Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5001) hackeeeee válasza radi8tor (#4966) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Havernek műszerfalon (rádió felett) van a tablet, és úgy navigál, nem dobja el a hálózatot. (Samsung Tab3 8.0)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#5002) Szili17 válasza stickermajom (#5000) üzenetére


Szili17
aktív tag

Remek kérdés, szerintem ahol átépítik nagyon vagy csak pár napig él ott nem érdemes. (pl a Budaörsi úton szerintem nincs értelme beállítani, én nem is tettem meg, majd ha készen lesznek vele)
Ha hetekig kint van a korlátozás akkor az ideiglenest is be lehet cserélni természetesen, de szerintem erre akkor térjünk vissza ha jók mindenhol a fixek (mármint ha az alap ami egyébként érvényben van az jó). De ez az én személyes véleményem csak.

Jelentés hááát változó, igazából nem tudom erre van-e szabály, van amikor megjelenik 20 perc múlva, van hogy 1-2 óra is eltelik. Illetve van akinek a jelentései nem jönnek meg, úgy hogy eddig működött. Ez az amire nem tudok válaszolni, nekem működik, mások is jelentenek szóval valami egyéninek tűnik a gond, de így nehéz megmondani mi változott közben.
Én egy példát tudok mondani mikor nem jelent meg, ha bekapcsolod és rögtön jelentesz akkor nem küldte el nekem sosem még (3× próbáltam meg). (Gyalogoltam és a lezárásokról akartam küldeni infót, gondoltam bekapcsolom, leírom kikapcs és az jó lesz. Hát nem. :( )

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#5003) Jim74 válasza Szili17 (#4999) üzenetére


Jim74
nagyúr

Szia!

Feljebb ketten is említettük, hogy nem lehet semmilyen menet közbeni jelentést tenni (veszély, rendőri ellenőrzés, stb), mert a jobb oldali narancssárga ikonra bökve nem a menü jön fel, hanem egy hibaüzenet, hogy nincs GPS jel. Pedig a helyzetemet jelöli a program.
Ami érdekes, hogyha program indítása után közvetlenül próbálom megnyitni a jelentés menüt, akkor működik. Viszont amint pozicionálja a helyzetemet a program, azonnal a hibaüzenet jelenik meg.

Ezzel kapcsolatban van valami fejlemény?

Köszönöm :R

(#5004) apaszka válasza Ear001 (#4994) üzenetére


apaszka
veterán

Én is raktam bele 250 km et ma!
De újra vissza rakom a régit!
Ismeretlen helyen egyszerűen kilépett!
Note 4 ről van szó,és nincs memória gondom. Note 3 nál ,Note 2 nél,és..... soha nem csinált ilyent!

Szóval megy vissza a 3.9.0.1 !
Szép az új dizájn és vannak benne új dolgok.
Deee nem jó ez még!

Küldtem 4 napló fájlt ,és aztán ment vissza a régi megbízható! :K

Szerk!

Mint mondták,lassan követi az embert!
Igen ez még a körforgalom elején van,míg én már rég elhagytam! Ja Suzukis vagyok ,nem Porsche tulaj! Még ha abba is készítem az üléshuzatot is. :W

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

(#5005) huliganboy


huliganboy
addikt

Üdv mindenkinek!

Tegnap ismét "szerencsém" volt tesztelni ezt az új csodát...

Indulási helyen még akkor is kiírta, hogy "hálózat keresésese" mikor 10 percig álltam, egy wifivel fedett udvaron..

Indulás után sem volt képes útvonalat tervezni rendesen: Egyszer elkapta és lett hálózat meg is tervezte az útvonalat látszólag jól, de 1 perc múlva mikor ismét nem lett "szerinte" hálózat olyan kerülő útra vitt volna hogy csak néztem magam körül aztán már megint az út menti földeken voltam.... De ha egyszer megtervezi rendesen az miért nem marad meg a kis agyában?

Az autó ugyan az, a telefontartó ugyan ott van a szélvédőn, és ugye a telefon is ugyan az...

Ma csak a városban furikáztam, de egyszerűen "nincs hálózat" hibát kapom.. Mellette persze van minden, teszteltem és van internet....

Megy vissza a régi, ott ilyen soha nem volt még....kérdés az meddig lesz támogatva..

(#5006) Kasya


Kasya
nagyúr

Valaki tudna adni egy régebbi apk verziót?
A telefonomon olyan virsli ez a dizajn...

