Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3651) junkpod válasza edk- (#3645) üzenetére


junkpod
nagyúr

Szerintem meg minden hazszamot el kell felejteni.
Cégeket, boltokat ilyesmiket keressetek. Gyorsabb beerni is és nem kell címet tudni.

Box's don't touch!

(#3652) edk- válasza junkpod (#3651) üzenetére


edk-
őstag

Ha valaki azt mondja, menjek el hozzá a Futrinka utca 114-be, akkor kérdezzem meg, hogy hívják a boltot a házban?

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#3653) nubiai válasza #79335424 (#3649) üzenetére


nubiai
tag

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindent értek, de kapisgálom (babráltam már Autohotkey-vel). Megcsinálni természetesen nem tudnám, de ha esetleg Neked lenne kedved, időd ezzel foglalkozni egy kicsit, akkor azt nagyon megköszönném. De csak akkor, ha nem nagy vesződség. Annál is inkább, mert az a 3-5 másodperc forgalmi szituációban így látatlanban is egy örökkévalóságnak tűnik. Mellesleg még egyel több ok lenne a root-hoz. :)

Jut eszembe, de ha már szóba került, és innentől offtopic:
Új vagyok ebben az okostelefon biznicben és nem értem ezt a root dolgot. A gyárak miért nem kezelik ezt a root dolgot úgy, mint a PC-ken? Mint egy asztali gépen bármelyik linux disztribúció. Ha valamihez kell root, kér egy jelszót, vagy egy szimpla beleegyezést, aztán megy az a szál root joggal, ha már az kell neki valamiért. A biztonság ettől még meglenne. Miért korlátozzák a felhasználót? Mikor megvettem a telefont, akkor a szoftvert nem vettem meg? Ráadásul azt mondják, hogy az android egy ingyenes szoftver. Akkor meg? Miért zárnak ki belőle? Nem tudnák lenyomni a torkomon a reklámjaikat, vagy miért?
Elnézést az offtopic-ért, de ez már régóta nyomja a bögyömet.

(#3654) #79335424 válasza nubiai (#3653) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nem az Android zár ki, hanem a gyártók. Van olyan gyártó, amelyiknél egy gombnyomás a root. De, root joggal lehetőséged van hozzáférni olyan fájlokhoz, amiknek a módosításával könnyedén téglásíthatod a telót. A gyártók pedig nem szeretnék vállalni az ebből adódó garanciális javítások költségeit.

(#3655) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Eléggé kifestő kinézete lett az új verziónak. Nem kellett volna olyan vastagon húzni az útvonalat a térképen.

⭐ Stella

(#3656) apaszka válasza radi8tor (#3655) üzenetére


apaszka
veterán

Droidra is kijön?

https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

(#3657) Pulsar válasza apaszka (#3656) üzenetére


Pulsar
veterán

Persze, de várhatóan csak Januárban.

(#3658) lautnermark


lautnermark
aktív tag

Üdv.
Bp., XX.ker., Nagykőrösi út (3 sávos) kifelé az OMV kútnál a Nagyvárad utca magasságában fix traffit telepítettek. "70 km/h"
Más. Csókoltatom azt a kedves embert, aki reggel az M5-ről az M51-re vezető út lezárását törölte. Miatta mehettem kirándulni az M0-ig és el is késtem a melóból. Köszönöm szépen Neki.

(#3659) #79335424 válasza nubiai (#3653) üzenetére


#79335424
törölt tag

Mivel a Waze -ben van külön menügomb, ezért floating gomb helyett, a teló menü gombja lett Waze alatt a 2D-3D váltó "gyorsgomb". Így működik a váltás.

(#3660) G@ben


G@ben
addikt

Érdeklődnék, hogy az új verzióban változik-e a traffi előrejelzés? Mert pályán nagyon későn jelez, max 200 méterre voltam, amikor megszólalt, ott meg szerintem már simán bemérhet. Ma épp volt egy necces helyzetem, remélem, hogy nem kapok miatta egy szívhez szóló levelet. :D Fix traffi volt, valóban többel mentem, mint a megengedett, ezért is szólt.

