Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#43275) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Sziasztok!

Folyamatosan olvasom a topicot #43000-től, de közben kérdeznék, mert viszonylag sürgős a dolog:

Céges felhasználásra kell javaslatot tennem egy notebookra. Nem kell business kategória legyen, bőven jó a consumer szint. A felhasználási cél nagyjából dokumentumkezelés, szaladgálós gép, APEH-hez rohangászni, bevallani, ajánlatokat írni, emailezni, ilyesmi.

Kb. bővített Office kör, ez a minimum, a teteje pedig az, hogy ugyanebben a felhasználási körben ne avuljon el lehetőleg 3-4-5 évig még.

A hardverelemekről semmilyen elképzelésem nincs, nem vagyok otthon a mobil hw elemekben.

Ami fontos, az egy legalább x720 de inkább x800 felbontás, 15" kijelző (gyenge a felhasználó szeme, 10"-al kivág a francba, kell a méret)

Gondolom kell legalább 2GB ram, az operációs rendszer Win7 lenne rajta. x64-től picit fázom, így a max ram 4 GB, de gondolom ez sok példányt nem szűr ki :D

Processzorra, alaplapra, márkára nincs ötletem, ebben mindenképp a ti segítségeteket kérném.

Az árlimit nagyon szűk, nagyon max bruttó ~150-ből ki kellene jönni a produkciónak Win-nel együtt, ha külön veszem az oprendszert, az nem baj. Megbízható boltból kell, lehetőleg 2+ év garanciával.

Először is abban kérném a segítségeteket, hogy egy ilyen igénynek (figyelembe véve azt, hogy pár évig használnák) milyen konfiguráció felel meg.

Másodszor pedig, hogy konkrétan mit és esetleg honnan lenne érdemes megvenni.

Elszállni az árral nem lehet, mert akkor az lesz, hogy az alany bemegy a MM-ba és "na látod, hogy megoldom én ezt sokkal olcsóbban" felkiáltással vesz egy 15"-os celeronos csodát 110-ért, amit nem szeretnénk. Az árral bánjunk szűken.

Előre is nagyon köszönöm az ötleteket.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.