Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16151) B1T3 válasza ESP (#16150) üzenetére


B1T3
addikt

Teljesen jogos szerintem. :)

(#16152) alba-regia


alba-regia
aktív tag

tomp korábban panaszkodott arról, hogy melegszik a modem, és a Telenyomorékoknak is jelezte a hibát. Ezek a vackok másnál is produkáltak ilyen mértékű melegedést. Véleményem szerint nem lenne szabad Magyarországon forgalomba hozni olyan eszközöket, amelyek ilyen mértékben melegednek. Egyrészt a melegedés miatt nem valószínű, hogy kicsi az áramfelvétele, ami a notebookot megterheli, másrészt balesetveszélyes, mert mást is leégethet/leolvaszthat.

A korlátlan netért meg a szolgáltató a felelős. Személy szerint örülök neki, hogy sokan ki tudták ezeknél a nyomiknál használni ezt a szerencsétlenkedést. Nálam Székesfehérváron sokszor az EDGE is vérzett és szakadozott, ill. a telefonálás is állandóan szétkapcsolt a cellaváltások sikertelensége miatt (leszerelt adótornyok következtében).

Más: ma már a sokadik (5. vagy 6.) számhordozásomat utasította el a Telenyomor. De nem nyugszom, addig jelentgetem őket (vagy rosszabb esetben peres úton intézem), míg ki nem fizetik a kötbéreket és erre az időszakra a havidíjamat legalább. Az egyszerűsített számhordozással nekem ez a nyűg már egy hónapja tart (adatok stimmelnek, tartozás továbbra sincs).

(#16153) tomp válasza alba-regia (#16152) üzenetére


tomp
félisten

Balesetveszélyes bizony! Meg is égettem a kezem...

(#16154) wwenigma válasza ESP (#16145) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Megveszed a zsíros Suzukit, az se fogja birni ha folyamatosan üveghangon járatod, sőt ha telefonálsz a márkaszervízbe a garit is elveszik. Ugyanezt kellett volna a kollegával csinalni. 650GB bőven nem normal felhasznalas, még ha tudnia kéne akkor sem.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#16155) wwenigma válasza wwenigma (#16154) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

[link] Persze részben (1%) hibas a Telenor is hiszen nem lassitottak be ahogy kellett volna... :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#16156) Varszegig válasza wwenigma (#16154) üzenetére


Varszegig
veterán

Most azt állítod, hogy ha valaki letölt 14 nap alatt 650GB-ot, az nem rendeltetésszerű használat? Vazze, ez olyan, mintha azt mondanád, hogy (a hasonlatodnál maradva) a suzukival nem lehet az első héten 1500 km-t menni:)
(Mellesleg jegyezném meg hogy a mai autókban nem szokott lenni bejáratás már (na jó suzukit nem tudom:) ), így a példád még béna is.)

Ugyan már. A modem arra van, hogy menjen a net. Ha nem lehet napi 50 GB-ot letölteni, akkor tessék beleírni a használatiba, hogy bocsi, de ha 49 GB-nál többet töltesz le, akkor szétolvad ez a szar:) Amerikában beperelhető lett volna a szolgáltató, és nyertek volna tőle 1M USD-t, mert veszélyeztette a felhasználót, mi van ha megégeti a kis kezét?:)

(#16157) Szplöttyy válasza wwenigma (#16154) üzenetére


Szplöttyy
senior tag

Tudok mutatni egy Suzukit ami bírja a folyamatos üveghangon járatást, hidd el, tapasztalat. :U

Smoke & Torque

(#16158) alba-regia


alba-regia
aktív tag

Na ne vicceljetek már! A modem rendeltetésszerűen volt használva. Gondolom az USB portba volt bedugva, nem a hálózati csatlakozóba, és az előírt hálózatra csatlakozott, és úgy történt az adatforgalmazás. Tudomásom szerint ehhez nem kell vízhűtés, valamint nincs előírva, hogy napi 2 percet lehetne használni, ill. hány GB adatot lehetne vele letölteni.

A másik dolog ettől elkülönül. Történetesen az, hogy a szolgáltató a letöltést az ÁSZF-nek megfelelően nem korlátozza, ill. az ügyfél ezt tudatosan vagy egyéb okból túllépte.

Egyszóval egy hulladék a modem, ami ráadásul balesetveszélyes. Egyébként a szolgáltatót is az előbbi kifejezés jellemzi a legjobban, de ez egy másik történet.

