Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:00:57

LOGOUT.hu

LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32150) Laca0


Laca0
addikt

Mindig meglepődök, amikor beleolvasok ebbe a topicba, hogy milyen hozzászólások vannak...
Sok mobilos topic-ot megjártam már, sehol sem volt ennyi ostoba hozzászólás...
Nagyon sok ember megvette ezt a telefont és csodát, lehetetlent vár el tőle. Valahogy meg kellene érteniük, hogy a technika áramot fogyaszt. Minél több tudást préselnek bele, minél több extra paramétert kap, annál több a fogyasztása. Egy Hammer is sokkal többet fogyaszt, mint egy Suzuki, de mégsem panaszkodik a tulajdonosa a fogyasztásra... Pedig mindkettővel el lehet jutni A pontból B pontba.
Azt is meg kellene érteni, hogy az elektronika sokkal gyorsabban fejlődik, mint az akku technológia. Ott még nem történt meg az az áttörés, amire már nagy szüksége lenne az ágazatnak.
De a legmeglepőbb az, hogy azok az emberek, akik nincsenek megelégedve ezzel a telefonnal, mindig vissza-vissza térnek, hogy teleszemeteljék a topic-ot ostobasággal! Miért nem adják el, szabadulnak meg tőle, ha annyira nem jön be nekik, ha annyira mást vártak?!? Olyan is lehet, hogy az a készülék egy selejt. Attól még nem kell általánosítani!
Felmerülő gyári hibák: bootloop (bizonyos gyártási sorozatig), "beégő" kijelző (ismeretlen az oka, és csak speciális helyzetben látszik) Ezeket az LG a készülék 2 éves koráig díjmentesen cseréli (hivatalos EU-s forrásból származókat).
Ennyi és nem több!
Nekem minden be van kapcsolva, csak estére kapcsolom ki a netet, hogy ne zavarjanak az érkező üzenetek. Fut 2 időjárás app, folyamatos frissítéssel, viharjelzéssel, 5 email fiók szinkronizálása, hangfelvevő app, smart connect app, skype, messenger. Ha sokat tévézek vele (LAN stream) vagy 3-4 óránál többet telefonálok (asztalra téve, kihangosítva szoktam) akkor tudom, hogy este töltőre kell tenni. Egyébként meg kényelmesen elvagyok vele 2 napig. Ez ma egy átlagos üzemidő, bármelyik hasonló méretű és tudású telefonnal össze lehet hasonlítani. A G2-es sem tudott több üzemidőt nálam, pedig azt még ma is bestof készüléknek tartják.
Bocs, hogy ilyen sokat írtam, többet nem foglalkozom a témával!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.