Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9333) _seth_ válasza parandroid (#9332) üzenetére


_seth_
veterán

Egyértelműen b, ami nálam azt jelenti, hogy szépen lassan óvatosan indexelve is, hogy merre tolom a seggét hadd lássák azt is kitolatok nem úgy mint ezek tegnap ketten, betette hátremenetbe és semmi óvatosság meg ilyesmi, áh minek??? odalépett neki és már jött is kifelé, ha nem kerülöm ki akkor belemegyek olyan hirtelen jött ki mind a kettő, de nem tudom hova siettek ennyire (arról nem is beszélve, hogy mindkettő szabálytalanul parkolt mivel ott csak párhuzamosan lehetne fizetős parkolóban ezek meg kapubejáróba álltak be merőlegesen. Nem azokkal van bajom akik szépen ki tudnak tolatni és nem úgy mintha nem is jöhetne senki odalép neki és kint is van az út közepén, jó persze ez sem volt meglepő csak az volt új, hogy egyszerre csináltak ilyet 2 irányból is, ilyen még nem volt pedig csak a múlthéten 2 nap alatt mentem 800 kilométert és ha így haladok akkor nem évi 10e lesz hanem évi 28e az autómban... (3 hónap alatt mentem több mint 7000-et).

Visszatérve: még egy ember sem rossz megoldás ilyenkor de valóban nem mindig akad meg az olyan furcsa is persze hasznos, inkább nézzenek valakit amatőrnek mint, hogy balesetet okozzon, egyébként meg láttam már párhuzamos parkolásnál is olyat, hogy 2 emberes meló volt és olyat is, hogy szintén párhuzamos parkolás de olyan helyen ahol nem állt sehol senki azaz csak simán oda kellett kanyarodni mintha sávot váltana de 2 nőnek ez legalább 5 perces meló volt mire megállt a padka mellett de összehozták. Én egyébként inkább betolom a seggét ilyenkor és úgy könnyebb indulni persze így is messze vagyok az autóm elejétől de csak jobb így, nem mondom amikor megvettem az autóm én is inkább az elejét totlam be mert az gyorsabb és egyszerűbbnek tűnt mint tolatni de az már régen volt :)

Alapvetően elengedek én bárkit aki partner ebben azaz tudom, hogy mit szeretne de nagyon sokan valóban úgy közlekednek mintha egy üres városban lennének ahol csak ők vannak az úton, velük van csak gond. Lassan már a románok is megtanulnak pedig vezetni... mármint nem a mercis, bmw-s-re gondolok hanem az öreg daciasokra akik debrecenben szép számmal előfordulnak... tegnap fél pályás útlezárásnál (cora parkoló város felőli beájrata a híd alatt) villogok neki, hogy jöjjön, visszavillog nem jön, megindulok indul ő is... fék, mutatom neki kézzel, hogy na akkor gyere... integet vissza... jó akkor megyek amint megindulok indul ő is... fék megint na ekkor már mutogattam, villogtam neki, hogy ugyan jöjjön már :D Végül megköszönte a kis játékunkat :D (öreg dacia, zöld színben szokásos 5 fővel és csomagokkal). Van ilyen is, bár ez inkább mókás volt :) (az már más kérdés, hogy onnan 30 méterre is le van zárva az út fele de azok a barmok akik kitetté a terelő kordont eltaláták azt a megfelelő magassákot aminél a kordon mögé állva nem látom, hogy jönnek-e szemből és, hogy mikor mehetek én... barátnőm sem látott semmit a jobb1-ről (emelkedő is még az a rész szal tökéletes nagyon), na itt csak az játszik, hogy amikor úgy érzi az ember, hogy na most megyek óvatosan el kell indulni és bízni abban, hogy szemből nem tép senki 80-al de még 50-el sem a körforgalomból kikanyarodva :) De jöttek szemből és elengedtek :)

Szerk: még 50-el sem mentem, de nem óvatosan tolattak ki elém, hanem úgy mint aki rohan, mindenféle index nélkül és persze nem is úgy ahogy ott az ember várná az autókat, de hát aki ismeri azt az utcát debrecenben ezen meg sem lepődik... csoda, hogy nincs minden napra egy baleset vagyis annyi akad is :)

Kürt, régen dudáltam főúton is de sokszor azt vettem észre, hogy észre sem veszik, a fénykürt hasznosabb sokkal de itt nem volt lehetőségem rá és a legroszabb amikor látom, hogy mellette vagyok és ő csak és kizárólag néz egyenesen előre... se jobbra se balra csak maga elé, lehet a kürtöt meghallotta volna lehet éppeb zenét hallgatott és nem ezt már nem tudom, de majd dudálok is ilyenkor (régen sokat dudáltam mostanában... azt sem tudom mikor dudáltam utóljára, már nem dudálok rá minden autósra mint anno ha megérdemli sem).

[ Szerkesztve ]

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.