Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#77001) Lortech válasza Tothgera30 (#76998) üzenetére


Lortech
addikt

Alattunk lakó tag anno megoldotta, hogy a betonfödémre egy bokszzsákot akasszon, ami úgy átadta a rezgést, hogy mellette és felette minden szomszéd élvezhette, mikor ütötte. :D
Covid időket különösen élvezetes lehet egy társasházban átvészelni.

Thank you to god for making me an atheist

(#77002) ToBeY válasza erdey_a (#77000) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Én ugyan abból a vízből ami a csapból jön tuti nem innék,mert pohárba töltve olyan a színe mint a tejnek,és a szaga is durván klóros.DE vendégem vagy egy pohár jó óbudai csapvízre ;)

(#77003) Tothgera30 válasza ToBeY (#76999) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Pont ezaz, hogy nálam a 10 emeletes kiesett. Sok a lakó egy emeleten (2x4, azaz 8 lakás), lift zaja, ráadásul a lift is elromlik időnként. Külön öröm naposabb vagy szelesebb időben a 10. emelet. Míg az átlag 4 emeletesek 3 lakással vannak ellátva emeletenként.

Új.: Nem cipelem, ahogy erdey_a írta, csapvíz az egyik legegészségesebb, másrészt nagyobb dolgokat Tesco futárral vásárlok.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#77004) ToBeY válasza Tothgera30 (#77003) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Nálunk jellemzően a 10 emeletesekben 2x3 lakás van egy emeleten, a 4 emeletes változó,attól függ hány szobás lakások vannak, 3 vagy 4 lakás egy van szinten.

[ Szerkesztve ]

(#77005) parandroid válasza ToBeY (#77004) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Majdnem 10 évet lehúztam ásványvíziparban, nyugodtan idd a csapvizet. Nem az ásványvizek minőségével van a baj generell, hanem ha tényleg megbízható minőséget akarsz, akkor azt kb 2-3 prémium gyártó tudja (annyit meg épeszű ember nem ad vízért, főleg ha azzal is főznél), a többi általában megbízható, a legalja sajátmárkás ásványvizek helyett meg akkor már inkább tényleg csapvíz.

Cserébe iszonyatos környezetterhelése van a műanyagpalackoknak (meg az egyéb csomagolóanyagoknak, meg úgy általában a fölösleges palackozásnak is, inkluzíve logisztika, azaz szállítás-tárolás-árukezelés).

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#77006) concret_hp válasza Lortech (#77001) üzenetére


concret_hp
addikt

nalunk zongorazni tanul egy kolok, mentsegere szol, hogy legalabb fejlodik... de bmeg 2 emelettel alattam lakik es nem is a pont alattam levo lakasban... es siman hallom... szoval olyan 15-20 lakasba at kell hogy hallattszodjon ... :DDD

kiirtam 1x hogy plz gondoskodjanak a szigetelesrol, tan meg is emlekeztem itt rola, nem csinaltak lofaszt se ugyhogy azota neha veletelen beutom az o kapu kodjukat ha jovok megyek, meg ilyesmi ;]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#77007) EQMontoya válasza parandroid (#77005) üzenetére


EQMontoya
veterán

+1, a kornyezetterheles okan nalunk is max bubis vizbol van palackos.
De erosen gondolkodom, hogy az uj kecoban legyen szodagep.

Same rules apply!

(#77008) NoLF válasza ToBeY (#77002) üzenetére


NoLF
addikt

Mi laica szurovel kezeljuk a csapvizet, azzal is fozunk. Siman jobb barminel amivel osszevissza szennyeznel, nem kell cipelni, ott van es kesz, havonta szurot cserelsz es kakukk. Szodageppel keszitem a szodat a froccshoz, palackba toltom a vizet ha turazunk... vizet vasarolni mikozben szinte ingyen jon a csapbol, szerintem a legnagyobb allatsag a vilagon :(

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#77009) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Mi is bubis vizet veszünk, a menteset senki sem szereti :N