(#16159) bopeti98 válasza Varszegig (#16156) üzenetére


bopeti98
őstag

Romániába vastagon szedett betűvel beleírták az Orange-os USB Stick papírjába hogy túlzott használat esetén túlhevülhet, ilyen esetekben legyünk óvatosak.

(#16160) tomp


tomp
félisten

Itthon én jeleztem a telenornak, hogy írják már bele a használati utasításba, hogy tartós használatnál felforrósodik. Nem tudom, hogy megtörtént e a beleírás, de megköszönték.
Aztán szembesültem bele, hogy egy 192kb/s-es rádió alatt is elkezdett forrósodni!!!!
A lemondás előtti 2-3napban már folyamatos kékhalált generált a modem. Szóval szépen károsodott...

A szolgáltató felelőssége, hogy lassítanak e vagy sem. Több mint 1 éve nem lassítanak... Már kérdeztem egyszer, hogy mi van akkor ha többszörösen lépem túl a keretet. "Semmi!" Ennyit erről...

(#16161) #65007616 válasza tomp (#16160) üzenetére


#65007616
törölt tag

Neked is kekhalalozott? En azt hittem az 5 meteres USB hosszabbito miatt van. Nekem LTE-n nem igazan melegszik, inkabb DC-HSPA-n kemeny. Torony tolem kabe 200m-re van optikai betappal, 4MByte/s ejszaka siman megy. LTE cellak is mintha megjelentek volna de ez a masik T lesz, passz. Hodmezovassrhely.

(#16162) Heimdallr75 válasza #65007616 (#16161) üzenetére


Heimdallr75
őstag

Ugyanez volt nálam is, rendszertelen kék halál... melegedett mint a fene, Ez a zte LTE csoda modem volt.

الغريبة في هذا الكوكب

(#16163) Melack


Melack
veterán

Kérdés: másnál sem megy a Viber, vagy csak nálam?

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#16164) Foose válasza Melack (#16163) üzenetére


Foose
addikt

Nem rég beszéltem valakivel,nála állítólag hibát jelzett a viber hívás közben. (kényszerített bezárást "ajánlotta" neki az app) Nálam minden rendben volt. De ugye ezt nem ebbe a topicba akartad? :) :U

[ Szerkesztve ]

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#16165) Melack válasza Foose (#16164) üzenetére


Melack
veterán

De ide, mert Telenoros vagyok. Gondoltam hálózati hiba. Nekem nem jelez semmit, csak annyit, hogy korlátozva vagy nem elérhető....

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#16166) Foose válasza Melack (#16165) üzenetére


Foose
addikt

Mondjuk ebből a szempontból igazad van. Én is telenoros vagyok,de én wifin használtam,és nem volt gondom. Viszont akivel beszéltem,ő is wifin használta,és mint említettem volt hiba. Lehet hogy Viber probléma volt... Ilyen hiba (amit Te írsz) nálam pár napja volt,amikor a Vibernél csináltak valamit.

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#16167) Melack válasza Foose (#16166) üzenetére


Melack
veterán

Mondjuk most működik, elmentek az üzenetek. Már azt hittem, hogy a Telenor korlátoz... Megkönnyebbültem.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#16168) bopeti98 válasza Heimdallr75 (#16162) üzenetére


bopeti98
őstag

A T-Mobile-os stick nem kékhalálozott pedgi az is rendesen felforrósodott torrent közben (ugye a sim is megolvadt) de kékhalál nem volt. Huawei E398U-1 Stick volt.

(#16169) #35104512 válasza lugosi (#16107) üzenetére


#35104512
törölt tag

Nem a 16ezer hsz -ra gondoltam, hanem az utóbbi hetekre, hónapokra.
Azt próbáljátok már meg elfogadni, hogy sok embernek nincs baja a szolgáltatóval és azt, hogy a másik kettőnél sincs kolbászból a kerítés, illetve mindenkinek mások a preferenciái.
Nálam pl a piros szolgáltató a mai napig nem volt képes lefedettséget biztosítani (a számlákkal is többször volt probléma, megjelentek rajta rejtélyes összegek), csak az udvaron tudtam telefonálni egy nagyvárostól pár km -re, de a rohadt internetre verik a nyálukat minden reklámban. A magenta dettó. De nem hordtam le őket napi 5 hsz -ban, hanem megkerestem azt amit tudok használni, és ami számomra megfelelő.
Azon is érdemes elgondolkodni kicsit, hogy milyen az, aki idézem, "2 év alatt több mint 160 kérelmet nyújtott be a hatósághoz"... ügyfélszolgálatos koromban nálunk is volt egy ilyen illető, név szerint ismerte mindenki, de szerencsére a végén mindig ő húzta a rövidebbet, a legvégül még a szolgáltatást is sikerült neki felmondani azzal együtt, hogy fekete listára került mint már előtte a többi szolgáltatónál.

