Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#951) kexksz válasza DaveNo1 (#950) üzenetére


kexksz
addikt

Ez mind szép és jó és épp ez az indoka annak, hogy működik a comp: ebbe a játékba jelenleg gyakorlatilag a játékosok 99%-a szörnyű és ez sosem fog megtörténni. Ennyire jó az egész, rossz játékosok ellen nevetségesen könnyen lehet vele nyerni. Jelenleg annak is örül az ember, ha nincs a játékban leaver, vagy a Novája képes kirakni a Hot Shotsot meg nem meele range-ből tolja a csodás Triple Tap-jét, amit kirakott mert második osztályban megbukott matekból. Amit leírtál egy olyan utópia, ami sosem fog megtörténni, amíg nincs ranked olyan MMR-rel, ami jelent is valamit. Mondjuk én jelenleg főleg azért Azmozok, mert ha más van azzal a csapatban olyan, mintha a meccs legelejétől 4v5 lenne, az embereknek fogalmuk sincs az egészről.

(#952) DaveNo1 válasza kexksz (#951) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ez még csak alfa, szóval tök mind1. A matchmaking egyelőre vicc, köze nincs az MMR-hez, 95%-ban egyik csapat dominál és simán nyer, nagyon ritka a szoros meccs.

Elmúlt hetekben legalább már annyit fejlődtek az emberek, hogy nem írják ki, hogy "Report Abathur, afk" ;]

You are not prepared.

(#953) D4v3 válasza DaveNo1 (#952) üzenetére


D4v3
őstag

Tegnap kaptam azért rendesen aba miatt. Nyertünk egy meccset 8 perc alatt, aztán az egyik srác meginvelt mindenkit, hogy játszunk együtt. Nyertünk még egyet, majd a harmadikon kikaptunk végül és odaszólt a Nova, hogy miért nem botozok inkább, nem csináltam semmit az egész meccsen.. Bele se gondoltam először, hogy miről beszél. Következő meccsen viszont megint megkaptam, hogy miért nem mentem segíteni neki, nem csinálok semmit, report stb.. Utólag megnéztem és az volt a 8. meccse a srácnak, de jó, hogy az észt már tudja osztani :)

[ Szerkesztve ]

(#954) Derrewyn válasza kexksz (#951) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Nem kell ahhoz Azmo, hogy valaki siege only módban játszon sajnos. Van, akinek hiába pingelsz, akkor is csak megy a lane-en, aztán persze miután bedarálták a 4 társát a bányában/seed gyűjtésnél/stb., utána őt is szétkapják, mert retreat-ről nem is hallott, meg hát esélye se lenne...

Nem szoktatok amúgy csapatban játszani néha?

szerk. Abathur meg mókás hero, először és is néztem, hogy mi a fenét csinál, aztán meccs után elolvastam. :)

[ Szerkesztve ]

(#955) F-ECT$ válasza Derrewyn (#954) üzenetére


F-ECT$
titán

PH-ról vagyunk egy 6-7-en, abból néha 3-an is összejövünk egy csapatba, full premade még nem volt.

Dive ever, work never.

(#956) F-ECT$


F-ECT$
titán

Új heti rota:
Arthas
Muradin
Nazeebo
Tyrande
Chen
Raynor
Kerrigan

Nekem ebből már csak Chen új. 3 tank, 0 igazi healer.

Dive ever, work never.

(#957) Derrewyn válasza F-ECT$ (#956) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Facebook alapján a héten érkezik Jaina, kíváncsi vagyok :)

(#958) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#786) üzenetére


F-ECT$
titán

Nova

Nova egy nagyon erős karakter jó kezekben, bár koránt sem annyira OP, mint ahogy egy kezdő játékos néhány PUG meccs alapján gondolja. Az elmúlt héten játszottam vele jó pár meccset, így összeállt a fejemben egy kis guide hozzá, de szerencsére több jó talentje is van, így a fenti build csak irányadó, nem "kötelező". A Nova feladata leginkább az, hogy fél - háromnegyed HP közelében lévő hősöket 2-3 sec alatt megöljön, és utána eltűnjön. Viszonylag gyenge az aoe szituációkban, és általában gyenge a siege dmg-je is. Alkalmas még néhány hős full hp-ról történő megölésére (pl Abathur), de itt nagyon meg kell válogatni az ellenfeleit, mert egy heal / spell shiled megfogja a comboját, és utána már nagyon védtelenné válik.