Más:
az miért lehet, hogy utolértem egy másik wazert, majd le is hagytam, viszont közben senkit nem előztem meg? Ezt többször eljátszotta, illetve volt olyan, hogy épp utolértem volna, aztán egyszer csak eltűnt a térképről. :)

Megint más:
Győrből Bajára jöttem, M1-M0-M6 útvonalon szoktam jönni, de most leterelt Fehérvár felé, mert ahogy a rádióban is mondták, 10 km-es dugó volt az M1-esen Pest felé. Viszont ahogy végigpörgettem az M1-est, valóban sok wazert mutatott nagyjából Tatabánya magasságában, az út viszont nem volt piros. Valaki nem járt arra fél 6 - fél 7 magasságában, hogy tényleg dugó volt-e?

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#3661) Pulsar válasza G@ben (#3660) üzenetére


Pulsar
veterán

- Egyenlőre nem, de tárgyalás alatt van, hogy előbb jelezzen.

- Sosem pontos a többi wazer mutatása. Mindig van benne egy kis csalás a személyiségi jogok végett, illetve ha a terhelés megengedi akkor is 1 perc 15 másodpercenként frissül a helye. Így ha előtted autózik mondjuk 30 másodpercnyi távra, akkor midig megelőződ, majd ő vissza a kliens szerint :) De ez a frissülés az első funkció egyike, ami terhelés hatására ritkul

- Az, hogy nem látsz semmit az egy dolog. Két külön dolog. Nem befolyásolja a tervezést. A tervezést a tényleges forgalmi adatok befolyásolják, a piros csík pedig csak egy vizualizáció, ami egy külön folyamat. Attól, hogy nem piros az út még lehet rajta dugó :) Amúgy is van némi probléma mostanában a pirosítással, sokszor eltűnik, majd megjelenik ismét. A hiba elhárításán már dolgoznak.

(#3662) nubiai válasza #79335424 (#3659) üzenetére


nubiai
tag

Hmmm, ez elég jónak tűnik! Sőt! :K Jól értettem az előzőeket, hogy ehhez kell root? És a legfontosabb: hogyan lehet hozzájutni ehhez a fícsörhöz? :)

(#3663) nubiai válasza #79335424 (#3654) üzenetére


nubiai
tag

Én is a gyártókat "hibáztattam", nem az androidot. Ok, root joggal téglásítani lehet a telefont. De akkor egy téglásított telefonon miért nem lehet egy hosszan nyomott billentyűkombinációval elindítani egy gyári újratelepítést, ha egyébként csak szoftveresen omlott össze a telefon? A telepítő fájlok egy elzárt területen, hozzáférhetetlenül csücsülnének, hogy ha bármikor ilyen miatt szükség lenne rájuk, kéznél legyenek. Vagy az androidos telefonoknak nincs BIOS-a, ami el tudná indítani ezt az újratelepítést?

(#3664) radi8tor válasza Pulsar (#3661) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Fix traffikat miért nem jelzi hanggal csak akkor ha gyorsabban megy az ember?
Simán előfordulhat, hogy pont ott kezd bele előzésbe, akkor meg már késő szólni.

⭐ Stella

(#3665) Pulsar válasza radi8tor (#3664) üzenetére


Pulsar
veterán

Pont ez a koncepció, hogy ne kajabáljon feleslegesen, csak akkor ha kell, tehát gyorsabban mész.

(#3666) radi8tor válasza Pulsar (#3665) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

De ez annyira nem jó dolog. Ha lehetne kapcsolni az lenne a legjobb (automatikusan jelezzen vagy mindig).

