Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:55:25

LOGOUT.hu

ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2001) lafaty80 válasza 123mokamiki (#1998) üzenetére


lafaty80
őstag

Azért ez is elárul valamit egy emberről, hogy pl. hogy viszonyul a használati tárgyaihoz. Én szeretem rendben tudni, úgy hogy ha egyszer eladom, akkor látszódjon rajta, hogy nem "dobálva" volt. Még ha meg is tehetném, hogy akár fél évente lecserélem őket.

Viszont nem értem, mert erre is lenne kifejezés, hogy 0 napos reggel miért kell 0hsz-el beszólogatni :F

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#2002) GLOCK34 válasza 123mokamiki (#1994) üzenetére


GLOCK34
aktív tag

Mit akarsz ebből kihozni? Szerinted az már beteges és kúrva vicces ha egy nagy értékű tárgy,legyen az telefon vagy bármi nem azt az anyagminőséget vagy szolgáltatást nyújtja amiért megvetted? Vagy talán az vicces,hogy több tulajdonos hónapokig nem tudja használni,mert a szervizben pihen? Szerintem senki nem azért vette meg,hogy az órát megnézze rajta,és igen is én hosszú időre terveztem a használatát.

(#2003) 123mokamiki


123mokamiki
csendes tag

Szerintem alaposan félreértettetek. Én nem azt írtam, hogy nem kell rá vigyázni. Csak mikor valaki már saint tehénként néz egy tárgyra, akkor ott gond van. Én zsebben, hasitasiban, meg a hátizsákom belső rekeszében tartom és egy darab karc sincsen rajta. Az viszont tudva lévő volt, hogy igen gagyi anyagból van a Padfone 2 annak ellenére, hogy közel negyed millió ft az ára, pedig már nem premier telefon és már vannak ettől erősebbek is. Itt írták azt hiszem a PH tesztben. Meg hallom is, hogy nyekereg ez a tré műanyag, az előző samsung telefonom aminek a piaci ára 40 ezer, az meg olyan, mintha egy darabból lenne kiöntve.
És írok még valamit, hogy megtudjátok mekkora gagyi az Asus. Amikor megvettem, betettem otthon a tabletbe és semmi. Mutatta a grafika, hogy dugjam bele a telefont. Hát mondom én már bele dugtam. Semmi. Gondoltam, hogy holnap vissza viszem a városba ahol vettem (60 km), nem téma. De előtte azért forgattam mint Rubik a kockáját, és észre vettem, hogy a hátlap eláll két helyen is a fém kerettől. Fogtam, rá pattintottam. Azóta jó. Nem lehetett bedokkolni, mert nem jól volt összerakva. Bár nem írom le teljesen a csíkszeműeket, lehet hogy a T-mobile boltban valaki nem találta a sim tartót :D. Bár elvileg szétszedhetetlen. Szóval azért mondom, hogy nem kell ezt túlmisztifikálni. Egyébként elmondanám, hogy a 40 milliós Mercedes se olyan már mint régen. Hiába drága. Nem, nincsen nekem. De a munkahelyemen van. Én nem fogok azért burokban élni, hogy majd a leendő vevő jól járjon. Én nézzem a kunkorodó fóliát, meg nekem ne érzékelje az érintésemet a telefon a bzi fólia miatt, hogy majd Kovács Pista jól járjon? Hát nem. És ezért vicces amit írtok.

[ Szerkesztve ]

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2004) 123mokamiki válasza sdd2 (#1999) üzenetére


123mokamiki
csendes tag

Majd elolvasnám a tesztedet, hol lesz látható? Én is írok erről, csak még folyamatban van. Bár én tulajdonos vagyok, megtartom. Végre egy normális telefon, ahol ha írok egy regény mennyiségű szöveget, akkor nem írok gyorsabban, mint amit a kurzor le bír követni :D.