Level 1: A Conjurer's Pursuit alapvetően hasznos talent, mert a Novanak erős mana gondjai lehetnek, de a feladatából fakadóan sokkal inkább érdemes a Burst dmg irányába elindulni, és néha HS-t nyomni. A Tazer Rounds hasznos support talent, de a lassítás nem a Nova fő feladata. A maradék 2 talent már választható, nekem az Ambush Snipe jött be a nagyobb burst miatt, a Psi-Op akkor jöhet képbe, ha Level 13-on nem a Rewindet szeretnénk választani.

Level 4: A Booster Shot a mana gondokon segítene, de erről sajnos le kell tenni, a Focused Fire a supportot erősítené, mint ahogy a Remote Delivery is, de ezeknél van jobb választás. Az Envenom az early - mid gameben erős, segít megölni a hősöket, ami ebben a szakaszban még nehézkes, de Level 13 után már nincs ezzel gond. Emellett 1 perces a CD-je, míg a Gathering Power minden skillen aktív folyamatosan, így én összességében jobbnak találtam.

Level 7: Hot Shots adja meg azt a Burst-öt, ami kell, így hiába lenne hasznos az Explosive Round, sajnos nem választhatjuk. A többi talent gyenge.

Level 10: A Triple Tap-et főleg a kezdő Nova-k szeretik, de később, jobb ellenfelek és csapat ellen kevésbé hasznos. (Heal, stun, block mind countereli.) A Precision Strike bár dmg-ben kisebb, de sokkal több szituációban hasznos. Akár team fight során (egy stun után) dmg-re, akár egy nagyobb wave eltörlése, akár a coinok beváltásának késleltetésére használható, és a menekülő hősöket is megöli vagy legalább visszatartja.

Level 13: Az Advanced Cloaking a mobilitást javítja, és bár jó kis kényelmi funkció, de nem éri meg lemondani a többi talentről miatta. A Spell Shield akkor hasznos, ha sokat halunk (pl az ellenfél Nova-ja miatt), a Lethal Decoy főleg a Double Fake-kel együtt hasznos, de én nem szeretem, ha az AI-re van bízva, hogy kit támadnak, így nálam egyértelműen a Rewind a nyerő. 2 Snipe + 2 Pinning + 1-2 Hot Shot kb az összes hősre elég tud lenni.

Level 16: A Railgun-t max akkor választanám, ha korábban a Psi-Op-ra talenteltem, a Crippling Shot főleg akkor hasznos, ha a Team tud fókuszáltan támadni valakit, de persze a saját Snipe-unkat is erősíti. A Blood for Blood segíthet akkor, ha sok nagy hp-s ellenféllel nézünk szembe, míg az Overdrive is szép dmg buff, de sajnos a mana még nagyobb gonddá válik miatta. A Double Fake sokszor életet menthet, így én itt ezt szoktam választani, mert ezen a szinten már főleg team fight van, így szerintem fontosabb, hogy tovább élj, mint az amúgy is nagy dmg-det tovább növeld. Ezen a szinten tehát kb minden talent jó, az egyéni játékstílus alapján kell választani.

Level 20: A Fast Reload jó kis talent, ha mégis a Triple Tap-re esett a választás, a Fury of the Storm nagyon gyenge, a Precision Barrage nagyon csábító, de ha sokszor halunk, akkor a Bolt of the Storm a megfelelő választás.

Dive ever, work never.

(#959) F-ECT$


F-ECT$
titán

A patch egyik hozadéka a Stimpack. Kb egy újabb lehúzás: pénzért vehetsz ilyen packot, és amíg aktív, addig kapsz +100% xp-t és +150% goldot. (Persze ez csak out of game xp-re és a questeken és levelingeken kívüli goldra vonatkozik, tehát a 800 goldos questért nem fogsz 2000 goldot kapni.)

