Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1132) GSPLR válasza 8nemesis8 (#1130) üzenetére


GSPLR
senior tag

Szerintem nem lesz gond a telefonálás mennyiségével. A Launchereket én csak azért nem szeretem, mert nem tartom elég megbízhatónak őket, sok a stabilitási probléma és egy-két frissítésnél gondok is akadhatnak. Tapasztaltam én már jó sok ilyen problémát, beküldték a telefont nem egy esetben, hogy hibás, aztán kiderült hogy a launcher a ludas. Mellesleg az EMUI szerintem van annyira jó (ráadásul témázható!), hogy nem kell semmiféle Launcher, az maradjon meg a dél koreai floodgépezet felhasználóinak :DDD És dettó ez a helyzet a Viberrel is, nem szeretnék komolyabban belemenni, de vannak esetek amikor olyan szinten nyúl bele a telefonba, hogy küldheted szervizbe, ahol kalibrálni kell majd és akkor az előforduló hangminőség/hangszóró problémákat nem is említettem, plusz a "nem tudom felvenni a telefont/nem tudok tárcsázni" és társai. Ebben a részében otthon vagyok, napi szinten találkozok a problémával. Sajnos a Viberrel az a gond, hogy szűrhetetlen mely telefonoknál fog problémát okozni, van ismerősöm aki évek óta használja és nincs gondja. És akkor ne felejtsük el a szolgáltatókat se, akik nem nézik jó szemmel a VoiP-ot... Nem szeretnék reklámozni, de a Viber helyett vannak sokkal jobb alternatívák is szerintem, én is használok kettőt ezek közül.

A két említett téma azért sarkalatos nagyon, mivel ezek ugye alkalmazások amiket folyamatosan frissítenek, hol ilyen, hol olyan sikerességgel. Persze mindenki azt használ, amit szeret és/vagy nagyon nyomnak neki. Ez rendben is van, csak ha beüt a szar, akkor nem egyből a telefont kell hibáztatni.

Amúgy jó, hogy így a telefon megérkezése előtt kérdeztél. Lehet, hogy már olvastad itt korábban, de ha nem akkor érdemes rá felkészülnöd, hogy a telefon akkujának használattól függően kell kb 1-2 hét mire beáll normálisan. Értsd úgy, hogy eleinte hamar merülni fog aztán szépen beáll. Simán merem ajánlani a telefont, így hogy van összehasonlítási alapom is egyel feljebbi kategóriából (P7) azt kell mondjam, hogy nagyon rendben van a készülék. Ez nagyrészt köszönhető az EMUI-nak, ami az 1GB RAM-ra is nagyon jól van optimalizálva, én is simán ellennék ezen a telefonon, minden probléma nélkül. Csalódni szerintem nem fogsz/fogtok, frissítések érkeznek rá, hamarosan jön az EMUI3.0 végleges verziója is erre a készülékre, ami nagyot fog dobni az amúgy is jó telefonon. ;)

Huawei

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.