(#77010) concret_hp válasza EQMontoya (#77007) üzenetére


concret_hp
addikt

szódagép teljesen fasza, a vízcipeléshez képest mindenképp, pedig nekem a szomszéd utcáig kéne csak menni...

vagy fullba vagy sehogy :D

(#77011) fokukac válasza Tothgera30 (#76998) üzenetére


fokukac
nagyúr

Ez nálam is mindig szempont volt, hogy felettem ne dübörögjenek.
Csak sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Felettem sem lakik senki, viszont simán hallom az alattam lakók dübörgését, ugyanis a vasbeton födém és vázszerkezet simán viszi.
Én magam sem hittem el, de ez van.
Amikor az alattam lakóknál itt vannak az unokák (négyen), és szaladgálnak, akkor mintha össze akarna dőlni a ház. De amikor az apjuk egyedül van itt, azt is felismerem, mert olyan ember, aki úgy odabassza a sarkát, és attól is döng, hogy csak megy.
De jobbat mondok, azt is megfigyeltem, hogy amikor két emelettel lejjebb jönnek haza, és lendületesen mászkálnak, én azt is hallom ám, dübörgésként, pedig két emelet van köztünk...

Persze, elméletben megvan az határozva, hogy ún. úsztatott betont kell tenni a födémre, hogy az elnyelje a lépés-hangokat, de ezt eleve nehéz jól csinálni, (ha érntkeznek az egyes rétegek, akkor egyből nem működik.) és hát szerintem 90%-ban nem is sikerül.

A fő gond az amúgy, hogy régen a lakások többségében valami puha burkolat volt. Linóleum, Padlószőnyeg, stb. GYerekkoromban panelban laktuk, sőt apám utána még majdnem 10 évig, sosem emlékeztem, hogy hallottam volna a felettünk lakókat.

Ellenben most, az elmúlt 10-20 évben már minden lakásba járólapot, laminált padlót tesznek, ammi kemény, és hát igen, sokkal jobban tud döngeni és kopogni. És az emberek nem vesznek már szónyeget, vagy nem akkorát.
Tehát döng és kopog, ez van...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77012) szőröscica válasza fokukac (#77011) üzenetére


szőröscica
addikt

Ezért nincs az a pénz, hogy én még egyszer társasházba költözzek.

Családiban nőttem fel, aztán válás után újépítésű társasba költöztem anyámmal, elég sokkoló váltás volt, pedig nem egy panel színvonalán készült.

Aztán egyetem befejezése után elköltöztem, most sorházban élek, itt egyik oldalról egész jó volt a helyzet míg nem született két gyerek, azóta velük sírok és nevetek, esténként a fürdetésben is részt veszek. Másik oldalról vékonyabb a fal, onnan mindent hallok, ha pisil a szomszéd, ha telefonál, ha vendégei jönnek, konkrétan mindent.

Számolom a hónapokat Excelben vissza, hogy végre tudjunk építkezni. Hitelt nem veszek fel, úgyhogy még öt év, de akkor legalább úgy fogunk belevágni, hogy nem sürget majd senki, nem kell eladni a mostanit, nem kell sietni a kiköltözéssel, stb...

(#77013) NoLF válasza fokukac (#77011) üzenetére


NoLF
addikt

bezzeg nálunk!

se alattam, se fölöttem, se mellettem, se mögöttem nincs közvetlen lakóépülettel közös falam. a padláson néha a szomszéd macskák mászkálnak, de különösebb problémát ez sem okoz :)

a ház maga vagy 60 éves minimum, tehát egy roncs :D a jobb oldali szomszéd az udvaron szokta üvöltetni a sláger rádiót nyáron, az utcán meg válogatott népség szokott mászkálni hangosan, de alapvetően nincs semmi probléma a környékkel, pedig lehetne. mellettem gyermekek egészségháza (de még egyszer nem hallottam üvöltést, a bejárat a másik utcára néz, a rendelők ablaka az utcára nyílik, nem felénk), velem szemben egy ügyvédúr rendesen bekamerázva...