XP boost a player levelingre szerintem nem kell, kb 1 hónapja játszok napi ~6 meccset és így is már 34-es vagyok. Az egyes herok közül a kedvencek meg úgyis meglesznek lvl10-esek, mert azért kedvenc, hogy sokat játssz vele.

A gold boost persze jól jönne: vesztett meccsért 50 gold, nyertes meccsért 75 gold, de gondolom jobban jársz még így is majd egy jó kis bundle-lel, ha már pénzt akarsz költeni.

Dive ever, work never.

(#960) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Egy jó duma hero rangsorolásról

Amúgy Arthas/Nova/Tassadar/Tychus nerf már tuti jön. De szerintem más is kapni fog pl. Abathur.

You are not prepared.

(#961) TBT


TBT
addikt

Befutott az utolsó patch az Alfa verzióhoz.

Eléggé combos méretű a pöcs nóc és immár Jaina is a hősök táborát erősíti. :D

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#962) DaveNo1 válasza TBT (#961) üzenetére


DaveNo1
veterán

Novatól elvették a rewindet (cd nullázás) :U

You are not prepared.

(#963) F-ECT$ válasza TBT (#961) üzenetére


F-ECT$
titán

Patch notes.

Dive ever, work never.

(#964) TBT


TBT
addikt

Jaina trailer

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#965) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#962) üzenetére


F-ECT$
titán

Elég erős lett a nerf:

Hot Shots (Talent)
Damage bonus reduced from 330% to 300%

Rewind (Talent) has been removed from Nova

Snipe (Q)
Damage reduced from 120 (+34 per level) to 115 (+31 per level)

Dive ever, work never.

(#966) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#965) üzenetére


DaveNo1
veterán

1. és 3. azért nem okoz szignifikáns dps csökkenést. Rewind eltüntetése már érdekesebb, bár sokszor voltam top dps, és lőttem ki úgy ellenfeleket, hogy nem is volt Rewindem.

You are not prepared.

(#967) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#966) üzenetére


F-ECT$
titán

Marad a Lethal Decoy abban a tierben, Double Fake-kel az is szép dmg. (Persze ha azt lövik, amit kell.)

Dive ever, work never.

(#968) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#956) üzenetére


F-ECT$
titán

Heti hősök kivégezve, bár csak Chen hiányzott :) Chen eleinte tetszett, aztán nem, aztán megint igen. Ez az 5.5 sec lassítás azért eléggé durva, és az ulti + resurgence miatt elég sokszor meg kell ölni, hogy meg is haljon. A dmg-je nem túl nagy, de legalább egy lane-t jól tud hozni az aoe-val.

Dive ever, work never.

(#969) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#963) üzenetére


F-ECT$
titán

Új Bundle-k. Hát ennél azért többre számítottam.

Dive ever, work never.

(#970) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#969) üzenetére


DaveNo1
veterán

Már kint is a patch, minden meccsben van tuti Jaina, elsőre blikkre jónak tűnik, nehéz elmenekülni előle mert minden spellje lassít.

You are not prepared.

(#971) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#970) üzenetére


F-ECT$
titán

Jaja, tegnap éjjel néztem 1-2 streamen, de a talent bug miatt csak alap spellekkel nyomták. Ahogy láttam eléggé papír, szóval le kell dps-elni gyorsan, mert a menekülés tényleg nem segít.

Dive ever, work never.

(#972) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#971) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ranged Assassin, szóval ugyanolyan papír mint a többi :K

You are not prepared.

(#973) whitezo88 válasza DaveNo1 (#970) üzenetére


whitezo88
nagyúr

15k gold azért nem olcsó érte.

(#974) F-ECT$ válasza whitezo88 (#973) üzenetére


F-ECT$
titán

2 hét és 10k lesz.

Dive ever, work never.

(#975) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#974) üzenetére


DaveNo1
veterán

Realmoneyban amúgy ugyanannyi.

Druid kapott új skint egész szép lett.

Mapváltozás amivel találkoztam, hogy Dragonos pályán délen már nem 2 giant van, hanem egy Knight pack, szóval sokkal értékesebb lett az a hely.

You are not prepared.