[ Szerkesztve ]

(#16170) Landsmann válasza #35104512 (#16169) üzenetére


Landsmann
addikt

Azt nem írtam, hogy az a 160 kérelem valamelyik telefonszolgáltató ellen szólt volna. Egy sem. csupán a NMHH hatékonyságát próbáltam vele illuszrtrálni itt.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#16171) Prien válasza #35104512 (#16169) üzenetére


Prien
addikt

Én se szólnék egy rossz szót sem, ha nem a hűség-szerződéses ügyfelekkel b.sztak volna ki. Le lehetne lépni, megkeresni, ami nekem jó...De így...Ez mi? Még bő 7 hónap szívás...
Lehet,hogy le kell nyelni a békát, de azért hagy legyen már jogunk megvizsgáltatni ezeknek a módosításoknak a jogszerűségét.
Egyébként 90%-ban mi, az ügyfelek húzzuk a rövidebbet, ezt aláhúzom...

A kevés is több a semminél.

(#16172) Landsmann válasza Prien (#16171) üzenetére


Landsmann
addikt

Meg a másik dolog az, hogy nem lehet összehasonlítani azokat az ügyfeleket, akik a szerződést a jelentős változtatások előtt kötötték azokkal, akik utána. Mert ugye aki utána kötötte, azok azt átvizslatták és nekik úgy megfelel. Viszont akik előtte kötöttek szerződést, azok azért választották azt a tarifát amit, mert nekik az felelt meg. Namármost, ha ez gyökeresen megváltoztatásra kerül, akkor persze, hogy a régi előfizetők hőbörögni fognak. Az újak meg kussolnak, mert ők már a változások tudatában döntöttek a szerződés megkötéséről. Ők elégedettek voltak, persze hogy nem reklamáltak. Na ez a külömbség a két tábor között.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#16173) darvinya


darvinya
titán

Na végre van valami javulás a tegnap 23 óta tartó rendszer halállal.
Ez a korlátozás kész rémálom.
Már eljutottunk odáig, hogy nincs szolgáltatás ez idő alatt.

Szép.

Gggggggrrrrrrrrrrrrr. :((( :W

Üsz humanoid már csak félre rakta fejbeszélöjét, mert már nem tudott válaszolni a kérdesekre.
Hiperizé előfizetés, de a számomhoz nem lehet rendelni, mert az előfizetés Online (ami inkább most már egységes net, mint online) van csak.

Itt egy törölt sorok tömkelege ami a fórum etikátjába ütközik.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#16174) Foose válasza darvinya (#16173) üzenetére


Foose
addikt

Erre mondtam én azt pár napja,hogy nem fog menni nekik a korlátozás. Mert ez nem korlátozás,hogy már szolgáltatás sincs. Nevetséges,hogy ennyire nem tudnak valamit megcsinálni... :DD Minek erőltetik,ha nem megy??? :DDD

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#16175) kacsyx


kacsyx
aktív tag

Sziasztok!

Feltöltőkártyás csomagról szeretnék váltani előfizetésesre.
Melyik csomagot (akár más szolgáltató is jöhet) javasoljátok, ha:
-naponta 5 percnyi beszélgetést és fél tucat SMS-t kezdeményezek maximum
-böngésznék, emaileznék, GPS-t használnék, de a nap nagyobb részében ki tudom váltani wifivel (a GPS-t kivéve persze)
-nagyjából 3000 Ft-nál többet nem szeretnék fizetni havonta.

Telenornál a Smarttarifa 2 csomagot néztem, ott még viszonylag normális percdíjak mellett van 250 Mb adatforgalom. A fentiekre elegendő ez az adatmennyiség?
(Tényleg nincs náluk amúgy semmilyen túlforgalmazási díj?)

Köszi előre is!

(#16176) wwenigma válasza kacsyx (#16175) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Havi 150 perc és 180db sms + adatforgalom 3000-ből? :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#16177) kacsyx válasza wwenigma (#16176) üzenetére


kacsyx
aktív tag

Csak egy maximum értéket mondtam, van, hogy töredékét sem egynap :) A netes része inkább a kérdéses számomra.