Lafaty@:

Mit akarsz kifejezni ezzel a 2 napos regivel? Meg a nulla hsz-el? Tán csókolomot kellene neked köszönöm, mert te korábban regisztráltál mint én? Vagy mire gondoltál? Azt azért tudnod kell, hogy a kor nem érdem, hanem állapot. És azt is tudnod kell, hogy ha bemész a boltba és azt mondod: "-Csókolom, platina tag vagyok PH-n, kérek ingyen kenyeret!" akkor egy részt körbe röhögnek, másrészt nem adnak. Ezért kérdezem, hogy mit szeretnél. Azt speciel megfigyeltem, hogy ha valahol leírom a nagy igazságot amit nyilvánosan senki nem ismer el, de létező probléma, akkor jönnek a "regi"-vel, meg a "háesz"-szel. Gondolom még troll is vagyok, most ez a divatos vád. A középkorban boszorkánynak hívták azt akit nem értettek vagy nem akartak érteni :D.

[ Szerkesztve ]

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2005) lafaty80 válasza 123mokamiki (#2004) üzenetére


lafaty80
őstag

Csakis a stílus.
Nézd most jól meg mondtad a frankót taps elismerés stb. De nem mindegy mit hogyan írsz le. Ha van negatív tapasztalatod akkor hajrá oszd meg. Szíved joga. Itt is van olyan aki nem járt jól és leírta. Nem buborék közösség ez ahol nem akarják látni hallani a nekik nem tetsző dolgokat. Csak nem úgy kell előadni hogy azzal másokat "véleményezel". És nem trollkodás hanem flame-lés, egyik sem szép. Olvasva látom élsz vele így erre inkább no comment.
Én is egy tag vagyok. Tag aki legalább próbál alkalmazkodni az általános kommunikációs és társasági formákhoz. Sem több, sem fontosabb nem vagyok nálad. Majd ha elérsz rangokat(jó úton haladsz :D) , akkor ítélj meg embereket, addig pedig egy kicsit több tiszteletet az "idősebbeknek" :), akár a "kor" jogán is.

[ Szerkesztve ]

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#2006) sdd2 válasza 123mokamiki (#2004) üzenetére


sdd2
veterán

Nekem is saját a Padfone 2, cikket itt találsz róla [link]

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#2007) njnl válasza 123mokamiki (#1994) üzenetére


njnl
aktív tag

talán ha csiszolnál a modorodon, nem lennél letámadva... :U

Arra pedig véletlenül se gondolj, hogy közülünk sokan szeretnének ilyen telefont, viszon nem mindegy nekünk anyagilag, hogy ha lecserélnénk, akkor milyen áron tudjuk értékesíteni.
Személy szerint engem pedig irritál a karcos, ütésnyomos sarok, vagy oldal (kijelzőröl ne is beszéljünk), ezért hajlandó vagyok áldozatot hozni és, nyitható tokba rakni.

Viszont én nem vagyok annyira bunkó (nálam ez a lenéző hangnem már az), hogy jót röhögjek rajtad, vagy egyáltalán megmosolyogjalak, mert Te kockáztatod a drága telefonod épségét. Talán nem kellene megszólnod olyan végett másokat, ami rád semmilyen hatással nincsen.

Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]

(#2008) GLOCK34


GLOCK34
aktív tag

Olyan jelenséggel találkoztatok már,hogy bedokkolva bekapcsolás után a kijelző alsó 2\3 kép nincs,csak egyszínű kék vibrálás látható és csak a kijelző ki-bekapcsolása után szűnt meg. Ma csinálta először,de már háromszor.

(#2009) 123mokamiki


123mokamiki
csendes tag

Ja, lehet, hogy kissé nyers voltam, csak már sokadjára látom ezt a tárgyszeretetet és megmosolyogtatott. De bocsánatot kérek ha ennyire sértőnek tűnt. Egyébként használtan is vettem már telefont és pont én is ilyen fólia meg tokos fanatikustól vettem meg anno a Htc-met. Nekem valóban jó volt az, hogy csak lehúztam a fóliát mint másod tulajdonos és zsír új telefon tárult elém 40 ezer forintért. Az eladó számlát is adott mellé, o 120 ezerért vette. Mindegy, ti döntésetek. De ismétlem, az enyém fólia nélkül is karc meg kopás mentes. Ez az igazi vigyázás.