Bp. viszonylatban elég élhető a házikónk. Ha a környéken mész egy kört, a beled kifordul az tuti - de valahogy a közvetlen környezet mégis élhető. a házat majd kitákoljuk valahogy, de ennyi pénzből erre futotta - ugyanezen a környéken pár száz méterrel odébb panelek vannak ennyiért, hát azt köszönöm, nem. így van kis kertem, külső tárolóm, normális méretű garázsom is, és egy ideje már csatornám is, ugyebár :DD

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#77014) EQMontoya válasza fokukac (#77011) üzenetére


EQMontoya
veterán

Azert nekem panelbol is az remlik, hogy a komolyabb tusszentesek athallatszanak.
Szerintem csak az ido szepiti az emlekeket.

Same rules apply!

(#77015) tbs válasza EQMontoya (#77014) üzenetére


tbs
addikt

panelja valogatja. ;) a mienk is sirbolt-csendes volt kb., pedig a falszomszedunk rendszeresen zongorazott (igazin!) - a folyoson lehetett hallani, nalunk nem.
amikor epult a lakasunk, gondosan ugyeltem ra hogy a mi padlonk fasza legyen. de arra nem gondoltam, hogy a folottunk levot is felugyeljem... :DDD illetve az egyik oldalszomszedunknal megcsinaltuk a hangszigetelest felesben - azota jok vagyunk onnan, a masik oldalon meg miota meghalt a csendes ur, azota kellemetlen a hangereje az ujonnan odakerulteknek... meg nem ertek el a turelmem hatarat (videki hazbol felkoltozott, kiabalva kommunikalo pitcha es pasikaja), de gondosan feszegetik.. ;]

(#77016) fokukac válasza EQMontoya (#77014) üzenetére


fokukac
nagyúr

valószínűleg hatalmas szórás volt minőségben, egyedi kivitelezésben.
Azon múlt az egész, hogy hogy csinálták meg, mekkora rés maradt a csövek mellett, vezetékek mellett (konnektoroknál 1 centire voltál a szomszéd konnektorától, és hogy éppen milyen volt a szomszédod. Amúgy nemhogy a tüsszentés, hanem a sima beszéd is..
És amúgy az "új" társasházak zöme is tudja ezeket, ha beleolvasol a különböző fórumokba, miket írnak a lakók.

Én 10 évig laktam panelházben, mielőtt ideköltöztünk, és állítom, hogy összességében kevesebbet tudtam a szomszédaimról, mint itt.
De ez nagyon szerencse-függő.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77017) EQMontoya válasza fokukac (#77016) üzenetére


EQMontoya
veterán

Btw ahol kecot vettem, ott ugy van megoldva a kabelek elvezetese, hogy a beton alatt van 5cm gipszkarton, es abban futnak a kabelcsatornak.

Hangszigeteles pipa.

Same rules apply!

(#77018) Tothgera30 válasza ToBeY (#77004) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Itt a 10 emeletesek nagy része egy H alakú folyosóra van osztva, ahol 2x4 lakás található. Ez nagyon zsúfolt főleg ahol több kisgyerekes család lakik. A 4 emeletesek mind 3 lakásosak, és lift se gyakori. Bár én nem szeretem a tömeget, pont ilyet kerestem, egyrészt befektetésnek (egyik egyetemtől 150-200m-re, másiktól 1000m-re), másrészt laktam már ilyen lakásban, és akkor bejött. Persze én is családiban nőttem fel, és öt év múlva az a terv, de még most főleg anyagi szempontból nem aktuális (min 20km-re lakás, két autó, vagy 15-20 év hitel és környékbeli lakás, de röghöz kötés).

