Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23195) MC Pite válasza Spec (#23194) üzenetére


MC Pite
veterán

Nekem a zárt huawei nogo, elég volt nejemével tornáznom, kevésbé ismerem mennyit fejlődött azóta a huawei health.
Tesztek, userek véleménye alapján meg a gps(különösen a magasság) és pulzus sem túl pontos, nem pontosabb mint fele ennyiért valami más huami cucc, amiben szintén nincs vo2max, és ha jól sejtem teljesítmény mérés, ftp teszt sem. Egyféle futás, egyféle bringázás megint nem mindenkinek elég. Főleg terepfutásnál, vagy aki többet utazik a (vaktérképes) navi is fontos. Kérdezőnek most nem, de másoknak spotify és társai is kellenek. Baleset észlelés, livetracking a családosoknak.(teleronnal, igaz) edzési/terhelési/regenerálódási/energiaszint mutatók is egyre fontosabbak sportnál ahogy távolodik az ember a húsztól. Azaz ha azonos árban nézek huamit meg Garmint, ott is vannfunkcionalitásban difi, jellemzően garmin a sportosabb, huami telefonos, ...és nem tudom milyen funkciókkal.
GT4 úgy látom kb annyi mint a 245 Music zergénél, de 5x-6x-ért akad még hármas valóban (sport szempontjából kb band-nyi tudással).

Futásra még ok az amoled, de sok sportnál nem pálya.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.