Glock#

Én ilyet még nem tapasztaltam, de szerintem ez csak a kezdet, lesz még meglepetésben részünk :D. Olyat már csinált a telefon, hogy valamelyik művelet után a today képernyőről minden eltűnt és semmire se reagált a telefon. Én ebből se csinálok gondot, nekem ez egy számítógép, simán belefér. A pc is csinál ilyeneket. Nagyon összetett ennek a szoftvere, szerintem soha nem is lesz tökéletes. Én így is elég stabilnak látom. Ha nem csinálja meg napi háromszor, akkor szerintem nem gáz.

Más. Nem tudom, hogy ismeritek-e vagy használjátok-e, a Kingsoft Office nevű program is szépen együtt működik a tablet résszel, dokkolás után is folytatható a munka.

[ Szerkesztve ]

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2010) lafaty80 válasza 123mokamiki (#2009) üzenetére


lafaty80
őstag

Kollégám is fólia nélkül használta az s3-at, győzködött, hogy nem kell az mert elrontja a képet, meg hát GG...

Én annyit mondtam neki, hogy addig jár a korsó a kútra.... :D

És persze eladás előtt nem sokkal karcolódott neki, nem tudja mai napig hogy hol hogy vagy miért és mitől.
Már volt egy kialkudott eladási ár, persze a vevő újra megnézte, mondanom se kell mennyit vitt le az értékéből sajnos.

Nincs azzal baj ha te így használod, a te döntésed persze :D

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#2011) atikó


atikó
őstag

HÚÚÚÚÚÚÚ! Elég durván bánnak itt a szavakkal, egy kitiltás az segítene! :K

(#2012) lafaty80 válasza atikó (#2011) üzenetére


lafaty80
őstag

szerintem meg elrendeződött a dolog a címből adódó demokratikus átmnettel :D

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#2013) atikó válasza lafaty80 (#2012) üzenetére


atikó
őstag

:R

(#2014) sdd2 válasza lafaty80 (#2012) üzenetére


sdd2
veterán

Szerintem is, és mivel rendeződött nincs szükség bann háborúra. :)

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#2015) Sword válasza GLOCK34 (#2008) üzenetére


Sword
őstag

Nekem olyan volt, hogy 3/3 kék kép. Nyilván valamilyen szoftvreres marhaság, 100-ból egyszer csinálja. Képernyő kikapcs, bekapcs megoldja, szerintem nem érdemes foglalkozni vele (max. nyomj egy rebootot, ha naponta többször csinálta).

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...

(#2016) 123mokamiki válasza lafaty80 (#2012) üzenetére


123mokamiki
csendes tag

Meg jó, hogy nincsenek itt besúgók :D

Más. Ti mit használtok azoknak s programoknak a letiltásához, amik undok módon elindulnak maguktól és gyárilag nem tilthatóak? Nem szeretnék rootolni.

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2017) lafaty80 válasza 123mokamiki (#2016) üzenetére


lafaty80
őstag

Nem értem. Ez most célzás volt?! :F

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#2018) xyvz2


xyvz2
tag

Sziasztok!

1 kis segítséget szeretnék kérni. Valaki használ a telóján Vibert???!!! Az a problémám hogy engem nem hallanak rajta, én mindig hallok mindenkit de engem senki. Már vagy 100 x újratelepítettem, nyomtam már a telón defaultot is de továbbra sem hallanak engem...esetleg valaki találkozott már ilyen problémával?!

(#2019) GLOCK34 válasza xyvz2 (#2018) üzenetére


GLOCK34
aktív tag

Nekem azt írták,hogy a Pf2 még nincs benne a kompatibilitási listában. Ez kb 2-3 hete volt,ezek szerint azóta még nem oldódott meg. Üzenetet tudtam vele küldeni és fogadni is.