⭐ Stella

(#3667) marsu.


marsu.
senior tag

No, tegnap én is megtrájoltam egy össz. 600km-es távon. Reggel negyed 7 körül még bevitt a málnásba a 4-esen lévő Szolnoki balesethez, igaz 10 perccel a baleset után értem oda így még nem lehetett infója. Ezután persze szépen átnavigált a Szolnoki káoszon. Viszont, visszafelé is arra hozott volna(mármint a 4-es úton). Amikor fél 1 körül megterveztettem vele Debrecenben épp néztem, hogy ott vinne, gondoltam, hogy ő tudja jobban mi van épp arra. Viszont egy 20 km-re a balesettől, töröltem a célt, újraterveztettem vele és akkor már elvitt kerülőúton. Kérdésem, hogy közben nem gondolja át a dolgokat? Mert nekem magától nem nagyon akarta, pedig a térkép jelezte is, hogy a 4-es ott teljesen be van állva. Vagy erre be kéne állítanom vmit?:)

(#3668) G@ben válasza Pulsar (#3661) üzenetére


G@ben
addikt

Köszönöm a kimerítő választ! :R

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#3669) Kbali válasza Pulsar (#3661) üzenetére


Kbali
nagyúr

A piros csíkozással mostanság valami nagyob gebasz van, tegnap is a hármas főutat végigpirosozta, holott alig volt rajta forgalom.

(#3670) Taybore válasza marsu. (#3667) üzenetére


Taybore
aktív tag

Újratervezéshez nem kell törölnöd a célt, elég a lenti ÉVI sávra kattintani, és ott az útvonalak gombra. Így gyorsabb. Amúgy úgy tudom, hogy 5-10 percenként nézi meg magától az alternatív utakat, és akkor ajánl másikat, ha legalább 5 percet nyernél vele, máskülönben ragaszkodik a megtervezet útvonalhoz. Ez azért így van, mert sokkal zavaróbb lenne, ha 2 percenként másfelé akarna vinni akár néhány másodperces vélt vagy valós nyereség miatt.

(#3671) Kbali válasza Taybore (#3670) üzenetére


Kbali
nagyúr

"Sajnos" 2 percért, sőt nulláért is újratervez néha.

(#3672) Taybore válasza Kbali (#3671) üzenetére


Taybore
aktív tag

Menet közben újratervez, vagy 2 perc miatt már induláskor kerülővel tervez? Mert nem mindegy! Nekem menet közben nem nagyon szokott pittyegni, hogy menjek másfelé egy kis nyereség miatt.

(#3673) apaszka válasza Taybore (#3672) üzenetére


apaszka
veterán

Legalábbis felajánlja néha!

https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

(#3674) #79335424 válasza nubiai (#3662) üzenetére


#79335424
törölt tag

Bocsi, hogy csak most reagálok! Próbáltam root nélküli megoldást találni a menü gomb érintésemulálására, de feladom. A vissza, hangerő, home gombokra van, de a menüre nem találtam. Arra van esély, hogy a Waze floating menü gombjára érintést emuláljunk, de nem egyértelműek a leírások, én meg nem fogok ezért n+1 alkalmazást tesztelgetni. Root -tal viszont többféle módszert is lehet alkalmazni. Én Xposed framework alá telepített Xposed Additions pro -val csinálom a hardvergombok átprogramozását. Az érintésemulációt az Autoinput végzi és az egészet egy automatizáló fogja össze. Ez nálam az E-Robot. Ezeket ismerem, mivel más feladatokra is használom, úgyhogy nekem ez volt a legegyszerűbb. Ha ezt a módszert választod, akkor természetesen tudok "supportot" adni a beállításukhoz. De, csak egy 2D-3D váltás miatt, ebbe nem érdemes belefogni. Azt még bevállalom, hogy ha megvan a rootod, akkor Repetivel, Frep -pel, vagy vmi hasonlóval is megpróbálom összehozni, hogy ne kelljen ennyi alkalmazást telepítened.
A rootos kérdéskörbe, meg az Android boot folyamataiba nem szeretnék ebben a topikban belemenni, mert már így is eléggé "elkalandoztunk".

[ Szerkesztve ]

(#3675) Kbali válasza Taybore (#3672) üzenetére


Kbali
nagyúr

Menet közben, kérdés nélkül.

(#3676) edk- válasza G@ben (#3660) üzenetére


edk-
őstag

Ma épp volt egy necces helyzetem, remélem, hogy nem kapok miatta egy szívhez szóló levelet. :D Fix traffi volt, valóban többel mentem, mint a megengedett, ezért is szólt.