(#5007) huliganboy válasza Kasya (#5006) üzenetére


huliganboy
addikt

(#5008) Kasya válasza huliganboy (#5007) üzenetére


Kasya
nagyúr

Szuper :R

(#5009) Ear001 válasza Szili17 (#4999) üzenetére


Ear001
addikt

Ha valami tudvalevőleg nem jó, mint a sebességhatár adatbázis, akkor miért kell élesíteni? Semilyen naviban sem működik rendesen, csak jó nagy állandó toldozásra-foldozásra váró adattömeg. Nem véletlen, hogy a gyári navik is nagyon hamar leszoktak róla, nem véletlen, hogykét év múlva már a babakocsikban is alapfelszereltség lesz a táblafelismerő rendszer. :O

[ Szerkesztve ]

(#5010) Szili17 válasza Ear001 (#5009) üzenetére


Szili17
aktív tag

Mit tartasz tudvalevőleg nem jónak? Amúgy te nem szeretnéd, más meg már 3 hónapja követeli. :D
Az utak is így kerültek fel, nem volt semmi aztán gyűltek az adatok és mindig egyre pontosabb lett a térkép. Persze aki <1 éve kezdte annak már kész volt rég az egész ország. (Jó Iklódbördőcén lehet hogy nem volt jelölve még az a 3 földút, ami most már igen.)
Itt azért megvan a potenciál hogy rendesen működjön. Persze ehhez az kell, hogy ahelyett hogy "itt is rossz a sebesség :O " kicsit informatívabbak legyenek az emberek (az én helyzetem jobb mert kijavítom magam).
Úgy legyen! De addig is lehet használni a Waze-t. Azt meg szerintem senki nem mondta hogy ezután nem kell a táblákat figyelni, ez csak egy jó emlékeztető ha az ember belefeledkezne valamibe vagy ha majd kiforrja magát a rendszer, amit fent emlegettünk 1-1 váratlan korlátozásnál kiabálhat majd, amint valaki szól róla.
Rossz ez?

Jelentéses kérdésre: Igen, most már nem dobja fel a kategóriákat a jelentésnél, ha nincs GPS lock, nekem viszont "kint az utcán" nem volt még vele 'hálisten bajom. Ennél többet sajnos nem tudok mondani.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#5011) <Adamsky>


<Adamsky>
nagyúr

Sziasztok! Én még élesben nem teszteltem az új verziót, de ma 5 perc - szobában történő - nyomkodás után döntöttem úgy, hogy megy vissza a régi (v3.9.9.0). Dél körül rám telefonáltak, hogy sajnos a megbeszélt időben nem tudunk találkozni, mert áll a Szentendrei út (baleset). Gondoltam ránézek az új Waze-n. Az egy dolog, hogy - szerintem - kicsi a zoom in-out gomb, de ez a lassúság! Csak kamilláztam, hogy mi van. A térkép mozgatása, nagyítás, mind-mind olyan lassú volt mint még soha.
Olvasgattam itt a hsz.-eket, hogy navigálás közben se jobb a helyzet ...

(#5012) Jorus


Jorus
nagyúr

Lassan fél éve használom a 4-es Waze-t, de semmi hasonlót nem tapasztaltam, mint amiket írtok. Úgy tűnik, a droidos verzió nem sikerült vmi jól.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5013) SZATA válasza Ear001 (#5009) üzenetére


SZATA
senior tag

"Nem véletlen, hogy a gyári navik is nagyon hamar leszoktak róla..."

Mert nekik nincs ilyen közösségi támogatásuk és hátterük. A jelenlegi 80 %-os készültség (amiben vannak ugyan még hibák) is pár hónap alatt készült el.

(#5014) junkpod válasza <Adamsky> (#5011) üzenetére


junkpod
nagyúr

Szerintem használd egy kicsit, úgy tapasztaltam, hogy az első napon voltak akarok, szerintem sok indent ujratolt. Azóta nekem szuper gyors, sokkal gordulekenyebb mint a régi. A kép is szép folyamatosan scrolloz , városban is. Pedig ez egy 2 éves vas (1GB RAM, quadcore-1GHz).

Box's don't touch!

(#5015) <Adamsky> válasza junkpod (#5014) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

A "vas" nálam is 2+ éves, de picit erősebb (2GB RAM, S600-as SoC). Pont ezért is volt sokkoló a lassúság. Próbáld már meg légy szíves, hogy ki-zoom-olsz 2D-ben, majd jó pár 10 km-el arrébb ráközelítesz a térképre. Lehet, hogy böték az ujjaim, vagy csak rossz helyen nyomtam, de nálam a nagyírás / kicsinyítés is minden második lépésre történt csak. Aztán mikor idegesen nyomkodtam, akkor miután abbahagytam, még közelített picit (kérdeztem is magamtól, hogy ennek meg után-gyújtása van, vagy mi?).
Majd, ha visszakapom az autóm, (most szervizben van) azért lehet teszek egy éles próbát is, de ha már a szobában is ilyet csinál ...

