Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12755) DeFranco válasza wwenigma (#12754) üzenetére


DeFranco
nagyúr

érdemben szóltam hozzá, max neked nem tetszik, hogy leszaroztam a liblingedet :)

de fröcsögj nyugodtan

(#12756) wwenigma: adjon isten fogadj isten, tudod, de tényleg jobb lenne ha hanyagolnánk egymást.

nem fogok bizonyítani semmit, felhívtam a figyelmet egy információra, aki akar utánanéz-utánaolvas, aki nem az nem. megalapozottnak tartom amit leírtam, beleástam magam a témába rendesen, megvan az információm a forgalmazott termékek minőségéről általában, nekem ennyi elég, nem kell minden egyes eszközüket külön kermiztetnem hozzá. én ennyit tartottam fontosnak elmondani, veled meg akkor sem fogok ezen elkezdeni izmozni, ha ott kapsz infarktust a gép előtt

és ez nem személyeskedés, hanem annak az eredménye, amilyen stílusban osztod a népet, és amennyiszer már összeakadtunk emiatt. egyszerűen ignorállak a viták szintjén, és ez ellen nem is tudsz tenni semmit. nem a személyedet minősítem, hanem a viselkedésedet :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.