Ha 130 a határ, valós 154 alatt nem kapsz büntetést. Óra szerint az >160.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#3677) G@ben válasza edk- (#3676) üzenetére


G@ben
addikt

Óra szerint pont 160, gps szerint 150. Soha nem mentem még ennyivel ezzel a kocsival, de egy hosszú sor előzése közben kb 2 méterről villogott le a mögöttem jövő és mielőbb le szerettem volna tudni az előzést.

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#3678) junkpod válasza edk- (#3652) üzenetére


junkpod
nagyúr

Persze van ilyen, de én pl legtöbbször céghez, boltba, rokonokhoz megyek. Ezért mondtam, hogy (nalam) legtöbbször nem is kell számra keresni.

Box's don't touch!

(#3679) junkpod válasza G@ben (#3677) üzenetére


junkpod
nagyúr

Kodzarofennyel parositott folyamatos szelvedomosas le szokta lassítani a seggturokat.
Én nem nagyon gyorsitanek egy bunkó autós miatt.

Most nézem Wazer király lettem! :)

[ Szerkesztve ]

Box's don't touch!

(#3680) G@ben válasza junkpod (#3679) üzenetére


G@ben
addikt

Én sem szoktam, de mióta múltkor egy szerb rendszámos Mercedes ugyanígy levillogott és nem mentem 130-135 fölé, majd után többször rámhúzta a kormányt, ezzel lényegében a leállósávba kényszeritett, valahogy nincs kedvem felidegesíteni ezeket.

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#3681) nubiai válasza #79335424 (#3674) üzenetére


nubiai
tag

Előbb-utóbb csak meg kell csinálnom ezt a rootot. :) Én amondó vagyok, hogy ha rajtam kívül mást nem érdekel ez a dolog, akkor csak miattam ne szenvedj ezzel. Még lehet, hogy megpróbálom ezzel a két utóbb ajánlott érintés ismétlőkkel, hátha összejön nekem is, ha nem, akkor vagy megkereslek megint ha meglesz a root, vagy beletörődök a kétdimenziós sorsomba. :) Köszönöm eddigi segítségedet. :R
Az jutott még az eszembe, hogy ebben az új verzióban, ami még csak iOS-re van meg, nem lett új gomb 2D/3D váltásra? Az lenne az igazi megoldás.

(#3682) #79335424 válasza nubiai (#3681) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ha szenvedés lenne, akkor nem csinálnám. Még nem használtam a Repetit, csak egy megoldás keresése közben belefutottam és átnéztem a leírását, meg a fórumát. Azzal biztosan megoldható, mert teljesen más módszert használ, mint a root nélküli alkalmazások. Nem a kijelzőn keresztül emulál, hanem Linux getevent/sendevent parancsokkal, közvetlenül a kernellel kommunikál. Úgyanúgy, ahogy maga az Android is.

"Az jutott még az eszembe, hogy ebben az új verzióban, ami még csak iOS-re van meg, nem lett új gomb 2D/3D váltásra? Az lenne az igazi megoldás."