#77011 fokukac: Ilyen szempontból elég egy idióta szomszéd aki egész nap fúr/farag. Vagy épp most divatos Csok kedvezményre 3 gyereket nevelő panelban élő kiscsalád "zaja". Falun nőttem fel, elég nagy családi házban, most úgy vélem, hogy nem tudnék gyereket nevelni panelban.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#77019) tildy válasza fokukac (#77011) üzenetére


tildy
nagyúr

Nálunk szőnyeg van. Alatta szőnyeghez való jó centis alátét. Hidd el ezt is lehet hallani döngeni, szerencse, hogy földszinten lakunk. De múltkor már az utcán hallottam, hogy felébredtek a gyerekeink. Szerencsére a szomszédok eddig nem panaszkodtak.Szerencsére csak két közvetlen szomszéd van: egy felettünk, egy meg mellettünk. Mondjuk náluk is vannak gyerekek. Nameg rendszeresen megkínáljuk egymást hol sütivel, hol pálinkával :D Utóbbit mi adjuk, ők inkább borral kedveskednek.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#77020) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Na megérkezett a családba is az Isten csapása :(
Ugyanitt határon belüli corgi tenyésztőt keresek!

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#77021) fokukac válasza erdey_a (#76960) üzenetére


fokukac
nagyúr

Olvasom a mai híreket, és nehéz elhinnem, hogy nem a tanú 3. részében élünk...
Hogyaszongya az egykor második számú, jelenleg vidékre száműzött állampárti politikus, hogy a nyugati vakcinák hiánya miatt halt meg 20 ezer ember, viszont a keleti vakcinák megmentettek 600 ezer életet... Van a cinizmusnak egy olyan foka, ami már fáj...

Akkor. Ma reggel nem közölték a napi koronavírus adatokat, mert meg kellett várni hogy meglegyen előbb a 2 millió beoltott, mert a doktor miniszterelnök úr megígérte mára, sőt, az egyik újságja már reggel így jelent meg...
Szóval megvárták, mert fontosabb a PR, mint az adatok elérhetősége. Az a napi 272 elhunyt pedig úgy se siet már sehova...
Tehát egy szimbolikus, de semmilyen jelentőséggel nem bíró számhoz kötődő PR-esemény miatt.
Ilyen műfaj ez az operett...
De lett magyar narancs...! Megmondtuk, és lett.

Akkor. Üzbég - magyar Krumpli-kutatóintézetet (! - WTF???) avattunk Taskentben. Erre már nincsenek szavak. Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.

Majd az ifi focistáink 6:1-re kaptak ki a hollandoktól. Szerintem kéne még stadion és pár, ezer milliárd forintos tétel felett diszponáló fociakadémia is...
Csapásokat adunk és csapásokat kapunk. Az élet nem habostorta, Pelikán..!

A Duna meg csak jön...

Ui. És amúgy ma még áramszünet is volt, mert az az igazi rezsicsökkentés. Persze azóta net sincs hiszen a UPC-s elosztó doboz nem kapcsol vissza magától, így minden áramszünet után 1-2 napig nincs net... Home Office alatt ez különösen jó.

De ez is milyen már.
Gyerekkoromból, a 80-as évekből vannak olyan emlékeim, hogy tényleg rendszeresen volt áramszünet.
Aztán eltelt úgy 25 év, hogy ez szinte ismeretlen fogalom volt számomra, de mostanában megint pár hetente előfordul...
Fejlődünk, na. Jó ez a rezsicsökkentés :U

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77022) erdey_a válasza fokukac (#77021) üzenetére


erdey_a
őstag

na de akkor ezek után legalább bombabiztos az ellenzéki kétharmad.
...oh wait!

