#2825) üzenetére


xhege
addikt

Pedig én jelenleg 5 óra 35 percnél járok és van még 27% nafta. ;) Nem egész nap wifi, volt mobilnet is. Felhasználás nem zehlnehallgatas, hanem böngészés, Facebook, telefonálás, fotózás, és egy Garmin is egész nap a csuklómon van. Igaz a térerő, mobilnet full stabil ott ahol vagyok. Én elégedett vagyok az akksival. A 13 Pro combosabb volt, de mondjuk az S22 Ultra szerintem gyengébb.

(#2827) TODI1111 válasza xhege (#2826) üzenetére


TODI1111
addikt

" de mondjuk az S22 Ultra szerintem gyengébb."
Szerintem ez nagyban függ a használt alaklmazásoktól is. S22 ultráról váltottam én is, de nálam az ultra akkuja, ugyan azokkal az alkalmazásokkal jobban bírta. Ebben például szerepe lehet annak is, hogy egy galaxy watch 4 órám van és az ehez tartozó samsung health alkalmazás sokkal többet fogyaszt ezen a készüléken mint a samsung saját szoftverében. Mindenesetre nálam a pixel is simán kibír egy napot pedig építóiparban dolgozom és napközben soha nincs wi-fi.

(#2828) xhege válasza TODI1111 (#2827) üzenetére


xhege
addikt

Én mindhárom telót ugyanúgy használtam kb és ugyanazzal az órával. :) Nekem így jött ki érzésre ez 3 teló. Mondjuk a Pixelen most Hentai van.

(#2829) TODI1111 válasza xhege (#2828) üzenetére


TODI1111
addikt

Nálam is Hentai van fent. Minden alkalmazásom és azok beállításai ugyan azok mint az ultrán voltak. A pixel viszont nem bírja úgy mint az ultra. Mondjuk ez csak egy megfigyelés és nem izgat annyira, mert én minden este felteszem tölteni a készüléket akár 20%-on akár 50%-on áll az akku.

(#2830) TaylorPro


TaylorPro
addikt

Jól muzsikál a legújabb béta is. Semmi bugot nem találtam. Chrome görgetés döcögés sincs itt.

Pixel 8 Hazel

(#2831) xhege válasza TaylorPro (#2830) üzenetére


xhege
addikt

Bluetooth eszközök?

(#2832) TaylorPro válasza xhege (#2831) üzenetére


TaylorPro
addikt

Pc, Samsung Buds Pro, Octavia III nincs probléma. Van egy TP Link Bluetooth átjátszóm a házimozira kötve azzal is oké. Semmi hibát nem vettem észre.

Pixel 8 Hazel

(#2833) Victor1103 válasza tomboy0013 (#2822) üzenetére


Victor1103
újonc

Hát sajnos így nem sok értelmét latom erre pénzt költeni. Garancia még hagyján, de az, hogy idehaza alapvető funkciójának nem tud eleget tenni(telefon és internet) így sajnos elég dealbreaker.. :( Pixel 6a-n is gondolkoztam, de feltételezem akkor azzal is hasonló a helyzet.

(#2834) mrThomi válasza TODI1111 (#2829) üzenetére


mrThomi
addikt

Erre akartam kitérni pont pár napja, hogy ki hogy tud reszelni az akku időn, próbalgattátok e 60hz + fullhd, vagy 120hz + 1440p esetleg ezeknek a vegyítésével tesztelni a kijelzőidőt ?

Én pl a 120hz-et sokszor nem tudom elengedni, így inkább kissebbre vettem a felbontást és egy nagyon jó, 5 óra sot-ot produkált, úgy hogy estére(20h) volt még bőven 40%. 60hz + fullhd-val ez sokkal jobb volt, ilyenkor 5 óra sot és 50% estére. Mindent maxra húzva 5 óra sot is megvolt estére, de 30% környékén volt az akku. Szóval a 6 óra minden körülmények között összehozható szerintem

[ Szerkesztve ]

(#2835) natë válasza TaylorPro (#2832) üzenetére


natë
nagyúr

Nálam nem ment 3 bt cucc, ami a Hentai-jal azonnal csatlakozott. Élt a beta 10 percet.
Az egyik készítő épp custom gpu drivert ír a Pixelekhez plusz modemet...

