Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Pentax DSLR topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4341) PNP válasza Slowman (#4340) üzenetére


PNP
őstag

indexen már leírtam, kopipészt:
Vettem vázat, nem adták hozzá ki a gyári garlapot, mikor ezt szóvá tettem, duzzogva odaadták, de közölték hogy náluk nem ez a szokás, mert az ügyfél elveszti, ők viszont megőrzik. Rá is írták kézzel utólag a számlára hogy kiadták nekem.
Amikor beszart a gép, visszavittem a garancialappal együtt, ők hónapokig nem csináltak vele semmit, közben hazudoztak, hogy valóban hibás és meg lesz csinálva, végül visszakaptam úgy hogy "nem csináltak vele semmit, mert nem is volt hibás". Na de ekkor már nem kaptam vissza a garlapot a hibás géppel együtt, gúnyosan mutogatták a számlát, amin ugye rajta van hogy ők azt kiadták.
Másik kereskedő is említette (és nem hiszem hogy a konkurenciaszellem beszélt belőle) hogy ügyeskednek a garral, de a pontos metódust nem ismerem.

Ide tartozik, hogy ősrégen, amikor még máshol volt a boltjuk, vettem tőlük digitalizáló kártyát jó drágán, de magyar manualt nem adtak hozzá, pedig már akkor is kötelező volt, de ezen hamar átlendültem, megegyeztünk hogy kipostáznak valami másolatot. Azóta is várom.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Pentax DSLR topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.