(#5012) Jorus
"Lassan fél éve használom a 4-es Waze-t, de semmi hasonlót nem tapasztaltam, mint amiket írtok."
Akkor Te szerencsés vagy, mert nem csak a droid-osok panaszkodnak: [link]

(#5016) Blizzardking


Blizzardking
őstag

Hálás vagyok ennek az új verziónak, mert nem engedi megkopni a Titanium Backup dicsfényét. Még azon is elgondolkodtam, hogy a play áruházban kötelezővé tenném hogy az utolsó előtti verzió is legyen kint mindenből, az ilyenek miatt.
- Kinézetre kb olyan mintha egy játékvasutat fényképeznék tök sötétben egy Lomo kamerával télen
- Sebességre lassú, késik a kereszteződés, lagol
- A felülete nemhogy egyszerűbb lett, hanem pont hogy bonyolultabb, egy ovis nyuszinyomda dizájnja mögé rejtve
- Színsémáknak lőttek
- Annyi permissiont kér, amivel eljutnék a Pentagon különtermébe, érdekli a telefonszámom, a facebook accom, de még az ismerőseim lábmérete is
- Rosszul vannak belőve a zoom-értékek, legtöbbször olyan érzésem van, mintha egy kulcslyukon keresztül nézném az egészet. Nem azért vettem 6"-os telót, hogy egy comb vastagságú utat súroljak az orrommal.

Ez így nemcsak hogy ronda, de használhatatlan is, mert elhagytam a kereszteződést mire észbekap hogy forduljak be. Most komolyan béta állapotú szoftvert kiadni egy teljes verziószám ugrással kimeríti az arcátlanság fogalmát. :(((
És komolyan sajnálom azokat a felhasználókat, akiknek nincs root, nincs minden lementve, nem tudnak visszatérni régebbi verzióra, magától frissül a program, és ezt kapják az arcukba. Összefoglalva az újratervezés sikertelen.

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#5017) Pulsar válasza Blizzardking (#5016) üzenetére


Pulsar
veterán

Milyen készüléket használsz? Nekem sem a felbontással, sem késéssel nincsen bajom. A kinézet az szubjektív dolog.

(#5018) apaszka válasza Blizzardking (#5016) üzenetére


apaszka
veterán

Egy régebbi verziót simán enged a nyakába tenni!
Ez előny azért.

ROOT van nekem is miért a Note4 garanciáját feláldoztam.

De ennek a visszaállításához nem volt szükség rá.
A dizájn nekem egyébként tetszik, de mint mondod a felbontás már nem annyira. Remélem ezen javítanak majd? (Bár a régin sem javítottak)

A lassúsága nálam is látható, és ez tuti nem a készülék hibája! Note4 még ma is a csúcsot képviseli az alatta lévő vassal. Ha ezen lassú , hogy mehet egy olcsóbb kategóriás készüléken?
Áhhh nem a készülék a hibás érte. Egy 5 éves telefonon is szépen ment a régi verzió.
Ezt szerintem is korán adták ki.
Én reménykedem, hogy hamar orvosolják a hibákat! Mindjárt rakom is rá az újat, és küldöm a jelentést, hogy tudják a hibákat kielemezni és javítani!

https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

(#5019) junkpod válasza <Adamsky> (#5015) üzenetére


junkpod
nagyúr

Teljesen jól működik. BP északon tartózkodom, ki zoom, Százhalombatta, bezoom, mozgatás, forgatás, ki zoom, BP egér út, be zoom, mozgatás, forgatás. Apró diccenesek voltak, de alapvetően az ujamat követte, késés nem volt észlelhető. Ja és mivel nem volt lakásban pozíció így végig 2d ábrázolás volt.

Box's don't touch!

(#5020) Ear001 válasza SZATA (#5013) üzenetére


Ear001
addikt

Gondolod? Azért nem a Waze az első navi, ahol riportolni lehet a hibákat, de ez mindenhol nagy falat volt.

(#5021) junkpod válasza Blizzardking (#5016) üzenetére


junkpod
nagyúr

Milyen felbontas mellett vannak nektek megjelenitesi gondok?

Box's don't touch!