(#2836) szabi__memo válasza natë (#2835) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Modemet? Minek, miért?

(#2837) eastsider válasza natë (#2835) üzenetére


eastsider
nagyúr

Nálam Toyota, JBL, Sony eszközökkel nem volt gond

(#2838) szlaci888 válasza natë (#2835) üzenetére


szlaci888
aktív tag

Nálam Pixel 7 Pro QPR Beta, Google Watch, Sennheiser TW3 és Vitara gyári fejegység hiba nélkül működik.
Milyen modemet, mi lesz benne, miért?

(#2839) tomboy0013 válasza Victor1103 (#2833) üzenetére


tomboy0013
veterán

Pixel 6A mégrosszabb olyan szempontból, hogy gyengébb modem került a G1-es Tensor mellé mint a Pixel 7-ben lévő G2-be. Így a telefonálás mégproblémásabb lehet vidéken.
Sajnos vodánál felejtős a Pixel ha nem akar az ember rootot vagy custom Rom-ot. Én is csak azért tervezem a 7 Pro-t venni mert 2 T-s sim-em van (bár ahogy olvasom azzal is akad gond, szóval még én is lehet hagyom inkább).

(#2840) TaylorPro válasza tomboy0013 (#2839) üzenetére


TaylorPro
addikt

Hajdúbihar-Borsod még oké. Várjuk a Voda Volte-ot. Ha gáz van ott a Hentai.

Pixel 8 Hazel

(#2841) Legendas válasza K82 (#2825) üzenetére


Legendas
aktív tag

Nekem pár napja van egy 512-es változat amire azonnal felkerült a HentaiOS és működik rajta az ujjlenyomat, Bt, és voda 5G tökéletesen. :R

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#2842) TaylorPro


TaylorPro
addikt

Most volt kora reggel egy hívás szakadás. Debrecen, Voda. 4G háromnegyeden. Ahogy felépül a hívás átvált HSDPA-ra, le esik a térerő félre. Egy recssenés, és nem hallok semmit, engem igen. Majd full meg is szakad. Egy fél percig volt használható kb. Hazaérek meló után Hentai újra akcióba lendül amíg gyárigag nincs Voda Volte.

Pixel 8 Hazel

(#2843) tatomi92 válasza TaylorPro (#2842) üzenetére


tatomi92
aktív tag

Este én is feldobtam Hentai-t, remélem a februári frissítés tényleg OTA lesz és nem kell újra belakni a telefont.

iPhone 14 Pro & Google Pixel 7

(#2844) TaylorPro válasza tatomi92 (#2843) üzenetére


TaylorPro
addikt

Ha nem is lesz OTA, sideloaddal rálehet tolni a frissítést és nincs adatvesztés.

Pixel 8 Hazel

(#2845) Legendas


Legendas
aktív tag

Sziasztok! Ezt el lehet valahogy tüntetni?

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#2846) xhege válasza Legendas (#2845) üzenetére


xhege
addikt

Gyári romon, és Hentain szerintem nem. :(

(#2847) K82 válasza Legendas (#2845) üzenetére


K82
őstag

Másik launcherrel igen, pl. Nova, Lawnchair stb.

Pixel / OnePlus Pad

(#2848) tomboy0013 válasza TaylorPro (#2842) üzenetére


tomboy0013
veterán

Amikor vodás voltam ez a probléma LG G6-nál majd Poco F1-nél is előjött. Mióta Telekom van azóta nincs ilyen. Messziről kerülöm a Vodát azóta, folyamatos hívás problémáim voltak vele.

[ Szerkesztve ]

(#2849) Legendas válasza K82 (#2847) üzenetére


Legendas
aktív tag

Köszönöm szépen! Nem akartam másik launcsot de akkor az lesz. 😀 Bár annyira nem is zavar. :R

Jelenleg Honor Magic 5 pro

(#2850) TaylorPro válasza Legendas (#2849) üzenetére


TaylorPro
addikt

Én szeretem azt a vidgetet. Van hogy szöveggel is írja hogy ködös, hó várható, stb.

Pixel 8 Hazel

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.