Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95355) KROK640 válasza Chaser (#95345) üzenetére


KROK640
veterán

Még csak nem is FHD-n. De ha ilyen pénzért veszek VGA-t akkor szeretnék hosszabb távra, mondjuk 3-4 évre legalább. Figyelembe véve, hogy az elmúlt 5 évben kétszer is cseréltem monitort, akármi lehet. Pláne, hogy egy FHD moitort azért nem gondolnék ördögtől valónak mostmár...
RTX3050-el szemeztem eredetileg, de mostmár én is a 3060 felé hajlok.

Már hogyne volna ... 133 ezer ft netto. Ha már itt valaki 150-160 nettot keres, az sajnos a "jó fizetés". De pl konkrétan itt a faluban (és a városban is) rengeteg trükk van ezt megkerülni, pl alkalmi bejelentővel, meg 4 órás bejelentéssel 8 órában foglalkoztatással és hasonló megoldásokkal simán tudsz minimálbér alatt is keresni.
De van itt olyan fatelep, ahol idén márciusban még mindig 500ft-os órabér volt, aztán csodálkozik, hogy csak a legalja alkeszeket kap ennyiért, akik pár hét után otthagyják, aztán párhét múlva visszakönyörgik magukat, megint otthagyják ...
Szóval sok a rossz példa, persze nyilván vannak tisztességes cégek is, de a 133 ezer netto, akkor is 133 netto, amivel tekintve a mai árak mellett még egy 3060 is megfizethetetlen. Ha szerencséd van, akkor kapsz szép kártyát, vagy egy-két egyéb kedvezményt, de csodára nem szabad számítani.
Épp nemrég beszéltük haverral, ha megnézzük, hogy itt mennyit lehet megkeresni, illetve mennyibe kerül a lakhatás és az élelmiszer stb, akkor ennek fényében, ARÁNYAIBAN valószínűleg az EU egyik legdrágább régiója vagyunk.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.