Vérboci

(#77023) ToBeY válasza fokukac (#77021) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Én azon lepődtem meg nagyom,hogy valamelyik EU vakcinából rohadt keveset hívtunk le.pedig járna belőle még.Aztán verjünk a mellünket,hogy az EU nem küld elég vakcinát,ezért kellett kelet felé fordulnunk :U

(#77024) fokukac válasza erdey_a (#77022) üzenetére


fokukac
nagyúr

Lehet, négyötöd lesz... :))

Ma reggel feleltem, és mi az első hír, ami szembe jött?
Tíz tonna szarvasagancsból készítik el a vadászati világkiállítás „nemzet egységét szimbolizáló” kapuját

Mert az fontos, hogy ne csak a kedves vezető, hanem a kedves helyetteének ae hobbija is kapjon ~70 milliárdot...
Jó itt, na.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77025) Spet válasza bitpork (#77020) üzenetére


Spet
addikt

Kan kölök papírral ivartalanítás vállalással volt 650e Ft 1,5 évvel ezelőtt, és a kutya csak azért volt akciós, mert aki szerette volna régebben visszamondta. (itthoni elismert tenyésztőről van szó)

Egyébként várólistások szóval nem valószínű, hogy holnap veszel. Ezen felül "átvilágítanak", hogy megfelelő környezetbe kerülne.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#77026) erdey_a válasza Spet (#77025) üzenetére


erdey_a
őstag

650ezer.... kutyára.... bravó.

Vérboci

(#77027) NoLF válasza erdey_a (#77026) üzenetére


NoLF
addikt

mindenki a saját maga szintjén nyomorog ;)

én beváltottam az utolsó, szekrény alján talált 20 fontomat is, hogy fizuig legyen miből paradicsomot venni :D

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#77028) bitpork válasza Spet (#77025) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Akar a halál venni! Viszont fizetnék hogy a bébiket meggyurmázhassam :B

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#77029) Lortech válasza erdey_a (#77022) üzenetére


Lortech
addikt

Mé' Gyúúúrcsány jobbvót??? ;]

Remek hír, hogy digire is ráteszik a kezüket, komoly dilemma lesz ezután a remekebbnél remekebb szolgáltatók között választani. A címemre azt írja, hogy 2022-ben lesz Starlink coverage. :D

Thank you to god for making me an atheist

(#77030) Spet válasza erdey_a (#77026) üzenetére


Spet
addikt

Lassan bizonyos állatok is luxus cikkeknek számítanak.

Nálam is top listán vannak (ugyanúgy legfőképpen csak gyurmáznám mint bitpork, pedig férfi emberből vagyunk), de igen ilyen árak esetén elengedi az ember.

Lassan inkább veszek egy sziámi harcoshalat, amit már évek óta pedzegetek :DDD

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#77031) ToBeY válasza Lortech (#77029) üzenetére


ToBeY
nagyúr

2010 óta van digim,eddig nem igazán volt vele problémám!
Kíváncsi leszek majd most változni fog-e valami. :U

(#77032) FehérHolló válasza fokukac (#77021) üzenetére


FehérHolló
veterán

A 9. kerületi női kézilabda csapatnak Turán építettek kézilabda csarnokot 2 milliárdból, és 500 fő befogadására képes.
9. kerület - Tura út 55 km, 60 perc gugli szerint.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#77033) fokukac válasza fokukac (#77021) üzenetére


fokukac
nagyúr

Bazzeg, felhívott a UPC-s technikus, hogy itt van, vissza kapcsolná a dobozban az áramot, de sajnos nincs létrája... :C :W

Nekem van egy négy lépcsős, de az kevés lesz a 8 méteres oszlophoz...

Mindegy, én eleve azzal kezdtem az ügyfélszolgának, hogy az áramot kell visszakapcsolni az elosztó dobozban, de persze ez nem jutott el hozzá, és idejön létra nélkül...
Sose lesz netem

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77034) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

302 covid halál. Na ki mondja még h messzi az 500?

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#77035) fokukac válasza bitpork (#77034) üzenetére


fokukac
nagyúr

Itt az ideje a nyitásnak, na.
Az emberek azt szeretnék...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77036) #72806656 válasza fokukac (#77024) üzenetére


#72806656
törölt tag

En arra leszek kivancsi, mikor jelentik be a fociban is hasznalt hosszabitas szabalyt. Magyarul: a veszhelyzeti kormanyzas nem szamit bele a 4 evbe. :D

(#77037) Spet válasza bitpork (#77034) üzenetére


Spet
addikt

Kérdés melyik győz hamarabb: a Covid vagy az euró árfolyam?