(#5022) lacy86


lacy86
addikt

Tegnap hosszabb uton hasznaltam az "uj" Waze-t!
Sebesseg tullepes szinten jelez de nem mindig
A jelzes erossegen jo lenne lehetoseg allitani ( halk puttyano hang nem annyira eszreveheto )

( a Gyor -Sopron kozotti utat szepen levezenyelte, oda-vissza )

(#5023) Juditta_56


Juditta_56
aktív tag

Tényleg nem tudom miről beszéltek?! Pedig nekem "olcsóbb kategóriás" készülékem van, 3 GB RAMmal és 1080x1920 felbontású kijelzővel... :P

A sebességeket ugyanolyan "pontatlanul" írja, mint eddig (130-nál - 8-9 km/óra a műszerhez képest, - 3-4 km a valósághoz képest, 50-60 között nagyjából a valóságost mutatja), de nem ugrál le-föl. A 15%-ra beállított sebességtúllépésnél megfelelő időben történik a jelzés, persze, ha ott van a trafi, már nyilván késő.
Az első napi hálózat-eldobást leszámítva, azóta ezzel sincs bajom, jelentettem is tegnap egy úton álló autót.
A FB accot ma tőlem is kérte, de mondtam, hogy "Tovább" és ebben maradtunk.
Színséma tényleg nincs, de nem is rossz ez, nekem jobban tetszik, mint a régi...
Nem tűnik fel, hogy lassabb lenne, azért legyünk őszinték, kanyarodásnál ezelőtt is gondolkozott egy kicsit.
Nem ugrál, zoomolni is normálisan tudok.
Szóval ez azért tényleg érdekes, hogy mitől függ, kinél működik rendesen és kinél nem?!

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5024) fant0mi válasza lacy86 (#5022) üzenetére


fant0mi
addikt

Nekem meg pont az tetszik, hogy diszkreten puttyog csak. (Es valoban tobbszor elofordult, hogy nem volt hangos figyelmeztetes. Lehet hogy egy utcaban csak egyszer szol?)

(#5025) apaszka válasza Juditta_56 (#5023) üzenetére


apaszka
veterán

Az autó km portálja csal.

Szerk.

Jééé, szegény autód mindkét oldalon a sóderon megy? Jó széles autód van ;] :C

Persze jó ez a navi, nekem is bejön az új vonal. Csak talán korai volt kiadni.

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

(#5026) stickermajom válasza fant0mi (#5024) üzenetére


stickermajom
addikt

Én azt vettem tegnap észre, hogy bepittyeg a rendőr/kátyú/veszély miatt elindulás után rögtön, de nem írja fekvő módban, hogy mondjuk ez 10 percen belül várható, vagy 100 méteren belül, ahogy a régi verzióban. A figyelmeztetés kitakarja a térkép felső részét és valami miatt az autót is középre rakja, így előre gyakorlatilag nem látok semmit ilyenkor, hogy hol és mikor várható és micsoda..

(#5027) Juditta_56 válasza apaszka (#5025) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Azt írtam én is, nem?

"130-nál - 8-9 km/óra a műszerhez képest, - 3-4 km a valósághoz képest"

Bezony, ezek a 2004-es Astra H-k már csak ilyenek... :C

[ Szerkesztve ]

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5028) Jorus válasza Juditta_56 (#5027) üzenetére


Jorus
nagyúr

A valóságot mivel méred?

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5029) miauut válasza junkpod (#5019) üzenetére


miauut
tag

Csatlakozom az előttem szólóhoz, nálam sincs semmilyen probléma (Honor6) nem akadozik, megfelelő a felbontása, nem dobálja a GPS-t, van sebességmérő.

Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note

(#5030) Juditta_56 válasza Jorus (#5028) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Trafival. Így tudom, hogy az autóm pont 5-tel mutat többet, mint a valóság.

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5031) Jorus válasza Juditta_56 (#5030) üzenetére


Jorus
nagyúr

Már hogy így gyorsan mész egy adott szakaszon, ahol trafi van, felírod a műszer szerinti sebességet és a GPS szerinti sebességet, és aztán várod, hogy két hét múlva jöjjön Szombathelyről a büntetés, amiben leírják, mennyivel mentél? :) Vagy az utcai napelemes kis figyelmeztető táblákra gondolsz? Azok pontosságáról nem igazán lehet jókat mondani.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5032) Juditta_56 válasza Jorus (#5031) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Nem egészen. Igazi trafival, valós időben.

[ Szerkesztve ]

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5033) fant0mi válasza Juditta_56 (#5032) üzenetére


fant0mi
addikt

Hat aki megteheti... ;)

Egyebkent ja, a trafi legalabb OMH hitelesitett, ami mas eszkozrol nem mondhato el.

