Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13678) Szili17 válasza viktorhu (#13667) üzenetére


Szili17
aktív tag

Istenkirály vagy! Én ezt magyarázom minden ilyen alkalommal, hogy azért mert hosszabb út még nem rosszabb, főleg ha gyorsabbnak is jósolja. Azt jelenti hogy nem araszolsz és az autók pokoli nagy százalékában ami nálunk fut kanyarban nincs semmiféle akkupakk. :( (Nekem sincs, utólag hülye döntés volt, gyűjteni kellett volna egy plugin P3-ra, de ez van.)

(#13669) axioma
Nekem az a bajom a Start&Stop-os autókkal, hogy annyira nagyban nem csökkenti a semmit sem. Ha 1-1 lámpánál hosszan kell állni, akkor igen. De a dugóban araszolásnál pont hogy még rosszabb, mert azt mondják az okosok, hogy akkor éri meg leállítani a motort, ha utána 7-8 másodpercig nem indítod be, különben az indítással több üzemanyagot pazarolsz. Egy dugóban araszolásnál meg nem nagyon szoktunk percekig egy helyben állni.

Azt tudjuk hogy a Waze nem kedvez ilyen szempontból (sem) a villanyautósoknak. Majd pár év múlva.

(#13664) dionaea
A kereszteződés elkerülés. Semmi magic nincs mögötte. Meg lehet jelölni továbbhaladási irányokat kereszteződésekben, amit nehéz megcsinálni (tipikusan balosok). Ha bekapcsolod ezeket kerüli, ha kikapcsolod akkor mintha ott sem lennének. Nincs belőlük olyan nagyon sok beállítva. A rövid tervezésnek meg semmi értelme nem volt (mert mindenen átvitt, útlezáráson is). Aki használta véletlen az is rosszul járt vele.

Útlezárás jelentés meg csak telefonon van, autós cuccokban nincs tudtommal egyik platformon sem.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.