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#77038) fokukac


fokukac
nagyúr

És igen..!
LETT INTERNET!

Bámulatos, mire képes már a tudomány.... Egy létrával... :))

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77039) NoLF válasza bitpork (#77020) üzenetére


NoLF
addikt

sajnos tegnap nálunk is beütött... részvétem mindenkinek.

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#77040) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Szüleimet ma oltották be és azt mondták minden gördülékenyen ment, mindenki kedves volt és 15p végeztek is.
Ez is Magyarország!

[ Szerkesztve ]

(#77041) FehérHolló


FehérHolló
veterán

Tegnap este a főnököm delegálta a feladatot, hogy nulláról készítsek egy 5 milliárd forint összértékű, részletes (=tételes) költségtervet, mai határidővel.
Ő meg elment szabadságra.

Mindent megtettem, de nem teljesen vagyok büszke az eredményre...

Skynet is real. It's called Google.

(#77042) fokukac válasza FehérHolló (#77041) üzenetére


fokukac
nagyúr

:D
anno 20 évvel ezelőtt, harmatos egyetemista koromban dolgoztam egy bankban. Már vagy 5 napja lehettem ott, amikor azt mondták a főnökeim, meg az összes szenior, hogy késik ár órát a zsíró, nekik meg el kell menniük, én meg amúgy is ráérek, szóval aznap nekem kéne bezárni a bankot. Mondom, 5 napja lehettem ott kb.
Na mindegy, ott maradtam, megcsináltam mindent, legalábbis azt hittem...

Másnap megyek be reggel 8-kor, hát nagy ijedelem volt. Mint kiderült, rossz helyre raktam 25 milliárd Ft-ot (az aznapi forgalmat) a rendszerben, :Y ezért nagy, CEO-ig is elérő biztonsági riasztás lett belőle :D
Sajnos nem a saját számlámra tettem.
De amúgy meg megérdemlik, minek hagytak ott..? Mondjuk nem is baszott le senki végül. És csak egy lépést hagytam ki.
Azt nem is mondom persze, hogy minden folyamathoz két ember kellett, én meg egyedül lettem ott hagyva, a kollega jelszavával... :D Óh, régi szép idők...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77043) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Mesélek egy történetet ami talán segít megvilágítani miért nő a napi halálozási szám.
A történet egy messzi-messzi galaxis, egy messzi-messzi bolygójának egy messzi-messzi falu egy eldugott kisboltjáról szól. Családi vállalkozás, apjuk és anyjuk egy pultos segítségével mindent megold, így marad nekik annyi bevétel a végén amiért még megéri csinálni. Sok környékbeli öreg jár hozzájuk, mert kedvesek és bizony néha-néha jól jön ha hó elejéig felírják a vásárlást ha nem telik.
Na elég az hozzá, hogy kitört a pándémia és hát tudjuk hogy szedi az áldozatait válogatás nélkül - ezért a bolt tulajdonosa úgy döntött, hogy mindhárom ott dolgozónak kéthetente megcsináltatja a tesztet biztos ami biztos. Ahogy kellett minden vevőre rá is szóltak hogy "Maszk, a kurv@anyád!" és így rendben is mentek a dolgok. Amíg ki nem derült, hogy bizony nem is olyan régen a tulajnak és nejének pozitív lett a tesztje - és ennek ellenére végig a boltban dolgoztak.
Mindenki ossza be magának a fiktív történetet. Bármilyen egyezés a valósággal csak a véletlen műve lehet hiszen nem lehet senki ilyen hülye. :O

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#77044) erdey_a válasza bitpork (#77043) üzenetére


erdey_a
őstag

nem kell ezért falura menni...
egy meg nem nevezett négykarikás gyárban az üzemi étkezdében is napokig lázasan (mint kiderült ugye koronásan) dolgozott - főzött és tálalt - az egyik szakács. aszitte csak megfázás...