(#976) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#975) üzenetére


F-ECT$
titán

Ja, viszont szerintem továbbra sem éri meg 1 hőst megvenni pénzért. Tényleg nagyon kellene már egy jó bundle, mert azt sem akarom, hogy veszek 3-4 hőst goldért, aztán kijön egy jó bundle, és mondjuk 2 hős benne van a már megvettek közül.

Egy álom bundle nálam kb úgy nézne ki, hogy az Abathur, Arthas, Nova, Tychus, Brightwing, Tassadar (bár erős nerfet kapott szegény), Zeratul, Rehgar hősök közül legalább 5-öt tartalmaz, mellé jöhet 3 kevésbé jó, és mondjuk 40 dolcsi.

Dive ever, work never.

(#977) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#976) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ilyen biztos nem lesz, Blizzardnál is látják mik a tuti pickek így azokat nem fogják egy bundleba rakni, egyszerűen nem éri meg nekik. Ezért nem is lesz soha 100%os balance.

Ezért ladderhez kénytelen vagy megszerezni mindenből a 2-3 legjobbat, ami jelenleg szerintem így néz ki:

Melee: Tyrael, Anub'arak, Arthas
Assassin: Tychus, Falstad, esetleg Nova
Support: Uther, Tassadar, Reghar
Specialist: Abathur, Zagara, esetleg Nazebo

Ez amúgy még rengeteg fog biztos változni, Jainat például még mindenki csak teszteli, és closed betaval még jönnek új Herok. Amire meg kijön a végleges játék el tudok képzelni még legalább 10-15 új herot (hatról már most tudni)

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#978) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#977) üzenetére


F-ECT$
titán

Persze, tisztában vagyok vele, viszont egy bundle-t mindenképp vennék, hogy utána goldért tudjam bővíteni a gyűjteményem. Jelenleg 35k goldom van és már csak 4 hős van hátra (Jainával együtt 5) a lvl5-ös goldszerzésből, szóval viszonylag könnyedén 40k gold szerezhető (kb 1 hónap alatt), utána a gyűjtés lelassul kb havi 10k-ra (napi 3-4 meccs + napi questek). De ha már van 3-4 jó hősöd induláskor, akkor utána nem gáz ha csak havi 1-gyel bővül a listád, főleg, hogy nem minden új hőst akarsz majd megvenni.

Btw a Nexus bundle pont ott van a határon: Zagara és Falstad jó belőle, Nova, Nazeboo és a nerf utáni Tassadar is kb jó, LiLi kapni fog egy talent revampot, tehát az is feljöhet jónak. Így 5-6 jó és 2-3 kevésbé jó hőst kapsz ~10e Ft-ért, goldért meg lehet venni Arthast, Tychust, Uthert, Rehgart és Abathurt (ez pont 35k), és így azért már elég ütős sereged lenne.

Azért még megvárom a következő nagy bundle bejelentést (remélem nem vezetik ki utána egyből a Nexust, ha az új rosszabb lenne), és majd eldöntöm, hogy melyiket veszem meg.

Supportból kihagytad Brightwinget, szerintem az egyik legjobb.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#979) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Mentem most Novaval pár meccset, gyakorlatilag a dmg outputon nem érezni nagyon a nerfet, annyi, hogy most nem igazán lehet max. hp-ról senkit sem lekombózni, de szerintem Nova továbbra is jó kis hős. Illetve Jaina AOE fagyasztása + Nova precíziós lövése iszonyat jó kombó.

Újabb észrevétel: ha jól láttam Fort ledöntésért már csak 800 xp jár 2000 helyett, szóval a PvE fanok szomorkodhatnak, mert a PvP rész még többet ér.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#980) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#979) üzenetére


F-ECT$
titán

És mit választasz lvl13-on? Lethal Decoy, majd 16-on Double Fake? Vagy Spell Shield?

Egyébként egy csomó balance volt a patchben, főleg a jobb hősöket nerfelték picit, pl:

Abathur:
Ultimate Evolution (R)
Cooldown no longer starts immediately after casting, and instead begins once the cloned Hero expires or is killed.

