Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42912) roberto211


roberto211
őstag

Sziasztok.. Megletz vegulis a laguna II-em.

Egyelore imadom,nagyon szep nagyon komfortos auto de eszrevett dolgokat amik szerintem hibák és szeretnék segitsegeket kerni :)

Első körben a motorhang..

Alapjaraton kicsit "diseles"hangja van de ha nyomok gázt akkor mar szep renaultos hangja lesz a motornak..

Valto: A 3. Fokozatot erosebb terhelesnel kidobja illetve ha beinditom a motort halk kerregő hang van és ahogy kinyomom a kuplungot megszűnik .. Akkor ezekhez a jelenseghez hozzatartozik még az is h ha alapjaraton uresbe nyomok egy hirtelen eros gazt akkor hirtelen kerregő daralo hang keletkezik de csak addig a pillanatig amig hirtelen megnem nyomom a gazpedalt viszont ha ugyanezt kinyomott kuplunggal csinalom akkor semmi baja. Csusztatott kuplungnal alacsony fordulaton valami csorog elol gondolom koze van a dolognak ehhez . Illetve bal elso kereknel a feltengelynel gumiharang bilincs mellett allandoan "zsírsár "van és ami a legfontosabb h gyorsulasnal szinte minden fokozatba egy bizonyos fordulat utan olyan hangja van mint egy ikarus hidnak tehat ez a nagyon vinnyogó hang.. Tehát ez a nagyon vinnyogó folyamatos hang. Van tippetek,otletetek mi lehet? Igazabol ha a valto rossz az sem gond mert 1ev garancia van a fodarabokra ..

Ezeken kivul nagyon tetszik az auto belul oriasi jol is megy szep tehat nagyon tetszik csak erre a 2 dologra kernek szepen valaszt ha lehetseges :)

:R :R

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.