Én alapjaiban másképp képzelem el a jó megoldást. Ezt most egy kicsit távolról kell indítanom ahhoz, hogy érthető legyen. Androidon minden alkalmazás a saját virtuális környezetében fut, nincs egymással közvetlen kommunikációjuk. De lehetőség van arra, hogy közvetve meghívják egymás funkcióit. Egy keretprogrammal ezek a kapcsolások összehangolhatók. Az automatizálók ilyen keretprogramok. Megadott eseményeket figyelnek és azok bekövetkezésekor, a meghatározott feltételek szerint, műveleteket hajtanak végre. Egy Locale nevű automatizáló fejlesztője publikált egy kódot. Ha ezt egy másik alkalmazásba beépítik, akkor a Locale tudja használni azokat a funkciókat, amikhez társították ezt a kódot. Végül nem a Locale lett a legismertebb, hanem a Tasker, de a módszert minden normális automatizáló fejlesztője beépítette. Ez a lehetőség az egyes alkalmazások fejlesztőinek is előnyös, mert nem kell minden funkciót teljesen kidolgozniuk, elég a lehetőséget megadni. Kevesebb meló, kisebb méret, alacsonyabb erőforrásigény (a GUI éhes állat :) ). De leginkább a felhasználóknak előnyös, mert sokkal több lehetőséghez jutnak egy alkalmazás testreszabásában. Pötyögd be a Play keresőjébe, hogy "Tasker plugin" és meglátod, hogy hova jutott ez az ötlet! Ezeket az alkalmazásokat automatizálóból vezérelve egy Lego játék lesz az Android. Azt raksz össze, amit akarsz, az eredmény csak a tudásodon és a kreativitásodon múlik. Nézzük meg ezt a konkrét példán! Hol legyen a 2D-3D kapcsoló? Milyen eseményre jelenjen meg, vagy tűnjön el? Na, ezeken nem kell gondolkodnia a fejlesztőnek, mert a user úgy alakítja, ahogy neki tetszik. Ettől sztem nem sérülne a Waze "egyénisége", hiszen a funkciót továbbra is ő adná, csak lehetőséget kínálna a GUI -tól független kapcsolásokra. Sőt, ettől többet is tehet a fejlesztő (vagy a közösség)! Publikálhat példákat. Az automatizálók project -jei küldhetők és beépíthetők. Ha megtetszik egy megoldásom és a szükséges összetevői nálad is telepítve vannak (az automatizáló és a Waze), akkor elküldöm a projectfájlt, Te beilleszted és már nálad is működni fog. Nem kell hozzá megtanulnod magát a "leprogramozást". Persze, az az igazi sikerélmény, amit magad raksz össze.
Elnézést a hosszú hsz. -ért! Azért részleteztem, mert talán olyan helyre is eljut az infómag, ahol fejlesztés tud kinőni belőle, mindannyiunk örömére. :)

[ Szerkesztve ]

(#3683) biacsia


biacsia
tag

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy utca számozásban!
Bp. IV Lahner György utca. Adott egy szép nagy telek a "2 szám" rajta sok épülettel. Ebből 5db épület a 2/B részen fekszik. Tehát a helyes házszám a 2/B/1.ép. stb... lenne számukra.
Megpróbáltam saját hatáskörben rendezni,szerkesztettem a térképen (felvittem az öt épületből hármat 2/1,2/5.. mintára ugyanis "betűt" nem hagyott a házszámhoz beírni).
Eltelt a hétvége és még mindig nem találom a waze alkalmazásban útvonal tervezésnél a felvitt házszámokat.
A "Magyarország élő térképen" pedig rajta van, ott meg is tudom keresni most néztem.
Amikor, viszont telefonról az alkalmazásba beírom hogy "2/5" vagy akár "2\5", mindig a 25 számot dobja ki. A sima "2"-re se találja meg az általam felvitt alábontást. Mit csinálok rosszul?

"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."

(#3684) Watt25 válasza biacsia (#3683) üzenetére


Watt25
veterán

Röviden a lényeg, hogy a házszámos dolog még mindig nem tökéletes a Waze-ben. Alapvetően csak sima házszámokat kezel jól, a többit vagy nem is engedi felvinni, vagy nem kereshető.
Egyébként sem biztos, hogy szükséges ennyire részletesen felvinni. Megnéztem a konkrét helyet. A telefonon megjelenő térképen pontosan úgy sem lehet majd látni, hogy most pontosan hol is az az épület. Meg gondolj bele, oda visszi a Waze a 2-es számhoz, ott VALAHOL keres egy parkolóhelyet az illető, kiszáll és ekkor már ki is van kapcsolva a Waze. Nem látom gyakorlati hasznát, hogy az épületeket jelöljük, még akkor sem, ha a valóságban ilyen mélységig be vannak számozva. (Jelölve.)
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy tök jó lenne, ha odáig eljutnánk, hogy az egész országban bármelyik házszámra keresve a megfelelő két keresztutca közé (megfelelő szegmensre) helyezi a célpontot. Sehol sem vagyunk országos szinten a házszámokkal, ezzel kellene törődni.