(#2020) xyvz2 válasza GLOCK34 (#2019) üzenetére


xyvz2
tag

Köszi a választ. Az üzenet nekem is átmegy, meg meg is kapom, de hangban nem tudok válaszolni. Hol lehet megnézni a kompatibilitási listát?

[ Szerkesztve ]

(#2021) atikó válasza xyvz2 (#2018) üzenetére


atikó
őstag

igen, a mikrofon az még nem az igazi pf2 sajna!
március 18 a frissítés a play szerint, de hát már május van, és még nem támogatja!

(#2022) GLOCK34 válasza xyvz2 (#2020) üzenetére


GLOCK34
aktív tag

Azt sajnos nem tudom,de már arra sem emlékszem pontosan hol és kitől kaptam infót. Talán a gyakorikérdések.hu. :F
Azóta nem kísérleteztem vele,a Skype gond nélkül működik.

(#2015) Sword: Köszi! Újraindítottam,azóta nem volt semmi gond.

[ Szerkesztve ]

(#2023) atikó


atikó
őstag

Nekem olyan érdekességet csinált ma a pf2, hogy a play áruházban mászkáltam és egyszer csak meg akadt egy kicsit aztán ment rendesen, és amikor ki akartam lépni nem tudtam csak ha a home gombal, de a kijelzőn semmi nem volt csak a háttárkép, semmi ikon, és a notification azt tudtam használni, ment ott minden de ikonok sehol!
Kellet vagy 2 percig folyamatosan a bekapcs gombot nyomni mire restart lett!

(#2024) 123mokamiki válasza atikó (#2023) üzenetére


123mokamiki
csendes tag

Na nekem is pont ezt csinálta :D. De ez több napja volt, úgyhogy nem foglalkozom vele.

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2025) Fricy78


Fricy78
tag

Sziasztok!

Gariztatott már valaki t-mobilnál vásárolt padfone 2-t? Mi kell hozzá? A telómért cserébe ajánlottak egy ilyet, de eddig sok rosszat hallottam róla (sok a hiba). A t-s gariztatás hogy megy? Azért is kijön a futár (debreceni vagyok)? Mi kell hozzá (garipapir elég, vagy számla is kell)? Ha kell, akkor elég a fénymásolat?

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"

(#2026) 123mokamiki válasza Fricy78 (#2025) üzenetére


123mokamiki
csendes tag

Nincsen külön garanciajegy hozzá. A számla a garanciajegy. Nem tudok futárról, de beviszed bármelyik T-mobile üzletbe, akár lakhelyeden. Ott felveszik hibára és mindent ők intéznek. Vagy helyben javítják, vagy felküldik Pestre. Viszont ha jót akarsz, akkor előfizetésest nem veszel. Jó magyar szokás szerint ugyanis nem szokták fizetni a részleteket és a T letiltja. Ha Domino csomagban vették, akkor érdemes.
Egyébként nem tudom, hogy mit nevezünk sok hibának, laggolni szokott, de azt minden telefon csinálja, még a Windows Phone is, hiába mondják, hogy nem laggol, az is laggol. Most adtam el s WP-met. Fagyni egyszer fagyott 3 hét alatt a PF2, ebben viszont jobb a WP, az fél év alatt egyszer se fagyott. Kijelző rendben van, a hangszóró szerintem nagyon halk, gyenge. Az Asphalt 7 szokott laggolni az elején míg betölti, utána szépen megy.

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2027) lafaty80 válasza 123mokamiki (#2026) üzenetére


lafaty80
őstag

#2017-re majd válaszolhatnál...