Anub'Arak:
Harden Carapace (W)
Shield amount reduced from 120 (+30 per level) to 90 (+22 per level)
Locust Swarm (R)
Heal per tick reduced from 10 (+2 per level) to 10 (+1.5 per level)

Arthas:
Frozen Tempest (E)
Mana cost increased from 10 per second to 12 per second

Stitches:
Vile Gas (Trait)
Damage per second decreased from 14 (+2 per level) to 10 (+2 per level)

Tyrael:
Judgment (R)
Damage reduced from 125 (+10 per level) to 60 (+8 per level)

Uther:
Judgment (R)
Damage reduced from 125 (+10 per level) to 60 (+8 per level)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#981) Derrewyn válasza DaveNo1 (#979) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Írták is patchben, hogy a fort (town hall) XP csökken, viszont azt nem elvették, hanem a többi épületen szétosztották, így összességében nem változott a mennyiség.

"BATTLEGROUNDS
General

Town Halls no longer contain all of a town’s experience points. While Town Halls retain a majority of the experience, the surrounding towers protecting the town now yield experience as well."

Érdemes végig olvasni a pályákra vonatkozó részt, mert vannak változások, például a bányában erősen buffolták a minionokat és gólemet, viszont nerfelték az utána feléledő gólemet.

[ Szerkesztve ]

(#982) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#980) üzenetére


DaveNo1
veterán

Próbáltam azt is, illetve a gyorsabb mozgást + cd töltődést kiegésztve a lassító lövést +25% dmg bónuszával, ez elég jó party talent például. Gyorsabb mozgással meg alig vagy lassabb mint felmountolva, így simán el lehet kapni egy elfutó hőst.

Derrewyn: akkor érdemes elején torony + kapukra ráállni. Kalózos pályán ez pl. amúgy is fontos az ágyú lövések miatt.

A bányás pályán nyerhető golem nerfje szerintem jó, kicsit túl op volt, ha az egyik csapat jól jött ki ott.

Jaina amúgy ilyen support-dpsnek tűnik, mint tyrande, viszont sokkal jobb a masszív lassítás miatt, illetve a fagyasztásra aoe kombókat lehet építeni.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#983) Derrewyn


Derrewyn
senior tag

A bug fixes részben is vannak olyan dolgok, amik érdekesek lehetnek. Például ami rootból való kiszabadulásokat illeti.

Brightwing can no longer use Phase Shift or Blink Heal to escape root effects.
Falstad can no longer use Fly to escape root effects.

Vagy ez se rossz:

Nova's Triple Tap will now be placed on reduced cooldown if the ability becomes cancelled before any shots are fired.

(#984) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#982) üzenetére


F-ECT$
titán

A Crippling Shot elég jó, ha team focus van, viszont akkor ehhez jól jönne a Tazer Rounds (4 secig tart a Pinning). De a Psi-Op is erősödött így, hogy nincs Rewind.

Az Advanced Cloaking eddig sehol sem volt a Rewind mellett, de most már akár az is életképes lehet. (Egyébként a mount speed is nő 25%-kal vele, vagy az nem?)

A 16-os talentek is besűrűsödtek, mivel a BfB és az Overdrive is szóba jöhet már.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#985) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#984) üzenetére


DaveNo1
veterán

Első talentnek kell mindenképpen a +20% snipe dmg cloacból, főleg most hogy kicsivel a snipe sebzését is csökkentették.

Másodiknak a poison is szinte kötelező, ma is sikerült kinyirnom egy menekülő Jainat úgy hogy rajta volt a poison. Early és Midgameben a poison nagyon erős.

Harmadiknak a hotshot tovább is kötelező. 10-nél már inkább a precízióst választom, főleg hogy most egy ideig fix lesz a Jaina a meccseken, ami jó kombózási lehetőséget jelent.

13-nál vagy holo build, vagy gyorsabb mozgás, utóbbi nem tudom mount speedet is növeli-e, ezt nem figyeltem meg.

16-nál meg lehet varriálni, ha sebzés nerfet ellensúlyozni akarod akkor overdrive, ha holo build akkor dupla holo, amúgy meg ha jó a party akkor a pinning shotból eredő +25% dmg a kötelező.

20-nál nálam egyértelmű a dupla precíziós

You are not prepared.