(#5034) Juditta_56 válasza fant0mi (#5033) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Jajaja... :B

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5035) Jorus válasza Juditta_56 (#5032) üzenetére


Jorus
nagyúr

Rendőrnő vagy? :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5036) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Szerintem az útvonaltervező algoritmusba is belenyúltak és számomra nem nagyon tetszik. Ugyanazon kezdő és végpontokra vonatkozóan a korábbi verzió értelmesebb útvonalakat tervezett. A 4-es olyan kacskaringós, vargabetűs utat tervezett, hogy csak pislogtam...

(#5037) Juditta_56 válasza Jorus (#5035) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Nem, de sztem lapozzunk... :K

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5038) HofiZoli válasza Juditta_56 (#5032) üzenetére


HofiZoli
senior tag

a műszer hibahatárát (3 km/h) melyik irányba vetted figyelembe? ;)

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#5039) junkpod válasza Juditta_56 (#5023) üzenetére


junkpod
nagyúr

Azért egy ilyen vas nem éppen középszerű.

Box's don't touch!

(#5040) Juditta_56 válasza HofiZoli (#5038) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Mint már írtam, 5-tel többet mutat, mint amennyivel megyek. Ahogy apaszka is írta, ez majdnem minden EU-s autónál így van.

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5041) Juditta_56 válasza junkpod (#5039) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Kínai. :C

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5042) HofiZoli válasza Juditta_56 (#5040) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Nem ment át.. a trafi hibahatárára gondoltam. Mert ugye tudjuk, hogy 3 km/h tévedés "engedve" van neki. :U

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#5043) <Adamsky> válasza junkpod (#5019) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

" .. diccenesek voltak, de alapvetően az ujamat követte ... "
Fogadni mernék ezek a "diccenések" a régiben Neked sem voltak. Egyébként ne a két ujjas zoom-ot próbáld, hanem azt a nyomi gombot, ami jobb oldalt / alul van.

(#5023) Juditta_56
" .. érdekes, hogy mitől függ, kinél működik rendesen és kinél nem ... "
Az! Főleg, hogy a régivel ilyen gond nem volt. Egyébként akkor ki mered jelenteni, hogy ugyanolyan gyors mint a régi?
Mindazonáltal lehet az újnak kell a 3 GB RAM :DDD

(#5044) Juditta_56 válasza HofiZoli (#5042) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Bocsánat, félreértettelek! A trafi "hibahatára" - a gyártó szerint - maximum 1,5 km/óra a járművezető javára. (Tehát kevesebbet mér(het), mint amennyivel mész).

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5045) Juditta_56 válasza <Adamsky> (#5043) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

Azt "merem" kijelenteni, hogy nem vettem észre, hogy lassabb lenne.

"Mindazonáltal lehet az újnak kell a 3 GB RAM"

Ez azért nagyon durva lenne, ahhoz képest, hogy használják itt többek 1GB-tal is... :Y Egy biztos, hogy nekem a korábbi telón 512 MB RAMmal nem működött - többek közt - a Waze sem.

[ Szerkesztve ]

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5046) junkpod válasza Juditta_56 (#5041) üzenetére


junkpod
nagyúr

Ez még ott is legalább 200 dodo. Nekem is csak chinaphone van közelemben, de ez még ott sem közép kategória.

Box's don't touch!

(#5047) Juditta_56 válasza junkpod (#5046) üzenetére


Juditta_56
aktív tag

131 dodó volt.

"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

(#5048) junkpod válasza <Adamsky> (#5043) üzenetére


junkpod
nagyúr

Nekem nincs "zoom gomb" csak ketujjas. De hát minek szenvednek gombokkal ha megy a ketujjas?

Box's don't touch!

(#5049) <Adamsky> válasza junkpod (#5048) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Nincs?? "Pattintasz" egyet a térképen, és előjön. Mondjuk nem ilyen szép - akár autóban is könnyen használható - nagy gombok, mint a régiben.
A kétujjas zoom szerintem - autóban - nem a leghatékonyabb / biztonságosabb. Nem próbáltam, hogy az új tudja-e (de sajnos a régi nem) a "pattint-húz", egyujjas nagyítást, de vagy ezt vagy normális zoom gombokat kellene bele tenni.

(#5050) junkpod válasza <Adamsky> (#5049) üzenetére


junkpod
nagyúr

OK, a gomb megvan de nem éppen ergonomikus, ketujjas könnyebb. Koppintos zoom nincs, de az autós tartóban úgyse kényelmes. Hang gomb az szép nagy:)
Azt meg találtatok, hogy ha a széléről húzunk be akkor (oldaltól fuggoen) be húzod a navi/kontakt menüt? Ez tök kényelmes.

Box's don't touch!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.