[ Szerkesztve ]

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#3685) biacsia válasza Watt25 (#3684) üzenetére


biacsia
tag

A tapasztalat vezérelt, amikor megpróbálkoztam vele, mivel eddig bárki jött hozzánk , mindig eltévedt, mivel a területnek 3 autós és kb 5 gyalogos bejárata van. Legyen az barát, bútorszállító , gázszerelő :)
Köszönöm, hogy megnézted, akkor türelemmel várom, hogy fejlődjön a dolog. :)

"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."

(#3686) catroot


catroot
veterán

Gondoltam megosztom.

[link]

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#3687) radi8tor válasza catroot (#3686) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ez közel sem az összes. Totalcar oldalán van egy térkép az összesről.

⭐ Stella

(#3688) Kbali


Kbali
nagyúr

Valaki Szeged környékén rendberakhatná a 47-es felújítása miatti kavarodást, mert majd beszartam, annyira nincs kitáblázva...

(#3689) SZATA válasza Kbali (#3688) üzenetére


SZATA
senior tag

Adsz egy kis segítséget? Azt már tudom (talán te mondtad, ha nyomtál hibajelentést), hogy Algyőről nem lehet Szeged felé balra kanyarodni a 47-esre. Északabbra a körforgalomból lehetne? Ott készül egy új körforgalmi ág ami a 44159-essel köti össze a 47-est

(#3690) Sanyi.mTs


Sanyi.mTs
addikt

országhatár mellett kell autóznom, van valamilyen beállítás, h ne tervezzen a határ másik oldalával?

(#3691) Watt25 válasza Sanyi.mTs (#3690) üzenetére


Watt25
veterán

Nincs.

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#3692) szőröscica


szőröscica
addikt

WP-n ma este teljesen elszállt. Elindítom és kilép. Még az útvonaltervezésig sem jut el, hanem simán kilép betöltés után. :(

Mindegy, úgyis le kell cserélnem már a telefonom.

(#3693) Kbali válasza SZATA (#3689) üzenetére


Kbali
nagyúr

Igen, nem lehet balra, de jelenleg a következő körforgóban sem lehet visszafordulni. Sajnos többet nem tudok segíteni, hátha van helyi erő, én szorítottam rendesen, mert a munkások napközben is teljesen össze-vissza változtatgatták a sávokat. :(

(#3694) Kbali válasza szőröscica (#3692) üzenetére


Kbali
nagyúr

Megértelek, én is ezért váltottam.

(#3695) stickermajom válasza szőröscica (#3692) üzenetére


stickermajom
addikt

Nálam Androidon csinálja rendszeresen, ha elfelejtek mobilnetet kapcsolni. Mondjuk legalább feltűnik, hogy kikapcsolva hagytam, szóval nekem ez feature :D

(#3696) szőröscica válasza Kbali (#3694) üzenetére


szőröscica
addikt

Én azért váltok WP-ről, mert hardveresen rosszalkodik a telefonom, egyébként nem cserélném le. Viszont ha már újat veszek, akkor olyan lesz, amin megy rendesen az általam legtöbbet használt app, azaz a Waze. Így sajnos Android fog beköltözni hamarosan.

(#3697) Kbali válasza szőröscica (#3696) üzenetére


Kbali
nagyúr

Hardveresen nem volt gondom a beégő kijelzőt leszámítva (persze a waze volt a bűnös). Droid fronton egy honor6-ot választottam, hogy meglegyeb ugyanaz a smooth rendszerműködés, mint amit a lumia 820 tudott sokkal gyenfébb hardverrel.

(#3698) szőröscica válasza Kbali (#3697) üzenetére


szőröscica
addikt

Én Nexus 6-ot vagy Oneplus Onet fogok venni. Off vége. :)

(#3699) Dolphine válasza szőröscica (#3698) üzenetére


Dolphine
addikt

+1 A OnePlus One-nak! :)
A menyasszonyomnak ma rendelem a OnePlus X-et! :DDD

Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!

(#3700) Kasya válasza Kbali (#3697) üzenetére


Kasya
nagyúr

A beegett kijelzo sajnos a Waze mellekhatasa tud lenni a legtobb keszuleken :/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.