Vérboci

(#77045) emvy válasza FehérHolló (#77041) üzenetére


emvy
nagyúr

Kokain: 2.5 mrd forint
Kurvak: 2.5 mrd forint
-------------
Osszesen: 5 mrd forint

while (!sleep) sheep++;

(#77046) fokukac válasza bitpork (#77043) üzenetére


fokukac
nagyúr

Tipikus... mindenki azt hiszi, hogy csak más lehet beteg, ő nem...
Igazából ez intelligencia kérdése, de mivel a népesség jelentős hányada nem intelligens, nagyon súlyos gondjaink vannak, lesznek is.
Az emberek fele egyszerűen leszarja. Nem hordja maszkot, vagy rosszul, nem tartja a távolságot, meg semmit...
És még erre jönnek rá az összeesküvés-elméletek, hogy a billgéc rakja beléd a vírust, meg őt nem fogják csippelni, stb.

Voltam szomaton Aldiban (sajnos muszáj volt), az előttem levő csávó azzal köszönt el a pénztárban, hogy "engem nem fognak beoltani! azzal teszik belénk a betegséget!" - és a két pénztáros helyeselt. Majd én kerültem sorra. És az egyik pénztáros folytatta, hogy hát, kinek mi jut, kinek az influenza, kinek a korona. A Józsi beteg volt, de én nem, pedig egy ágyban alszunk. Persze tesztelni nem voltam, de biorezonanciával megnézettem, és minden rendben volt!"

én értem, hogy nem lehet mindenki agysebész, de ez azért fájt, na.
Ez a kurva betegség azért terjed így, mert az emberek egy része tök tünetmentes, de azért terjeszti...
25% tünetmentes, 60% egész könnyen átvészeli, de 15% kurvára megvetegszik tőle.
De az, hogy az egyes egyének felfogják azt, hogy felelősséggel tartoznak mások felé is, nos, ettől még nagyon-nagyon messze vagyunk...

Sose lesz ennek vége. pedig már nagyon unom.

És a kormány is, hogy folyamatosan a nyitást kommunikállja, egészen elképesztő. Miközben napi 6-8-10 ezer fertőzést mutatnak ki, napi 500 embert visznek kórházba, és napi 250-300-an meghalnak.
És arról beszélnek, hogy mikor nyitunk, meg hogy két hét múlva iskola.
És valamiért előhozták ezt a 2,5 millió oltott-számot, hogy utána majd nyitunk. És mire lesz majd elég a 2,5 millió oltott? 5-6 millió kéne...
Mindegy.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77047) EQMontoya válasza fokukac (#77046) üzenetére


EQMontoya
veterán

Szamomra mar csak az a kerdes, hogy lenyomjuk-e a cseheket a vilagelsosegert. De ha ez most meg nem a csucs, akkor minden eselyunk megvan ra.

Same rules apply!

(#77048) fokukac válasza EQMontoya (#77047) üzenetére


fokukac
nagyúr

számomra nem kérdés, hogy lenyomjuk őket. Nem rajzoltam belőle csártot, de ott már csak napi 80-an halnak meg, itt pedig 250-300 megy, és ez nem fog még pár hétig javulni...
lehet, hogy új fertőzésekben ez a tetőzés, de a halálozások azt csak 2-3 héttel követik...
Náluk ez már az első hullámban is gond volt, ők komolyan veszik... Mi nem.

szerintem 1-2 héten belül meglesznek. :(

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#77049) FehérHolló válasza emvy (#77045) üzenetére


FehérHolló
veterán

az első az majdnem stimmel. hogy találtad ki? :)

fokukac: és lett belőle valami, hogy odaadták neked a kolléga jelszavát a záráshoz?

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#77050) ToBeY válasza fokukac (#77046) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Valahol hallottam,hogy az a szép ebben a mostani világban, hogy jogos van hülyének lenni, mert a rendszer és többi okos ember megvéd. És ez teljes mértékben igaz!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.