[ Szerkesztve ]

(#16178) TiMoN válasza Melack (#16167) üzenetére


TiMoN
senior tag

Valószínűleg a Telenor állított be korlátozást mert nem tud kapcsolódni mobilneten, de wi-fi-n igen.
Eléggé morc leszek. Hívásra nem is de az üzenet küldés részét használtam.
Ott a facebook chat is ami ugyan az és az működik, hisz a facebook ingyenes is.

De asszem felhívom a szolgáltatót és kap egy nagyon negatív érékelést.

-TiMoN-

(#16179) Melack válasza TiMoN (#16178) üzenetére


Melack
veterán

Délelőtt még ment, most nem látom, mert vmit nem akar a rendszerem. De ha nekem is ez lesz, én is keresem őket.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#16180) wwenigma válasza kacsyx (#16177) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nekem is az van, es elméletileg csak lassitanak 32kbps-ra ami eleg bongeszesre opera minivel.

TiMoN: olvasd el hogy mit ir a tarifacsomagod VoIP-re. ;)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#16181) TiMoN válasza wwenigma (#16180) üzenetére


TiMoN
senior tag

Nem használom a VoIP részét csak az üzenet küldést.
Felhívtam a Telenort és semmi korlátozásról nem tudnak. (vagy még nem hivatalos)
Okos tarifa 180 van. Aktív nem korlátozott.
Meg is mondtam a csávónak Én úgy gondolom fizetek a havi 180mb ért akkor arra használjam
az adatforgalmam amire szeretném. Egyetértett. :)

-TiMoN-

(#16182) Melack válasza TiMoN (#16181) üzenetére


Melack
veterán

Nálam gond nélkül megy az üzenetküldés. Ez legalább örömteli :)

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#16183) TiMoN válasza Melack (#16182) üzenetére


TiMoN
senior tag

Helyre állt nálam is :) (szerencsére csak valami gubanc volt)

-TiMoN-

(#16184) Melack válasza TiMoN (#16183) üzenetére


Melack
veterán

Nem szeretnék ilyen gubancokat, köszönöm :) A reggeli is épp elég volt nekem :S

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#16185) Pttypang


Pttypang
veterán

Huha, gondolom már volt téma, de ez az akciós készülékekhez jogsi/útlevél kell a személyi mellé című történet gondolom nem kerülhető meg, csak ha szerzek vkit aki rendelkezik érvényes jogsival/útlevéllel, és átírattatom a nevemre a telót&előfizut miután megvette nekem, ugye?

[Eu országban kicsit furának tartom ezt az útleveles, mókát, de végülis érthető, hogy ezzel próbálják valamennyire megakadályozni, hogy a "kiccalád" halomra hordja a 0 ftos telókat az arabokhoz.. csak ezzel meg a normális vásárlókat szivatják meg.. ]

Everybody lies.

(#16186) Pttypang válasza Pttypang (#16185) üzenetére


Pttypang
veterán

Megoldódott, nem néztem eléggé utána, már csak az érdekelne, ha 1 arcképes igazolvánnyal, és közüzemi számlával vásárlok előfizetéses csomaggal telefont, akkor mennyi a szerződéskötési előleg ?
[Galaxy mini 2 smarttarifa 2-vel ]
Valamint nem számít, ha a vásárló már több éve telenoros?

Everybody lies.

(#16187) Landsmann válasza Pttypang (#16186) üzenetére


Landsmann
addikt

No, szerintem egy arcképes dokumenttel nem fogsz tudni számlás előfizetést kötni.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#16188) Landsmann válasza Pttypang (#16186) üzenetére


Landsmann
addikt

Na, én is utána néztem. Valóban megköthető. Átnéztem az ÁSZF-et, amolyan egyenlő a nullával iromány. Mindössze annyit ír, hogy: A Szolgáltató által ilyen esetben kérhető forgalmi- és szerződéskötési előleg összege összesen legfeljebb bruttó 80.000,- Ft. DE hogy külön-külön mégis mennyi, azt bnem tagtlalják. (forgalmi és szerződés kötési előleg)

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#16189) Heimdallr75 válasza Landsmann (#16187) üzenetére


Heimdallr75
őstag

konkrétan egy arcképes+ bankszámlakivonattal lehet. smart2 nél egy 10 es depositot fognak kérni kb.

