Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10981) ggg1 válasza Maszi65 (#10977) üzenetére


ggg1
aktív tag

Szia!

Egy UPC ügyfélszolgálatosnak se higgy el semmit, amit mond!
Bármit megigérnek Neked, csak, hogy befizessél náluk.
A Digit össze-vissza ócsárolják, hogy milyen szar, legalábbis nekem nyíltan ezt mondták. Az üzletkötő engem majdnem lehülyézett, hogy mért akarok a Digihez menni, mert olyan rossz lesz, csak végül elharapta a szó végét.

Szerintük a digitális kábeltévé mindenen megy, aminek van olyan analóg bemenete, hogy fogadja a set top box analóg kimenetének jelét, és annyira gyenge elméjűek, hogy meg sem értik, ha azt mondod, hogy ez akkor már nem digitális tévé.
Nekem a munkámból kifolyólag többször kell beszélnem UPC-sekkel, internet ügyek intézésekor, és mindig megpróbálják ajánlani a digitális kábeltévét, és mindig azt válaszolom nekik, hogy ha majd olyat sugároznak, amit a tévé közvetlenül digitálisan vesz anélkül, hogy közben agyonszivassanak, akkor feltétlenül elő fogok fizetni.

Sajnos a UPC-nél bárki ügyfélszolgálati szakember lehet, aki túd kicsit írni-olvasni, és fogalmuk sincs ezekről a szolgáltatásokról és a technikai részletekről még csak alapszinten sem. Engem a múltkor az egyik pláza nagy ügyfélszolgálatán annyira felidegesítettek, hogy kihívtam a főnököt, aki pedig kihívta a műszaki kollégát, és mind egybehangzóan állították, hogy ha a set top boxukat összekötöm a tévémmel egy scart kábellel, akkor ott a digitális jel fog menni, és hiper-szuper digitális tévét fogok nézni. A mai napig nem tudom, hogy ennyire hülyék voltak, vagy szándékosan akartak becsapni. Valószínűleg a kettő együtt.

A tanulság minden esetre annyi, hogy a upc-seknek fogalmuk sincs, mit jelent az, hogy digitális, mit jelent az, hogy analóg, és vajon mi lehet a különbség a kettő közt. A szolgáltatásuk pedig minden analóg berendezésen nézhető, aminek van koax vagy analóg video bemenete, hiszen akkor a set top box ráköthető.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.