Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:55:25

LOGOUT.hu

ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5172) Hegasus válasza __Keskin__ (#5162) üzenetére


Hegasus
senior tag

bár nagyon sok mindenben egyetértek veled, de azért elmondanám az én véleményem is.
nekem is kiválóan teszi a dolgát mindennapokban ez a készülék, az üzemidő meg álom (tegnap is nyomtam egy kb 4,5 órás kijelző időt, dragon age játékkal és netezéssel, és a szokásos 6-7 óra helyett azért lett "csak" 4,5 óra, mert közben 12 órán át szólt a zene tevékenységeim alatt :) )
azokon meg én is csak jókat nevetek, akik jönnek bőgni, h milyen szar az üzemidő, mert balf@szkodnak és felpakolnak minden warez programot, meg reklámozó hülyeségeket, de ilyenek minden egyes készülék topikjában előfordulnak. a fénykép részen is sokat mosolygok, mert csak érteni kell hozzá, és utána kattintgatni, (ahogy te is írtad) és teljesen kellemes képek jöhetnek ki belőle.
de
nekem ami böki a csőröm, h ezt a készüléket konkrétan 1 hónapig frissítették 4.0->4.1-re (najó elég nagy túlzás volt, persze utána még fél évig kisebb-nagyobb frissítések jöttek) és ígérték h jön a 4.2 helyett a 4.3, de nem jött. ha jött volna a 4.3 akkor már mindenki elégedett lenne, mert kb 2-3 főverziót szoktak frissíteni a gyártók, azt utána semmi, hozta volna az átlagot, mindenki boldog lehetne. De ilyet a kínai gyártók szoktak csinálni, h kidobnak egy látszat frissítést és utána megszűnik a támogatás. De hangsúlyozom elég jó a 4.1 de a jelly bean rendszer a 4.3 de inkább a 4.4-el tökéletes, ahogy nézem a többi készüléket frissítések után.
a táblázat meg sajnos elég elavult lehet, mert azóta bejelentette ezt az asus
de elég bizakodó vagyok, hogy bejelentette ezt az asus mert elég hasonló a miénkhez, és ha nem is hivatalosan, de szerintem a hozzá értők simán "ctrl+c, ctrl+v"-ik a 4.3, vagy netán a 4.4-es romját a miénkre.
de még mindig tartom magam ahhoz, h hivatalos bejelentés után fogok káromkodni, vagy örülni.

Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.