Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:27:44

LOGOUT.hu

Honda topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64920) Kurfürst válasza Ispy (#64908) üzenetére


Kurfürst
csendes tag

Nem kell kikapcsolni, ha a beállitott követési távolságon belül ér utol egy lassabb kocsit, értelemszerűen elveszi a gázt vagy gyengén elkezd fékezni (persze ha épp belemennél mert elbambultál akkor jönne a satu). Mert ugye ez a dolga.

A megoldás egyszerű, amikor kezdesz követesi távolságra érni (piktogram jelzi műszerfalon), vagy elkezdesz lábbal gázt adni (amíg nyomod a gázt felülbírálja a tempomatot), előzöl majd ha visszatértél a sávodba elveszed a lábad a gázról és megy tovább a tempomatos buli a beállított sebességen. Kis megszokást igényel persze ha gyorsan mész, hogy időben előzz és ne kezdjen el lassul, de erre pl. megoldás a rövidebb követési távolság beállítása.

Egyébként rohadt jó funkció, sávtartóval együtt használva gyakorlatilag önvezetős autósmozi, csak néha meg kell piszkálni a kormányt alibiből.

Ha bármi miatt fékezel kikapcsol a tempomat.

Nekem a Sensing eddig jelesre vizsgázott, háromból három alkalommal mindig teljesen valid volt, 2-ből én is pont akkor fékeztem volna (ekkor már ‘előfeszítette’ a fékeket), a harmadik pedig konkrétan balesetet került el mert pályán útra szóródott ruhák miatt hirtelen befékeztek előttem.

Fals fékezés nem volt, egy kétszer úton csálén parkoló és belógó kocsi miatt csiripelt be (figyelmeztető piktogram) de abszolút nem jellemző. Inkább akkor figyelmeztet, ha túl nagy lendülettel érkezel álló kocsi mögé.

Ha valakit zavar a működés érzékenysége, lehet 3 fokozatban állítani, nekem a normál pont szinkronban van velem, de lehet kevésbé érzékenyre is állítani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.