الغريبة في هذا الكوكب

(#16190) Braddock válasza Landsmann (#16188) üzenetére


Braddock
őstag

Ezt az előleges mókát, a ránézésre is fizetésképtelen vagy erősen pigmentált ügyfeleknél kellett alkalmaznunk. 'Normál' ügyfeleknél semmi ilyen nem volt.

(#16191) Pttypang válasza Heimdallr75 (#16189) üzenetére


Pttypang
veterán

(#16190) pnauser : Az üzletkötő saját hatáskörében bírálja el, tehát ő dönti el, hogy kéri-e, vagy nem? o.O
(#16188) Landsmann:
Én is az ászf-t böngésztem, mikor rájöttem a dologra.
Azért az kissé érdekessé teszi a telefonvásárlást, ha 15 helyett 25k-t kell leszurkolni hirtelen.. :(

Itt akkor már számíthat, hogy esetleg egy több éves aktív kártyára aktiválnám az előfizut, és venném a telefont?

[Kvázi "megbízható" ügyfél vagyok]

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#16192) wwenigma válasza Pttypang (#16191) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Hát drágá tezsvírem nemnòndjà márhogy nem sejtette , hogy a devla verje meg!

Más. Tegnapi számhordozás elmaradt, kedden megyek ismét intézni meg a kötbért rendezni. :)

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#16193) wwenigma válasza Pttypang (#16191) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Hát drágá tezsvírem nemnòndjà márhogy nem sejtette , hogy a devla verje meg!

Más. Tegnapi számhordozás elmaradt, kedden megyek ismét intézni meg a kötbért rendezni. :)

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#16194) Tomaaasz


Tomaaasz
aktív tag

Hali!

Régen volt egy ilyen "legenda", hogy korlátlan a net a Telenornál.
Tapasztaltam is, nagyonnagy örömmel, de ma kapta az sms-t, hogy madafaka, elérted a korlátot, lassítunk. Hogy teljesen felfogjam, 3x küldték el az sms-t. :D

Javították a hibát? :O

Oda mentem, ahol vagyok!

(#16195) Melack válasza Tomaaasz (#16194) üzenetére


Melack
veterán

Igyekeznek javítani, de egyelőre felemás az eredmény.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#16196) lugosi válasza Tomaaasz (#16194) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Én azt hiszem egyszer léptem túl a keretemet, pár megával talán, de nem szóltak. Múlt hónapban volt.

Gondolom fejlődnek, igyekeznek.

(#16197) Tomaaasz válasza lugosi (#16196) üzenetére


Tomaaasz
aktív tag

Hát, én havi 500 mega helyett több gigát szoktam forgalmazni... :DDD

Oda mentem, ahol vagyok!

(#16198) Pttypang válasza wwenigma (#16193) üzenetére


Pttypang
veterán

Na, még mindig fent van a levegőben a kérdésem:
Valaki tudna példát mutatni a legendás meghatalmazásra? o.O
[Az adott személy feljogosít engem arra, hogy a kártyát az én nevemre írják át az övéről..]

Everybody lies.

(#16199) alba-regia válasza Pttypang (#16198) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Ptk: A meghatalmazás

222. § Képviseleti jogot - a törvényen, a hatósági rendelkezésen és az alapszabályon alapuló képviseleten felül - a képviselőhöz, a másik félhez vagy az érdekelt hatósághoz intézett nyilatkozattal (meghatalmazás) lehet létesíteni.
223. § (1) A meghatalmazáshoz olyan alakszerűségek szükségesek, amilyeneket jogszabály a meghatalmazás alapján kötendő szerződésre előír. Az általános meghatalmazás csak írásban érvényes.
(2) A meghatalmazás eltérő kikötés hiányában visszavonásig érvényes; visszavonása jóhiszemű harmadik személy irányában csak akkor hatályos, ha azt vele közölték. A visszavonás jogáról érvényesen nem lehet lemondani.
(3) A meghatalmazás bármelyik fél halálával megszűnik.

Beírod gugliba, hogy meghatalmazás minta, és ha az alakszerűségek rendben vannak, az is jó lesz. Mivel nem kézzel írja a meghatalmazó, két tanú legyen a végén.

[ Szerkesztve ]

(#16200) Pttypang válasza alba-regia (#16199) üzenetére


Pttypang
veterán

Ezt terveztem, csak gondoltam hátha van vmi extra titkos pannon minta/nyomtatvány :D

Everybody lies.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.