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#2028) 123mokamiki válasza lafaty80 (#2027) üzenetére


123mokamiki
csendes tag

Van ennek értelme? Igen célzás volt Atiko #2011 hsz-ére. Mindig megjelenik valami AVH besúgó leszármazott és befolyásolni próbálja a moderátort, mintha a moderátor nem tudná mi a dolga. Okosabb moderátor pont az ilyen "segítők"- et dobja ki azzal az indokkal, hogy ne üsse bele az orrát más dolgába. Mert mikor már rendeződött a dolog, akkor szítja a tüzet. Egyébként amit ő csinált, az nők szokása, ármánykodásnak, kifúrásnak is hívják. Feltűnési helye az ilyennek az iskola, munkahely, fórum. Miközben mást trollnak kiált, ő maga a troll.

De hagyjuk ezt, inkább osszuk meg a tapasztalatokat a PF2-ről...

[ Szerkesztve ]

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2029) GLOCK34 válasza Fricy78 (#2025) üzenetére


GLOCK34
aktív tag

Van garanciajegy mindkét készülékhez külön. Ez is T-mobilnál lett vásárolva.
" Az Asus fenntartja a jogot arra,hogy a javítási igény elfogadását a jelen dokumentum bemutatásától tegye függővé". Be van ragasztva egy címke mindkettőbe amin a SN szerepel. Hagyományos T-s garanciapapírt én nem kaptam mellé. Itt biztos pontos választ adnak,hogy számlát is kérnek vagy sem.

(#2030) GLOCK34 válasza GLOCK34 (#2029) üzenetére


GLOCK34
aktív tag

Az általános tudnivalókban ez van leírva: "A jövőbeni szervizigények érvényesítéséhez őrizze meg az eredeti vásárlási bizonylatot és ezt a garanciakártyát." Ezek szerint kell az eredeti számla is.

Bocs a dupláért.

Fricy78: Jó az aláírásod! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2031) 123mokamiki


123mokamiki
csendes tag

Nekem a boltban mondta az eladó azt, amit írtam. Direkt megkérdeztem, mert én se a lakhelyemen vettem. Ezek szerint függ bolttól is.

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2032) Sword válasza GLOCK34 (#2030) üzenetére


Sword
őstag

Az is le van írva, ha semmi sincs még, a gyártási dátumtól indul a két év.

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...

(#2033) Fricy78 válasza 123mokamiki (#2026) üzenetére


Fricy78
tag

A korábban is ecsetelt hibákra gondolok: porosodik a kamera lencsénél, néha előfordul, hogy kikapcsolás után többet nem kapcsol vissza.

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"

(#2034) Fricy78 válasza GLOCK34 (#2030) üzenetére


Fricy78
tag

Köszi. Még valamikor tavaly olvastam valahol, megtetszett és azóta is használom.

Egyébként megbizható helyről jönne a padfone.

[ Szerkesztve ]

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"

(#2035) atikó válasza 123mokamiki (#2028) üzenetére


atikó
őstag

azért bocsi, de nem vagyok AVH, és csak egy kijelentést tettem! szerk: nem állt szándékomban befolyásolni az Operátort!!!!!!

[ Szerkesztve ]

(#2036) 123mokamiki válasza Fricy78 (#2033) üzenetére


123mokamiki
csendes tag

Én tokban se hordom, mindenhová leteszem és úgy néz ki, mintha most hoztam volna ki a boltból. Szerintem a sok hiba csak az első prototípusokban volt. Én soha nem veszek többet se prototípust, se premier telefont. Azokkal csak a nyűg van... Arról nem beszélve, hogy negyed millió forintért hadd ne én tesztelgessem. Egyébként szerintem mindegy mit írunk, aki már ide bejön kérdezősködni, az általában megveszi, csak megerősítésre vár. Tapasztalat.