(#986) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#977) üzenetére


F-ECT$
titán

Volt egy kis Datamine, új herok (némelyikről már korábban is lehetett tudni, vagy már be is lett jelentve):
-Blademaster
-King Leroic
-Mekkatorque
-Mengsk
-Rexxar
-D3 Monk
-D3 Wizard
-D3 Crusader
-Thrall
-Horace Warfield
-Sylvanas
-Lost Vikings
-Zuljin

És persze egy csomó mount.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#987) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#986) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ebből kettőről azt se tudtam ki amíg meg nem néztem, azért lehetne ismertebb arcokat is választani. Dota alapján például elég nagy a Warcraft merítés.

You are not prepared.

(#988) F-ECT$ válasza Derrewyn (#981) üzenetére


F-ECT$
titán

A Core hp-ját is buffolták, így a kiegyenlített csapatok közötti meccsek már lazán 30+ percesek lehetnek. (Főleg ha van Mule is.)

Dive ever, work never.

(#989) Derrewyn válasza DaveNo1 (#987) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Nem meglepő, mégiscsak a Warcraft a legnagyobb Blizzard franchise.
Lost Vikings érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok hogyan valósítják meg.

(#990) Wolverine válasza DaveNo1 (#987) üzenetére


Wolverine
félisten

Viszont a játék az összes Blizzard-franchise-t használja, vagyis mindet reprezentálni kell - a Diablót, a StarCraftot, később az Overwatchot :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#991) DaveNo1 válasza Wolverine (#990) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ok de Horace Warfieldról például fogalmam sem volt, hogy ki amíg meg nem néztem. Nem egy nagy szereplője a starcraft lorenak. Akkor már inkább Artanis, Fenix, Stukov, Samir Duran. stb

You are not prepared.

(#992) Derrewyn válasza Wolverine (#990) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Vajon Kyle Vlaros bekerül a Nexusba?

Bevallom, én is most googliztam ki a nevét, Blackthorne főhőse. :D

[ Szerkesztve ]

(#993) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#988) üzenetére


F-ECT$
titán

54 perces meccsen vagyok túl. Az mondjuk sokat elmond, hogy Tyrande-val nyertem a Hero dmg-t. (Több Core támadás is vissza lett verve mindkét oldalon.)

Dive ever, work never.

(#994) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#993) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ez az este totál idiótákkal van tele, ki is léptem. Kerrigan elkezd osztani hogy azért vesztünk mert Tychussal kevés a siege dmg-m (Hero dmg-ben kétszer annyit toltam mint ő).

Sok pénzt feltennék rá, hogy ezek mennek fórumra is sírni, hogy Nova kilövi őket, stb.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#995) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#994) üzenetére


F-ECT$
titán

Volt kulcs osztás 1-2 napja asszem.

Dive ever, work never.

(#996) TBT válasza F-ECT$ (#995) üzenetére


TBT
addikt

És nekem még mindig nincs. Ty Blizzard :D

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#997) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#995) üzenetére


DaveNo1
veterán

Lehetséges, reggeli két meccs: először egy 4:30 oda, aztán egy 32:1 nekünk. Első meccsre pedig azt hittem jó lesz, de aztán kiderült hogy a nexus bundle buyer nova vagy idióta, vagy csak totál új, mert Hotshotot nem talentelt stb.

You are not prepared.

(#998) Derrewyn válasza DaveNo1 (#997) üzenetére


Derrewyn
senior tag

A 4:30 és 32:1 alatt mit értesz? Hero killek arányát?

(#999) DaveNo1 válasza Derrewyn (#998) üzenetére


DaveNo1
veterán

jah

You are not prepared.

(#1000) F-ECT$ válasza Derrewyn (#998) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem, bibilai idézetek Mózes könyvéből :)

3Móz 4:30 - És vegyen a pap annak véréből az újjával, és tegyen az égőáldozat oltárának szarvaira, a vérét pedig mind öntse az oltárnak aljára.

2Móz 32:1 - Mikor látá a nép, hogy Mózes késik a hegyről leszállani, egybegyűle a nép Áron ellen és mondá néki: Kelj fel, csinálj nékünk isteneket, kik előttünk járjanak; mert nem tudjuk mint lőn dolga ama férfiúnak Mózesnek, aki minket Égyiptom földéből kihozott.

Dive ever, work never.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.