Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-02 12:58:01

LOGOUT.hu

Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18315) mzoli1957


mzoli1957
újonc

Üdv Mindenkinek! Még új vagyok ezen az oldalon és a KODI használatában is. Akadt egy problémám mikor megrendeltem a Málnácskámat akkor nem volt raktáron USB Wifi és rá egy hónapjára kaptam meg de közben egy ismerősöm is rendelt egyet és ő vett hozzá egy TP-LINK TL-WN725-ös USB Wifi-t, ami nagyon szépen működik is erre én is vettem egy ilyet. Közbe megjött a gyári málnácskás is és ezzel van a problémám.
Ha rádugom a sz.gépre finoman működik, a málnácskán is működik ha DEBIÁN-nal indítom.De az istenért sem tudom működésre bírni ,ha a KODI14.2-el indítom még a lehetősége is eltűnik a beállításának. Pedig már rendszer betöltődést is késleltettem de hiába.És ezen a málnás USB-és wifin nincs led sem amivel lehetne látni a működését. Remélem érthetően fogalmaztam. Szeretném megkérdezni tőletek járt már így valaki, vagy tud erre valami megoldást nálam nagyobb tudású szakember? Előre is köszönöm a segítséget

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.