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2037) Locutus válasza Fricy78 (#2033) üzenetére


Locutus
veterán

Néhány embert valóban érintenek ezek a hibák, még sokkal többet viszont nem :) Nincs olyan készülék, aminek ne lennének valamilyen hibái.
A kameralencse pl nekem is porosodik, viszont ez eddig még nem befolyásolja a képminőségét, ha meg majd igen, akkor kipucolják és kész.
Az hogy a hangszóró gyenge viszont nem igaz. Max akkor, ha az audio wizardot offon tartod. Az a progi pont azért van integrálva az asus által, mert nagyban tudja javítani a kihangosítás, filmnézés, zene stb minőségét. Hangerőben is sokat dob az offhoz képest.
Ha megbízható forrásból veszed, akkor szerintem nincs okod aggodalomra. Még mindig a csúcskészülékek egyike a piacon, ha a telefont nézed. Ha meg kombóban, akkor továbbra sincs versenytársa.
Ja, és nekem pl atom stabil, sosem fagy. Jóformán azért indítottam csak újra 1 vagy 2 hónap után, mert jött frissítés hozzá. (másrészt az akksi időn is segít, ha néha azért tiszta lappal indítod)

[ Szerkesztve ]

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#2038) lafaty80 válasza 123mokamiki (#2036) üzenetére


lafaty80
őstag

Ezzel egyet is értek, de mindig az a bajom, hogy honnan lehet tudni, hogy amit kapsz, akár pf2, akár mást, az mondjuk már nem prototípus vagy premier telefon.

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#2039) Locutus válasza lafaty80 (#2038) üzenetére


Locutus
veterán

Az enyém CBA... sorozatszámú, és az első szériából származik. (ennek ellenére semmi baja)

Haveromé D1ATCT, ez már későbbi, pl a töltőkábele már feliratozott, kapott hozzá microusb-asususb átalakítót, és a fülhallgatója is más. (ennek sincs baja)

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#2040) 123mokamiki válasza Locutus (#2039) üzenetére


123mokamiki
csendes tag

Enyém DA2ACTC. Kaptam átalakítót, agybadugós fülest. Ami nem a legjobb minőség szerintem.

Azt tudja valaki, hogy a hálózati zárat milyen kóddal lehet megnézni? Kíváncsi vagyok, hogy zárt-e mert sokaknak nyitva volt annak ellenére, hogy T-nél vette.

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2041) atikó válasza 123mokamiki (#2040) üzenetére


atikó
őstag

Az enyém D2ATC-vel kezdődik és második mert én is kaptam kis átalakító kábelt.
Kódot nem tudok te tégy bele egy másik kártyát, de tuti, hogy független!
egyébként is ha a kódot tudnám akkor már nyithatnám is, nem?

(#2042) 123mokamiki válasza atikó (#2041) üzenetére


123mokamiki
csendes tag

Ha adsz másik kártyát, azonnal kipróbálom. Ennyi eszem magamtól is van :D. Én nem unlock kódot kértem, hanem szerviz kódot. Az nem ugyanaz.. Na mindjárt kiguglizom.

Laggol a droidom és fagyott is, de lesz@rom. Soha többé WP.

(#2043) atikó válasza 123mokamiki (#2042) üzenetére


atikó
őstag

én nem találtam szerviz kódot sehol, még régebben kerestem!

(#2044) sdd2


sdd2
veterán

Hátha érdekel valakit [link]

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#2045) dominating válasza 123mokamiki (#2040) üzenetére


dominating
tag

ezt a számot hol lehet megnézni?

edit: megvan!

[ Szerkesztve ]

5800x3d + 6900xt

(#2046) Djatis válasza sdd2 (#2044) üzenetére


Djatis
senior tag

Fehérben állatul néz ki a pf2!

A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!

(#2047) sdd2 válasza Djatis (#2046) üzenetére


sdd2
veterán

Igen :K

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#2048) Versus válasza Djatis (#2046) üzenetére


Versus
senior tag

A barátnőm is rácsodálkozott ! :)

Premium Vintage

(#2049) Djatis válasza sdd2 (#2047) üzenetére


Djatis
senior tag

Pedig valahogy ki kell húznom az infinity-ig de az is fehér lesz!

A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!

(#2050) sdd2 válasza Djatis (#2049) üzenetére


sdd2
veterán

Az elvileg nem lesz itthon, hol fogod megvenni? :)

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.